رفتن به مطلب

amione

اعضا
  • تعداد ارسال ها

4
  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

0

اطلاعات شخصی

• مرز اسپویل من
    کتاب رو نخوندم اما سریال رو نیگاه می کنم که بحث کنم نه اینکه سکوت کنم
  1. amione

بحث اپیزودیک قسمت ششم Beyond the wall

دنیای نغمه، دنیایی هست که چنین چیزی رو ممکن کرده.. وجود خود "اژدهایان"، غول ها، دیوار 700 فوتی که چند صد مایل با یخ و جادو کشیده شده، زنده شدن مرده ها و آبی شدن چشم هایشان، خانه ای با هزاران چهره که با برداشتن هرکدام تبدیل به خود اون شخصیت میشوند، در این دنیا ممکن است.. پس احتمالا با این همه جادو و عوامل ماورایی، تبدیل شدن دستگاه جوش به یخ ساز اصلا به چشم نمی آد و در این دنیا "اصلا" جزء غیر ممکن ها نیست.. بله می دونم من هم هفت سال هست که درگیر سریال هستم درسته که قدرتهای ماورایی و پیشینه های متعددی داره داستان اما اوج خیال پردازیش به اژدها و بخشی افسانه ها و چیزهایی از این دست ختم میشه و همیشه حتی معجزاتش چیزی فرای منطق داستان نبوده (تو دنیای خودمون هم زامبی و اژدها بصورت افسانه هست و حتی پیامبران مرده زنده می کردن) منظور من اینه که بی منطقی داستان گویی تا سرحد همین چیزها بوده ب عبارت دیگه ایده هایی ناب هست که ما کلا اظهار نظری نمی تونیم بکنیم و غریبه هستیم اما بخشی از روایت داستان برامون ملموس تر و منطقی تر هست شاید یه نوجوان براش مهم نباشه چطوری اژدها تو فیلم آتش شلیک می کنه اما برای من حتمن باید یه توجیحی باشه مثلا دو تا لوله ای که گذاشتن تو کناره های دهن اژدها و گاز متان (معده یا روده) و این حرفا اما اگر قراره سرما شلیک کنه ؟ قراره چجوری گاز هلیوم فشرده رو مثلا با بازدمش تولید کنه و قبلش خودش تبدیل به یخ نشده باشه ؟ اگر قراره تا این حد هم ب دنیای مارتین گیر ندیم پس نباید ب بعد زمان و داستان اون ور دیوار ایراد بگیریم و اگر قرار بر این هست چرا فیلم فارسی نیگاه نکنیم!
  2. amione

با این تئوری اژدهای یخی مشکل دارم، حتی کامیک های دی سی و مارول هم رده نوجوانانش اینقدر مسخره نیست، چطوری یه دستگاه جوش ممکنه تبدیل بشه به یخ ساز؟!! اما مثل اینکه مخاطب سریال (بخش عمده ایش) از همین الان باور کردن اژدهایی که آتیش از دهنش میاد حالا هر گازی که با هر نوع احتراقی مشتعل میشه قراره یهو یخ و سرما تولید کنه؟ بنظرم منطقیش اینه که یا همچنان آتش بزنه یا کلا قابلیتی نداشته باشه.
  3. amione

