-
تعداد ارسال ها
161 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
3
تمامی ارسال های Momomo
-
من یادم نیست دقیق ولی یکی از دوستان گفتن تو جه قسمتی از چه فصلی گفته شده..بازم چک کنید..
-
این همه توصیف فقط واسه شخصیت اریا بود..هر شخصیتی در این اپیزود از نگاهاش هزار تا معنی میبارید.. نگاه های تیریون هزاران دیالوگ داشت..نگاه های جان..نگاه های دنریس..نگاه های سرسی.. دارم اون دو سه دقیقه که همه منتظر شنیدن صدای زنگ بودم رو میگم و همچنین چن دقیقه بعدش.. واقعا اگه میخواید حال تک تک ادما رو درک کنید خودتون رو بزارید جای کاراکتر های فیلم..من همینکارو کردم ک میگم عالی بود..حسش کردم..چقد سخته مردم دارن جلوت میسوزن..جان تو همون صحنه ها به خودش اومد پیش خودش گفت واقعا دارم طرفداری چه کسی رو میکنم..دارم واسه کی میجنگم..جان عذاب وجدان داشت..جان از خودش بدش اومد..جان از ارتشش بدش اومد..جان از دنی بدش اومد..جان از همه اونایی ک مردمو بی گناه کشتن بدش اومد..کی دید اینا رو..اصن فیلم میبینید شماها..این تازه بخشی از توصیف های من و دوست عزیزم sadrakhan از دو شخصیت اریا و جان بود..دنریس و سرسی و تیریون که دیگه هر کدومشون یه صفحه میخوان واسه توصیف احوالاتشون..
- 427 پاسخ
-
- 3
-
-
ما نمیگیم انتقاد نمیگیم اتفاقا انتقاد بکنید..زیاد هم انتقاد کنید ولی انتقاد خوب بکنید..انتقادی بکنید که اگه حتی چار تا طرفدار سریال هم دیدن بگن ایول با اینکه موافق فلان قسمت بودیم ولی این انتقاد واقعا خوب بود..این جور انتقاداس که قشنگ میکنه بحث های در مورد فیلم رو..ولی متاسفانه بعضی بعضی انتقاد ها هست که اصلن هیچ پایه و اساسی ندارن و الکی هستن مثل اینکه میگن چرا تیریون بین مرده ها راه میرفت و ب اونا نگاه میکرد..اخه اینم شد انتقاد.. ====================================== ولی یه روش جذب بیننده و مشتری تو دنیای اقتصاد و فیلم و اینا هست که میگه هر چی مخاطب ما از حالت نظر معمولی بیاد بیرون بهتره..ینی چی ینی اینکه مخاطب باید یا عاشق سریال بشه یا متنفر حالا شاید بگین چرا.. یکی از دلایلش اینه ک درسته خیلی از بیننده ها رو متنفر میکنه اما توجه داشته باشید که اینایی ک متنفر شدن میرن اینور و اونور از سریال انتقاد میکنن و این باعث میشه اونایی ک فیلم رو ندیدن ببینن و کتابا رو بخونن و ببینن واقعا چیه ک این همه واکنش ب همراه داره و اینطوری از طریق افرادی که متنفر شدن از سریال جذب مخاطب میکنن..و این روند همینطور ادامه داره و مخاطبا بیشتر میشن در صورتی که اگ همه چی خوب پیش بره مخاطبا همه خوب و خوش و اینا فیلم رو پی گیری میکنن و این همه تنش و واکنش ایجاد نمیشه و این همه بازخورد نداره .. الان مثلا اگه سریال جوری پیش میرفت که همه دوست داشتیم این فروم این همه پر مخاطب و پر پیام و فعال نمیشد.. به نظرم کارگردان ها و نویسنده ها خواستن این حربه رو به کار بزنن..مخصوصا که الان دیگ فصل اخر هستیم و بحث ها داغ داغ هست..
- 427 پاسخ
-
- 3
-
-
اره دقیقا
-
این از نگاه تیریون هست..اگه برف اومده باشه باید رو دیوارا و اینا باشه و همینطور ک میبینید اسمون نیمه ابریه(یه لحظه فک کردم اقای اصغری هواشناسی اخبارم??) فک نکنم برف باشه..
