رفتن به مطلب

aliod

اعضا
  • تعداد ارسال ها

51
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

2

پست ها ارسال شده توسط aliod

1. دوستانی که به انتخاب برن انتقاد دارید

در واقعیت همیشه قدرت دست کسانی میفته که هیچکس باور نمیکنه

سال ۸۴ احمدی نژاد شهردار بود گفت میخوام رئیس جمهور بشم، همه خندیدن و شد.

سال ۲۰۱۶ ترامپ گفت میخوام رئیس جمهور بشم، همه خندیدن و شد.

برن پسر بچه ای بود که سقوط کرد و قسمت های اول همه فکر میکردیم مرده، و در آخر شاه وستروس شد.

2. در ۱ ساعت قبل، Tyrion lan98 گفته است :

البته همون پایان محشری که شما راجب اشنایی با مادر میگید هم از نظر طرفدارا اصلا محشر نبودا!?

دقیقا فندوم اشنایی با مادر همین حرفایی که الان گات فنا راجب خراب کردن شخصیت دنریس و بقیه شخصیتا میزنن رو اونام همین حرف رو راجب خراب کردن شخصیت بارنی و تد و رابین میزنن

و به نظرشون پایان سریال اصلا با منطق فصول گذشته جور در نمیاد

من گفتم.تنها سریالی که دیدم منطق پایانش کاملا از هر جهت با فصول گذشته مطابقت داره برکینگ بد بود

( اسپویل آشنایی با مادر )

خب تو آشنایی با مادر همگی انتظار داشتیم یه پایان شاد ببینیم و میخواستیم با هم بودن بارنی و رابین رو ببینیم و قسمت آخر یهو همه چی ۳۶۰ درجه چرخید. من که خیلی شوکه شدم و خوشم اومد

اما گات فرق میکنه، عروسی خونین هم باب میل مخاطب نبود و بهش اعتراض کردن اما آیا اپیزود بدی بود؟ خیر فوق العاده بود

الان ماجرا فرق میکنه فصل آخر گات واقعا مسخرس

درباره برکینگ بد با شما موافقم 

3. در 9 ساعت قبل، تینا استارک گفته است :

موافقم. BB  تا به امروز یکی از بهترین و قابل قبولترین پایان بندیها رو داشته. بین تمام سریالهای پرطرفداری که تمام شدند.

من قبلا مطمئن بودم که گات میزنه روی دست برکینگ بد. ولی خب نشد. یعنی اصلا به گرد پای اون هم نرسید متاسفانه. چه آرزوهایی که تباه شدند

در مورد وست وورد هم بعید میدونم بتونه تو پایان بندی از BB جلو بزنه. یعنی پایان فصل دوم قانع کننده نبود و برای فصلهای بعدی نمیشه قطعی نظر داد

البته همه این نظرها با علم به این هست هر سه سریال ژانر متفاوتی دارند

وست ورلد فصل اولش خوب بود فصل دومش مزخرف به تمام معنا بود.

سریال آشنایی با مادر رو ببینید، یه سریال کمدی کم خرج بدون جلوه ویژه ووو.... چه پایان محشری داشت و تا آخرین دقیقه غیرقابل پیش بینی بود. همش قدرت نویسنده است

4. در 7 دقیقه قبل، cancer گفته است :

اینجا این پله ها کجاست دقیقا؟ به جز سپت بیلور یادم نمیاد جایی این همه پله داشته باشه

تعداد سواره نظام و آنسالید هارو هم نادیده بگیریم و بگذریم ازشون ?

