رفتن به مطلب

PD.Stark

اعضا
  • تعداد ارسال ها

11
  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

0
  1. PD.Stark

بحث های اپیزودیک فصل سوم

فصل 3 هم بالاخره تموم شد... حیف که اینقد تحریف کرده بودن داستانو...تو کتاب خیلی هیجان داستان بیشتره ولی تو سریال با این پس و پیش کردن اتفاقا باعث شدن نامفهوم بشه داستان... تا 10 ماه دیگه چیکار کنیم
  2. PD.Stark

بحث های اپیزودیک فصل سوم

من وقتی تو کتاب عروسی سرخ رو خوندم اینقد حالم گرفته بود که تا دوهفته اصلا یه ورقم نتونستم کتاب ادامه بدم...خداروشکر خیلی خوب درست کرده بودن این تیکه رو ولی خوب به همه استارکا از جانب خودم تسلیت میگم
  3. من اول از همه فصل های مربوط به جان دوست دارم چون هم اتفاقای مربوط به شمال در بر داره که پر از رمز و راز هم اینکه جان شخصیت محبوبمه فصل دوم تیریون فک کنم با توضیحاتی که دوستان دادن دیگه نیاز نباشه منم از شخصیت زیرکش تعریف کنم فصل های مربوط به جیمی هم تقریبا از وسطای کتاب 3 محشره انگار تازه متوجه شخصیتش میشی و یجورایی دلت براش میسوزه تا قبل کتاب 3 هیچ وقت فک نمیکردم که سانسا رو به آریا ترجیح بدم ولی با توجه به اتفاقایی که انتهای کتاب 3 میوفته فصلای مربوط به سانسا رتبه چهارم برای من داره فصلای مربوط به سمول تارلی هم تو کتاب 3 برعکس اون چیزی که تصور میکردم عالی بود
  4. با وجودیکه راب خیلی دوست دارم ولی بنظرم استنیس بهترین گزینه هست چون اولا که پادشاهی حقشه بعدم هم شجاع و با تجربه هستش...او ملیسندر دک بکنه دیگه محشر میشه راب خیلی جوون و بی تجربه هست و به راحتی سرش کلاه میره...
  5. PD.Stark

بحث های اپیزودیک فصل سوم

من تقریبا آخرای کتاب 3 هستم و تا اینجا هیچ حرفی از تیون زده نشده فقط اینکه افتاده دست رمزی بولتون نمیدونم چرا تو سریال با این همه موضوعاتی مهمتری که وجود داره گیر دادن به تیون یعنی حالم بهم میخوره ازش تا اینجا هیچ حرفیم از حامله بودن جین هم زده نشده واقعا حاملست یا خواستن هیجان بدن به موضوع؟! قسمتای رد کیپم که کلا انگار یه کتاب دیگه ست...الان 2 قسمت که قرار سانسا با تیریون ازدواج کنه با این روندی که پیش میره احتمالا بعد عروسی ادمور با روزالین اینا ازدواج کنن shae تو سریال خیلی نازک نارنجیه...انگار یه highbornه!! کلا تو این فصل به جای اینکه ماجرای اصلی رو نشون بدن هی رفتن تو حاشیه آدم حوصلش سر میره
  6. PD.Stark

اتفاق هایی که اگر نمی افتاد ...

من دیروز رسیدم به آخر عروسی ادمور و اون دختر فریه!!!اینقد حالم گرفته شد که دیگه حوصلم نمیاد بقیه کتاب بخونم....آخه چرا!!!!! تازه داشت از جیمی خوشم میومد...ای بابا...
  7. PD.Stark

بحث های اپیزودیک فصل سوم

منم این قسمت خیلی دوست داشتم...گفت گوی بین تایوین و تیریون و سرسی خوب بود مخصوصا که حال سرسی گرفته شد مبارزه hound هم خیلی عالی بود...قسمت مربوط به جان هم درسته یکم هول هولکی بود ولی بازم دوست داشتم فک میکردم خیلی تحریفش بکنن که اینجوری نبود... امیدوارم قسمتای بعدم به همین خوبی باشه... آهان راستی قسمت مربوط به جیمی رو هم دوست داشتم دقیقا همونی بود که تصور میکردم...کتابو هم که میخوندم کلی دلم برای جیمی سوخت مخصوصا وقتی بعد این همه روضه خوندن باز برین بهش گفت kingslayer!
  8. PD.Stark

بحث های اپیزودیک فصل سوم

به نظر منم این قسمت از بقیه قسمتای این فصل بهتر بود مخصوصا قسمت مربوط به دنریس...من تقریبا دارم کتاب و همراه سریال میخونم و بعضی موقع این عوض کردن قسمتا که لازم نیست حرصم درمیاره ولی بازم بنظرم این قسمت بهتر از بقیه بود جای جان خیلی خالی بود تو این قسمت ولی در عوضش احتمالا با توجه به عنوان قسمت پنجم "Kissed by Fire" حضورش خیلی پررنگ بشه بی صبرانه منتظرم
  9. PD.Stark

بحث های اپیزودیک فصل سوم

من تقریبا تا وسطای کتاب 3 رو خوندم و تا اینجا هیچ حرفی از تیون زده نشده نمیدونم چرا با وجود این همه اتفاقای مهمی که تو کتاب 3 هست اینقد گیر دادن به تیون! قسمت 3 هم که به نظرم یکی از خسته کننده ترین قسمتا بود...تنها اتفاق مهمی که نشون دادن همون قطع شدن دست جیمی بود... من که کلا با این سه قسمت حال نکردم امیدوارم بقیش بهتر باشه!
  10. PD.Stark

نظرسنجی شماره 2: بازيگر محبوبتان در سريال «Game of Thrones»

به نظر من Peter Dinklage ـ تيريون عالی بازی کرده...شان بین هم خیلی خوب بود
  11. PD.Stark

خودتان را معرفی کنید .

سلام دوستان من سپیده ام...عاشق هر مجموعه سریالیم و بعد از دیدن سریال بازی تاج و تخت با مجموعه "نغمه های یخ و آتش" آشنا شدم ... تو دوران نوجوونیم کتابای هری پاتر خوندم و یکم بعدشم با اومدن فیلمای ارباب حلقه ها سراغ کتاباش رفتم دوبار هر دو فصل سریال بازی تاج و تخت و دیدم و به تازگی شروع کردم به خوندن کتاب اول (کلا از کار و زندگی افتادم )و امیدوارم تا شروع فصل 3 سریال بتونم کتاب رو هم بخونم و بتونم توی بحث ها شرکت کنم. تا اینجا هم شخصیت محبوبم جان اسنو