رفتن به مطلب

Momomo

اعضا
  • تعداد ارسال ها

161
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

3

تمامی ارسال های Momomo

1. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت سوم The Long Night

برن خیلی مشکوک بود ب نظرم.. اگ فقط واسه کلاغا بود پس چرا هی فیلم نشونش میداد که تو اون حالته؟ مخصوصا چند دقیقه ی اخر فیلم هی برن رو نشون میداد.. اره خیلی خنده ی خبیثانه ی نایت کینگ رو دوست داشتم..میخواستم دنریس یا اژدهاش بمیرن حداقل یکیشون??
  2. Momomo

موافقم..برین و جیمی و سم و اونایی ک خیلی ذخمی شدن باید میمردن و امیدوارم قسمت بعد زنده نگهشون نداره..
  3. Momomo

فک نکنم تو اریا رفته باشه..بعد از اینکه وارگ کرد یهو رفت روی صحنه ی نایت کینگ و چندین بار هم نشون داد برن رو ک در این حالت هست و حتما یه نکته داره وگر نه این همه نشونش نمیداد و اینکه نمیتونه تو اریا رفته باشه چون یه چن دقیقه اخر از اون حالت اومد بیرون و بعد اریا اومد نایت رو کشت.. چندین بار برن رو تو این حالت نشون داد و فکر کنم هدف خاصی داشتن از این کار..فقط نظاره کردن جنگ نبود به نظرم.. دقیقا وقتی نایت کینگ اومد از اون حالت اومد بیرون..
  4. Momomo

بیست دقیقه اخر فیلم صد میگیره از ده... عالی ترین بیست دقیقه ای از یک فیلم بود که تو عمرم دیدم..این بیست دقیقه به هزار تا فیلم می ارزید..مخصوصا از اونجا به بعد که نایت کینگ همه رو زنده میکنه..عالی عالی عالییییییی
  5. Momomo

اتفاقا فک کنم بیشترین نقش رو تو این قسمت برن داشت..برن اصن نبود انگار داشت یکی رو هدایت میکرد و من فکر میکنم تو تمام این مدت داشت نایت کینگ رو هدایت میکرد تا به خودش برسه خودش رو بکشه..شاید برن میخواست که به این دنیا پایان بده نمیدونم..ولی برن داشت یکی رو هدایت میکرد از نظر من.. همینطور که یه جا توی ی مصاحبه گفته بود اخر سریال از من متنفر میشید.. بازم نمیدونم.. =================================== این قسمت عالی بود فقط حتما باید با کیفیت بالا دان میکردی? من کسی بودم ک میگفتم نایت کینگ نباید بمیره ولی تو سریال به جایی رسید که گفتم چاره ای جز این نیست.. همه چیز عالی بود عالی.. فقط اگه برین و جیمی و سم و اون چند نفر که کنار دیوار هی شمشیر میخوردن زنده بمونن دیگ خیلی هندی بازیه خیلیییی.. و درضمن بگم که اصلن شبیه فیلم نامه ی اسپویل شده نبود اصلنننن به جز یکی دو دقیقش.. به امید مرگ سرسی??
  6. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms

اره..حتی نایت کینگم از این بشر متنفره?
  7. Momomo

نه سرسیه.. اینم پوستر اصلی.. اینم برن..
  8. Momomo

یا برن یا سرسی
  9. Momomo

هشت فصله منتظر این جنگ عظیم هستیم.. حداقل انتظار دارم حدود هشت الی ده شخصیت داستان بمیرن چون اگر اینجوری نباشه واقعا چرت میشه، با این همه بزرگنمایی که واسع نایت کینگ کردن و ارتشش همچین انتظاری باید بر اورده بشه..اینکه نایت کینگ باید زنده بمونه بعد از این همه بزرگنمایی ک واسش کردن و اگر واقعا مثل فیلم اونجرز ک جدیدا اومده بخوان تمومش کنن خیلی مسخره و چیپ میشه خیلی..امیدوارم که سریال سیر جذاب بودنش رو پیش ببره و انتظارات و توقعاتی رو که خودش بوجود اورده رو برای بیننده بر اورده کنه..امیدوارم.. یکی از جذاب ترین پایان های گیم از نظر من??
  10. Momomo

