-
تعداد ارسال ها
21 -
آخرین بازدید
-
ایریس تارگرین، Khosi.P را دنبال می کند
-
فقط موسیقی متن خوب بود تنها عنصری از اول سریال هیچ افتی نداشته.
- 270 پاسخ
-
- 5
-
تا چند ماه دیگه نه میتونم فیلم ببینم نه سریال آخرین بار با برکینگ بد این حس بهم دست دادش.
-
واقعا درک نمیکنم چرا انقدر نمرات این قسمت پایین بودش؟ بنظرم بهترین قسمت این فصل همین قسمت بودش درست باگ های داستانی و خلاصه وار بودنش خیلی رو مخه ولی این مشکلات همش از 2 فصل پیش شروع شده بودش. حالا ملت همه یه دید منفی به GOT پیدا کردن. واقعا تاسف داره سریال به این خفنی به این وضع افتاده . باورم نمیشه امتیاز سریال به زیر 6 رسیده!!!!!!!!!!!!!!!!! بازم گوست رو اندازه یه توله سگ کرده بودنش واقعا گندش رو در آوردن.
- 270 پاسخ
-
- 1
-
4 قسمت قبلی واقعا نا امید کننده بودن اما برای من به شخص این قسمت لذت بخش بودش. با توجه پیش نمایش قسمت بعدی احتمالش واقعا خیلی خیلی زیاده که آریا دنی رو بکشه ( خواهشا نریزید سرم )
- 427 پاسخ
-
- 7
-
چقدر کلیشه ای بودش.
-
چون این نظر فوق العاده مسخره است . درست من تند رفتم ولی باز از این که بگم چرت گفتید برنمیگردم.
-
اونا انسان بودن. این فرق داشت به هر حال این تیکه آخر جزو 10 مرگ مزخرف در تاریخ سینما و تلویزیون موندگار میشه. با مگه جنه . تو رو خدا چرت و پرت نگید با. خیلی متن خوبی بودش. اما در کل مرگ نایت کینگ به احمقانه ترین روش ممکن صورت گرفت.
-
احساسی امتیاز نمیدم. در رابطه این که گفتی وقتی نایت کینگ یه کاری میخواد انجام بده باقی لشکرش ثابت وای میسن پس اون سوارها رو چی میگی؟ باگ از این بدتر نمیشد.
-
دیگه همه چی تموم شد دیگه کلا نایت کینگ از داستان پاک شد حالا یه سری خیلی خوشبینانه میگن وارگ کرده که اینم خیلی مسخره است.
-
با سپاس.
- 491 پاسخ
-
- 1
-
نظر شما محترمه ولی دیگه واقعا در حق نایت کینگ بی انصافی شده از اول سریال من منتظر این نبرد بودم آخرش خیلی هندی زدن کشتن نایت کینگ رو. چون خطری براش به حساب نمیومد ولی وقتی یکی از پشت میاد خیلی فرق داره باز برام قابل توجیه نیست آریا از کجا اومد و چطور انقدر راحت از وسط یه لشکر رد شد!!! این قسمت کلی باگ داشت ولی این دیگه خیلی تو چشم بودش. به من باشه از 10 فقط 7 میدم دلیل نداره انقدر این قسمت عالی دونست .
- 491 پاسخ
-
- 4
-
کل مشکل من دقیقا با این پاور آپ شدید آریا. درست یه سریال فانتزی ولی باید یکم منطق توش باشه خیلی الکی الکی اومدن نایت کینگ رو کشتن فقط میخواستن سریع از داستان حذفش کنن.
- 491 پاسخ
-
- 1
-
جدا از تمام این تعریفایی که دوستان میکنن باید بگم به طرز خیلی مسخره ای نایت کینگ رو شکست دادن یعنی از این مسخره تر نمیشد بعدش آریا چطور تونست از وسط یه لشکر خودش رو به نایت کینگ برسونه؟!!! حالا یه سری میان میگن الکی سخت میگیری و اینجوری چیزا اما برای من واقعا غیر قابل قبوله انقدر مسخره کار نایت کینگ رو تموم کردن. فمنیسم غوغا کردش تو این قسمت.
- 491 پاسخ
-
- 12
-
بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms
Khosi.P پاسخی به negar27 داده است: موضوع فصل هشتم
اصلا نمیتونستم تا صبح صبر کنم. ولی خدایی اسپویل ندادم که. الان از بس هیجان دارم زنگ زدم به رفیق بیاد یه بار دیگه با هم سریال رو ببینم .- 424 پاسخ
-
- 2
-
بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms
Khosi.P پاسخی به negar27 داده است: موضوع فصل هشتم
با تشکر از HBO بخاطر لو رفتن . واقعا نمیتونستم تا فردا صبر کنم . بنظرم تمام ضعفای قسمت 1 رو جبران کردش . اون تیکه مربوط به گفتگو دنیرس و سانسا خیلی خوب بودش. واقعا این قسمت خیلی خوب بودش سر اون صحنه آخر که ارتش نایت کینگ میاد ذوق مرگ شدم .- 424 پاسخ
-
- 4