رفتن به مطلب

Momomo

اعضا
  • تعداد ارسال ها

161
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

3

تمامی ارسال های Momomo

1. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms

به نظرت اگر نایت کینگ برن رو بیاره تو ارتش خودش ایا نمیتونه از قابلیت ها و قدرت های برن استفاده کنه و همینطور اینکه دوتا اژدها دیگم گیرش میاد و قشنگ دیگه هر جا بخواد میتونه بره..
  2. Momomo

من فکر کنم همونطور که دوست دیگرمون گفتن نویسنده ها و کارگردانا فیلم رو اروم اروم شروع کردن و پایه ریزی کردن تو این دو قسمت و میخوان یهو تو قسمت سوم به بعد خشن ترین صحنه های گیم رو رقم بزنند که قشنگ یه تضاد خاصی هم اینطوری تو قسمت دوم و سوم پیش میاد ک همه میگن نه به قسمت دوم ک خیلی درام بود و نه ب قسمت سوم که خیلی بی رحم بود...ینی دقیقا کنار هم گذاشتن قسمت های دوم و سوم مثل اینه ک ماکزیمم و مینیمم رو کنار هم گذاشته باشی قسمت دوم ارومترین قسمت و پر ارامش ترین ولی قسمت سوم خشن ترین قسمت و بی رحم ترین.. به نظر من این افت و خیز ها خیلی سریالو جذاب تر میکنه تا اینکه یکنواخت همش خشن یا همش درام باشه..
  3. Momomo

یکی از بهترین قسمتای گیم بود خداوکیلی..چون تقریبا جواب همه ی سوالامو گرفتم..هدف نایت کینگ..ارتباطش با برن و ... من که خیلی حال کردم و بی صبرانه منتظر جنگ عظیم قسمت سومم و شایدم چهارم..
  4. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت اول Winterfell

دقیقا نظر منم همینه.. ولی یه جمله دیگم داره برن قبل از این لحظه که ادمو به شک میندازه..اونجا که جان اسنو بهش میگه مردی شدی ولی برن میگه تقریبا..به نظرم یه نکته داره این تقریبا گفتنش..و اینکه اگه دقت کنید نگران تر از همه برن هست..
  5. Momomo

بحث اپیزودیک قسمت اول Winterfell

سلام..اقا چرا فیلم رو با دقت و ریز بینی نگاه نمیکنید و هی احساسی نظر میدین ببخشیداا البته.. دلیل اینکه سریال داره تند پیش میره ینی سریال یه هدفی فراتر و بزرگتر از این خوش و بش ها و تعارفات و تعجبات و ترس ها و اینا داره یه هدفی چیزی که خیلی مهمتره.. دوم اینکه اگ دقت کرده باشین تمام حرکت های این قسمت از فصل هشتم همش نشونس همش و باید با دقت نگاه کرده بشه مثلا اگر خلاصه اول فیلم رو ببینید متوجه میشین که همه اتفاقایی ک از گذشته داره نشون میده دقیقا در بخش هایی تو همین قسمت اول به کار میرن مثل سوزوندن پدر و برادر سم و خیلی چیزا دیگ که مهمترینش ک نظر منو جلب کرد یه دیالوگ از سانسا هست که میگه اون میخواد تمام قلمرو ها رو بگیره و شمالم جزو همون قلمرو ها هست که منظورش دنریسه اصن از همون اول فیلم قبل از شروع قسمت اول تو خلاصه ها اینو نشون داد ک بگه این دوتا باهم خوب نیستن و حالا بگذریم برید ببینید خودتون.. و سوما که جالب ترین جالب هاست.. لطفا یه بار دیگ برید و چن دقیقه اول فیلم رو ببینید وقتی جان میره برن رو بغل میکنه اون زیاد واکنش نشون نمیده یکیش ب این دلیله ک برن میدونه جان برادرش نیست خب شاید ب این دلیل باشه..حالا از این ک بگذریم مهمممممممم ترینشششش این قسمتتتت از دیالووگههه که جان به برن میگه مردی شدی و برن در جوابش میگه تقریبا و جان تعجب میکنه!! به نظر من این نکته داره و شاید یه ربطی به اومدن نایت کینگ و کامل شدن برن داشته باشه..بازم میگم شاید.. و به خاطر همین اینو مطرح کردم چون هر دیالوگ و حرکتی از بازیگرا تو این قسمت نشونه ی یه چیزی بود هر حرکتی یه نکته داشت.. بازم خودتون ببینید یه بار دیگ فک کنید راجبش..فعلا