نگا اونایی ک مردن و زنده میشن رو میگن وایت..اونا زیاد قدرت ندارن مثل یه سرباز ساده میمونن.. ولی وایت واکرا اونایی هستن که سوار اسب هستن..اونا قدرتشون خیلی زیادتره..سلاحی که دارن خیلی قویه..نسوزن.. هر جا هم برن اگه اتیش باشه کم شعله میشه و کم کم خاموش میشه مثل نایت کینگ که هر جا بره زمستون میشه(این رو تو جنگ جان اسنو با وایت واکر اگر سرچ کنید به صراحت میتونید ببینید قدرتشونو)..میتونن مرده ها رو زنده کنن ولی تک تک، نه همه باهم(این قدرت که همه مرده ها رو باهم زنده کنه مخصوص نایت کینگ)..موهاشون سفیده و بلند همونطور ک تو عکسم هست..و کلا امروزی بخام بگم نایت کینگ میشه رئیس..وایت واکرا میشن معاون..وایت ها میشن کارگر.. درضمن وایت واکرا رو شخصن خود نایت کینگ بوجود اورده( یه داستانایی داره میتونی پیداش کنی...) ولی وایت ها رو نه صرفا نایت کینگ بلکه بعضیاشون توسط همین وایت واکرا بوجود اومدن..
  11. Momomo

ایا به این عکس دقت کرده اید؟ ببینید سرباز ها تا کجاها ادامه دارن و چقدر زیادن.. ایا دقت کردید که اینا وایت واکرن نه وایت.. ایا دقت کردین که یه بار جان با یه وایت واکر جنگید و اون وایت واکر تونست از توی اتیش رد بشه و سلاحی که داشت شمشیر های عادی رو می شکستند(البته والرین رو ن و اونایی ک از شیشه اژدها ساخته شده رو نمیدونم) ایا دقت کردین که وایت واکرا میتونن مرده ها رو زنده کنن.. ایا دقت کردین با این حساب وایت واکرا تقریبا مثل نایت کینگن ولی خب یه چیزایی کم دارن..و اینکه نایت کینگ تمام وایت واکرا رو درست کرده و تنها راه نجات کشتن اونه.. شوخی:ایا این برای شما کافی نیست که وینترفل با این حساب سقوط خواهد کرد اگر نایت کینگ نمیرد..ایا پند نمی گیرید..کدامین نشانه ها را انکار میکنید..?
  12. Momomo

در ضمن من اصلن فک نمیکنم که اگه جیمی جون سالم به در ببره بیاد خواهرشو بکشه..جیمی خانوادشو دوست داره و همچنین عاشق خواهرشم هست و اینکه الان تو وینترفل هست به خاطر اینه که قول داده بود و موضوع بین زنده ها و مرده هاست وگرنه خودتونم تو اولای قسمت دوم هم دیدید که جیمی گفت اگر بازم به گذشته برگردم همون کارا رو میکنم و پدراتونو میکشم و .... و من فک نمیکنم جیمی به خانوادش خیانت کنه تا این حد..
  13. قسمت سوم همه چیزو مشخص میکنه فیلم نامه لو رفته خیلی از شخصیت ها رو زنده نگه داشته بود.. ولی من الان یه بار دیگ قسمت سوم و دوم و اینا رو خوندم خیلی فرق داره قسمت دوم..اصن هنوز ملیساندرا نیومده..جیمی که زودتر اومده ارتشم نداره خودش تنهاست.. یه روند کلی داره مثل الان و اینکه یه قسمت هایی درسته مثل همونایی ک دوستامون گفتن ولی فک کنم از قسمت سه به بعد کلا روند داستان با فیلم نامه پخش شده بیشتر از اینی که هست تغییر کنه چون قطعا خود کارگردان ها و نویسنده ها میدونستن که این فیلم نامه بیرون اومده و سعی کردن چیز دیگه ای رو رغم بزنن..
  14. Momomo

اوه? اره فضا کلا تاریکه.. کدوم سکانسا مثلا؟
  15. Momomo

بچه ها تو پیش نمایش قسمت سوم بعد از صحنه ی ثیون که کمان دستشه صحنه ی جان رو نشون میده که پشتش درخته و صورت جان هم زخمیه..و این یعنی نایت کینگ تنهایی با اژدهاش اونجا نیست و یه ارتش هم اونجا داره میجنگه..نمیدونم برن زنده میاد بیرون یا نه..
  16. Momomo

