رفتن به مطلب

Momomo

اعضا
  • تعداد ارسال ها

161
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

3

تمامی ارسال های Momomo

1. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت پنجم The Bells

بخونید لطفا? دقیقااااا بعضیا اصلن فازشون مشخص نیست.. تو قسمت قبل ک یورون یه اژدها رو پکوند همه گفتن وای وای چرا اینقدر یورون رو بزرگش کردن یورون فلان و بهمان و اینا..حالا تو این قسمت که اینجوری مرد میگن اه اه چقدر مسخره مرد چقد چیپ بود دوباره فلان و بهمان.. یه طرف رو بگیرید لطفا..با خودتون چند چندین
  2. Momomo

?? بقیه نظرارو میخونن و تشخیص میدن از روی استنباط هایی ک از فیلم گرفتم و ریکشن های فیلم حرف زدم یا از روی تعصب و سلیقه.. اگرم باعث شدم که اجازه نقد رو از کسی یا از شما بگیرم بازم معذرت.. ??
  3. Momomo

ریگال تو قسمت قبل مرد چون واسش کمین کرده بودن و اصلن دنریس فکرشو هم نمیکرد ولی این قسمت از بالا و با برنامه اومد و تونست به هدفش برسه..درباره منطقی بودن فیلم ها هم چندین پیام دادم اینکه میگید جاخالی حرفه ای داد اره فیلمه انتظار منطقی بودن در این حد نداشته باشین اگ قرار بود منطقی باشه نایت کینگ با همون نیزه دوم تو قسمت اخر فصل هفت باید اژدهای دوم دنریس رو ک روش سوار بودن رو میزد و همه تو اون قسمت میمردن..پس از اینقدر منطقی بودن میاییم بیرون.. اژدهاس دیگ حالا یه میلیون لشگر هم که جمع کنی ولی یه اژدها داشته باشی و تنها باشی او برنده ای..حالا گلدن کمپانی میخاد ضعیف باشه یا میخواد قویترین باشه در مقابل اژدها و اتیش هیچه..و همیشه برتری دنریس تو جنگاش به خاطر اژدهایانش بوده.. هاوند خودشم گفت که تو زندگیم یه هدف دارم و اونم کشتن برادرمه ن هیچ چیز دیگه..پس انتظار دیگه ای ازش نمیره.. اینکه گفتید جیمی سرسی رو ببینه و باهم به یورون بخورن و. بمیرن و اینا به نظرم سلیقه هستش ن ایراد..و سلیقه نویسنده ها این بود ک اینطوری پیش بره.. تو پیام بالا هم گفتم چرا دنریس مستقیم نرفت سراغ سرسی و سعی کرد مردم رو قتل عام کنه لطفا بخونید مرسی..
  4. Momomo

انتقام از مردمی گرفت که قرار بود بعد از جنگ کس دیگه ای رو برای نشستن روی تخت انتخاب کنن.. اینکه مردم از کجا میشناختن جان اسنو رو واریس داشت نامه میزد..تیریون هم که لنیستر هست و میتونست نظر و رای مردمش رو جلب کنه..مردمم با شنیدن اینکه جان چه کار هایی کرده و اینا همه به اون رو می اوردن..ن دنریسی که از اول باهاش دشمنی داشتن..حداقل اگ مردم جان رو نمیشناختن ولی دنریس رو به عنوان یه دشمن میشناختن..این برتری جان نسبت ب دنی برای نشستن رو تخت بود و مردم جنوب اگر قرار بود از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنن حتما جان بود ن دنی پس رای و نظر مردم رو اصلن نداشت..زمینه سازی دیووانگی دنی هم ب نظرم خوب بود از قسمت چهارم شروع شد و تا وسطای قسمت پنجم لحظه ی اخر تنهایی جان و دنی ادامه داشت این زمینه سازی و حتی خیانت واریس و تیریون.. درضمن تمام رویا و ذهن دنریس تخت اهنین بود و حکمرانی بر اون..چطوری میتونست ازش بگذره..پیش نمایش قسمت سوم رو هم ک ببینی دنریس داره جشن میگیره تا روی تخت بشینه.. من فکر میکنم مردم لج کردن به خاطر کشته شدن نایت کینگ به دست اریا و غیر منطقی بودن اون صحنه..به خاطر همین دارن منفی میدن تو imdb وگرنه این قسمت عالی بود..
  5. Momomo

