فرشید واترز
اعضا-
تعداد ارسال ها
95 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های فرشید واترز
-
سلام بعد از مدتها آخرین نظری که داده بودم برای سریال گیم آف ترونز بود هنوز دانشجو بودم و نه سربازی رو رفته بودم و نه سر کار . کرونا هم که نبود امسال ، سال اسپین آف بود . اول بتر کال سال که عالی بود و حالا خانه اژدهایان. باز هم شاهی رو داشتیم که به فکر بعد از خودش و جانشین بود . باز هم تورنمنت و دیمون تارگرین و سبک مبارزهاش و که یاد مانتین رو کمی زنده میکرد کتاب رو نخوندم ولی امیدوارم حالا که قرار نیست سریالاز کتاب جلو بزنه ،حداقل پایان سریال بد نباشه.
-
توی طرح اول مارتین ، جان و تیریون به خاطر آریا با هم دشمن میشن . حدس میزنم فصل بعدی تیریون خیانت کنه
-
والا ریال مادرید افسانست نه نایت کینگ
-
منم این به ذهنم رسید ولی گفتم بی خیال.ایراد نگیر لابد هواییش خوب بوده فقط آخه اژدهای بزرگتر و دنریس و دورتموند و... وقتی داشتن سوار میشدن نزدیکتر هم بودن
-
چیزی که عذاب دهندست اینه که شخصیت های گات وقتی منفی هستن یا وقتی طرف لنیستر ها هستن قوی ترن . جیمی ، هاند ، واریس ، تیریون ، و... مکالمه تورموند و هاند باحال بود دوست دارم همکاری سمول تارلی و کایبورن رو ببینم !
-
اون سیاهی لشکرا فکر کنم وحشی ها بودن . بعضی از افراد تورموند . البته من صدا نداشتم دیالوگا رو نشنیدم یه بار دیگه باید این قسمتو ببینم
-
چقدر تلخ چه نشونه گیری داره نایت کینگ
-
کانال لینک های جدید گذاشته که یکیش دو گیگه و یکی دیگه هشت گیگ . که مشکل صدا.نداره ولی.حجم وحشتناک بالاست ظاهرا تا عصر کم حجم هم میاد
-
میتونی درباره کیفیت صدا و تصویرش حرف بزنی حجمش زیاده .ارزش دانلود داره یا صبر کنیم برای کیفیت مناسب
-
با گوشی از روی مانیتور فیلم گرفتن کیفیت صدا و تصویر نداره
-
اژدهای یخی برای کسایی که کتاب را خواندن و داستانهای کوتاه مارتین که به فارسی هم ترجمه شده اصلا اسپول نیست اینجا قسمت سریاله نه کتاب
-
والا لرد گلاور که تا آخر جنگ هیچ کمکی به استارکا نکرد. بعدشم ننه من غریبم بازی در آورد و با بغض میگفت تا آخر عمر پشیمونم . حالا باز زیرآب جان رو میزنه . در ضمن صحبت از اسپویله . من که هرکی اسپویل کنه گزارش میزنم که پستش پاک شه
-
Na https://westeros.ir/wiki/index.php?title=%D8%B4%D8%A7%D9%87_%D8%B4%D8%A8
-
سم هم کار خوبی کرد فرار کرد استادش مثل مدیر گروه ما بود . سیتادل هم مثل دانشگاه ما کش دادن الکی موضوعات الکی .
-
تورموند و هاوند همیشه در اوج تورموند عاشق :دی دیگه از این واضح تر نمیشد اشاره کرد که.جان بچه مشروع.ریگاره فقط تو وستروس.کسی نمیدونه الان جان بفهمه پدرش کیه به ضرر گندری میشه سرسی اعتمادشو به جیمی از دست داده و نقشه هاش رو کامل بهش نمیگه . از مانتین هم فعلا خبری نیست . پروموی قسمت بعد نشون میده که چقدر نفس گیره .
