sunrise1
اعضا-
تعداد ارسال ها
6 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0-
بازم سلام خوشحالم ک با پخش شدن قسمت نهم بازم سریال رو به اوج خودش رسوند و کلی رکورد جابجا شد... در نظر داشته باشید با انتشار جلد ششم: بادهای زمستان تا کمتر از چندماه دیگه خط داستانی فصل بعدی هم واضح تر خواهد شد و فیلمنامه نویس ها ازین جنبه مشکلی نخواهند داشت و امید بر اینه که بازم خط داستانی بیشتر ب کتاب معطوف بشه... واقعا بریکینگ بد ک اینهمه ترکوند و پر از نقدهای مثبت آخه کجاش ... ؟؟؟ !!!
-
دوستان بنظر من همینکه بعد از پخش قسمت نهم اینهمه سر و صدا بپا شده و همه جا و در همه محافل بازم صحبت از got شده یعنی نشون میده سریال پیشرفت داشته و هنوزم داره حکمفرمایی میکنه و همین برای شخص خودم مهمه... راسش من عاشق هم کتاب و هم سریال هستم و هر دو رو پیگیرم اما نظری که راجه ب قسمت نهم دارم مثبت هستش و حسابی لذت بردم هرچند اگر قرار بر ایرادگیری و عیب جویی باشه که ی لیست بلند بالا میشه جمع آوری کرد ک بازم درمقابل نکات مثبت و با ارزشی ک از یه سریال انتظار میره ناچیز هستش... ب اعتقاد بنده دلیل اینکه فصل ششم سریال رو ضعیف میشه تلقی کرد(افت) ب کتاب و خط داستانی میشه اشاره کرد، چون دقت کنید سریال تقریبا راهشو از کتاب جدا کرده و فیلمنامه نویسا دقیقا نمیدونن با خودشون چند چندن !!! اینجوریه ک با ی سیر داستانی تا حدی آبکی مواجهه شدیم... ای کاش کتاب زودتر منتشر و پایان مییافت ک شاید اون روند طوفانی و فوق العاده جذاب سریال هم ادامه می یافت...
-
بنظر من تنها کسی میتونه آزورآهای باشه جان هست چونفقط اونه ک خصوصیات زمستان رو میشناسه و بچشم خودش دیده .. ولی زنده بودنش رو هیچ کدوم از این فرضیه ها نمیتونه قابل اتکا باشه... شاید ملیساندرا تنها راه برا احیای جان اسنو باشه...
-
سانسا استارک چگونه میتواند حاکم هفت پادشاهی شود
sunrise1 پاسخی به alex targerin داده است: موضوع وینترتاون
حاکم؟ با تو جه ب اتفاقاتی ک در پایان فصل پنجم "سریال" افتاد بعید بنظر میرسه جایگاهی پیدا کنه و حالا حالاها باید دربدری و ظلمات بچشه... شکست استنیس براتیون برابر غاصب وینترفل و مرگ جان اسنو حداقل برای چندین نسل پیاپی دوران استارک ها رو تمام کرد... -
نظرسنجی شماره 24: کدامیک از زنان زیر را خطرناک ترین زن ...
sunrise1 پاسخی به تالیسا داده است: موضوع نظرسنجی
بنظر من ملیساندرا ب معنی واقعی "خطرناک" بوده ... اصلا این زن خود شیطانه در جایگاه بعدی و دربین گزینه ها سرسی رو انتخاب میکنم... -
سلام محمد، بیست و هفت ساله هستم حسابداری خوندم و علاقه مند ب موسیقی راک شاخه آلترنتیو... حقیقتش تو کتابخوانی علاقه شدیدی ب ادبیات واقع گرایانه و همینطور فراواقع گرایانه داشتم و کمتر با موضوعات فانتزی ب اصطلاح حال کردم... خب ارباب حلقه ها و هابیت کتاباشو مقداری خوندم و فیلماشون رو هم ک دیدم ولی فقط واسم ی سرگرمی زودگذر بوده اما از وقتی با نغمه آشنا شدم دیدم نسبت ب ادبیات فانتزی عوض شده و شدیدا عاشق دنیای مارتین شدم طوری ک رو زندگیم تاثیر گذاشته :دی فقط نمیدونم چرا این جناب مارتین همه پل های پشت سرشو شکسته و هرکی قهرمانمون میشه ترتیبشو میده!!! ببخشید طولانی شد؛ در آخر بگم عاشق استارک ها هستم چون نکات مثبت شخصیتی و انسانیشون فوق العادهس... ادارد ، راب و جان و حالا هم امیدم ب برن استارکه شاید روزی منجی عالم نغمه بشه