اره داشت نامه میزد که جان اسنو پسر لیانا استارک و ریگار تارگرین هست و وارث حقیقی تخت اهنین
  6. Momomo

دنریس با اومدن جان خودش رو باخت..همونطور هم که تو سریال گفت اگه ب مردم باشه مردم جان رو انتخاب میکنن ن دنریس رو و به خاطر همین که میدونست مردم کنارش میزنن خواست از مردم انتقام بگیره و زهره چشم بگیره که وقتی رو تخت نشست کسی مخالفت نکنه این یک.. دوم اینکه با وجود جان هیچوقت دنریس رو تخت نمی نشست چون هم حق جان بود هم مردم میخواستنش و دیدیم و سریال به ما نشون داد وقتی که زنگ به صدا در اومد ینی چی ینی جنگ تموم شده و عملا دنریس و سپاهش جنگ رو بردن ولی دنریس از این اتفاق خوشحال نشد و داشت گریه میکرد میدونی چرا چون یهو تو همون حین که صدای زنگ رو فهمید یهو به خودش اومد و دید با وجود اینکه جنگ رو پیروز شده ولی به اهداف چندین و چند ساله اش که نشستن رو تخت هست نمیرسه و اینکه مردم جان رو انتخاب خواهند کرد به خاطر همین به نظر من پیش خودش گفت حالا که من رو تخت نمیشینم و مردم قراره جان رو انتخاب کنن همون بهتر که مردم بمیرن و هیچ مخالفی برای رو تخت نشستن نداشته باشم.. با این کارش دیگ مردم ازش میترسن و نمیگن جان روی تخت بشینه.. نقد مجازه و من مشکلی ندارم و اگ درست باشه قبول میکنم حق پذیرم..ولی خوشم نمیاد کسی نقدی رو انجام بده حالا یا اگاهانه یا نا اگاهانه که استنباط دقیقی پشتش نباشه.. من ناراحت نمیشم داریم حرف میزنیم همین..ولی اگ شما ناراحت شدین و لحنم تند بود من عذر میخوام.. اگر نکات منفی رو کنار نکات مثبت ببینیم خوبه ن اینکه هی نکات منفی رو ببینیم.. این قسمت نکات مثبتش به نکات منفیش خیلی برتری داشت خیلی..
  7. Momomo

قسمت 5 فصل هشتم

اگه به جان باشه که میگه هر سرزمینی مستقل باشه ولی ولی هنوز قضیه ی برن و نایت کینگ تموم نشده.. مطمئنم یکی دو دقیقه اخر به چالش کشیده میشیم..مطمئنم
  8. Momomo

راستیییی بهترین صحنش از نظر من روهم انداختن صحنه های اریا و هاند بود..اریا می افتاد هاندم می افتاد و اینا اصن عالی بود اون چند دقیقه.. این قسمت ثابت کرد حرف منو که گفتم گیم اف ترونز پیوند بین واقیت و جلوه ویژه هستش..من حتی یه لحظه هم شک نکردم که صحنه ای ممکنه جلوه ویژه باشه..واقعا عالی درستش کردن عالی..
  9. Momomo

