به نظر من وینترفل سقوط میکنه به خاطر تریلری از وینترفل ویران شده پخش شد و نامی که داره زمستان اصلی فرا رسیده و وینترفل (سقوط کرده در زمستان )بلاخره سقوط میکند دنریس به پایک فرار میکنه تا جانش رو نجات بده و از جان راهش رو جدا میکنه جان در یک مثلث عشقی جدید با اریا و گندری قرار میگریره(طبق اصل جورج که هر کسی میتواند کس دیگری را بکند) و آریا و جان علاقیه شدیدی به هم دارند دارد شاید اگر بفهمند او برادرش که خواهر و برادر هم نیستند این علاقه شکل جدیدی به خود بگیردجان به سرسی در قبال مشروعیت دلدن به حکومتش چیزی که سرسی هیچ وقت نداشت کمک او را بخواهد و به کمک او و با ذوب کردن تخت آهنی و اتش وحشی و اژدهایی که جان از دریس بلند کرده(طبق کتاب ملکه و پرنس دیوانه اژدها به سوار خود همیشه وفادار است و دنریس سوار دراگون بوده است نه ریگان) نایت کینگ را شکست دهند پس از شکست نایت کینگ سرسی به دست جیمی کشته شود گندری هم مانند پدر که برای لیانا پدر جان را کشت جان را بکشد و اریا هم بمیرد شمال شورشی دیگر کند به خون خاهی جان و سبب فرو پاشی هفت قلمرو شود دنریس در پایک ساحب پسری شود و ان پسر به عنوان نیزدار ساده ای وارد کینگز لند شود بی انکه بداند چه هدفی دارد (من در یک خبر خواندم جرج مارتین در حال مذاکره با HBO است که علاوه بر سریال شب طولانی سریالی به اسم نیزدار بسازند در باره ی وقایع پس از بازی تاج و تخت و گفته این سریال داستان جان دنریس یا سایر اشراف نیست بکه داستان یک نیزه دار ساده است) دراخر حتما جان با خیانت میمیرد این احتمال صد در صد است چون جان یک افسانه است و یک مرد با چنین مرگی افسانه میشود درست مثل ند استارک راب استارک مرگ دشمن است و همیشه دشمن پیروز میشود
یه ایده ی دیگم دارم که بعد از دیدن موزیک ویدیو Jenny Of Oldstones که HBO بیرون داده بیرون و درباره ی ذانگ تایگرین که عشق او باعث 50 سال جنگ بین دو نسل از اشراف وستروس شد و دو به نقل از فلورنس اند د مشین داستان این قطعه، به فصل پایانی مرتبط است شاید عشق تایگرینی دیگر باعث فاجعه ای دیگر شود همان طور که میدانید شاه ایریس دوم(شاه دیوانه) ذر ابتدا شاه عاذل و خوبی بود ولی بس ار یک گروگان گیری دوچار پارانویا شد از طرفی دنریس هم بر خلاف چهره ای که نشان میدهد فرد بسیار بی رحمی است و به نظر من پشت چهره ی دنریس مهربان شیطانی وجود دارد او اویژ ها را بازی دلده با کشتن رهبران دوتراکی لشکر خرافاتی ان ها را به دست اورده او حتی به برادر خود هم رحم نکرد او همپای سرسی دشمنان خود را با بیرحمی کشد او میخواست سر جیمی را به خاطر شرافتش که نشان داد اعدام کند این امکان وجود دارد که جان به خاطر عشق به یک زن تخت را رها کند و به دست دنریس کشته شود به هر صورت باید فرد ظالمی برنده ی بازی تاج و تخت باشد تا بتوان برای سریال نیزه دار داستان قدرت مندی خلق که امید وارم HBO با مارتین برای این سریال به تفاهم برسد
راستی یه سوال هم داستم چی سر صد هزار دوتراکی دنریس اومده که تعداد شون الان کمتر از واکر ها است اونم خیای کمتر