رفتن به مطلب

sadrakhan

اعضا
  • تعداد ارسال ها

258
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

5

تمامی ارسال های sadrakhan

1. sadrakhan

بحث اپیزودیک قسمت چهارم The Last of The Starks

اریا با هاند ازدواج میکنه شک نکن تبریک میگم شما یه ایرانیه اصیل هستید اگه گفتی چرا
  2. sadrakhan

اتفاقی که واسه برن افتات حقش بود الهی جز جیگر بگیره دل بچه رو شکست
  3. sadrakhan

از حق نگذریم این قسمت سکانس خوب هم داشت فقط بچگی تورموند دلم براش کباب شد?
  4. sadrakhan

این سیزن در یک عکس خلاصه میشه
  5. sadrakhan

ولی تامن شاه میموند از همه بهتر بود هم مهربون بود هم اسکل نبود هم سیاست داشت صد افسوس?? تازه خانواده دوست هم بود فقط مشکلش سن کمش بود
  6. sadrakhan

البته چون الگوی سانسا سرسیه این یه قلم احتمال داره?
  7. sadrakhan

بابا به خدا من شوخی کردم گفتم سانسا عاشق جانه شما جدی نگیرید?
  8. sadrakhan

این امکان هم وجود داره در قسمت ۵ از فصل هفتم، سم تارلی صحبت تعدادی از استادان اعظم را می‌شنود. آن‌ها می‌گویند که خدای مغروق خواهد آمد و ایگون را شکست خواهد داد. اکنون می‌دانیم که نام اصلی جان، ایگون تارگرین است اما خدای مغروق کیست؟ در حال حاضر، بهترین گزینه یورون گریجوی است. او با سرسی متحد شده و قدرت فراوانی دارد. بنابراین ممکن است جان یک بار دیگر بمیرد و طرفداران را با غم بسیار تنها بگذارد. در ضمن قبلاً دیده‌ایم که یورون خودش را به عنوان خدای مغروق معرفی کرده است. (قسمت ۲ فصل ششم) آیا حق با اوست و در فصل هشتم Game of Thrones شاهد نابودی ایگون (جان) به دست یورون خواهیم بود؟
  9. sadrakhan

گوشه ای از سیاست های سانسا فهمید که سرسی به اونا تو نبرد وینترفل کمک نمیکنه به دست اوردن یک اقلیم اختصاصی بجز شمال یعنی ویل آرزوی همیشگی استارک ها کنترل ویل بود اونم با یه محاکمه بموقه پی بردن به ذات خبیس دنریس پیشبینی تله رمزی برای جان درخواست عقب انداختن حمله به جنوب تازه اون یه استارکه استارک ها ببخشید این رو میگم تو سیاست ریدن پس بین اونا سیاست مدار خوبی حساب میشه چون به نظر من جان به شمال دیوار بره و در هاردهوم ساکن بشه و اونجا رو متمدن کنه
  10. sadrakhan

سریال شاید رفته رو دور تند ولی داستان کلیش تا الان بد نبوده فقط حیف کردن این فصل حداقل باید 16 یا 17 قسمت میداشت مثلا ویسریس باید قبل مرگ یکم میجنگید نه مثل هویچ کشته شه یا جان میبایست در مسیرش با لرد های ریچ و ریوران دیدار میکرد قبل این که به کینگزلند برسه درباره ی حمله ی یورن به دنریس هم این رو در نظر بگیرید که اون پشت دراگن استون نزدیک خشکی کمین کرده بود که یک نقطه کور محسوب میشه چون دراگن استون یه جزره ی اتش فشانی است که مانند کوه میماند شما از هر ارتفاعی هم به کوه نگاه کنی دامنه ی طرف دیگرکوه دیده نمیشه یا سخت دیده میشه ناوگان یورن هم کوچک تر از حالت عادی بود یعنی میخواست پاتک بزنه و در فاصله ی دور دیده نمیشد این حمله کاملا حساب شده بود به نظر من باگ نبود ولی انقدر خوب بود که همه رو ناراحت کرد که یه اژدها مثل هویج کشته شه
  11. sadrakhan

عاشق جان شده میخواد رقیبش رو کله پا کنه ?????
  12. sadrakhan

در اخر سانسا مخ جان رو میزنه و ما از تعجب کف و خون بالا میاریم تا نویسنده ها قانع بشن ما سورپرایز شدیم
  13. sadrakhan

به نظر من بهتر است دنریس دستور مرگ تریون و قتل عام در کینگزلند رو بده و جان دنریس رو بکشه بعد کینگزلند رو بگیره و مردم رو از اونجا بیرون کنه و کینگزلند رو نابود تخت آهنی رو ذوب کنه سرسی هم بکشه بعد از نابودی تخت با دلی پر از غم به شمال بره و در هاردهوم ساکن بشه زمانی که با تورموند به ساحل نگاه میکنن ناگهان کشتیی ببینن که نقش داریوف خاکستری داره و سریال تمام شه پایانی راز الود تلخ و شیرین و عالی برای سریال که میشه به بهترین شکل تو 2 قسمت جمعش کرد
  14. sadrakhan

