رفتن به مطلب

aliod

اعضا
  • تعداد ارسال ها

51
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

2

تمامی ارسال های aliod

1. aliod

بحث اپیزودیک قسمت چهارم The Last of The Starks

اینم میتونه جالب باشه
  2. aliod

مرگ سرسی توسط جیمی هم میتونه جالب باشه دقیقا در آخر اگه دنریس بمونه یه پایان کلیشه ایه اگه جان بمونه یه پایان کلیشه ایه اگه سرسی بمونه بازم تقریبا کلیشه ای میشه امیدوارم پایانش فراتر از این چیزها بشه
  3. aliod

حس میکنم دارن ارزون کاری میکنن. اژدها راحت کشته میشه گوست در حد چند ثانیه نشون داده میشه آخرشم میفرستنش بره و اینم از سوتی یا تبلیغ استارباکس!! اما توجه کنیم به خط داستانی سرسی همه رو داره بازی میده بدون شک وقتی کارش تموم شد یورون گیریجوی رو میکشه. این احتمال رو هم میدم که جیمی سرسی رو بکشه و اگه خرابش نکنن دشمنی دنریس و جان رو هم خواهیم داشت
  4. aliod

بحث اپیزودیک قسمت سوم The Long Night

دیالوگ جان اسنو: دشمن ما خسته نمیشه توقف نمیکنه حس نداره نمیتونیم در نبرد مستقیم شکستش بدیم کشتن همچین موجودی معلومه که دلیل منطقی میخواد، فرقی نمیکنه کی میکشه مهم اینه که به سخت ترین شکل ممکن نایت کینگ رو بکشه
  5. aliod

ایول! حرف منم همینه اصلا هات پای بیاد نایت کینگ رو بکشه و لی منطق باشه
  6. aliod

امتیاز imdb ؟ اون دیگه مثل قدیم زیاد ملاک نیست. مثلا همین هفته فیلم اونجرز رو توی یک روز انقدر الکی امتیاز بالا بهش دادن که توی لیست 250 اومد رتبه 5 و به ناحق جای آثار شاخ و ارزشمند سینما رو گرفت
  7. aliod

بله عروسی جافری، مرگ لایسا، محاکمه تیریون، نبرد اوبرین مارتل و کوه، مرگ تایوین و... فصل 4 به قدری شوکه کننده و مهیج بود که آدرنالین خون رو بالا میبرد! حالا که به فصل آخر رسیدیم و بیشتر از همیشه هم براش صبر کردیم چرا نباید دوباره شاهد همچین صحنه هایی باشیم
  8. aliod

دقیقا، به نظر من فصل 4 اوج سریال بود و بعد از اون هر فصل مقداری افت کرد
  9. aliod

چرا جرج مارتین درباره قسمت جدید نظر نمیده ? بله یه نمونه دیگه گوست (دایرولف جان) فقط 3 ثانیه در مثلا شب طولانی و جنگ بزرگِ زنده ها و مرده ها و فلان و فلان حضور داشت! دلیلش هم نمیشه گفت ارزون کاری، الان معروف تر و پر درآمد تر از گات نداریم!
  10. دور از انتظار نبود من مدت هاست به این فکر میکنم که دنی جان رو میکشه یا جان دنی رو
  11. aliod

بنیوف و وایس گفته بودن وقتی مارتین براشون داستان رو تعرف میکرده سه تا اتفاق براشون غافلگیر کننده بوده 1. مرگ شیرین 2. مرگ هودور و میمونه آخرین اتفاق فکر کنم احتمال اینکه کار نایت کینگ تموم نشده باشه هست
  12. aliod

احتمالا آریا سرسی رو هم میکشه بعد دنریس برای حفظ قدرتش جان رو میکشه دوباره آریا دنریس رو میکشه حداقل امیدوارم هات پای آریا رو بکشه و پادشاه وستروس بشه که یکم غیر منتظره باشه ?
  13. aliod

آ ر یو کیدینگ می؟ ? یه بار بگن جان و دنریس قسمت آخر عروسی میکنن دیگه
  14. aliod

من هیچ نظری ندارم آخه چرا؟ همه چی تموم شد واقعا؟ شاه شب افسانه ای فقط یه شب این سمت دیوار دووم آورد؟
  15. aliod

بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms

تو هم که اومدی؟ انگار اومدم عروسی! به نظرم شیرین ترین قسمت سریال بود و همینطور غمگین واقعا غمگینه که بعد چند سال داریم به آخرش میرسیم.
  16. aliod

بحث اپیزودیک قسمت اول Winterfell

سلام به همگی بعد دو سال دوباره اومدیم شروع راضی کننده ای بود امیدوارم هفته های بعدی بهترین اپیزود های سریال رو ببینیم
  17. aliod

