Manuel
اعضا-
تعداد ارسال ها
542 -
آخرین بازدید
-
فصل هایی از کتاب ششم ( winds of winter )
Manuel پاسخی به the_last_stark داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
کاش امکان داشت اتفاقی که واسه تالکین و کتاباش افتاد واسه اینم میافتاد. ولی طمع باعث شد که واقعا یک اثر هنری اپیک حماسی بوی گیشه ای شدن بگیره. خدا از باعث و بانیش (بخونید مارتین) نگذره. این کتاب هم باید در زمان حل میشد و بعد از اینکه نمودار فروشش داشت کم میشد، موکلین مارتین اجازه ی ساختشو میدادن. فیلم های آثار تالکین یک "برداشت" به حساب میان به دور از هر گونه مخاصمه ی ظاهرا عمدی، اما این سریال ... نمیدونم. شاید مارتین لیاقتشو نداشت. -
سلام !!!!!! و آنها که به سریال دل سپرده بودند سخت پشیمانند. همانا کتاب خوانان، راه راستین میروند. میبینم که اوضا خرابه )))) چطورین ؟!؟؟
-
سلام یه همگی ...
-
کتاب دنیای یخ و آتش، The World of Ice and Fire
Manuel پاسخی به Manuel داده است: موضوع تاریخچه و جغرافیا
مشکل اینه که نثرش رو دارن با نثر خود مارتین مقایسه میکنن. -
دیدن از چشم weirwood ها رو تقریبا میدونستیم و اون قسمت برن و جوجن رو از اون طریقی که گفتی نمیشد فهمید، چیزی که بود استفاده از لفظ Blood Sacrifice بود ... -
یادمه جوونترا یکم پوستشون سوسول تر بود و هر چی میگذشت سخت و نفوذ ناپذیر میشد.
-
بچه ها کتاب تاپیک داره خب. تازه حیفه اینجا راجع بهش بحث بشه
-
اگه ویندوز ۸ دارید برنامه ی bazaar رو از استور بگیرید. خییییلی خوبه! -
من اولین کاری که میخواستم بکنم خوندن شجره نامه بود. که اونم توی نسخه ی درز کرده درست چاپ نشده -
دستت درد نکنه واقعا... خبری از تصویریش نیست ؟ دارم سکته میکنم از انتظار! نمیخوامم بدون عکس بخونم کتابو
-
فقط یک هفته مونده ... -
اه من دانلودش کردم.اگه خیلی داغونه نبینم. هم متاش خوبه هم IMDbـش بالاس. ببینی بهتر از اینه که نبینیش. BluRayـش هم سه چهار روزه اومده
-
من نمیفهمم چرا زمانی که به یه شخصیتی مثل رُز اختصاص دادن، نمیشد بدنش به چهارتا شخصیت درست حسابی که حالا هم حذفش کردن ؟ دو تا شخصیت خیلی حیف شدن ... راستی؛ کتاب خونا، باید اسم کتاب های Outlander رو شنیده باشن. سریالشم اومده بیرون حتما ببینین. من خیلی خیلی سعی کردم Outlander رو شروع کنم به خوندن، ولی 8 جلدی که ازش اومده بیرون میانگین 1000 صفحه س و قسمت ِ فانتزیش کمتر از درامشه.
-
قد هم جزو هیکله، ۸۰ درصدشم هست!!!
-
تا کجا میشه حرف زد؟ تا سریال یا کتابا ؟ یا چی ؟ :دی چون اونجوری damphair یا victarion خیلی خوبن واسه تحلیل