Fateme
اعضا-
تعداد ارسال ها
50 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
51آخرین بازدید کنندگان پروفایل
بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.
-
خب دیگه پاشین جمع کنیم بریم خونمون کنار شما خوش گذشت حداقل بار روانیش تقسیم شد خدافظ/:
- 270 پاسخ
-
- 3
-
حالم ازشون بهم میخوره با این سریال ساختنشون ویرایش شد. از ادبیات مناسب و درخور استفاده کنید. سپاس
- 270 پاسخ
-
- 4
-
در مورد دنی درسته حرفت هیچکس انتظار نداشت این کارو بکنه. ولی اگر دقت کرده باشین فصل ۸ داره اینطور نشون میده که سانسا باهوش ترین و درست ترین کاراکتر هست الان هم که دنی اینطور شد،همه به این نتیجه رسیدن که بله حرف سانسا درمورد دنی کاملا درسته و از اول نباید بهش اعتماد میشد با حرف دوستمون هم که گفت که کاش دروگون سانسا رو نوش جان کنه کاملا موافقم، حداقل یه اتفاق دلچسب تو کل فصل میوفته با این کار
-
به چیزی که با خوندن متن یادم افتاد اینه که تو فصل ۱،واریس برمیگرده به ند استارک میگه برای جافری دعا کردم که سلامت باشع و این حرفا که ند در جوابش با حالت عصبی میگه برا اون بچه قصاب هم دعا کردین؟؟؟؟؟ یادتونه؟؟؟؟ برا منم این همه تحول شخصیت ها تعجب اوره چخبر مرگ این نویسنده ها بوده واقعا؟!
- 427 پاسخ
-
- 2
-
تو یکی از مصاحبه ها گفته بودن طرفدارا بعد فصل ۸ احتیاج به روانپزشک خواهند داشت والا من که هیچگونه افسردگی حس نمیکنم فقط جو میدان برا فصل ۸
- 427 پاسخ
-
- 3
-
همه کسایی که دارن امضا میذارن برا تجدید ساخت میدون این اتفاق هیچ وقت نمیوفته اینم یه نوع ابراز اعتراضه با پیامِ؛ نمیساختین با اون ساختنتون???
- 427 پاسخ
-
- 3
-
چه باحال??
-
نمنم چرا اینقدر با هم درگیر شدین و دارین نظرات و تحلیل های همدیگرو میکوبین مگه جنگه؟:/
-
هر چی میخواد بشه فقط آریا دنی رو نکشه که زیادی مسخره میشه/:
- 427 پاسخ
-
- 1
-
حتما قسمت بعد هم اریا دنی رو میکشه که بنظرم مزخرف ترین اتفاق سریال میشه ??
- 31 پاسخ
-
- 1
-
اگر به من باشه میگم همین سکانس که به نظر شما ضعیف بود رو بذارن برا اپیزود بعد که حداقل ادرنالین خون طرفدارا بیاد رو صد و هیجان انتظار از کلیشه ای بودن سکانس کم کنه
- 491 پاسخ
-
- 1
-
وقتی آریا بتونه ناین کینگ رو با اون همه عظمت نابود کنه. سرسی که براش کاری نداره فقط کافیه با چهره یکی از اطرافیانش بهش نزدیک بشه فقط متوجه نمیشم چرا اینقدر اصرار دارین جیمی سرسی رو بکشه بر چه منطقی و دلیلی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
همون، کلی ذهنمون درگیر بود که الیس کارستارک که تو ۲ تا اپیزود اول تو همه جلسه ها بود کارگردان چه نقشه ای براش داره ولی اینجا هی نفهمیدیم کجا مفقود شد
- 491 پاسخ
-
- 1
-
کسایی که کتاب رو از سایت سفارش دادن جواب بدن که آیا ترجمه شدس یا زبان اصلیه؟؟؟ برام جالب شد که کتاب رو بخونم ^-^