aliod
اعضا-
تعداد ارسال ها
51 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
2
aliod آخرین بار در تاریخ ژوئن 22 2019 مقام اول روز را به دست آورده است
aliod یک محتوا با بیشترین امتیاز داشته است!
اعتبار در انجمن
60اطلاعات شخصی
-
مرز اسپویل من
پایان کتاب پنجم
آخرین بازدید کنندگان پروفایل
356 بازدید کننده پروفایل
-
دوستانی که به انتخاب برن انتقاد دارید در واقعیت همیشه قدرت دست کسانی میفته که هیچکس باور نمیکنه سال ۸۴ احمدی نژاد شهردار بود گفت میخوام رئیس جمهور بشم، همه خندیدن و شد. سال ۲۰۱۶ ترامپ گفت میخوام رئیس جمهور بشم، همه خندیدن و شد. برن پسر بچه ای بود که سقوط کرد و قسمت های اول همه فکر میکردیم مرده، و در آخر شاه وستروس شد.
- 270 پاسخ
-
- 1
-
اولین خط داستانی کتاب درباره برن بود. شروع سریال هم با برن بود. مطمئنم انتخاب مارتین هم برن بوده. پایان خوبی بود. ساعات خوبی از عمرمون با این سریال و کتاب ها گذشت. از سازندگان و مخصوصا مارتین مچکریم
- 270 پاسخ
-
- 4
-
( اسپویل آشنایی با مادر ) خب تو آشنایی با مادر همگی انتظار داشتیم یه پایان شاد ببینیم و میخواستیم با هم بودن بارنی و رابین رو ببینیم و قسمت آخر یهو همه چی ۳۶۰ درجه چرخید. من که خیلی شوکه شدم و خوشم اومد اما گات فرق میکنه، عروسی خونین هم باب میل مخاطب نبود و بهش اعتراض کردن اما آیا اپیزود بدی بود؟ خیر فوق العاده بود الان ماجرا فرق میکنه فصل آخر گات واقعا مسخرس درباره برکینگ بد با شما موافقم
- 427 پاسخ
-
- 1
-
وست ورلد فصل اولش خوب بود فصل دومش مزخرف به تمام معنا بود. سریال آشنایی با مادر رو ببینید، یه سریال کمدی کم خرج بدون جلوه ویژه ووو.... چه پایان محشری داشت و تا آخرین دقیقه غیرقابل پیش بینی بود. همش قدرت نویسنده است
- 427 پاسخ
-
- 2
-
خیلی شبیه سپته ولی سپت رو که سرسی منفجر کرده بود
- 427 پاسخ
-
- 1
-
فقط کسی که این داستان رو خلق کرده میتونه به خوبی به پایان برسونه من فکر نمیکنم مارتین اجازه بده با همین داستان (بازی تاج و تخت) سریال دیگه ای ساخته بشه
-
قبل از شروع فصل آخر بنیوف گفته بود "میخوام موقع پخش قسمت آخر مست کنم و از اینترنت فاصله بگیرم" خودشونم قبول دارن که گند زدن به سریال ?
- 427 پاسخ
-
- 4
-
این حرف رو خیلی قبول دارم امیدوارم زودتر کتاب مارتین بیاد و پایان واقعی رو بفهمیم
- 427 پاسخ
-
- 3
-
من نظرم به این قسمت مثبته اما هنوز خطوط داستانی مشکل داره، بعضی از شخصیت ها مثل آریا رو خراب کردن، امیدوارم دیگه آریا دنریس رو نکشه!
- 427 پاسخ
-
- 1
-
?? من دلم واسه تورموند و سندور کلگین تنگ میشه باحال ترین شخصیتای سریال بودن ?
-
خب این فصل هم همون کار رو میکردن الان گوست نسبت به فصل 5 تقریبا همون اندازه بود
-
مستر ناتر حتما فصلای قبل دایروولف ها رو، لک لک ها از آسمون میاوردن که این فصل نتونستین بسازین ?
-
دقیقا، توی این فصل مثل آب خوردن شاه شب و اژدها کشته میشه اژدهای جدید کجا بود..
- 485 پاسخ
-
- 3
-
«ما در گذشته درباره پایان سریال صحبت کرده بودیم اما متأسفانه سازندگان در پایان سریال به خصوص در سرنوشت برخی از شخصیتهای فرعی تغییراتی ایجاد کردند. برخی از این تفاوتها البته به خاطر این است که من در نوشتن دو کتاب آخر بسیار آهسته عمل میکنم. من در حقیقت باید نوشتن این دو کتاب را چهار سال پیش تمام میکردم و شاید در آن صورت هم اکنون شاهد پایان متفاوتی میبودیم.» کاش حداقل قسمت آخر رو خودش نویسندگی میکرد ?
- 485 پاسخ
-
- 2