-
جان اهل اینجور چیزا نیست..زیاد اون ابهت و غرور یک شاه رو نداره و فقط محبوبیت داره..فک نکنم بره رو تخت.. یه چیزی..تو پیش نمایش قسمت شیش ببین دارع برف میاد یا خاکستر.. اگه برف باشه میشه ب برن و نایت کینگ نسبتش داد هااا.. چی میشه اگه یهو بعد از همه اینا برن با یه لشگر از وینترفل بیاد که همه مردن میدونم خیلی این تئوری دوره ولی خب جالب میشد..
- 185 پاسخ
-
- 2
-
-
نمیدونم دقیقا.. اگر برف باشه شاید ربطی ب برن و نایت کینگ داشته باشه.. ولی فک کنم خاکستر باشه..
- 427 پاسخ
-
- 2
-
-
از کجا اوردی اینو پسر حال کردم فقط دیر خوندم همش اتفاق افتاده دیگ اه?? مردن دنی توسط جان و تیریون و سانسا هم معلومه یا توسط اریا..چرا اصن از اریا چیزی نگفته.. ولی فک کنم راجب برن اشتباه میکنه هااا..برن یه چیزی میشه اخرش ولی پادشاه هفت اقلیم فک نکنم..
- 185 پاسخ
-
- 1
-
-
درسته حق با شماست ولی من ازش خواستم فقط منبع رو بگه ن اینکه بیاد اینجا کل اسپویل رو بگه که منم راضی ب این کار نبودم ?
-
چی شد یهو..کسی چیزی گفت؟
-
اول اینکه خیلی حاشیه میرین.. چرا نباید با خوندن همچین چیری ب بحث ادامه داد.. هیچ فیلمی منطقی نیست و منطقی پیش نمیره ولی اینکه به منطق خودش پشت کنه یه بحث دیگس..و اینکه الان مخاطبا ناراضی هستن شاید واسه این باشع ک به قول شما شاید شاید به منطقی ک قبلا داشته پشت کرده و شایدم الان متوجه این منطق شدین.. دومین مورد حاشیه ای تون فرستادن ایموجی خنده بین صحبت هاتون هست واسه اینکه بگید روحیتون قویه و حرفتون درست و تاکیدی بر حرف خودتون داشته باشید..قابل توجهتون..(بعد روانیه نوشتتونه به جای قانع کردن از ایموجی و کلمات مبهم استفاده میکنید تا از دلیل اوردن و استنباط فرار کنید) سوم اینکه از نظر من اریا اینقدر بزرگ نبود و در حدی نبود که اینقدر راحتتتتتت تاکید میکنم راحت نایت کینگ رو بکشه..(فهمیدی که با کشتنش مشکل ندارم ولی با راحت کشتنش مشکل دارم) سومین مورد حاشیه ای شما..مثال بازی بارسا ته چی بود دقیقا؟ حرف مارتین کاملا درسته و اصلن با حرف شما قابل قیاس نیست..
-
اره واقعا بعضی از نقد ها بچه گانه هست..همونطور ک گفتین اگر شش فصل اول رو دوبارع یکی یکی مرور کنیم با منطققققققق اینقدر میشه ازش ایراد گرفت که نگو..ولی نمیدونم چرا واسه فصل هشت این رخ داده..ن تنها واسع ما ک واسه مخاطبا تو کل جهان اینجوری شده از نظرات در imdb میشه فمید.. من فک کنم دلیل این همه نقد از کشته شدن نایت کینگ به دست اریا و از ناکجا اباد اومدنش کلید خورد و هنوز ادامه داره و فک نکنم مخاطبا دیگ همون مخاطبای قبلی بشن.. فان ..حتی اگه نایت کینگ بلند شه بیاد بگه غلط کردم و اریا رو بکشه
- 427 پاسخ
-
- 3
-
-
واقعا.. مثل کسی میمونه که از یه غذا خوشش نمیاد ولی میخوره..هی میخوره و هی غر میزنه میگه اه چ بد مزس..فقط به خاطر اینکه مدت زیادی رو منتظر اماده شدن این غذا نشسته.. نمیگم غر نزنه..بزنه ولی دیگ حدی داره از یه حدش که بگذره دیگ این غر زدنه خودش باعث میشه اونایی ک این غذا رو دوست داشتن یا هی خودشونو توجیه میکردن هم نسبت ب این غذا بدبین بشن..
