واقعا من موندم از کجا شروع کنم!اخه چرا!!!انقد ناراحت و عصبیم ک اگه قسمت بعدم ب همین افتضاحی پیش بره پیرم وستروسو ب خاک و خون میکشم?جدا از شوخی!
عاقا این جان اسنو واقعا تو این سیزن نقش هویج بهش دادن.دلم میخاس وقتی میگه شی ایز مای کویین بزنم دهنشو.....!آخه چجور تونستن اون شخصیتو ب اینجا برسونن کارشو!جان اسنویی ک نتونس اتیش زدن منسو ببینه وایساد نگاه کرد ک واریسو جلوش بسوزونن بعد هیییییچی نگف!!!
دنریسو دیگ نگمک واقعا خط داستانیشو ب فاک دادن!دنریس تا الان خیلی مشقت و سختیو گذرونده بود.هر پادشاه یا ملکه ای باید یه سری جاها قدرتشو بکشه ب رخ بقیه ک دنریس خیلی جاها اینکارو کرده بود ولی همونطور ک میدیدیم ذات بدی نداشت.مردمو دوس داشت.از اول میگف برا نجاتشون اومده!جنگ واسه قدرتو کنار گداشت رف مردم شمالو نجات بده از دست ادرها!بعد یهو وقتی پیروز جنگ میشه بیاد مردم بیگناهو جزغاله کنه!با ی منطق مسخره ک این نردم شاید بعد بخوان جان پادشاه بشه!!!!مگه داریم!مگه میشه اینجوری بیای ی شاهکارو ب گند بکشونی!
من تنها صحنه ای ک منتطرش بودم و تا حدودی منو راضی کرد نبرد برادران کلگین بود و مخصوصا اون اخرش ک افتادن تو اتیش...لذت بردم.
کارگردانی و جلوه ها فوق العاده و محشر بودن.بازی لنا هدی مث همیشه عالی ولی خط داستاتیو ب طرز فجیحی نابود کردن.البته هنوز کمی امید براممونده ک قسمت اخر اتفاقی بیفته ک قانع شیم ک بعید میدونم
ی موردی هم ک رو مخمه اینه ک واقعا شاه شب تموم شد!!!با خودم برنامه ریزی کرده بودم با پایان سریال دوباره از اول شرو کنم ببینم ولی اخه چجوری دیگ اونهمه مانور روی شاه شبو ببینمو خندم نگیره!وینتر ایز کامینگ???
برن ک دیگ هیچیییی.من کاقعا نفهمیدم اصن بود و نبود این بشر چ سودی داشت!جز این ک نایت کینگو کشوند وینتر فل و دیوارو خراب کرد چ لطفی کرد!اصن وقتی اسمشم یادم میاد میگم خب ک چییییی!!!!
واقعا متاسفم واسه اون دو تا کله پوک ک اینجوری سریالی ک یه سریا واقعا باهاش زندگی کردنو نابود کردن.اثری ک میتونس ماندگار باشه......