رفتن به مطلب

Momomo

اعضا
  • تعداد ارسال ها

161
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

3

تمامی ارسال های Momomo

1. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت چهارم The Last of The Starks

اصن معلومه از نگاه ها و رفتار های سرسی به یورون که فقط یه ابزاره واسش واسه رسیدن به اهدافش و کارش که باهاش تموم شد پخ پخ.. کلا سرسی ذاتش همینه فقط منفعت طلب بوده و فقط خودشو میبینه..
  2. Momomo

چه نکته ای?? ممکنه این سناریو غافلگیریه جدیدشون باشه?
  3. Momomo

اقایون خانوما..من فکر میکنم شماها خیلی دارین سخت گیرانه نظر میدین..هیچ فیلمی روال منطقی نداره هیچ فیلمی..اگر قرار بود منطقی باشه تا حالا باید سه تا اژدهای دنریس تو قسمت سوم فصل هشت و قسمت اخر فصل هفت مرده باشن..همینطور جان هم باید تو قسمت اخر فصل هفت میمرد..همینطور برین و جیمی و سم و زنش و برن و اینام باید تو قسمت سوم میمردن.. شماها اگر دقت کنید هیچ فیلمی منطقی نیست چه بسا فیلمایی دیدیم که همیشه قهرمان داستان پیروزه با اینکه اصلن تعداد نفرات و قدرت ها نابرابره مثل جان ویک مثل همین اونجرز که ثانوس میمیره یا دکتر استرنج و بی نهایت مثال دیگ.. ما بیننده ها بازیچه ی دست نویسنده ها و کارگردانا هستیم..همیشه و تو هر فیلمی همینطور بوده.. یه وجه فیلم رو همیشه کارگردانا میزارن به عهده ی خود تماشاگر و میزارن که خودشون تخیل کنن مثل همینجا که یورون از کجا رسید یا اینکه اریا چطور رسید و اینا.. فیلم اسمشم روشه..فیلمه و معلومه که غیر منطقیه.. از تنها فیلمی که خوشم اومد فیلم دپارتد با بازیگری جک نیکلسون و دیکاپریو بود که اسکورسیزی ساخته..این اولین فیلمی بود که دیدم قهرمان داستان چقدر راحت و قشنگ میمیره و برای اولین بار بود که دیدم بدی بر خوبی پیروز میشه..تو همین فیلم هم هزار تا ایراد منطقی وجود داره تو همه فیلما هست..لطفا اینقدر سخت گیر نباشید چون فقط خودتون اذیت میشید از اینکه چرا فیلم اینجوری شده.. خودتونو وا بدید و بندازین تو جریان فیلم و بزارید اون هر جا میخواد ببردتون و فقط لذت ببرید از فیلم و بخش های هیجان انگیزش..اینطوریه که از یه فیلم میشه لذت برد.. بازم تاکید میکنم هیچ هیچ هیچ فیلمی روال منطقی نداره و با منطق میشه تمام فیلما رو زیر سوال برد تمامشو..
  4. Momomo

اریا و برین و اینا رو زنده نگه داشتم که? نه..به نظر من هیچکس رو تخت اهنین نشینه و هر کسی سرزمین خودشو داشته باشه و مستقل باشه..این بهتره به نظرم..
  5. Momomo

خب بچه ها داریم به قسمت پنجم نزدیک میشیم و اینکه فقط منتظر یکی دو دقه اخر باشید که اریا مثل جن بیاد و سرسی رو بکشه و همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه هورااا? اژدهاش مرد حال کردم ینی.. ای کاش اول دنریس بمیره بعدشم سرسی بعدشم سانسا? حداقل سرسی هوش جنگ کردن رو داره و از نظر من حالا جدای از اینکه منفعت طلبه و مردمش واسش مهم نیستن واقعا هوش یه پادشاه رو داره..
  6. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت سوم The Long Night

هعی....?
  7. Momomo

ضعیف ترین فصل گیم تا به اینجا فصل هشتم بوده.. همونطور که ملیساندرا گفت به گمونم اریا بکشه..چون راحت میتونه با چهره ی عوض شده بره و کار رو تموم کنه
  8. Momomo

پایان رو که فک نکنم ببندن ولی امیدوارم همونقدری که پایان رو باز میزارن مسخره نباشه و ادمو حداقل به چالش بکشه و منطقی پایان رو باز بزارم نه مسخره.. یه فروم باز کنید درباره فیلم جزیره شاتر من که هر چی بالا پایین میکنم بازم نمیفمم اخرش چی به چی شد??
  9. Momomo