در خصوص اسکلت ها هم منظوم اون قسمت هولد د دور نیست، لحظه ای که برن و دیگران (گمونم فصل قبل سریال) برای اولین بار ب خاطر ویژن های برن میان سمت درخت.( سکانس درست خاطرم نیست شاید اون ها هم وایت واکر بودن اما اگه بودن خب شاه شب از قبل می دونست برن کجاست غیر اینکه در اون زمان برن براش بی اهمیت بوده) من کتاب رو نخوندم (چند سال پیش یه فایل چند صفحه ای داستان تارگرین های اولیه گمونم اگان بود فقط اونو خوندم) احتمالا اگر جایی مطلبی به این شکل هست بخاطر باقی نظراتی هست که خوندم و تو ذهنم مونده، می دونم سوالام سخت و گیج کننده هست اما گفتم شاید با گذشت این چند سال و شماهایی که خب احتمالا کتاب رو هم خوندید و بینش بیشتری دارید بشه برخی فرضیه ها رو رد کرد یا بیشتر روشون مانور داد موافقم که مارتین احتمالا هنوز خودش هم تصمیم نگرفته، یحتمل این همه راه دررو گذاشته که فقط مردم رو گیج کنه و ته داستان لو نره اما اگه همین نظرات مردم رو می دید به قول دوستی کلا بشینه یه کتاب دیگه بنویسه ممنون در خصوص ایده شمشیر جان و دوری شاه شب؛ یه سرچی در خصوص لایت برینگری زدم و اون تئوری های شمشیر هم خوندم (امیدوارم خیلی هندی طور نشه البته) اینکه دیدیم با از بین رفتن یک سردار بخشی از سپاه وایت واکر ها از بین رفت (یه چیزی شبیه به کشتن ارجینال ها «ومپایری») و زنده کردن مرده ها مثل گاندولف چقدر ممکنه مارتین بخواد بره دنبال داستان و فلسفه این شمشیرهای والریانی منجمله شمشیر خود ند استارک که ذوب شد؟ چقدر ممکنه تو سریال بهش پرداخته بشه
  4. amione