وای وای وای وای وای وای واییی... از اول فصل هشت منتظر یه همچین اپیزودی بودم???? مرگ قتل خون این چیزی بود که از قسمت سوم خیلی بیشتر انتظار میرفت ولی بالاخره تو قسمت پنجم محقق شد.. عالی بود عالیییی من از ده صد میدم به این قسمت عالیی بود.. من دیگ نمیدونم باید داستان چطوری پیش بره که بعضیا قانع و موافق باشن دیگ کارگردانا و بازیگرا واسه این قسمت ببخشیدا ولی خودشونو جر دادن..خیلیییی عالییی بودد خیلیییی.. حال کردم..حاضرم ده بار دیگم این قسمت رو ببینم.. این بود جنگ عظیم نه قسمت سوم..اینههه???? از نظر من همه چی منطقی بود عالی بود.. نگاه های تیریون..تلاشاش واسه نجات مردم..روبه رو شدن تیریون و جیمی..گریه های سرسی..گریه دنریس و سپس به خطر دیدن جایگاهش پس از زنگ و سعی ب کشتن همه ( حتی سربازای خودش جان اریا اصن دیگ مهم نبود فقظ میکشت)..جنگ دو برادر..تغییر نظر جان..هر چی بگم کم گفتم.. و همچنان مشتاق دیدن قسمت شیشم بیشتر از قسمت سومم.. واییی چی بشه قسمت شیش.. شما که اظهار نظر داری که دو تا بچه بهتر میتونستن این قسمت رو بنویسن بگو ببینم شما چطوری مینوشتی..مطمئنن شما بیشتر از دو تا بچه سرتون میشه و اگاهید.. منتظرم لطفا جواب بدین.. چی اتفاق می افتاد تو این قسمت شما ده میدادی.. یا اصن بهتره بگم فصل هشتم تا به اینجا چی میشد شما راضی بودی؟
  10. Momomo

دوست عزیزی که نمره ده دادی.. بزار اپیزود منتشر بشه بعد تو نظر سنجی شرکت کن..عجب بساطیه ها?
  11. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت چهارم The Last of The Starks

اره کلا میگن دوتا چیز میتونه دنیا رو تغییر بده و دچار چالش کنه.. یکی فلسفه هست.. یکی فیلم(خوب)... منم از اول همین نظرو داشتم خب.. تو یه پست تو همین فروم گفتم همه چیز منطقی پیش نمیره تو هیچ فیلمی..و این هم مستثنی از بقیه نیست..و سازندگان انتظار دارن که یه چیزایی رو هم خود بینندگان پیش خودشون تخیل کنن.. اینه..
  12. Momomo

اره منم موافقم.. صحنه های گیم بعضیاش خیلی موندگاره تو ذهن. یکیش کلا همین قسمته.. یکی هم قسمت سوم فصل هشت اون بیست دقیقه اخرش رو با هیچ فیلمی عوض نمیکنم... صحنه ی ورود نایت کینگ..اهنگش..نگاه های نایت کینگ..پوزخندش به دنریس..صحنه های فوق العاده ی پارادوکسی نا امیدی و امید واری..تسلیم شدن و نشدن..مرگ و زندگی..عالی بود عالی.. پ ن:البته یک دقیقه اخرش که اریا میاد رو فاکتور میگیرم?
  13. Momomo

اون که صد در صد..بالاخره سریال تفاوتش همینه دیگ..فیلمی که یه روز بشینی ببینی با فیلمی که چندین سال ببینی خیلی فرق داره..
  14. Momomo

درباره ارباب حلقه ها بگم اون سینمایی بود این مورد اول.. مورد دوم اینکه تو زمان خودش واقعا یه شاهکار سینمایی بود با اینکه تو اون زمان مثل الان جلوه ویژه پیشرفته نشده بود ولی خیلی خوب و عالی درستش کردن.. سوم اینکه هنوزم یه شاهکار سینمایی محسوب میشه مخصوصا اون جنگ بزرگش.. ولی چیزی که گیم رو با اون متمایز میکنه واقعی تر بودنشه.. گیم با اینکه جلوه ویژه داره اما خیلی سعی کردن با واقعیت تطبیقش بدن..و به نظرم خیلی هم موفق بودن خیلی... و همین باعث شد که اینقدر معروف بشه چون واقعا به نظرم پیوند بین جلوه ویژه و واقعیته..
  15. Momomo