اره منم فک میکنم پایان اینجوری بوده که نایت کینگ قسمت اخر بمیره ولی چون دیدن بیننده ها میفهمن خودشون خواستن پایان رو یه کاری بکنن که بیننده نتونه پیش بینی کنه..به خاطر همین فک کنم از فصل شیش هر چی جلو تر رفتیم نقش برن رو پر رنگ تر کردن.. فقط امیدوارم یه اتفاق جالب روی برن انجام بدن که قضیه نایت کینگ رو فراموش کنیم..
  10. Momomo

بچه ها یادتون باشه که همیشه نویسنده ها و کارگردان ها دوست دارن فیلماشون جوری تموم بشه که بیننده هیچ جوره تصورشو هم نمیکرد و تو خماری گذاشتن بیننده..مثل ممنتو..مثل جزیره شاتر..مثل اینسپشن..درسته اینا سینمایی هستن و سریال نیستن ولی کارگردان ها اکثرا اینجور پایان ها رو دوست دارن که بیننده نتونه پیش بینی کنه و تو خماری فیلم بمونه.. به نظرم بوی همین تفکرات توی گیم هم میاد..باید نشست و دید..
  11. Momomo

درسته ولی من بازم میگم صبر کنیم ببینیم سریالو به کجا میکشن.. باید منتظر بود و دید.. اگ وارگ برن روی نایت کینگ درست باشه برن از نایت کینگ هم بزرگتر میشه.. البته فقط یه فرضیس.. باید صبر کرد و دید..
  12. Momomo

هنوز سه قسمت دیگ هست بیایید بعد از این سه قسمت این نظرو بدیم که به طرفدار ها خیانت شده.. من فکر میکنم این قسمت بر پایه ی این اصل بود.. فدا کردن چیز های بزرگ برای رسیدن به چیز های بزرگتر.. فدا کردن نایت کینگ برای رسیدن به یه چیز فرا نایت کینگی و فراتر از ارتش مردگان..
  13. Momomo

خیلی هاتون دارین از نحوه ی مرگ نایت کینگ انتقاد میکنید..ولی مطمئن باشین که خود نویسنده ها و کارگردان ها هم به این فکر کردن که چطور بمیره و در نظر داشتن که چقد انتقاد ممکنه بشه.. من هنوز به گیم ایمان دارم و مطمئنم این نحوه ی مرگ نایت کینگ..کار های برن و این توئیت بازیگر نقش نایت کینگ همه و همه اش در چند دقیقه ی اخر قسمت شش تعیین تکلیف و نمایان میشه و ایمان دارم که همون چند دقیقه ی اخر قسمت شش همه ی ما رو قانع و متعجب میکنه.. ================================= بچه ها یه جا خوندم نوشته بود نایت کینگ رو فدا کردن برای عنصر سورپرایز داستان.. همینطور نوشته بود اگر برن نایت کینگ واقعی باشه شاید نایت کینگ که جلوی برن ایستاده بود میخواست شمشیرش رو در بیاره و جلوی برن زانو بزنه و....(تقریبا صحنه ی جیمی و برین) من هنوزم به اچ بی او و گیم ایمان دارم و مطمئنم هممون غافل گیر میشیم..مطمئنم
  14. Momomo

اره نظرت رو قبول دارم برن یه جورایی میخواست از شر نایت خلاص بشه که به هدفی ک خودش داره برسه و نمیدونم اون چیه که نایت کینگ مانع و مزاحمش بود مقل یه رقیب و اینا..شاید میخواد خودش نایت کینگ بشه شاید.. بچه های جنگل از بین رفتن و نیستن دیگ..و فک نکنم برن به فکر تخت اهنین باشه و فکر میکنم به چیزی فراتر از اون فکر میکنه..وقتی میتونه هم گذشته هم حال و هم اینده رو ببینه.. برن راز در حال شکفتن این داستانه..و هر قسمت دارع نقشش پر رنگ تر و مهم تر میشه.. (دوس دارم خفش کنم همین?)
  15. Momomo

دیدی بازم با اینکه تو پیش نمایش قسمت سه چنان تعجبی کرده بود که گفتیم حالا چی میشه..ولی وقتی قسمت سه رو دیدیم فمیدیم هیچ کاری نکرد..به نظرم جایزه بهترین تعجب و نگرانی رو باید بهش بدن? خداروشکر واسه قسمت بعدی نگرانی نداشت?
  16. Momomo

هنوز تکلیف اون علامت وایت واکرا و ارتش نایت کینگ که علامت جنوب و فرزندان حنگل بود معلوم نشده و خیلی چیزای دیگ.. تو فیلم نامه ی اسپویل شده هم اخرین سکانس مربوط به نایت کینگ و برن میشد(هر چند اون فیلم نامه رو قبول ندارم اما...) منتظر بیست دقیقه اخر قسمت شیشم هستم بی صبرانه..
  17. Momomo

وارگ برن مشکوکه ولی نمیدونم ب اریا ربط داره یا نه.. من نظرم این بود که چون سرش ضربه شدید خرده یه ذره سر گیجه گرفته ولی اینم که شما میگی نظر چالش کشنده ایه..
  18. Momomo