-
نمیخوایم بحث های فیزیکی بکنیم ولی اتیشی که از دهان اژدها میاد بیرون با شتاب و ضربه هستش این یک دوم اینکه اگر اتیش یه جا جمع بشه به دلیل فشار زیادی ک ابجاد میکنه و جنبش مولکولی شدید فشار هوا باعث منفجر شدن میشه(برای در ورودی) ولی کلا اره مبالغه هم داشت..بالاخره منطقی نباید باشه دیگ.. درضمن واسع سقوط دنریس هم بگم دقیقا بعد از سقوطش یهو میره پشت کشتی ها
-
اول اینکه احتیاط شرط عقله و اینکه دنریس پیش دستی کرد و منتظر نموند تا مردم بر علیهش بشن.. دوم اینکه اتفاقا مردم کار خودشون رو کرده بودن ولی فقط به زبون نمیووردن..طرز فکر مردم و رفتار مردم جوری بوده که تیریون..واریس و حتی خود دنریس متوجه شد ک اگر بحث انتخاب باشع جان انتخاب میشه توسط مردم نه اون..پس قطعا مردم تاثیری داشتن که دنریس اینجوری فک کرده قطعا کاری کردن وگرنه دنریس چطور میخواست بفمه که مردم جان رو انتخاب میکنن..
- 427 پاسخ
-
- 1
-
-
شما به چی میگی جنگ؟ به نبرد تن ب تن سربازا؟ سواره ها؟ شوالیه ها؟ کشتن مردم توسط سربازا جنگ و قتل عام نیست؟ سوزوندن کشتی ها و کشتن سربازا با اژدها جنگ نیست؟ حتما بین هاند و برادرش هم اشتی کنون بود ن جنگ.. قتل عام جنگ نیست؟ من اینو قبول دارم بهش احترامم میزارم ولی از نقد الکی بدم میاد.. اون دوستانی ک نقدشون واقعا بر حسب دلیل و منطق بود رو پذیرفتم و بهشون احترام گذاشتم..ولی اون دسته ک الکی نظر میدن رو ن
-
درسته..منم سر خیلی از سریال ها این فکرارو کردن و تطبیق دادم که الان مثلا سربازاشون تو این قسمت چار تا بیشتر نیستن ولی تو قسمت بعدی صد برابر میشن...اره این وجود داره و اینو میدونم که تو این سریال حداقل نباید از این اتفاقا رخ بده..اما من با این موضوع کلا کنار اومدم و این حق(غیر منطقی بودن فیلم) رو (پیش خودم) به کارگردانا و اینا دادم که همچین کاری بکنن اونم واسع جذابیت بیشتر..وگرنه اگر بحث منطق باشه کاملا حق با شماهاست که دارین نقد میکنین..من اینو کاملا قبول دارم..ولی من دارم سریال میبینم واقعا واسه چی..واسه اینکه لذت ببرم خب حالا چی باعث لذت نبردنم میشه..منطقی بودن تو سریال یا داستانی که نمیخواد منطقی پیش بره و ینی همون خلاف اب شنا کردن..پس من اینو کنار میزنم و خودمو اونجوری که داستان میخواد وفق میدم و در جریان نویسنده ها و کارگردان ها و در جریان فیلم قرار میدم و میزارم هر جا ک میخواد منو ببره با خودش..من واقعا از این تصمیمی که گرفتم راضیم و از وقتی اینجوری شدم واقعا از فیلم ها و سریال ها لذت میبرم..این اعتقاد من بود با احترام ب بقیه..❤ تصور نبود واقعیت بود..