یه بار دیگ ببین..اینا قابلیت چرخش دارن وقتی یورون میخواد بزنه روبه کشتیا ببین قشنگ میچرخه.. ولی اینا نقطه ضعفشون اینه که بالا سرشونو نمیتونن بزنن و حتی اگرم بتونن بزنن تیرا درست بر میگردع رو سر خودشون و به نظرم همون احتمال اینکه دنریس از بالا سرشون بیاد منطقیه و مطمئنن اگ بخوان دنریس جنگ رو پیروز بشه همین کارو باید بکنه.. قسمت چهارم که شروع شد مثل این بود که یه چن وقت گذشته..مثلا یکی دو ماه..چون جمع کردن این همه مرده و اسکلت و باز سازی کردن قلعه و اینا همه طول میکشه.. ببین ذات دنریس همونیه که داره الان رخ میده..قدرت طلبه و دوست داره همه بهش بگن چشم و اینا و اینکه دوست داره روی تخت بشینه این ذاتشه ولی اینکه شما میگی خود تیریون هم تو سریال میگه..این مشاورا و اینا مثل واریس و تیریون و سر جوراه و حتی الان جان اسنو کنترلش میکنن و اگر دنریس این مشاورها رو نداشت معلوم نبود چه کارا ک نمیکرد..
  16. Momomo

اره بابا مسخرمون کردن..این پیش نمایشا هم همش شده حالت چهره اگ دقت کنید یکی ناراحت یکی مغرور یکی نگران یکی متعجب اخرشم هیجی ب هیچی سرکاریم?? ================================== بچه هااا تصویر لو رفته مربوط به تعجب یورون در قسمت پنجم هک و افشا شد... چشم سبزی که اریا خواهد کشت یورون خواهد بود طبق این عکس.. حاویی اسپوییییلللل بسیارررر شدیدددد.. اخطار: بیماران قلبی نبینند.. من دیگ حرفی ندارم!?
  17. Momomo

پایان دلخواه شما برای سریال

سرسی مثل جان خنگ نیست مثل دنریس احساسی هم نیست..یه مشاور بیشتر نداره که اونم زیاد مشاوره بهش نمیده و بیشتر اطاعت میکنه..سرسی خودش همه تصمیما رو میگیره و مکارانه ترین و منفعت طلبانه ترین تصمیمات رو میگیره که به نفع خودش تموم میشه..هوش جنگ رو داره و منطقی عمل میکنه بی گدار به اب نمیزنه..از ایناش میگم لایق تخته..
  18. Momomo

اینایی ک گفتم پیش بینی من از منطقی پیش رفتن داستان از نظر منه ولییی ولیییی علاقه ی ذاتی و شخصیم اینه که سرسی همه رو دور بزنه و بکشه و خودش تنهایی رو تخت بشینه برن رو هم سلاخی کنه دلم خنک شه?
  19. Momomo

چنتا چیز هست.. یکیش که شاید خیلی واضح و کلیشه باشه اینه که ازش خواسته باشه اختلافاتش رو با سانسا کنار بزاره تا تو جنگ با نایت کینگ پیروز بشن و به همین خاطر صحنه ی بعد از این که سر جوراه درخواست دوم رو خواست مطرح کنه یهو رفت رو سانسا و دنریس.. دومیش میتونه درباره سم یا جان باشه ولی نمیدونم دقیقا چی میتونه گفته باشه.. سومیش میتونه درباره انتقام گرفتن و کشتن سرسی و نجات مردم و این جور چیزا باشه.. ولی من چیزی که تو همون لحظه ی دیدن فیلم حدس زدم همون اولی بود ک گفتم چون سریع در صحنه ی بعدی دنریس اومد پیش سانسا در صورتی که اصلن رابطه ی خوبی قبلش نداشتن و به نظرم معلوم بود یکی از دنریس خواسته بود که بره و مشکل رو با گفت و گو حل کنه که به نظرم همون خواسته دوم سر جوراه بود.. حالا باید بازم ببینیم..
  20. Momomo