ن اینجا دقیقه 33 هست که بعد از اینکه دور قلعه اتیش میگیره و هیچ راه نفوذی برای وایتا نیست برن وارگ میکنه و توسط کلاغا یهو به نایت کینگ میرسه( ملوم نیس از کجا میدونست که نایت کینگ کجاست) و بلافاصله میبینیم که نایت کینگ با اشاره دست به وایتا دستور میده چندتاشون قربانی بشن و رو اتیش بخابن تا بقیه رد بشن.. از نظر من یه رابطه ای بین نایت کینگ و برن هست و وقتی وارگ میکرد به نظر من میرفت توی نایت کینگ تا اونو هدایتش کنه به جایی ک هست حالا نمیدونم ذقیقا واسه چی..شاید واسه کشته شدن نایت کینگ..شاید واسه اینکه میخواست نایت کینگ کشته بشه تا خودش بعدا تو قسمت شیش بیاد و پادشاه شب بشه و رقیبی نداشته باشه نمیدونم..ولی اینکه از صحنه برن یهو رفت رو نایت کینگ و دستور برای وایت ها صادر شد که همچین کاری رو بکنن عادی نیست..کارگردان میتونست اصلن وارگ کردن برن رو نشون نده..
  19. Momomo

کلا که غیر قابل اعتماد هستن ولی هر چی فکر میکنم میبینم سه تا قسمت هشتاد دقیقه ای واسه جنگ بین سرسی و جان و دنریس زیاده..به نظرم حتما یه موضوع دیگم باید کنارش بیاد..
  20. Momomo

به نظرم قسمت های چهار و پنج و یه بخشایی از قسمت شیش رو به جنگ با سرسی و تخت اهنین بپردازن ولی چند دقیقه اخر قسمت شش رو دوباره به نایت کینگ و ارتش مرده ها و همینطور برن بپردازن.. کارگردان های گیم گفتن که اخرش رو جوری تموم میکنیم که خیلی از اتفاقات قبلی رو نقض کنه و همینطور بازیگر نقش برن هم گفته اخر سریال از من متنفر میشید..پس قطعا اخرای قسمت شیش دوباره به این قضیه بر میگردن..
  21. Momomo

اینجا صحنه اول نگاه بود.. . اینجا صحنه دوم و نگاه برن. نگاه برن به جایی که اریا قراره خنجر بزنه واکنش نایت کینگ بعد از نگاه برن به شکمش اینم صحنه ای که دوستمون mehdi342 گفتن
  22. Momomo

جذابشو جا انداختی کع.. پوزخند نایت کینگ بعد از هشت فصل? برمیگردم به قبل.. اصن چرا برن باید میدونست که نایت کینگ رو میشه تو فضای باز کشت.. بازم قبل ترش.. برن از کجا میدونست جیمی تو راهه و قراره صبح به وینترفل برسه.. این آینده بینی هست.. اگر اینجوری باشه لابد برن میدونه جنگ با سرسی چی قراره بشه و باز هم جان و دنریس رو راهنمایی کنه و شایدم نکنه نمیدونم..ولی با چیزایی ک از برن دیدیم اون میتونه بخشی از اینده رو هم ببینه.. مثل مرگ نایت کینگ..
  23. Momomo

بچه ها نظرتون درباره اونجایی ک ستاره دار کردم چیه..ببینید یه بار دیگ اینجای قسمت سه رو خیلی پر از نکتس..
  24. Momomo

باز هم برن.. دو سه بار بیست دقیقه اخر فیلم رو دیدم.. برن اصلن از نایت کینگ نمیترسه..اصلن از مرگ ثیون ناراحت نمیشه..اصلن از اومدن اریا و کشتن نایت کینگ متعجب نمیشه... انگار همه چیزو از قبل میدونه..انگار میدونه نایت کینگ قراره بمیره..انگار میدونه اریا قراره بیاد..انگار میدونه قراره ثیون بمیره..انگار همه چیزو میدونه.. *****************بچه ها یه بار دیگ دوئل بین برن و نایت کینگ رو ببینید که چطوری دارن به همدیگ نگاه میکنن..برن یه نگاه به سینه و دل نایت کینگ میکنه دقیقا همونجایی رو داره نگاه میکنه که اریا چند لحظه بعدش خنجر رو وارد میکنه..بعد از نگاه کردن برن به اون نقطه نایت کینگ رو نشون میده که یه واکنش نشون میده با سرش.. واقعا این برن عجیبه عجیب..
  25. Momomo

حتی سم هم زنده مونده?? دیگ فک کنم تکلیف برین و جیمی و بقیه معلوم شد............ یکی از عکسای پیش نمایش قسمت چهار