IMG_20190516_001444_090.jpg

خیلی شبیه سپته ولی سپت رو که سرسی منفجر کرده بود

5. در 1 ساعت قبل، شوالیه درخت خندان گفته است :

شنیدم آمازون می خواد اقتباس دیگه ای از بازی تاج و تخت بسازه نظرتون چیه؟

فقط کسی که این داستان رو خلق کرده میتونه به خوبی به پایان برسونه

من فکر نمیکنم مارتین اجازه بده با همین داستان (بازی تاج و تخت) سریال دیگه ای ساخته بشه

6. در 2 دقیقه قبل، omid007 گفته است :

یکی از دلایل علاقه من ب گات همین عدم قضاوتشه، علاوه بر خاکستری بودن تمام نقش ها(جز نایت کینگ!) سعی نکرده بزور یکیو ب ما بقبولونه یا یکیو از ما دور کنه

این حرف رو خیلی قبول دارم

امیدوارم زودتر کتاب مارتین بیاد و پایان واقعی رو بفهمیم 

7. نقل قول

دیوید ناتر، کارگردان قسمت چهارم گفته است که جلوه‌های ویژه‌ی کامیپوتری مانع یک خداحافظی مناسب بین جان و گوست شده.
    «از آن‌جایی که دایروولف‌ها موجوداتی هستند که با CGI ساخته می‌شوند، به‌همین خاطر ما فکر کردیم که این موضوع را تا حد ممکن ساده نگه داریم... این‌طور بهتر بود.»

مستر ناتر حتما فصلای قبل دایروولف ها رو، لک لک ها از آسمون میاوردن که این فصل نتونستین بسازین ?

8. در 1 دقیقه قبل، jilibilina گفته است :

دوستان توجه نمیکنن که فقط دو قسمت از سریال مونده، و باید توی این دو قسمت تکلیف خیلی سوالات و شخصیتها مشخص بشه

اضاف شدن یه اژدهای جدید به سریال، حداقل به یک فصل 10قسمتی نیاز داره تا براش خط داستانی نمایش داده بشه. از نشانه ها و نوشته های باستانی گرفته تا جستجو و اتفاقات خاصی و غیرمنتظره ای که اضاف شدن اژدهای جدید ختم بشه.

نمیشه که یهو یه اژدها از وسط کوه بیاد بیرون، جان سوارش بشه و دشمنان رو باهاش نابود کنه! درسته سریال تو این فصل گند زده به همه چی، ولی دیگه فیلم هندی که نیست ...

دقیقا، توی این فصل مثل آب خوردن شاه شب و اژدها کشته میشه اژدهای جدید کجا بود..

9. در 27 دقیقه قبل، sadrakhan گفته است :

گفته از سرنوشت شخصیت های فرعی راضی نیست و گفته این تقسیر خودم هست

«ما در گذشته درباره پایان سریال صحبت کرده بودیم اما متأسفانه سازندگان در پایان سریال به خصوص در سرنوشت برخی از شخصیت‌های فرعی تغییراتی ایجاد کردند. برخی از این تفاوت‌ها البته به خاطر این است که من در نوشتن دو کتاب آخر بسیار آهسته عمل می‌کنم. من در حقیقت باید نوشتن این دو کتاب را چهار سال پیش تمام می‌کردم و شاید در آن صورت هم اکنون شاهد پایان متفاوتی می‌بودیم.»

کاش حداقل قسمت آخر رو خودش نویسندگی میکرد ?

10. در 1 ساعت قبل، شوالیه درخت خندان گفته است :

ممنون از دوستان بابت ایجاد این تاپیک

تا الان فکر می کردم پایانی که d&d برای سریال در نظر گرفتن بدترین پایان ممکنه. ولی به لطف شما عزیزان دیدم که نه. از اون بدتر هم میشد!?

سپاس

خب ما که نویسنده نیستیم الکی یه چیزی میگیم ?

11. در 24 دقیقه قبل، تینا استارک گفته است :

مردم کینزلندیگ بخاطر انفجار سپت بیلور عصبانی هستن. علیه سرسی شورش میکنن. سرسی دستور میده مردم رو بکشن. خبر به دنریس اینا میرسه.

ناوگان یورن از پشت سر به ناوگان دنریس حمله میکنه. جنگ دریاها شروع میشه.

دنریس با اژدها به سمت ردکیپ میره. به سمت اژدها تیر پرتاب میکنن. بال ویسیریون زخمی میشه. دنریس عصبانی میشه به سمت ردکیپ حمله میکنه. مردم شهر و سربازها میترسن دروازه ها رو باز میکنن که فرار کنن. دوتراکیها حمله میکنن. یک جنگ اساسی

ردکیپ در آتش میسوزه. سرسی وقتی میبینه داره شکست میخوره عصبانی میشه و میخواد مث مدکینگ کل شهرو به آتش بکشه. جیمی میخواد جلوش رو بگیره اما کوه به دستور سرسی جیمی رو میکشه و سرسی شهرو به آتش میکشه. 