چیزی بود ک همه میگفتن..همه قبول داشتن..معلوم بود از بین جان و دنریس جان انتخاب میشه توسط مردم..حتی اگ شما از خودتون هم این سوالو بپرسید میگید جان فرمانروای بهتری میشه تا دنریس..اینو خود دنریس هم قبول داشت.. نه اصلن بحث بودجه نبوده..تو یه سایت خارجی خوندم اچ بی او گفته هیچوقت بحث بودجه نداشتیم..نمیدونم چرا اچ بی او تاکید داشته ک شیش قسمت تمومش کنن در صورتی ک میشد با افزایش قسمت ها هم منطقی تر داستان رو پیش برد هم با صبر و حوصله ی بیشتر
-
به اپیزود پنج اگر مستقل از بقیه اپیزود ها نگاه بشه بنظرم خیلی موفق بوده.. همون دیگ اینایی که میگی ینی چی ینی انتظار داشتی داستان روند منطقی خودشو پیش بره و مثلا اگر اون پیشگویی درست در اومد اینم درست در بیاد واگر اون درست شد چرا این ن..اینی که شما میگی انتظار منطقی پیش رفتنه ولی گیم تو این دو فصل مخصوصا فصل هشت منطقشو کنار گذاشته و اون هم به نظرم به این دلیل هست که بتونه تئوری ها و پیش بینی ها رو نقض کنه..وگرنه اگر روند منطقی پیش میرفت هممون میدونستیم کم و بیش قراره چی بشه..
-
ببین اینکه چرا سرسی نکشت دنریس رو تو قسمت قبل منم قبول دارم..تو پیاما قبلی هم گفتم چهار قسمت اول زیاد خوب نبود به جز بعضی صحنه های قسمت سوم و جلوه هاش.. ولی اگه قرار باشه به اپیزود پنجم به عنوان یه تک اپیزود نگاه کنیم فارغ از اینکه ایا انسالید ها یا همون دوتراکی ها وجود داشتن یا ن یا اینکه تعدادشون چقدر بوده اگ بخوایم مستقل بهش نگاه کنیم خوب بوده..من اینو میگم.. اینکه چرا سرسی نکشت دنریس رو تو اون موقع از نظر منطق نمی گنجه ولی این فیلمه و منطق توش رعایت نمیشه..منطق توش رعایت نمیشه تا بتونن فیلم رو جذاب کنن..اگه داستان منطقی میخواستیم همون کتابش رو میخوندیم..همه فیلم ها اینطوری هستن و روند منطقی ندارن.. قابل توجه شما دوست عزیز که چهل تا پیرهن بیشتر جر دادین عرض کنم که هیچ فیلمی منطقی نیست و هیچ فیلمی روند منطقی نداره و با منطق تمام فیلم ها رو میشه نقض کرد..فیلم خاصیت و ویژگیش همینه که بی منطق باشه و جذابه چون منطق رو بهم میزنه مثل فوتبال که منطق رو زیر سوال میبره..منطق میگه اگه تو زمین خودت چهار صفر بردی دیگ کار تیم حریف تو بازی برگشت تمومه ولی بارسا میاد اینو نقضش میکنه و شیش تا گل تو بازی برگشت میزنه(بازی پاریسن جرمن با بارسا لیگ قهرمانان فک کنم دوسال پیش..سرچ کن میاد).. اگه همه چی منطقی پیش بره که قابل پیش بینی میشه..و چیزی که قابل پیش بینی باشه جذابیتی نداره..
-
جواب سوال دومت You're right?
-
نه میخوام قطعی بشه بعد بحث کنیم..
