-
تعداد ارسال ها
161 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
3
پست ها ارسال شده توسط Momomo
-
-
در 11 دقیقه قبل، Danny گفته است :آره. عکسهای جدید واضح هستن و خیلی چیزها رو قابل پیش بینی کردن، اینکه حتما وینترفل سقوط می کنه،. این تصویر بنظرم مال بعد از سقوط وینترفله چون دور تا دورشو آتیش زدن که وایت ها واردش نشن، و یک عکس دیگه هم بود که جان در حال جنگه توی یه جایی که پس زمینه اش نارنجیه احتمالا تو همین وینترفله که آتیش زدن (تو یکی از تریلر های رسمی قبل از اینکه فصل هشت شروع بشه آریا و جیمی در حال جنگ بودن تو یه همچین حالتی) و به یه قصدی به وینترفل برگشتن
درسته..
ولی هر جوری هست حالا نمیدونم چطوری ولی تو تریلر دیدیم که وایت واکر ها اومدن داخل وینترفل..اونجاش ک اریا داره از یکیشون فرار میکنه و تو زیر زمین داره میجنگه (به نظرم)..یکی از دوستان میگفت جنازه های زیر زمینن..فک کن ند استارک و اینا بلند بشن بجنگن.باحاله...
-
در 4 دقیقه قبل، وایت ولف گفته است :به نظرم به همراه اژدها ها منتظرن تا نایت کینگ سر و کله ش پیدا بشه تو همین قسمت جان گفت باید نزدیک برن باشیم ولی نه در حدی که نایت کینگ نیاد سمتش
ولی ببین کلا این بیرون از وینترفله و وایت واکرا کلا محاصره کردن قلعه رو..خیلی عکس چالش کشنده ایه
-
بچه ها ب این عکس دقت کردین؟
جان و دنریس دارن از کجا نگا میکنن؟
چرا اصن تو جنگ نیستن؟
قبل از جنگه یا بعدش؟
وینترفل اتیش گرفته؟
نظرتون چیه
این عکس واسه قسمت سومه..
-
در 37 دقیقه قبل، Daren گفته است :فرزندان جنگل بهش نیگن از تو
از نسل انسان دیالوگارو بخاطر تحلیلا تحریف نکنیم...!
اون به کنار ولی نگا کن وقتی رفته به گذشته قشنگ داره درد خنجر رو که داره در درون اون مرد فرو میره رو حس میکنه این ینی رفته تو جلد اون طرف و دیگ نتونس ازش بیرون بیاد تا بعد از اینکه خنجر ب طور کامل فرو رفت..
-
در در ۱۳۹۸/۲/۴ at 19:45، Aegon Targaryen VII گفته است :موضوعی که از قسمت اول تا به الآن داره اذیتم میکنه اینه که "دلیل اصرار برندن استارک به افشای هویت جان اون هم قبل از نبرد وینترفل چیه؟" با علم به اینکه مطرح کردن این موضوع میتونه موجب بروز اختلاف بین دو نفری بشه که مهم ترین نقش ها رو در جنگ پیش رو دارن!
برن در دیالوگش خطاب به سمول میگه "وقتشه"
شاید یکی از دلایل ممکن ،کشته شدن برن و سمول در جنگ وینترفل باشه! اینطوری تمام کسانی که از هویت جان خبر داشتن میمردن، و جان هیچوقت از هویت واقعیش آگاه نمیشد. بنابراین برن با علم به این موضوع، اون رو زود مطرح کرد.
نظر شما در این رابطه چیه ؟
اره ممکنه..
در در ۱۳۹۸/۲/۴ at 16:55، farshidmassumiyan گفته است :راجع به شخصیت نایت کینگ صحبت کردی.. شکن نکن که نایت کینگ شخصیت متصل به برن هست.. جنبه تاریک خود شخصیت برن هست که در تاریخ گذشته برن شکل گرفته و به عبارت دیگه برن زمان باستان تاریخ وستروسه.. اگر کتابها رو خونده باشی ریشه اش به خاندانی میرسه که الان بنام استارک خونده میشه
توی فصل اگر اشتباه نکنم ششم زمانی که برن به لحظه ی به وجود آمدن وایت واکرها میره ، اون اتفاقات را مشاهده میکنه و بعد از بیدار شدن از خواب ، از فرزندای جنگل میپرسه که چرا نایت کینگ و وایت واکر هارا به وجود آوردید ؟ جوابی که اونا بهش میدن یکی از واضحترین حقایق پنهان سریاله که کمتر کسی بهش توجه کرده .
