red raven
اعضا-
تعداد ارسال ها
11 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0اطلاعات شخصی
-
مرز اسپویل من
اوایل کتاب اول :|
-
نظرسنجی شماره 2: بازيگر محبوبتان در سريال «Game of Thrones»
red raven پاسخی به مورس مارتل داده است: موضوع نظرسنجی
بازیگر مورد علاقه من ، سانسا استارک ... Sent from my SM-T531 using Tapatalk -
والا منم یه مدتی بودم ، حس میکردم نیاز به کمک هست ، ولی خب ، دوستان علاقه ای نشون ندادند، ولی در کل منتظرم بیاد بیرون تا ببینم چی طرح میزنن دوستان ، ممنون Sent from my SM-T531 using Tapatalk
-
سانسا استارک چگونه میتواند حاکم هفت پادشاهی شود
red raven پاسخی به alex targerin داده است: موضوع وینترتاون
کاملا روحیه ای سرشار از غرور و تعصب بی مورد و خشونت دارید ، شما احتمالا میخوایید با مرام مد کینگ بر میانه حکومت کنید ، در ضمن دنریس به غیر سه تا دراگون کوچولو چی داره که بهشون بباله که اونا هم تغذیه از مردم بیگناه در دوره های متعددی کارشون بوده ، شما میگید چطوری از خودشون دفاع میکنند ، برام سواله که چطور فکر میکنید نباید از دراگون استون استفاده کرد ، پس احتمالا تارگرین ها هم نباید از آب و یخ استفاده بکنند ، این چه منطقیه ، بله اگه دلیل شما استفاده از اژدهایان باشه درسته و دیگر موارد چون سنگ و شمشیر نیازی نداره ، در ضمن همین استارک ها بودند که در شورش تارگرین رو از پا درآوردند با تمام اژدهایان مثلا قدرتمندشون ، مادر اژدها ،خخخ بله اگر فقط برپایه نغمه یخ و آتش بگیم یخ قدرت کمتری خواهد داشت اما اگر از تاریخ میانه بگیم آتش همیشه نشان پلیدی بوده نه سرما و تاریکی ، یه سری به کارهای پدر افسانه های میانه ، استاد تالکین، بزنین و بدونین که اکثر افسانه های میدل ارث از هم دیگه و از روی نسخه استاد گرفته شده و یا الهاماتی از اون رو داره، ملکه ای که توسط یه دوتراکی کنترل بشه ملکه نیست ، سانسا استارک حتی تو اسارت هم تحمل نمیکنه و خودشو بیرون میکشه و تارگرین خودشو تحت شرایط میزاره و برای مدتی اصلش رو زیر پا ، میشه کالیسی دوتراکی های وحشی و نکنه با اینا میخواد شمال رو فتح کنه ؟ اگر خیانت سریال به داستان نبود ، میدید که شمال به این راحتی ام سلاخی نمیشد ، در کل حرف زیاد هست ولی خب کوتاهش کنم، چیزهایی که دوستان میگن و من هم گفتم در حد نظره ، خوبه نظر دیگران رو بخونیم و محترمانه جواب بدیم نه اینکه به کاربرا توهین بشه ، این شخصیت ها هرچی هم باشند از استارگ و تارگرین و .. همه فانتزی ان و دنیای واقعی جایی که شما باید انتخاب کنی یخ باشی یا آتش ..... -
نظرسنجی شماره 24: کدامیک از زنان زیر را خطرناک ترین زن ...
red raven پاسخی به تالیسا داده است: موضوع نظرسنجی
با کمال احترام این نظرسنجی رو قبول ندارم چون استارک نداره سانسا که سالاره ولی خطرناک ترین به نظرم آریا استارکه ... -
سلام ، علی هستم 23 ساله اصفهان ، گرافیستم و دیگه چی بگم ؟ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] فقط سانسا استارک... فقط .....
-
خیلی عجیبه ! شما اولین نفری هستید که دیدم نسبت به شخصیت سانسا ابراز علاقه کرده ! میشه بپرسم از چه چیز شخصیت سانسا خوشتون اومده ؟ سانسا جدایی از وقار و متانت بیش از حدش ، سختی هایی کشیده که دنریس یکیشم ندید.... سانسا معنای مهربانی و خشونت رو توام میفهمه درحالی که دیدیم دنریس جاهایی تصمیم اشتباه میگیره ... سانسا منطق بالایی داره و سعی میکنه در سخترین شرایطم خودش رو بسازه ولی دنریس همیشه همراه داشته و کمکش کردند سانسا دختر استارکه که خیلی برام ارزش داشت .... کلا خانواده استارک لیاقتشون بیشتره ... تازه خدایی تیپ ملکه رو داره ، اگه دوران باستان باشه و ملکه حاکمیت کنه من ترجیح میدم سانسا ملکه باشه چون استایلش رو داره ، مظلومیت نازی داره ،... از دوتا خاندان بزرگ هم زاده شده و خون پاک داره و مستقیم با آندال ها مربوط میشه البته دنریسم خون اژدهاس ولی دختر یخ از نظر من بر دختر آتش سروری میکنه ، اگرچه سریال و کتاب اینطور نخواهند بود ... -
ده مرگ شوک آوری که مارتین می تواند در کتاب ششم رقم بزند!
red raven پاسخی به hamedsr داده است: موضوع وینترتاون
سانسا بمیره ، میرم مارتین رو نصفش میکنم از اولشم به عشق ملکه شدن سانسا دیدم فیلم رو ، ایشالا این تارگرین وحشی بمیره ، و سانسا بیاد ملکه بشه که خدایی هم خوشگلتره و هم با اخلاق تر و نجیب تر و هم مهربون تر ... ولی خوب این ساخته ذهن مشوش منه وگرنه که هنون دنریس خونخوار میشه ملکه ... -
چگونه باسایت نغمه یخ و آتش آشناشدید و دلیل عضویت شما چه بود؟
red raven پاسخی به stannis-baratheon داده است: موضوع تازه واردین
من خبر مجله رو خوندم ، اومدم ، بعد از مجله زدم بیرون و به سایت علاقه مند شدم ... -
کاری به تفسیرها ندارم به شخصه سریال رو فقط به خاطر کاراکتر سانسا دنبال میکنم و بس ، البته کینگ استنیس هم واقعا تنها لایق پادشاهی بود که کشتنش نامردا آی دی تلگرام : aloneredraven@ -
فقط سانسا ، صبر کنید حالا میره تو مود انتقام و با عموی گریجوی برمیگرده ، سانسا سالاره ، خدایی شرف داره به دنریس تارگرین خونخوار .... آی دی تلگرام : aloneredraven@
-
احتمال زنده بودن ریگار تارگریان
red raven پاسخی به alireader داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
به هیچ وجه از این تضاد بین کتاب و سریال خوشم نمیاد ، ریگار هم دیگه برنمیگرده ، البته نظر منه ، اگه قرار باشه یه کاراکتر دوباره زنده بشه من استنیس رو به همه ترجیح میدم .... آی دی تلگرام : aloneredraven@