-
اگر پایانش غرق شدن جیمی هست کامله. ابتدا هم لشکر جیمی را نشان می دهد. آره پس ولی حیف دقایق کم بود عاشق اون تیکه استنیسی سر داووس هم شدم جان گفت less سر داووس گفت fewer جان گفت what
-
یعنی شما میگی این قسمت پایان حضور جیمی بود و جیمی مرد ؟ بعید میدونم . یعنی من فکر مبکنم تیریون میره نجاتش مبده و جیمی باید حساب سرسی رو برسه پدر سمول تارلی مرد ؟ معلوم نشد عاقبتش
-
چه جنگ با شکوهی چقدر با شکوه کلا همه چیز رو برد تو حاشیه . اومدن آریا و حرفای برن و همه چی رو کل این سریال پر بوده از اشتباهات احمقانه ، بعد فقط تیون هست که هیچوقت نباید بخشیده شه ؟ اگر جان به دنبال سرزنش کردن کسی هست ند استارک و کتلین و راب و سانسا سزاوارترن
-
لطفا اینایی که از کانال وستروس دانلود کردن بگن اپیزوده کامله یا نه چون احساس کردم دقایقش کمه . ضد حال نشه دوباره
-
عزیزم تمام این جمله ها توی نظام فئودالی معنایی نداره کل این دیالوگا چرندی بیش نبود . اون پادشاه نیست انقلابیه یعنی چی . مگه روبسپیره و جمهوری فرانسه این نیروی کار ارزان هم برای جوامع نئولیبراله نه حتی قرن هجدهم یا دولت های بورژوا لیبرال . سریال هم جوری به تصویر کشیده شده که زندگیمردمش شبیه دوره قرون وسطا هست تقریبا. دوره فئودالی کل سیستم کشاورزی به عنوان عمده منبع درآمد بر اساس سرف داری بوده یعنی عملامردم عادی هیچی نداشتن و فئودال ها هم مستقل بودن . بانک جهانی کجا بود .
-
در حقیقت ۳ شاید هم بیشتر . چون آقای مایکرافت هلمز از طرف بانک آهنین تقریبا راضی شد طرف سرسی رو بگیره اگه این فصل هم آخرش لنیستر ها برنده باشن به شخصه امیدوارم نایت کینگ بیاد کار همه رو یه سره کنه
-
چون پرنده های واریس رو استادی که با سرسیه ( کایبورن ؟ ) رو تطمیع کرد که به نفع سرسی خبرچینی کنن واریس کنترل اونا رو دیگه تو دست نداره در ضمن ببخشید ، تیون و خواهرش همون اول کاری به دنریس گفتن یورون میره پیش سرسی
-
همونطور که جیمی گفت مردم از همه لردها متنفرن . چون کسی به گرسنگی اونا اهمیت نمیده تنها کسی که محبوب مردم بود مارجری تایرل بود . پایتخت همیشه به عنوان جایی توصیف شده که پر از فضولات آدم و خوکه
-
به نسبت دو قسمت هم خیلی خوب بود فقط من متوجه نشدم . قلعه تایرل ها فتح شد یا اولنا تایرل خودش به دنریس پشت کرد و آخرشم که مرد بالاخره واریس و بیلیش یه دیالوگ مثل فصول اول گفتن . همه میگن یورون جای جافری و رمزی رو میگیره ولی عوضی ترین آدم همیشه سرسی بوده من گفتم این رژ لب از کجا آورد لبش قرمز شده یه دقیقه بعد دیدم سمه برن هم چه کاریزمایی داره ، ولی به جای این همه خاطره اومد شب ازدواج سانسا با رمزی رو یادش آورد بعد یعنی میدونه آریا چه آدم مخوفی شده ؟
-
موافق نجات یافتن تیان توسط گندری نیستم. فکر نکنم از وسط چنان معرکه ای سر در بیاورد. اما احتمالا توسط بخشی از آهنزادگان که زنده مانده اند نجات پیدا کند. و البته مورد سرزنش و تمسخر قرار گیرد. به هر حال این اتفاق نشان داد چقدر اقدامات رمزی اثرات عمیق داشته . احتمالا شاهد انتقام میرسلا باشیم. کشتن دختر جلوی مادر با زهر میتونه ایده خوبی باشه . از سرسی بر می یاد. شاید هم الاریا را تحویل کوه بده اوف . چه خشن و جالب الان کی حاکم دورن میشه ؟