Bran : You Made The White Walkers
Childern Of The Forest : We Were At War . We Need To Defend Ourselves
Bran : From Who ?
Children Of The Forest : From Youهمانطور که میبینی مکالمه ای بین برن استارک و فرزندای جنگل صورت میگیره که برن از اونا میپرسه چرا نایت کینگ را به وجود آوردید ؟ و اونها جواب میدهند : ما در جنگ با انسان ها بودیم و داشتیم سلاخی میشدیم و نیاز داشتیم که از خودمون دفاع کنیم . برن از آنها میپرسد که در برابر چه کسی از خودتون دفاع میکردید و اونها جواب میدند « در مقابل تو »
از این واضحتر دیگه داریم؟
بعید نیست همه ساخت دیوار شمال و دیونه شدن شاه و... همه زیر سر خود برن باشه.
تونستم ویدئو اون قسمت رو آپلود میکنم
درخت همون درخته که برن همیشه میره کنارش اره؟
-
در در ۱۳۹۸/۲/۴ at 16:30، وایت ولف گفته است :
جدا از شوخی تو اکثر پوسترا تصویرش هست حتی تو مصاحبه های قبل از پخش فصل 8 هم حضور داشت
شاید همونطور ک گفتن تو هر قسمت یه چیز جدید ب تیتراژ سریال اضافه میکنیم شاید نام بازیگر(هایی) رو هم شامل بشه..
در در ۱۳۹۸/۲/۴ at 16:55، farshidmassumiyan گفته است :راجع به شخصیت نایت کینگ صحبت کردی.. شکن نکن که نایت کینگ شخصیت متصل به برن هست.. جنبه تاریک خود شخصیت برن هست که در تاریخ گذشته برن شکل گرفته و به عبارت دیگه برن زمان باستان تاریخ وستروسه.. اگر کتابها رو خونده باشی ریشه اش به خاندانی میرسه که الان بنام استارک خونده میشه
توی فصل اگر اشتباه نکنم ششم زمانی که برن به لحظه ی به وجود آمدن وایت واکرها میره ، اون اتفاقات را مشاهده میکنه و بعد از بیدار شدن از خواب ، از فرزندای جنگل میپرسه که چرا نایت کینگ و وایت واکر هارا به وجود آوردید ؟ جوابی که اونا بهش میدن یکی از واضحترین حقایق پنهان سریاله که کمتر کسی بهش توجه کرده .
Bran : You Made The White Walkers
Childern Of The Forest : We Were At War . We Need To Defend Ourselves
Bran : From Who ?
Children Of The Forest : From Youهمانطور که میبینی مکالمه ای بین برن استارک و فرزندای جنگل صورت میگیره که برن از اونا میپرسه چرا نایت کینگ را به وجود آوردید ؟ و اونها جواب میدهند : ما در جنگ با انسان ها بودیم و داشتیم سلاخی میشدیم و نیاز داشتیم که از خودمون دفاع کنیم . برن از آنها میپرسد که در برابر چه کسی از خودتون دفاع میکردید و اونها جواب میدند « در مقابل تو »
از این واضحتر دیگه داریم؟
بعید نیست همه ساخت دیوار شمال و دیونه شدن شاه و... همه زیر سر خود برن باشه.
تونستم ویدئو اون قسمت رو آپلود میکنم
اره من یه تئوری درباره همین دیدم میگفت موقع بوجود اومدن نایت کینگ برن رفت تو جلد اون ادم و وقتی خواست بیاد بیرون دید نمیتونه و خیلی زیاد تو گذشته موند..بعد برن بارها و بارها تلاش میکنه ک برگرده و همه چی رو درست کنه ولی نمیتونه به خاطر همین بر میگرده و دیوار رو درست میکنه و نایت کینگ هم از زمان گذشته منتظر میمونه و ارتشش رو درست میکنه تا برن زمان حال ب دنیا بیاد و بره اونو نابود کنه و یا هر چی که ما نمیدونیم..یه تئوری اینجوری میگفت و خیلی ب نظرم جالب اومد..