فیلم واسع من همین کیفیته با همین روشنایی..اصلن من مشکل نور ندارم شماها چه کیفیتی دان میکنید مگ؟?? من کیفیت 480 با حجم 260 مگ دان میکنم با ام ایکس پلیر رو گوشیم میبینم خیلیم عالیه..خواستید عکسم بفرستم ببینید کیفیتشو..
  17. Momomo

نایت کینگ یه موجود بدون احساسه پس اصلن هدفش نشستن روی تخت اهنین نمیتونه باشه چون کسی که تخت اهنین رو بخواد قطعا انگیزه فرمانروایی و لذت حکومت کردن رو میخاد ولی نایت کینگ احساساتی نداره و لذتی رو حس نمیکنه..پس اگه نایت کینگ دنبال تاج و تخت نباشه دیگ هدفی جز کشتن همه ی ادم ها نداره و چیزی جز سیاهی در وجودش نیست.. و یه دلیل فرعی کشتن همه ادم ها هم این میتونه باشع که شاید نایت کینگ نمیخواسته نایت کینگ باشه و به زور این کار روش صورت گرفته توسط فرزندان جنگل و چون الان اونا وجود ندارن میخواد از انسان ها انتقام بگیره چون انسان ها بودن که باعث شدن فرزندان جنگل تصمیم به درست کردن یه مدافع به نام نایت کینگ علیه انسان ها بشن..
  18. Momomo

دنریس کلا مسته تخت اهنینه..الانم ک اومده وینترفل به خاطر اینه که جان بهش اطمینان که بهش وفادار می مونه و کمکش میکنه و به عنوان ملکه جلوش زانو زد وگرنه فک نکنم چیز دیگه ای جز حکومت کردن روی تخت اهنین برای دنریس مهم باشه.. ==================================== هیچ قسمتی منو اینقدر به چالش نکشیده بود اوففف کی میشه دوشنبه بیاد..یا به امید خدا یه مرد بلند بشه هک کنه زودتر بده بیرون ببینیم تموم بشه بره..?
  19. Momomo

تقریبا? خواهر ثیون رو هم پیدا نکردیم..
  20. Momomo

خداییش اینم یه چالشه..
  21. Momomo

خب اونا چرا باید یه چیزی رو درست کنن به نام نایت کینگ که یه دشمن به دشمناشون اضافه بشه..انسان ها کم بودن نایت کینگم بیاد اضافه بشه..
  22. Momomo

چون وایتا نمیتونن از اتیش رد بشن به خاطر همین فک کنم..
  23. Momomo

اره.. احتمالا همون قبلشه چون به قول دوستمون هنوز ارایش نظامیا بهم نخورده..و احتمالا جان و دنریس دارن نقشه میکشن از کدوم طرف حمله کنن ولی خدایی نگا کن با این ک کیفیت عکس خوب نیست ولی قابل تشخیصه که ارتش وایت واکرا چقدرر زیاده و کلا محاصره کردن وینترفلو.. بچه ها به نظرتون اژدهای نایت کینگ میتونه اتیشا رو خاموش یا تبدیل به یخ کنه که وایت واکرا رد بشن!?
  24. Momomo

اره شاید حق با شما باشه..گفتم که فقط یه تئوری بود تو یوتیوب.. شاید بچه های جنگل این نایت کینگ رو درست کردن تا انسان ها رو بکشه ک خودشون صدمه نبینن.. ولی خب اینجا الان یه سوال پیش میاد..ینی نایت کینگ فقط انسان ها رو نابود میکرده و اصن کاری به فرزندان جنگل نداشته یا اینکه از فرزندان جنگل پیروی میکرده یا..
  25. Momomo

والا مرده ها بدون سر هم ک میجنگن ? اره ولی در کل جان همش وحشت زدس ? تو پیش نمایش قسمت دوم دیدیم که جان از قلعه اومد بیرون خیلی متعجب مثل اینکه چی شده حالا..ولی بعد ک قسمت دوم رو دیدیم فمیدیم چیز خاصی نبوده همون یاراش بودن ک سالم برگشتن..