قسمت آخر : The Dragon And The Wolf

آقا درسته که اینا 7 - 8 سال زندگیشون رو گذاشتن روی سریال ولی حالا که به اصل داستان رسیدیم اینطور نباید گند بزنن توش. خراب شدن دیوار مهمترین اتفاق کل سریاله بعد فقط در حد 3 دقیقه وقت براش داشتن؟ خوبه که تا قبل شروع فصل 8 اعتراض کنن به این چیزا نه که برن امتیاز بالا بدن الکی
  18. aliod

قسمت آخر : The Dragon And The Wolf

مرگ بیلیش رو خراب کردن حداقل انتظار بیشتر از این رو از بیلیش داشتیم. یه فصل اومد عین درخت الکی توی وینترفل موند هیچکار نکرد آخر سر هم انقدر راحت کشته شد؟ ما حتی انتظار شاه شدنش رو داشتیم فصل 7 اصلا اونطور که انتظار داشتیم نبود. وقتی گفتن فصل هفتم دیرتر میاد و تعداد قسمت هاش هم کمتره انتظار 7 تا قسمت شوکه کننده رو داشتیم اما نه تنها اونطور نبود بلکه یکی از ضعیف ترین فصل ها بود. تیم گات کارگردان ها و نویسنده های خوبی هستن اما مارتین رو ول نکنن برن حداقل این 6 تا قسمت پایانی رو طبق داستان اون به پایان برسونن.
  19. aliod

قسمت پنجم: Eastwatch

اپیزود پرباری بود بخش کشتن رندل تارلی و پسرش یکمی ما رو یاد جافری میندازه که بهش گفتن ند استارک رو بفرست نگهبانان شب ولی اون اعدامش کرد (البته جافری کجا و دنریس کجا ) این نشون داد دنریس ملکه خوبی نیست، لعنتی این عالیه گند میزنه به همه تئوری های مزخرف که آخرش دنریس برنده میشه! حتی ممکنه تیریون و واریس از دنی جدا بشن. دنریس هم دیگه با این نگاهاش مثلا میگه من عاشق جان شدم! ما فصل های قبل دیدیم که اسب ها و حیوانات هم از وایت واکر ها میترسن، حالا اینجا که نشون میداد کلاغ ها بالای سرشون پرواز میکنن من به همین فکر میکردم که یه دفعه نگاه شاه شب حسابشون رو رسید. گندری هم بالاخره بعد سال ها پیداش شد، خیلی جوگیر شده مثل رابرت براتیون پتک برداشته. و باز هم شاهکاری دیگر از سر داووس با همکاری گندری آقا سرسی چرا بچه دار شد یه دفعه! یعنی کی فکرشو میکرد سم هم دیگه حرفه ای شده هرچی شد شد، نشد آخر شب میدزدیم و فرار میکنیم و یه سوال آیا سیتادل رو آتیش زد؟ اینطور که توی پرموی قسمت بعدی نشون داد، هفته دیگه جنگ با وایت واکر ها داریم و خوشبختانه کار به فرار کردن میرسه.
  20. aliod

بحث اپیزودیک قسمت چهارم: The Spoils of War

ما که تازه دیدیم ولی ماشالله تاپیک پره این هفته سرسی 3 دنریس 1 تا الان از نظرم این قسمت بهترین قسمت فصل هفتم بوده. ولی واقعا جیمی احمق بود.
  21. aliod

قسمت سوم، The Queen's Justice

این واقعا ناجور بود، نباید به یه اسب سواری جیمی لنیستر خلاصه میشد
  22. aliod

یکم دارید سخت میگیرید که امتیاز پایین میدید +انتقام سرسی +حیله کسترلی راک +مرگ اولنا +حتی بخش معرفی جان اسنو توسط سر داووس اینا نقاط قوت این قسمت در مقایسه با دو قسمت قبلیه 10 حقش نیست ولی دیگه 7 هم واقعا منصفانه نیست.
  23. aliod

سرسی 2 دنریس 0 میترسم سرسی رو ببرن بالا و دنی رو ضعیف کنن تا آخر فصل یه دفعه همون دنریس قدرت رو بگیره
  24. aliod

بحث اپیزودیک قسمت دوم: Stormborn

برن و آریا در راه وینترفل هستند و جان از وینترفل خارج شد و این دقیقا حس داستانگویی مارتین رو میده و خیلی دوست داشتنیه. تا قسمت قبل میگفتیم سرسی ضعیفه اما الان دیگه همه چیز داره غیرقابل پیش بینی میشه. فعلا سرسی 1 دنریس 0 قسمت قبل کاسه توالت خالی کردن سم و غذا خوردن توی سیتادل رو نشون میداد این قسمت هم پاره کردن پوست جوراه و غذا خوردن تو رستوران هات پای اینا
  25. aliod

قسمت اول، Dragonstone

خب یه بار بگو قسمت آخر جان و دنریس با هم عروسی کنن دیگه !! زیبایی سریال به همیناشه...