کامل ترش تو یوتیوب هست..بزنید تئوری برن و نایت کینگ..ده دقیقس فک کنم..
-
در 2 ساعت قبل، sadrakhan گفته است :درباره ی اسبات تایگرین بودن جان اون میتونه سوار اژدها بشه و طبق جادویه کهن والینی فقط لرد های اژدها میتونن که تایگرین ها اخریشونن درباره ی نسوز بود جان اون میسوزه همونجا که اولین وایت رو سوزوند دستش سوخت من یادمه زمان گرفتن لانگ کلاو دستش رو بسته بود ولی نسوز بودن در تایگرین ها کم و زیاد داره ویسروس سوخت اگان دوم در رقص اژدهایان به دست عموش به شدت سوخت یکی از شاهان نسوز تایگرین هم با خوردن اتش وحشی مرد
نکته:نایت کینگ هم سوار اژدها میشه هم نسوزه... ینی ممکنه تارگرین باشه؟؟!!!??
-
در 3 دقیقه قبل، sadrakhan گفته است :همین قدر هم به جنگ 5 پادشاه بها داده بود اخر چی شد هر پنجتاشون هم مردن تو سه فصل اول که در کل ده درصد سکانس ها هم در این باره نبود
اخه همون طور که جان گفت دشمن ما خسته نمیشه..احساس نداره..بی نهایت هم زیادن..قابلیت زیاد تر شدن هم دارن..این قابلیت ها این جنگ رو از بقیه متمایز تر میکنه به خاطر همیناس..
حتی واسه خیلی شاخ نشون دادن نایت کینگ یکی از صحنه ها این بود که فقط با یک نیزه صاف زد یه اژدها رو کشت دیگ تا این حد بزرگش کردن..سریال میخواد ک اینجوری باشه و اینکه در نهایت این همه بزرگی چی میشه نمیدونم..ولی اگ توی یه قسمت این همه بزرگی یه دفعه نابود بشه از نظر من که خیلی بی مزس..
-
در 12 دقیقه قبل، sadrakhan گفته است :باور کنید تایت کینگ رو زیادی دست بالا گرفتید اگه نایت کینگ پیروز بود اسم سریال بازی تاج و تخت نبود میشد خاطرات یک واکر
ما زیادی دست بالا نگرفتیم خود سریال میگه دست بالا بگیریدش..هشتا فصله گیر این وایت واکرا و ارتش مرده ها و نایت کینگ هستن و ازشون تو هر فصلی حرف هست..و اصن فراموش نشدنین..
لامصب نایت کینگ هشتا فصله یه کلمه هم حرف نزده..ن خندیده ن عصبانی شده اصن هیچی..تنها کاری ک میکنه اعضای بدنشو تکون میده و خیره نگاه میکنه و اینا خیلی شاخش کردن..
-
در 7 دقیقه قبل، MRD010 گفته است :سازنده ها خودشون مرگ استنیس رو تایید کردن . بلک فیش رو هم فکر کنم تایید کرده بودن .
انصافا چطوری فکر میکنید کاراکترهایی که اصلیتشون براساس کتاب بوده و چند فصل قبل تو سریال غیبشون زده احتمال بازگشت دارن ؟ تنها کسی که شاید برگرده ایلین پین هست که اونم نصف کاره ول شد ولی بازیگرش بیماریش خوب شده و اماده بازی هست .
این صرفا فقط یک پوستر واسه هایپ کردنه
hbo امسال برای فصل 8 اینقدر محافظه کاری کرده که چیزی از داستان لو نره . اونوقت فکر کردی میاد تو پوستر کسایی که میمیرن رو لو بده؟
ما نگفتیم قطعا اینجوری اتفاق میوفته گفتیم احتماله..
و احتمالات هم ک خیلی زیادن..
