-
تعداد ارسال ها
78 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
2
پست ها ارسال شده توسط Ser Duncan The Tall
-
-
I do not have a gentle heart
“Tell Lord Tywin winter is coming for him. Twenty thousand northerners marching south to find out if he really does shit gold.”
-
من نفهمیدم بران برای چی جیمی رو نجات داد؟؟ اصلا به بران میخوره این کارا؟ این برانی که من میشناسم باید با اولین نشانه ای که از اژدها دید سریع برمیگشت پیش تیریون مخصوصا به خاطر اینکه تیریون قبلا بهش گفته بود هر وقت چیزی بهت پیشنهاد دادن من دوبرابرش میکنم
نصف این فصلم گزشت و همچنان یه نفر در حال پارو زدنه :-| یورون توی 3 قسمت از جزایر اهن اومد قدمگاه پادشاه بعد رفت توی راه به تیون(کمر دو عالم و یارا حمله کرد و برگشت قدمگاه پادشاه و رفت راک ولی گندی کماکان داره میزنه. از اشای سر در میاره اخر این بشر
اون قسمت تیر خوردن دروگون با اون موزیک غمگینش گفتم بالاخره دیگه دنریس نابود شد. ولی زهی ( ذهی ضهی ظهی زحی ؟) خیال باطل. برام سواله اون دو تا اژدهای دیگه چرا نبودن؟ احتمالا به خاطر بودجه بوده ولی کمبودشون حس میشد. ولی نبرد واقعا حماسی و عالی بود.
تجدید دیدار استارک ها هم جالب بود. البته این شخصیت جدید برن چندان جالب نیست با اون فیگور گرفتنش. موندم این نقشش چیه با نگاه کردن و دیدن چجوری میخواد جلوی شاه شب رو بگیره؟ تجدید دیدار تیریون با سانسا و پادریک هم جالب میشه. ببینیم سانسا میتونه از همه اشتباهاش درس بگیره و خودشو بچسبونه به تیریون. تیریون تو سریال دیگه سراغ فاحـ*ـه ها نمیره حالا بخاطر ازدواجشه یا شی خدا داند ولی برگشتش پیش سانسا جذاب میشه مخصوصا اگه سانسا هم چیزی از بیلیش یاد گرفته باشه این جفت سیاسی چیکارا که نمیکنن

بحث اپیزودیک قسمت چهارم: The Spoils of War
در فصل هفتم
ارسال شده در
به نظرم همه ی این مشکلات از نبود فیلمنامه نویس ماهر و کاربلده. از وقتی سریال از کناب جدا شده نویسنده ها جای کپی نوشته های مارتین و فقط پر و بال دادن بهش باید خودشون خلق کنن داستانو و جایگزین کردن مارتین و نویسندگیش کار راحتی نیست و تا حالاهم که موفق نبودن. مثلا دیالوگای که بین سانسادو اریا رد و شد در نظر بگیرین چقدر سطحش پایینه