رفتن به مطلب

Amir knows nothing

اعضا
  • تعداد ارسال ها

5
  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های Amir knows nothing

1. Amir knows nothing

بحث اپیزودیک قسمت پنجم The Bells

با این حرفایی که تو زدی یه بعد جدیدی از سریال برام باز شد و حرفات جالب بود.به نظرم اگه میخواستن کاری رو که شما دوست داشتین رو انجام بدن باید بیشتر وقت میذاشتن حداقل باید ده قسمت دیگه میساختن تا داستانو قشنگ منطقی جلو ببرن و این عجله باعث شد این اتفاقا بیفته! مثلا میتونستن یه قسمت و صرف این کنن که یورون میفهمه سرسی ازش بچه داره و ناوگانشو پس میکشه اینجوری یه تاثیری داشته باشه یا مثلا جیمی که اینهمه راه اومده به جای کشتن یورونی که خواهد مرد و مردن با سرسی قبل از جنگ برسه و یورونو بکشه و اونجوری ناوگان اهنین دیگه به سرسی کمک نکنن و اونجوری اومدن دراگون هم بهتر میشد و لازم نبود از اونهمه کشتی و اسکورپین دنریس بدون خط و خش جون سالم ببره! اما برای ساختن اینها باید یه فصل دیگه میساختن. و اینکه نمیدونم چرا اما با وجود همین ایرادات هنوز دوست دارم گاتو و با علاقه میبینمش و به نظرم همچنان فوق العادس و نمره هشت رو دادم واسه این قسمت شماهم زیاد سخت نگیر و سعی کن لذت ببری و انقد سوال پیچ نکن تو ذهنت
  2. Amir knows nothing

بحث اپیزودیک قسمت پنجم The Bells

باهات مخالفم.به نظرت باید دنریس بیاد به مردمی که تا سرسی شکست نخورده بهش وفادارن رحم کنه؟یا به لنیسترایی که دنریس و شمال رو جلو مردگان ول کردن رحم کنه؟سرسی و جافری چند فصله عملا دارن زور میگن به مردم پایتخت و اونهم هیچی نمیگن پس لیاقتشون همینه.مردم پایتخت اونقدرا هم بی گناه نیستن.همونایین که موقع زدن سر ند استارک شادی میکردن.خلاصه که لیاقت اون مردم همین بود!اینم بگم که دنریس میدونست که مردم اونو دوست ندارن و اگه حقیقت رو در مورد جان بدونن اونو کینگ میکنن پس چیز زیادیم برا از دست دادن نداشت.راجب تئوری هم بگم که اینهمه تئوری اومده از طرف طرفدارا پس حداقل مجبورن چنتاشو اجرا کنن.من هفته قبل به داداشم گفتم بهتر بود جان میکشت نایت کینگو تا آریا ولیکه انقد چرت نمیشد گفت اونجوری هم خیلی قابل پیشبینی و مضخرف میشد! با حرفت در مورد یورون موافقم اون چه چیز لعنتی بود دیگه از اول تا اخرش مزخرف بود و در اخر بگم اینکه جان و دنریس باهم تو یه جبهه نباشن خیلی خوب میشه تو اپیزود اخر
  3. Amir knows nothing

بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms

فقط میتونم بگم یزیدتو????
  4. Amir knows nothing

نظرت محترمه داداش❤ منم به نظرم این اپیزود بدون ایراد بود و تنها دلیل که هشت دادم این بود که یه اپیزود های خارق العاده ای تو فصل های قبلی بود که اگه به این ده داد باید به اونا بیست داد به نظرم اپیزود بعد میتونه خیلی پر هیجان تر و بهتر باشه و فک کنم تو فصل بعد گات کاری رو که توش بهترین انجام میده:بازی با احساسات مخاطب فک کنم قسمت بعد قسمت اخر برین و چنتای دیگه باشه اما خیلی میترسم که قسمت آخر جان باشه چون اصلا سیر نشدم از این کاراکتر
  5. Amir knows nothing

حس و حال رو خوب اومدی اما این قسمت چون اصلا داستان پیش نرفت نمیشه نمره ده داد بنظرم