-
-
در در ۱۳۹۸/۲/۳ at 20:24، farshidmassumiyan گفته است :اره منم اینجا نمیبینم . یه سوال اون جنازه که کنار سرسی هست و زره چرم قرمز داره فکر میکنی همون گاندریه ؟
نمیدونم..ولی اونم باید بمیره اگ همه اونایی ک تو وینترفل هستن میمیرن پس اونم جزوشونه..
سرسی یه محافظ گنده هم داره اسمشو یادم نیس ک به یورون چپ چپ میرفت اونم جزوشونه حالا نمیدونه همونیه ک کنار دنریسه ک چهرش ملوم نیس یا یکی دیگس..
در در ۱۳۹۸/۲/۳ at 20:21، farshidmassumiyan گفته است :پرچمی که روی پای جنازه کنار دنریس افتاده و فکر کنم نقش سفید روشه احتمالا بتونه صاحب نفر رو شناسایی کنه
کدومو میگی..زیر دنریس برن کنارش نایت کینگ اون یکی ک یه ذره مبهمه فک کنم همون محافظ سرسی باشه نمیدونم..بازم باید بیشتر دقت کرد..
=============================
قطعا خود سریال قبل از دادن این پوستر ها و تریلر ها قطعا روش فکر میکنه و فکر نکنم اتفاقی بوده باشه و برای جذب مخاطب باشه..بازم یه احتماله ک درصدش کم نیست..
-
در 2 ساعت قبل، farshidmassumiyan گفته است :آفرین
این پوستر از طرف شبکه اچ بی او بنام game-of-thrones-aftermath نامگذاری شده . یعنی پوستری که نشاندهنده اتفاقات بعد از پایان داستانه
سرسی کنار نایت کینگ افتاده .. همه نفرات داخل این پوستر چشماشون بسته است یعنی مرده اند
اون فرد کنار دنریس هم یکی دیگه از نفرات هست که چهره اش رو توی پوستر نمیتونیم ببینیم
اگر کسی از بچه ها شخصیتهای اصلی رو از این پوستر بتونه کامل جدا کنه معلوم میشه که آیا کسی باقی میمونه یا نه
گندری هم کنار میلساندر افتاده. شایدم جیمی باشه
سعی میکنم تصاویر رو بزرگ کنم و از همه قسمتهای پوستر عکس با وضوح بالا بگذارم
اره..دمت گرم عکسا خیلی عالی بود بزرگنماییشون..
یه چیز ب ذهنم رسید خواهر ثیون گریجوی رو که رفت ب جزیره رو نمیبینم..نکنه اون تئوری درست باشه ک همه میمیرن و اونا ک رفتن ب جزیره نسل بقیه ی انسان ها رو دوباره تشکیل میدن و اینا..همونطور ک خودت میگفتی..
-
نمیشه اون برادر و دوست عزیز و گلمون زحمتی بکشن و دوباره دستی سر و روی شبکه اچ بی او بکشن و مثل فصل قبل چند قسمتی رو هک کنن نمیشه ینی!?
-
گویا ترین تصویر از قسمت سومه فک کنم..
فقط شخصیت هایی ک مردن رو ببینید..از بالا دنریس..جان..اریا..برن..جیمی..تیریون...حتی نایت کینگ..حتی ملیساندرا هم هست..