چند صفحه اول تاپیک رو خوندم خیلی نظرات دوستان مبنا درستی نداره گفتم یه جمع بندی کلی بکنم اگر کسی می تونه ما رو از این جهل و سردرگمی نجات بده چیزایی که می دونم: از قسمت آخر شروع می کنم - نیزه و قدرت over size شاه شب - دو تا چشم باز شد؛ یکی چشم شمشیر جان اسنو (longclaw)! و دیگری چشم اژدها - مارتین اهل آسون کردن داستان نیست - مارتین داستان های تاکین رو تحسین می کنه (بجز مرگ گاندولف خاکستری) - شاه شب مرتبه اول نیست که داره قیام می کنه، چقدر واقعا تجربه داره، این قدرت بی حد و حصری که بهش داره داده میشه (نیزه و اژده ها و غول و ..) برای چیه، این سردار ها آیا همون بچه هایی هستن که تبدیل کرده ؟ یا همینجوری کیلویی می تونه سردار جایگزین این ها بکنه! - شاه شب بواسطه شیشه اژدها که تو قلب یه انسان می کنن (فرزندان جنگل) تبدیل می شه - عمو بنجامین خیلی تلویحی اشاره می کنه که با همون روش (یعنی شیشه اژدها) توسط فرزندان جنگل روند تبدیل شدنش به وایت واکر ها متوقف شده و یه ارتباط یا لینک خبری هم با کلاغ سه چشم داشته - شاه شب از آتش بارها رد شده، اصن آتش روش تاثیری داره؟ آتش اژدها چی ! - سموئل تارلی کلی کتاب برداشت و ب سمت مقصد نامشخصی راه افتاد، سابق بر این شاهد بودیم رازها و درمان هایی هست حتی برای مرگ‌آورترین بیماری ها و لاعلاج ترین هاشون که گویا دستور العمل مناسبی برای درمانش وجود داره یه فلاش بک به دختر استنیس باراتیون (شیرین) بزنیم و تعجب همگان از درمان دختر بچه؛ حالا ک یه دو جین کتاب از بخش ممنوعه همراهش هست، ممکنه به چه رازهایی پی ببره - اینم می‌دونیم شاه شب هم ب نوعی قدرت وارگ کردن یا کنترل نیروهاش رو داره، کل لشکر و احتمالا اژدها و... ، تقابلی هست بین شاه شب و برن! چیزهایی که محتمل هست: - شاه شب با اژدها به احتمال زیاد هرجایی می تونه بره - چقدر احتمال داره شاه شب و برن درگیر چیز بزرگتری باشن، با توجه به قدرت های شاه شب - برن چجور ارتباطی با شاه شب داره! مسلما تئوری شاه شب همون برن هست و یا برن باعث بوجود اومدن شاه شب میشه حسابی ایراد دار و بدون مدرکه چون دستکم تبدیل شاه شب توسط فرزندان جنگل رو دیدیم و اشاره فرزندان جنگل از you به معنای شما (جمع) و نه تو بوده و در ادامه اشاره به انسان ها می کنه - آیا نیروهای دیگه ای هم هستن توی دنیای مارتین! اون اسکلت هایی که جلو اون غار (زیر درخت که کلاغ و فرزندان جنگل بودن) با برن و ... درگیر شدن و از زمین در می اومدن مثلا؛ بطور کلی چقدر ممکنه بازیگرهای مهم دیگه ای توی داستان باشن تا این قدرت پادشاه شب رو توجیح کنن؟ یا این همه قدرت داره فقط واسه اینکه از دیوار رد بشه!! چیزهایی که نمی دونم: - دست فعلی سرسی (کایبرن) که تونست کوه رو احیا کنه آیا می تونه از وایت واکری که قراره تحویل سرسی بشه بعنوان مدرک استفاده ای بکنه؟؛ استفاده در جهت کمک به سرسی یا ... - اژدها از سیستم گرمایشی آیا به سیستم سرمایشی و برودتی تغییر فاز میده؟ یا قابلیت هاش رو حفظ می کنه؟ - اژدها می تونه با نفسش دیوار رو آب کنه یا ... - جان توی هر جای داستان احتمال داره جلوی آتیش اژدها قرار بگیره و اینجوری تایگرین بودنش ثابت بشه! - مارتین از تاکین و داستاناش خوشش میاد آیا ممکنه بره سمت داستان درست کردن برای شمشیرها و ... در حد آنگلاچل و اینا منظورمه ! -شیشه اژدها روی سردار های شاه شب هم تاثیر داره اما روی خود شاه شب چی؟ و اینکه چه تاثیری ممکنه داشته باشه! - فلز والریانی دقیقا قراره چیکار بکنه چه قدرتی داره، در کنار شیشه اژدها هست یا کلا سلاح دیگه ای هست، قابلیت ترکیب داره یا اصن تاریخچه استفاده اش غیر از لاکچری بودنش چیه! - چرا شاه شب اینقدر نسبت به جان اسنو بی تفاوته، داستانی هست یا نه، صرفا یه آدم عادیه از نظر شاه که براش اهمیتی نداره - نقش برن دقیقا چیه! داستان های روایت نشده دیگه ای هست ک باید کشف بکنه یا اینکه خودش درگیرشونه! مثلا تئوری دیوانه شدن مد کینگ آیا درسته که بخاطر دستکاری های برن هست؟ - قابلیت وارگ کردن برن چقدر وسعت پیدا می کنه! می تونه اژدهای شاه شب رو کنترل کنه؟ می تونه خود شاه شب رو (نه اینکه کنترل کنه) تا حدی گیج کنه! چقدر رو برن می شه حساب کرد! آیا خط زمانی روایت شده داستان همینه با احتمالا دستکاری های برن یا جلو تر برن کلا تو زمان دست می بره و بعضی چیزا رو تغییر می ده ؛ چقدر (هندی نشه یه وقت)! -داستان پشت خلق پادشاه شب آیا اثر گذار هست ب شکل دیگه مسئله خیلی مهمی هست یا تنها یه اشتباه بوده؟ کلا تئوری هایی که برن رو تو خط داستانی-زمانی جلو و عقب می‌کنه تغییرات جزیی هست (کسی می تونه تکلیف تئوری های خط زمانی برن رو مشخص کنه خیلی گیج کننده و زیان بار برای داستان می تونه باشه) -بازگشت جان از مرگ چقدر مهمه (نه اینکه دوباره زنده شدنش) توی اون مرگش چیزی هست داستانی یا اتفاقی؟! این همه خدایان قدیم و جدید الکی هستن یا نقش دارن و فلسفه ای دارن که هنوز بهش نرسیدیم و قراره شاهد بازی اون ها هم باشیم!