-
تعداد ارسال ها
176 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
4
وایت ولف آخرین بار در تاریخ مه 21 2019 مقام اول روز را به دست آورده است
وایت ولف یک محتوا با بیشترین امتیاز داشته است!
اعتبار در انجمن
223اطلاعات شخصی
-
مرز اسپویل من
مرزی ندارم
آخرین بازدید کنندگان پروفایل
بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.
-
بحث در مورد اسپویل های احتمالی مطرح شده فصل هشتم
وایت ولف پاسخی به The Hound داده است: موضوع فصل هفتم
حسن این فیلمنامه فیک این بود که حداقل به شخصیت دنریس گند نمیزد!- 185 پاسخ
-
- 1
-
بهترین های همه فصول سریال (سکانس ها، دیالوگ ها و ...)
وایت ولف پاسخی به Shield of the Life داده است: موضوع فصل هشتم
البته ب عنوان یک نمونه آموزشی تربیتی میتونه استفاده بشه اینکه مهم نیست ی کاریو چقدر تمیز و شیک انجام میدین وقتی آخر کارو گند میزنی مثل اینه که کل کار به فنا دادی انتخاب ی سکانس سخته و البته اکثر سکانسهای خوب رو دوستان اشاره کردن ولی مطمئنا سکانس مورد علاقه من کینگ این د نورث جان بود- 17 پاسخ
-
- 6
-
بحث در مورد اسپویل های احتمالی مطرح شده فصل هشتم
وایت ولف پاسخی به The Hound داده است: موضوع فصل هفتم
خوب عزیزان اسپویلها واقعی از آب دراومد دلم برای این تاپیک تنگ خواهد شد بحث درباره اسپویلها ی حس شبه خلافی داشت که مثلا داریم ی حرکت ممنوعه میزنیم:))- 185 پاسخ
-
- 1
-
ثیئون جان سپاس فراوان و بدرود
-
خیلی ممنون ثیئون عزیز بابت وقتی که گذاشتی و سریالهایی که معرفی کردی متنت رو کپی کردم تو نت تا بعدا بزارم تو لیست ی درخواست دیگه هم دارم اگه فرومی بلاگی صفحه ای غیر اینجا وجود داره که در مورد فیلم مطلب مینویسی خوشحال میشم معرفی کنی از خوندن نوشته هات لذت ببریم
- 270 پاسخ
-
- 1
-
برای دوستانی که حوصله خوندن ندارن: تشکر کرده از عوامل سریال و دی اند دی قراره در ۸ پروژه مربوط به مدیا با شبکه های مختلف همکاری کنه که تاکید کرده همشون درباره وستروس نیستن درباره زمان انتشار کتابها وقت تعیین نکرده فقط گفته مطمئن باشید تمومشون میکنم! درباره پایان سریال گفته که دی اند دی فقط ۶ ساعت در فصل آخر زمان داشتن ولی من قراره حداقل در ۳۰۰۰ صفحه داستان رو تموم کنم درباره یکی بودن پایان کتاب و سریال هم جواب داده : هم آره هم نه! از شخصیتهای فرعی اسم برده که در سریال حضور ندارن ولی در کتاب قصه خودشون خواهند داشت درباره اینکه کدوم پایان اصلی خواهد بود سریال یا کتاب؟ جواب داده : سوال احمقانه ایه اجازه بدید کتابو انتشار بدم بعدش در اینترنت خودتون بحث کنید!
- 270 پاسخ
-
- 4
-
حالا که به انتهای سریال رسیدیم جا داره از negar27 و بقیه مدیران سایت بابت ایجاد فضای گفتگو تشکر کنم همچنین از کاربران عزیز ثیئون گریجوی ، توروس ، omid007، ashkan.ghf ، Dawn ، مه سا استارک ، تینا استارک، olenna_tyrel و بقیه دوستان که در این گفتگوها شرکت کردن به شخصه خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و امیدوارم بعد از این هم شاهد قلم خوبتون باشم?
- 270 پاسخ
-
- 9
-
سریال the bridge معرفی کرده بودید دو فصلشو دیدم خوب بود ممنون ازتون
- 270 پاسخ
-
- 1
-
سوالایی از این دست که با منطق گره خوردن تو ذهن منم وجود داره و متاسفم بگم که جوابی براشون ندارم
- 270 پاسخ
-
- 1
-
اون شورا مضحکترین صحنه کل فصل بود به جای غولهای هفت پادشاهی، ادمیور ( به معنی واقعی کلمه فقط ریدن بلد بود) و رابرت ارن ( که از سینه های مامانش آویرون بود) گرفته بودن. واکنش سانسا به قضیه پادشاهی برن هم جالب بود واجب بود تو جمع داد بزنه دم و دستگاه داداش من درست کار نمیکنه؟ به قضیه استقلال شمال هم دیگه اشاره نمیکنم. حالا که مرور میکنم میبینم سانسا نسبت به جان خیلی مهربانتر بوده تا نسبت به داداشای واقعیش!
- 270 پاسخ
-
- 5
-
نتونستم طاقت بیارم و نشستم قسمت آخرو دیدم مطمئنا از روند اخیر سریال راضی نیستم ولی جدا از همه کاستیها در مقیاس همین فصل قابل قبول بود تنهایی جان در آخر سریال واقعا ناراحت کننده بود به آرامش رسید با بازگشت به نقطه آغاز جایی که ی بسترد بود فقط ی سوال : به نظرتون آریا به جای سفر به وست نمیتونست از برن بپرسه؟
- 270 پاسخ
-
- 4
-
برای اولین بار تصمیم گرفتم قبل دیدن سریال بیام نظرات رو بخونم ببینم رضایت بخش بوده یا نه که ظاهرا نبوده پس تصمیم گرفتم قسمت آخرو نبینم تا خاطره روزای خوب گات تو ذهنم باقی بمونه
- 270 پاسخ
-
- 9
-
پوزش بابت اسم اتفاقا ی پست نوشتم در مورد اینکه کاش جان پسر ند استارک و آشارا دین بود و داون رو به ارث میبرد بله افسوس...
- 427 پاسخ
-
- 2
-
ممنون بابت پاسخت داون(سحر) عزیز از همه بزرگوارانی که پاسخ دادن تشکر میکنم موضوع واقعا برای خودم گنگه و عذرخواهی میکنم که نمیتونم به صورت جدی در بحث شرکت کنم البته بی سوادی بنده هم مزید علته و هدفم استفاده از دیدگاه عزیزان ودوستانه
- 427 پاسخ
-
- 3
-
ممنون اشکان عزیز کاملا باهات موافقم دنریس وقتی به سیم آخر زد مشخص بود تخت آهنین دیگه مسئله ش نیست در رابطه با شرافت هم واقعا بحث پیچیده ای چون وقتی از کاراکترهای اخلاقی فاصله میگیریم و از دور خیره میشیم دیگه اون زرق و برق جذابیت اخلاقی رو ندارن
- 427 پاسخ
-
- 3