من سرسی رو نمیبینم شما میبینید؟
یه نفرم هست کنار دنریس نمیفمم چیه شما فمیدید؟
-
در 32 دقیقه قبل، Amir2020 گفته است :سلام به نظرم یه سری چیزها مشخصه ولی اینقدر داستان وسیعه که سناریو ها واقعا پیش بینی نشدنین
به نظر من لنیسترها تو قسمت سوم نمیمیرن هیچکدوم چون تو قسمت 1 سرسی قاتل واسه کشتنشون استخدام کرد که در این صورت این کار بی معنی میشه. به نظر من سرسی در نهایت به دست جیمی کشته خواهد شد (طبق پیش گویی ) احتمالا یه مرگ دو طرفه یعنی هردو با هم و در آغوش هم خواهند مرد، و کلگین هم زنده می مونه تا برادرش(مانتین) رو تو همون صحنه یا یکم قبل و بعدش بکشه. برین و تیون هم که این قسمت غزل خداحافظی رو خوندن و خواهند مرد. تو قسمت 3 همه به جز تعداد محدودی خواهند مرد و در اواخر سقوط وینترفل با نقشه ای که برن کشیده شاه شب رو میکشن و از این طریق به وایت واکر ها پیروز میشن (چون با کشتن نایت کینگ همه مرده ها هم از بین میرن) ولی دیگه ارتشی باقی نخواهد موند واسه حمله به کینگز لندینگ حتی به احتمال خیلی زیاد باید دنریس و اژدها هاش هم کشته بشن و حتی شاید جان. ولی به نظرم گندری زنده خواهد موند چون دلیل نداره 8 فصل زنده نگه داشته بشه و الان تو جنگ مسخره بمیره قبلا میتونست خیلی بهتر بکشتش به نظر من گندری مهمترین کاندیدای پادشاهی هفت اقلیمه مخصوصا که یه بازگشت دراماتیک پادشاهی به براتیون ها هم خواهد بود و بعد از 8 فصل انگار نه خانی اومده و نه خانی رفته به نظرم جالب میشه!!! در ضمن زنده موندن سمول، واریس و سانسا تا آخر سریال زیاده و حتی یکی دیگه از کاندیداهای پادشاهی هفت اقلیم میتونه سانسا باشه. ولی تورموند، جورا،کرم هم در قسمت 3 خواهند مرد. حالا می مونه یکسری نقاط نا مشخص مثل وضعیت آریا،جادوگر سرخ، یورن و یارا گرجوی و ایمپ که احتمالا در قسمت های آخر بیشتر نقش خواهند داشت. اینا پیش بینی های من تا اینجا
ببخشید ولی من کلا مخالفم با نظرتون..
اول اینکه اگ اینجوری بشه ینی ما رو چیز فرض کردن چون هشت فصله این همه نایت کینگ ارتش جمع کرده و قوی شده و با این همه ابوهت یهو بیاد توی یه نقشه ی ساده و تویه یه قسمت از بین بره؟؟؟ اصلن فک نکنم اینطوری بشه..هشت فصله ک همه منتظر حمله ی وایت واکران بعد تویه یه قسمت...!
یه بار گفتم دوبارم میگم سانسا و اریا و جان ب احتمال زیاد میمیرن..من نمیگم تریلر فصل هشت میگه..
اگ به پیش نمایش قسمت سه دقت کرده باشین جیمی کنار برین هست و اونا اولین نفران ک باید با وایت واکرا بجنگن و قطعا میمیرن و اونی ک سرسی اجیر کرد تا برادر خیانت کار رو بکشه تاکید روی تیریون بود چون اگ دقت میکردید تو خلاصه های قسمت اول تیریون رو نشون داد ک با همون تیر انداز داره پدرشو میکشه و الان سرسی همون تیر انداز رو داد تا باهاش برادر خیانت کار رو بکشن ک قطعا تیریونه و اونم میمیره..قسمت سه خیلیا میمیرن حیف..
-
در 35 دقیقه قبل، Ramy214 گفته است :خیلی چرت بود این قسمت انگار سریال خیلی مصنوعی شده نمی دونم
کمی صبر،سحر نزدیک است...
-
در 2 دقیقه قبل، Ali ata گفته است :سلام دوستان.
میخواستم ببینم این قسمت صحنه +۱۸ داره؟؟
چون میخوام با خانواده ببینم
باتشکر
بله توصیه نمیشه با خانواده ببینی اگ میتونی سانسور شدشو پیدا کن یا تنها ببین?
-
در 9 دقیقه قبل، Fereshteh گفته است :اما برن قدرت جنگیدن مثل شاه شب را نداره و احتمال مرگش زیاده، اما جان نه، چون پشت تولدش را های زیادی وجود داره یه تارگین و استارک، یه ازدواج پنهان
اگه وقتی داشتن شکست میخوردن جان به دنریس بگه برن رو بردار و با اژدهات فرار کن چی..
-
در 19 دقیقه قبل، farshidmassumiyan گفته است :اگر همه موافق باشین . بیاییم قبل از شروع نبرد وینترفل ، پیش بینی خودمون رو از پایان داستان همینجا یا توی پست دیگه اعلام کنیم .