خیلی خلاصه اون‌جوری که من دوست دارم پیش بره اینه.. جیمی برمیگرده پیش سرسی ولی کنار سرسی یورون هم هست..سرسی که منافعش رو با اومدن جیمی در خطر میبینه و میدونه که یورون براش سودمند تره مجبور میشه جیمی رو به نحوی بکشه حالا یا یورون یا خودش.. یورون تو جنگ با دنریس میمیره و اریا صورت اونو برمیداره و میره باهاش سرسی رو میکشه.. قبل از اینا با خیانت واریس دنریس دیگ به تیریون اعتماد نمیکنه و به حرفاش گوش نمیده و یه جورایی طردش میکنه تا اینکه جان میاد و ازش میخاد که نکنه این کارو ولی دنریس گوش نمیده و مردمو میسوزونه..بعد از پیروزی جان و دنریس مردم دنریس رو پس میزنند ب خاطر کارایی ک کرد و لایق نمیدوننش و به خاطر این دنریس دیوونه تر میشه تا اینکه یا تیریون یا یکی دیگ مثل اریا میاد دنریس رو میکشه.. جان بالاخره قبول میکنه رو تخت بشینه با اصراره بقیه.. در لحظات اخر سریال سانسا رو میبینم که با برین ذخمی و اینا برگشتن پیش جان و میگن برن هویت واقعیش رو نمایان کرد و وینترفل رو گرفت و رفت اونطرف دیوار تا ارتشش رو بسازه.. منظور از هویت واقعی همون مربوط به نایت کینگ و ایناس..نمیگم نایت کینگ ولی یه ارتباطی بینشون..
  21. Momomo

هر چند که ثابت شده تعجب های اشخاص تو پیش نمایش ها برای چیز خیلی عجیبی نیست و فقط واسه به شور اوردن بینندس ولی من فک کنم یه اژدها دیگ داشته باشه دنریس چون تیریون تو قسمت اول اگ یادتون باشه گفت ما با خودمون دوتا اژدهای بالغ اوردیم..من فک کنم هنوزم داره ولی خب اگر اینجوری باشه کی میخواد اونا رو بیاره..هیچکس غیر از دنریس و جان نمیتونخ سوار اونا بشه..درضمن اصن کی میخواد به اژدهایی که نیووردنش بفهمونه که باید بره به کینگزلندینگ.. با این اوصاف من فک میکنم تعجب یورون مثل تعجب های جان اسنو همش الکیه??
  22. Momomo

دوستان یه چیز جالب.. الان سه تا چشم سبز مهم داریم تو فیلم.. سرسی..دنریس..یورون البته تیریون هم چشمش سبز بود ولی فک نکنم به کار اریا بیاد.. حالا اینکه اریا کدوما رو بکشه نمیدونم..
  23. Momomo

من فک کنم تو قسمت شش به برن و تمام سوالات پیرامونش بپردازن و به نظرم یا قضیه رو کاملا روشن میکنن یا کاملا مبهم میکنن.. چون دیگ بعد از قسمت پنج فک نکنم جنگی وجود داشته باشه و اینا..
  24. Momomo

اره معروف شده بود خیلیی ولی خب هر چیزی به ذاتش بر میگرده..اینم فیلمه و به ذاتش که همون ضد منطقه بر میگرده.. مثل اونجرز که کم کم داره تبدیل به پرفروش ترین فیلم جهان میشه..اونم خیلی جاهاش غیر منطقیه.. ذات فیلم همینه حالا هر چقدر هم معروف باشه و پرفروش..
  25. Momomo

بخونید اینو???