روی دریا کشتی یارا و بخشی از ناوگان دورن و های گاردن غرق میشن. یورن فرار میکنه

در وینترفل نایت کینگ حمله میکنه. همه کشته میشن و وینترفل سقوط میکنه. ریگال توسط نایت کینگ کشته میشه جان به زمین میفته و به سختی زخمی میشه. جان برن آریا میرا رید تورموند و تعداد کمی سرباز زنده میمونند و به سختی فرار میکنن در جنگلها سرگردون هستن. تا اینکه به ایری پناه میبرن. اونجا میفهمن کینزلندینگ نابود شده. 

دنریس که میفهمه چه اتفاقی افتاده با ارتش به سمت شمال میاد. دوباره جنگ بزرگ. جورا و کرم خاکستری کشته میشن. نایت به سمت دروگون نیزه پرتاب میکنه دروگون زخمی میشه. و با دنریس به زمین میفته. دنریس توسط یکی از آدرها کشته میشه

آخرش جان و آریا و گندری و تورموند نبرد تن به تن با نایت کینگ دارن. آریا زخمی میشه اما در نهایت نایت توسط جان کشته میشه. و جنگ به پایان میرسه با کشته های فراوان

برن به جان میگه آریا چون با سلاح نایت زخمی شده به مرور تبدیل به وایت میشه. آریا از جان تقاضا میکنه که اون رو بکشه و آتیش بزنه. جان در نهایت همین کار میکنه. 

واریس به جان میگه تو باید شاه بشی جان قبول نمیکنه و با وحشیها به شمال برمیگرده

پایان

:classic_biggrin:

خوب بود

-----update-----

اون تئوری هایی که درباره برن و شاه شب داده بودن رو هم من دوست داشتم که متاسفانه نشد که بشه ?

12. جیمی میره پیش سرسی، سرسی برای شکست دنریس تصمیم داره از آتش وحشی استفاده کنه و همه جا رو آتیش بزنه و جیمی یاد شاه دیوانه میفته و تاریخ رو دوباره تکرار میکنه و این بار عشق زندگیش و خودش رو میکشه.

بعد از اینکه سرسی میمیره، سر اینکه دنریس به قدرت برسه یا جان بحث میشه و دنریس چون میبینه اطرافیانش طرف جان هستن، جان رو میکشه و سانسا انتقام میگیره و دنریس رو میکشه

اما آریا و سندور کلگین
    آریا میخواد سرسی رو بکشه که توسط کوه میمیره و سندور هم بالاخره کوه رو میکشه و خودش هم میمیره (تقریبا مثل ماجرای اوبرین)

در نهایت تیریون و سانسا دوباره با هم ازدواج میکنن و شاه و ملکه میشن

13. در 42 دقیقه قبل، cancer گفته است :

رفقا من چندتا تئوری دارم برای قسمت بعد

اینا که همش هپی اندینگ شد!

فعلا من فقط به مرگ جان توسط دنریس (یا برعکس) و مرگ سرسی توسط جیمی فکر میکنم

در 4 ساعت قبل، مه سا استارک گفته است :

جیمی:

جیمی دیگه چند بار تو داستان بفهمونه که عاشق سرسیه؟ عشق اینه که اگر ازش دور هم شدی، دوباره برگردی. اگر از کارهاش متنفری، باز هم نتونی ازش بگذری. اگر می بینی داره اشتباه می کنه هم نتونی باور کنی. جیمی فقط روی بریان کراش داشت. با خوابیدن باهاش فهمید که این عشق نیست. دو تا آینده داره:

یا با شنیدن کشته شدن اژدها و خشم دنریس، میره که سرسی رو از مهلکه دور کنه. که حتی اگر تخت رو از دست داد زنده بمونه و مثلا مثل دو تا آدم نفرین شده یه گوشه زندگی کنند. 