جان هم به چخ رفته بود اصلا به چیز رفته بود انا دوستش بودن حاضر بودن بخاطر جنازش بمیرن هر کار دنریس رو بشه توجیه کرد قتل دروگو رو نمیشه کرد
  15. sadrakhan

دنریس خفش کرد مگه یادت رفته کجای دنیا یه زخمی رو خفه میکنن تورموند حقش نبود بیچاره جیمی بیشوعور هست و خواهد ماند
  16. sadrakhan

این سیر رو ایریس هم طی کرده جوری که میگن ایریس هم اول مهربان بوده بعد از گروگان گرفته شدن دیوانه میشه
  17. sadrakhan

این درسته ولی جان و دارو دستش این رو قبول میکنن اون بخاطر همون مردم کله پوک حاظره عشقش رو هم بکشه تاجش رو کنار بزاره و دنریس قبلا هم دست به کار های ظالمانه زده مهمترینش بازی دادن داریوس و کشتن کال دروگو بوده
  18. sadrakhan

حرف شما درسته ولی دنریس داره از هول حلیم میوفته تو دیگ داره دیوانه میشه زانو زدن دوباره ی جان جلوی اون و رفتار پرخاشگرانش با جان که وفاداریش در هفت اقلیم زبان زده رفتن اجولانه به جنوب حماقتش در رفتن جلوی دروازه های کینگزلند تسمیم برای قتل عام مردم در کینگزلند که اگه این کار رو بکنه حتما جان با اون دشمن میشه و تصویر اون در تریلر قسمت 5 گویای این است که دنریس درحال دیوانه شدنه یه سوال سرسی زود تر میمیره یا دنریس میخوام برم سرش شرط ببندم
  19. sadrakhan

میتونه جان بمونه ولی بخاطر این که عشقش رو کشته همون کاری که با ایگریت کرد تخت رو نابود کنه و بره پیش تورموند که اونم شکست عشقی خورده با هم بز بچرونن این دیگه کلیشه ای نیست فکر کنم چون گفتن پایان تلخ و شیرینه چیز دیگه ای ممکن نیست ! اگه هست شما بگید؟
  20. sadrakhan

راس میگه مثلا جان یه گروه دامولی چیزی بزنه مثل ند استارک به قولی سریال رو جومونگی کنن چون اون دیگه بازی تاج و تخت نیست البته خود کیت هریگتون گفته دیگه به وستروس بر نمیگردم چون ازش درخواست بازی در اسپویل اف شده
  21. sadrakhan

چرا اونجرز رو اسپویل میکنی مرد حسابی من ندیدمش نامرد
  22. sadrakhan

ویسروس حقش نبود اینجور بمیره باید بجاش جان یا دنریس که یکی از یکی اسکل تر شدن رو میکشتن سریال یکم جون بگیره ولی من میگم این روند قرار بوده همینجوری پیش بره اسکل بودن جان از زمان اگریت و دیوانگی و ظلم دنریس از زمان کشتن کال دروگو شروع شده بود فقط انگار تو فصل اخر گذاشتنش رو دور تند
  23. sadrakhan

فصل هشت رو میدادن استاد ایرج ملکی میساخت از این بهتر در میومد مثلا نایت کینگ بد مرگش به جان میگفت چطور به تو گیر ندادن جان هم میگفت اگه پوششت رو رعایت نمیکردی این اتفاق نمی افتاد یه راه نجات برای سریال وجود داره که این قسمت رو جبران کنه مثلا دنریس بخواد تریون رو بخاطر خیانت اعدام کنه بعد جان بزنه دنریس رو بکشه یعنی این انفاق بیوفته سریال به اوج خودش بر میگرده
  24. sadrakhan

یاد اون جک افتادم که میگفت رازت رو به یه زن لال بگو شفا پیدا میکنه کیت هرینگ تون گفته بود این قسمت شکسپیریه من دلم واسه تورموند میسوزه بچگی چه بغضی کرده بود وقتی داشت با هاند درد و دل میکرد (راستی چرا هاند)
  25. sadrakhan

والا تا فصل قبل هیچ کس نمیتونست سریتل رو پیشبینی کنه ولی الان بان این فرمولی که پیش گرفتن معلوم شد قراره دنریس دیوانه بشه و دو حالت برای تخت باقی میمونه یا سرسی جان رو میکشه خودشم میمیره یا جان شاه میشه در هر دو صورت هم نویسنده ها گند زدن تو سریال ولا اون فیلم نامه ی اسپویل رو درست میکردن بهتر از این در میومد دلم برای تورموند و دل شکستش میسوزه با کوله باری از غم سر به بیابان گذاشت