رفتن به مطلب

جدول امتیازات

ارسال های محبوب

Showing most liked content on 06/21/19 در همه بخش ها

1. 1 پسند
    وقتی مارتین هم میگه که سریال باید چند فصل بیشتر ادامه پیدا می‌کرد الکی تقصیر رو‌ نندازین گردنش بنده خدا. پایان سریال خوب بود . مشکل اینجاست که راهی که نویسنده ها برای رسیدن بهش انتخاب کردن اشتباه بود. مثل همون داستان معروف انتخاب راه طولانی و امن و راه کوتاه و پرخطره . متاسفانه نویسنده ها بعد از فصل ۶ راه کوتاه رو انتخاب کرده بودن ولی تو اون راه کاملا سریال رو کشتن . کینگ شدن برن چیز خیلی عجیبی نیست . ما چند فصله داریم در مورد کاندیداهای پادشاهی نظر می‌دیم و یکی از قویترین کاندیدها همیشه برن بوده . ولی متاسفانه نویسنده ها طوری داستان رو‌ پیش بردن که فقط میشه به کینگ شدن برن خندید. تیکه اول اپیزود تا مرگ دنریس قابل قبول بود و فقط مشکل تند پیش رفتن داشت . بعد وارد یک خندوانه شدیم . و بعد دوباره سریال به حالت عادی برگشت . یعنی قشنگ‌ اون چند دقیقه قسمت شورا حکم چند قسمت جنگ و درگیری و دسیسه رو داشت که تو ۱۰‌دقیقه کامل جمعش کردن اونم با چیپ نرین دیالوگ ها . اصلا ادمیور تالی و رابین آرین و اون مارتل (که اصلا معلوم نیست کی بود) چی بودن این وسط . چطوری به عقلشون میرسه کاراکترها و خطوط داستانی که‌ ولشون کردن به امون خدا رو تو مسخره‌ترین ۱۰‌دقیقه سریال بیارن . در کل بگم مشکل فقط اون قسمت شورا نبود . مشکل کلی سریال همین بود که چون با یک بودجه محدود و وقت محدود رو به رو بودن جوری داستان رو به سمت یه هدف مشخص پیش بردن که اصلا قابل هضم نبود . به هر حال سریال دیگه تموم شد و خاطره های خوشش و موسیقی جاویدانش همچنان خواهد ماند. به عنوان یه فن سریال که سریال رو با دیدن پوستر قسمت اول که شان بین نشسته بر روی تخت آهنین بود شروع کردم و از همون قسمت اول عاشقش شدم تمام این مضخرفات اضافه ای که اصلا گات نبود و به خوردمون دادن فراموش میکنم .