برای شروع من پیش بینی خودم رو از پایان داستان توی پستهای بالا نوشتم
همونطور که بازیگرا و کارگرداناش گفتن یه جوری تموم میشه که همه چیزو زیر سوال میبره..چنین پایانی به ذهن من نمیرسه ک ممکنه چی باشه خدایی ولی به احتمال زیاد ب برن و برگشتنش به گذشته و حضورش تو بوجود اومدن نایت کینگ توسط بچه های جنگله یا هر چیزی ک به برن مربوط باشه..
ولی میتونم بعضی چیزا رو با احتمال زیاد بگم مثل مرگ جان..اریا..سانسا..برین..جیمی..تیریون..
و اینکه من فک نمیکنم پس از هشت فصل نایت کینگ رو یهو بیان توی یه قسمت بکشن اصن فیلم میره زیر سوال ب نظرم فک کنم شمالو بگیرن و نیرو ها مجبور ب عقب نشینی بشن..
-
در 5 دقیقه قبل، farshidmassumiyan گفته است :کاملا درست میگی.. فقط پادشاه شب و یاران سپید موی اون این قابلیت رو داشتن. و تعداد اونها به ده نفر هم نمیرسه. اما هیچکدوم از سپاه مردگان قادر به اینکار و اژدها سواری و... نیستن
بازم دیدیم که نایت کینگ بواسطه سپاهش پیش روی میکرد.
اره فقط نایت کینگ تونست که اژدها سواری کنه ولی شاید این انگیزه رو داشته باشه ک با حمله به اون جزیره ها و کشتن بقیه یه سپاهی هم تو اون جزیره ها واسه خودش تشکیل بده از مرده هاش..
میگم که یه جوری درست کردن ک هزار تا پیش بینی کنی اخرشم یه جوری میشه ک هیچکدوم پیش بینی هات درست نیست خخخ
-
در 3 دقیقه قبل، farshidmassumiyan گفته است :یادمون باشه سپاه مرده ها امکان عبور از آب رو نداره.. اینو توی قسمتی که جان و دوستاشون اونور دیوار شمال توی محاصره بودند مشاهده کردیم.. هیچ کدومشون از آتش و آب عبور نکردند
اره درسته منم نمیگم از تو اب برن سوار اژدها ک بشن پرواز میکنن و یا اینکه سوار کشتی های یورون بشن و درضمن تو قسمت های قبل دیدیم ک نایت کینگ از تو اتیش رد شد ولی هیچیش نشد..خود نایت کینگ یه اژدها برداره حمله کنه کلا جزیره ها رو میتونه صاف کنه..
-
در 1 دقیقه قبل، farshidmassumiyan گفته است :قطعا سرسی لنیستر و سپاهش، قربانی بعدی پادشاه شب و سپاهش خواهد بود و پیشروی نایت کینگ تا لب ساحل دریا ادامه پیدا خواهد کرد
اگر اینجور باشه جزایر آهن و جزیره پایک در امان خواهد بود
واسه جزیره ها هم باز میتونه کشتی های یورون رو برداره و یا حتی میتونه خودش و دوتا از زیر دستاش با سه تا اژدها حمله کنن کار اونا رو تموم کنن..بازم تئوری هست لامصب خخخ
-
در 1 دقیقه قبل، farshidmassumiyan گفته است :بنظرم برن و پادشاه شب از یه جنس هستن.. یکی نور، یکی تاریکی و هر کدوم اگر اون یکی رو به دست بیاره تعادل به هم میخوره
من فکر میکنم هر دو شخصیت.. یکی هستن
اره منم یه جورایی قبول دارم اینو..
و ب این نکته هم اشاره کنیم که جان و سانسا و اریا به احتمال زیاد میمیرن همونطور که تو اولین تریلر رسمی فصل هشت منتشر شد و مجسمه هر سه تاشون تو زیر زمین بود..ولی برن نه و این باز هم یه نکتس..کلا موضوع حول برن میچرخه..

بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms
در فصل هشتم
ارسال شده در
اره یا خود نایت کینگ یا یکی از زیر دستای قدرتمندش ،اون چار پنجتا که تو فصل هفت بقلش ایستاده بودن مخصوصا اون یکی که واسش نیزه رو اورد..