-
======================================== در جواب به بعضی از دوستان.. اگر اریا زیر اون آوار میمرد میگفتن اه اه چقد راحت مرد چقد چیپ..حالا که زندس میگن اه اه فیلم هندی شد..اگ تو قلعه میموند و سرسی رو میکشت میگفتن خب معلوم بود که چی مثلا همه رو اریا داره میکشه و دارن الکی بزرگش میکنن..حالا که برگشته میگن الکی اومد کینگزلندینگ.. اگه هاند سرسی رو میکشت میگفتن چقد مزخرف مرد مگ ندید هاند رو که اونجاس..حالا ک رد شده میگن چرا نکشتش..اگ جیمی میکشت سرسی رو میگفتن پس این چه عشقی بود..حالا که نکشته میگن اه اه چقد مسخره بود بغل کردن و ایناش..اگ سر سرسی رو میزدن میگفتن باید زنده میسوزوندنش اگ می سوزوندنش میگفتن حقش این همه زجر نبود حالا ک رفته زیر اوار میگن حقش بود بدتر بمیره.. یورون اگه جیمی رو میکشت میگفتن خیلی بزرگش کردن اگه تو همون اتیش میمرد میگفتن خیلی ساده مرد حالا که بدست جیمی مرده میگن چیپ بود.. اگ دنریس سرسی رو میبخشید میگفتن هندیه..اگ عشق دنریس و جان ادامه داشت میگفتن ایرانیه..اگ مستقیم میرفت سراغ سرسی میگفتن خب دیگ نیاز ب لشگر کشی و سرباز نبود صاف با اژدها از بالای ابرا اول میرفت اونجا و کشتی ها و اینا رو نمیسوزوند.. ببینید هر چی بشه بعضیا هستن یه چیز میگن..بعضیا فقط دوست دارن بکوبونند یه چیزی رو.. به نظرم به جاش باید تحسین کرد به جاش هم باید کوبوند..قسمت سوم رو اون صحنه کشته شدن نایت کینگ توسط اریا کوبوندی بود و همه اینکارو کردن ولی به نظرم منصفانه نیست اگر با این قسمت این کارو بکنیم..
- 427 پاسخ
-
- 9
-
-
دیگ منتظر چه جلوه ویژه ای هستین? نکنه فک کردین اون کشتی ها واقعا وجود دارن و کینگزلندینگ رو هم واقعا اجر رو اجر گذاشتن و ساختن..همش جلوه ویژه هستش..من دیگ نمیدونم چی بگم.. والا از دست این نویسنده ها همه چیز بر میاد? اون هفته دوشنبه حتما بیا بحث کنیم.. یا من اشتباه کرده خواهم بود یا شما..
- 427 پاسخ
-
- 1
-
-
هنوز پرونده نایت کینگ و برن بازه..به نظرم یکی دو دقه اخر دوباره بهش بپردازن
- 427 پاسخ
-
- 1
-
-
دقیقا منم? اصن خیلی واقعی درستش کرده بودن..سوختن مردم..حس سوختن درد و اه مردم کشته شدن..به جرئت میتونم بگم واقعی ترین جنگ و قتل عامی بود که تو یه فیلم دیده بودم..اگه فک میکنید متعصبانه دارم میگم برید فقط ببینید اون صحنه هایی رو که اریا رو داره نشون میده و از دید اریا.. چهره و ریکشن بازیگرا خیلی حرفای ناگفته رو میزنه این یکی از نقطه قوت های گیم هست.. مخصوصا اون تناقض توی چهره ی دنریس موقع حمله با اژدهاش که بعد از صدای زنگ اول گریه کرد بعد یهو با عصبانیت و با نفرت شروع ب قتل عام کرد..نگاه های مغرور سرسی و گریه اش به هنگام شکستن غرورش.. من فک میکنم تیریون درست میگفت سرسی اون چیزی بود ک تیریون تو قسمت قبل گفت ولی چیزی که جلوی این عوض شدنش رو میگرفت غرورش بود.. غرورش اجازه نداد تغییر کنه و هم خودشو و هم مردمشو نجات بده و همین اتفاق هم دقیقا واسه دنریس افتاد و نتونست بر خودش غالب بشه و خودش رو شکست بده همون دیالوگی که تو قسمت قبل واریس بهش گفت..سرسی و دنریس به این سرنوشت دچار شدن چون هر دوتاشون دیوونه ی تاج و تخت بودن و همینطور مغرورررررر.. نایت کینگ هم مغرور بود مرد.. فان..کلا اگه بشیر حسینی بیاد نظر بده قطعا یکی از برداشت ها و نکات مثبت اخلاقی فیلم اینه که مغرور نباشیم و تکبر نداشته باشیم..?
- 427 پاسخ
-
- 3
-