-
تعداد ارسال ها
48 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
2
Igon Targaryen آخرین بار در تاریخ فوریه 12 2019 مقام اول روز را به دست آورده است
Igon Targaryen یک محتوا با بیشترین امتیاز داشته است!
اعتبار در انجمن
17اطلاعات شخصی
-
خاندان
تارگریان
-
محل اقامت
دراگون استون
-
مرز اسپویل من
تا قسمت 3 فصل هشت
آخرین بازدید کنندگان پروفایل
1010 بازدید کننده پروفایل
-
Igon Targaryen، بحث درباره ی اخبار و حواشی فصل هشت, بحث اپیزودیک قسمت پنجم The Bells, بحث اپیزودیک قسمت چهارم The Last of The Starks و و 2 فرد دیگر را دنبال می کند
-
تا الان قسمت پنج رو ندیدم با ترس اومدم اینجا اعلام کنم تا چشم نیفته به بقیه کامنتا
-
بحث اپیزودیک قسمت چهارم The Last of The Starks
Igon Targaryen پاسخی به cancer داده است: موضوع فصل هشتم
بنظرتون حرف آخری که میساندی گفتی باعث چه اتفاقی میشه؟ -
سلام و خسته نباشید. اولا ممنون از مدیران عزیز که این امکانات رو برای ما فراهم کردن که بیایم و اینجا درباره سریال و فیلم بحث کنیم. دوما اینکه اگه بشه این موضوع بندی رو به شکلی در بیارین که همه مطالب تو یه بخش منتشر بشن مثل این سایت www.tarafdari.com
- 280 پاسخ
-
- 1
-
-
درکت میکنم الانم که الانه ضربان قلبم 100 پایین نیومده آخر سر برن همه رو به فنا میده
-
من آخر نفهمیدم آزورآهای کیه؟ یعنی منجی وستروس؟ تو پیش گویی چی گفتن شب طولانی میشه؟
- 491 پاسخ
-
- 1
-
-
نایت کینگ باهوش تر از اونی بود که فک میکنی اگه اون رو لز ذور پرت میکرد میگرفتش داداش
-
چون به اون بیشتر از دیگر آویژه ها نیازه
-
و یه سوال حالا برن نایت کینگه یا نه؟ وقتی که برن به تیون گفت که من میرم تبدیل به کلاغ شدن و بعد چند دقیقه که برای اولین بر تو این قسمت نایت کینگ رو نشون داد فک کنم نایت کینگ دوباره ساخته شدن و انگشتاش دوباره درست شدن. اینطور نبود؟ شاید اینطور نبوده باشه بخاطره اینکه من با کیفیت 480 دیدم
-
بنظرم تو جایی که اون هم دوتراکی قوی و خوش هیکل تو دو دقیقه پودر شدن نقطه ضعفه
- 491 پاسخ
-
- 1
-
-
فک کنم دوتاشونم سالمن ولی حداقل یکیش سالمه
-
دقیقا وقتی که دنریس گفت دراکاریس و نایت کینگ بین آتشا ناپدید شد و یه آهنگ پیروزی شکل زد من گفتم دیگه تموم شد ولی نه بسیار زیبا بود. سکانس های نفس گیر و هیجان انگیز موسیقی زیبا جنگ بسیار زیبا و تصویر برداری فوق العاده ولی کاش یکی ز شخصیت های اصلی میمرد
- 491 پاسخ
-
- 1
-
-
بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms
Igon Targaryen پاسخی به negar27 داده است: موضوع فصل هشتم
من اینو تو وینتر تاون گفتم ولی یکی از مدران گفت که باید ببرم تو بخش انتقادات -
همین که پادکست اجرا میکنه
-
راستی داداش من دارم کم کم به تو شک میکنم که کوروش باشی
-