یا میره که خودش و سرسی و بچه اشون رو در کنار هم بکشه و بی گناه ها کشته نشند.

در هر دو صورت کاراکتر حفظ شده. همه ی تلاش های بشری قرار نیست به نتیجه برسند. خیلی احمقانه است فکر کنیم چون جیمی خیلی تلاش کرد از عشق سرسی رها بشه، پس حتما باید آخر داستان تلاشش به نتیجه برسه! 

توی کتاب جیمی وقتی میفهمه سرسی با لنسل رابطه داشته و بهش خیانت کرده از سرسی زده میشه تقریبا

وقتی سرسی توی زندان بود به جیمی نامه میده که کمکش کنه ولی جیمی جواب نمیده

برای همینم من میگم احتمالا سرسی رو میکشه

14. در 4 دقیقه قبل، sadrakhan گفته است :

تو مسیحیت هم خواهر برادر شیری نداریم چجور تو وستروس داشته باشیم بعد کتلین به جان شیر بده اخه ممکنه من فکر کنم شیر بز دادن بهش

استارک ها بچه پولدار بودن واسه جان دایه گرفتن، تورموند شیر غول خورده ?

15. در 21 دقیقه قبل، cancer گفته است :

آقا مگه داریم نمک نشناس تر ازین کای‌برن؟ چقد اوسکله این آخه وقتی راب و نیروهای شمال رسیدن به هارنهال این عوضی داشت جون میداد نفس های آخرشو میکشید که راب بهش آب میده حتی تالیسا خودش مداواش میکنه.. حالا کی هارنهال رو اونجوری نابود کرده و صدها شمالی اسیر و کایبرن رو اینجوری نفله کرده؟ گرگور کلگین یا همون کوه به دستور تایوین لنیستر!

بعد رفتن راب از هارنهال مسئولیت اونجارو میسپاره به روس بولتون که بعد از اسیر کردن سر جیمی روس بولتون با تایوین نامه نگاری هایی میکنه و آخرش سر جیمی رو همراه با کای‌برن می‌فرسته به کینگزلندینگ و ازینجا به بعد این کاک‌ساکر تبدیل میشه به وفادارترین آدم سرسی اما آخه چرا؟ واقعا آدم اینجوری از کسایی که مرگشو رقم زدن تشکر می‌کنه؟ با درمان سر جیمی و ساخت دست مصنوعی براش تا زنده کردن گرگور کلگین که با وجود اون همه زهر توی بدنش مرگ دردناکی رو تجربه کرد و شاهکار آخرشم ساخت اسکورپیون واسه کشتن اژدهایان!! کسی که مشخصاً به پول اهمیتی نمیده و فقط چون از سیتادل انداختنش بیرون اما یه آدم نفرت‌انگیز مثل سرسی بهش اختیار تام داده تا هرکاری دوست داره بکنه باید اینجوری به یاد و خاطره راب، کسی که نجاتش داد و زندگی دوباره بهش بخشید نباید احترام میزاشت؟ حداقل در مقابل جان و شمالی ها کنار میکشید از سمت سرسی بی طرف میموند ? 

اتفاقا برعکس کایبرن چون سرسی بهش قدرت داد وفاداره بهش

قدرشناسه اما ارزش قدرت براش بیشتر از زندگی معمولی بوده

16. در 3 دقیقه قبل، Momomo گفته است :

خودتونو وا بدید و بندازین تو جریان فیلم و بزارید اون هر جا میخواد ببردتون و فقط لذت ببرید از فیلم و بخش های هیجان انگیزش..اینطوریه که از یه فیلم میشه لذت برد..

بازم تاکید میکنم هیچ هیچ هیچ فیلمی روال منطقی نداره و با منطق میشه تمام فیلما رو زیر سوال برد تمامشو..

در مورد فیلم و سریالهای دیگه درسته ولی این سریال وقتی انقدر معروف شده انقدر بولد شده کلی درآمد و سود داره حتا رئیس جمهور های امریکا انقدر شیفته‌اش هستند و حتا توی سیاست هم بهش اشاره ای شده، خب همیچین سریالی رو نمیشه ساده ازش رد شد باید همه چیزش دقیق باشه