-
تعداد ارسال ها
258 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
5
تمامی ارسال های sadrakhan
-
اریا با هاند ازدواج میکنه شک نکن تبریک میگم شما یه ایرانیه اصیل هستید اگه گفتی چرا
-
اتفاقی که واسه برن افتات حقش بود الهی جز جیگر بگیره دل بچه رو شکست
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
از حق نگذریم این قسمت سکانس خوب هم داشت فقط بچگی تورموند دلم براش کباب شد?
- 485 پاسخ
-
- 2
-
-
این سیزن در یک عکس خلاصه میشه
- 485 پاسخ
-
- 4
-
-
ولی تامن شاه میموند از همه بهتر بود هم مهربون بود هم اسکل نبود هم سیاست داشت صد افسوس?? تازه خانواده دوست هم بود فقط مشکلش سن کمش بود
- 485 پاسخ
-
- 3
-
-
البته چون الگوی سانسا سرسیه این یه قلم احتمال داره?
-
بابا به خدا من شوخی کردم گفتم سانسا عاشق جانه شما جدی نگیرید?
- 485 پاسخ
-
- 5
-
-
این امکان هم وجود داره در قسمت ۵ از فصل هفتم، سم تارلی صحبت تعدادی از استادان اعظم را میشنود. آنها میگویند که خدای مغروق خواهد آمد و ایگون را شکست خواهد داد. اکنون میدانیم که نام اصلی جان، ایگون تارگرین است اما خدای مغروق کیست؟ در حال حاضر، بهترین گزینه یورون گریجوی است. او با سرسی متحد شده و قدرت فراوانی دارد. بنابراین ممکن است جان یک بار دیگر بمیرد و طرفداران را با غم بسیار تنها بگذارد. در ضمن قبلاً دیدهایم که یورون خودش را به عنوان خدای مغروق معرفی کرده است. (قسمت ۲ فصل ششم) آیا حق با اوست و در فصل هشتم Game of Thrones شاهد نابودی ایگون (جان) به دست یورون خواهیم بود؟
- 485 پاسخ
-
- 2
-
-
گوشه ای از سیاست های سانسا فهمید که سرسی به اونا تو نبرد وینترفل کمک نمیکنه به دست اوردن یک اقلیم اختصاصی بجز شمال یعنی ویل آرزوی همیشگی استارک ها کنترل ویل بود اونم با یه محاکمه بموقه پی بردن به ذات خبیس دنریس پیشبینی تله رمزی برای جان درخواست عقب انداختن حمله به جنوب تازه اون یه استارکه استارک ها ببخشید این رو میگم تو سیاست ریدن پس بین اونا سیاست مدار خوبی حساب میشه چون به نظر من جان به شمال دیوار بره و در هاردهوم ساکن بشه و اونجا رو متمدن کنه
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
سریال شاید رفته رو دور تند ولی داستان کلیش تا الان بد نبوده فقط حیف کردن این فصل حداقل باید 16 یا 17 قسمت میداشت مثلا ویسریس باید قبل مرگ یکم میجنگید نه مثل هویچ کشته شه یا جان میبایست در مسیرش با لرد های ریچ و ریوران دیدار میکرد قبل این که به کینگزلند برسه درباره ی حمله ی یورن به دنریس هم این رو در نظر بگیرید که اون پشت دراگن استون نزدیک خشکی کمین کرده بود که یک نقطه کور محسوب میشه چون دراگن استون یه جزره ی اتش فشانی است که مانند کوه میماند شما از هر ارتفاعی هم به کوه نگاه کنی دامنه ی طرف دیگرکوه دیده نمیشه یا سخت دیده میشه ناوگان یورن هم کوچک تر از حالت عادی بود یعنی میخواست پاتک بزنه و در فاصله ی دور دیده نمیشد این حمله کاملا حساب شده بود به نظر من باگ نبود ولی انقدر خوب بود که همه رو ناراحت کرد که یه اژدها مثل هویج کشته شه
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
عاشق جان شده میخواد رقیبش رو کله پا کنه ?????
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
در اخر سانسا مخ جان رو میزنه و ما از تعجب کف و خون بالا میاریم تا نویسنده ها قانع بشن ما سورپرایز شدیم
- 485 پاسخ
-
- 2
-
-
به نظر من بهتر است دنریس دستور مرگ تریون و قتل عام در کینگزلند رو بده و جان دنریس رو بکشه بعد کینگزلند رو بگیره و مردم رو از اونجا بیرون کنه و کینگزلند رو نابود تخت آهنی رو ذوب کنه سرسی هم بکشه بعد از نابودی تخت با دلی پر از غم به شمال بره و در هاردهوم ساکن بشه زمانی که با تورموند به ساحل نگاه میکنن ناگهان کشتیی ببینن که نقش داریوف خاکستری داره و سریال تمام شه پایانی راز الود تلخ و شیرین و عالی برای سریال که میشه به بهترین شکل تو 2 قسمت جمعش کرد
-
جان هم به چخ رفته بود اصلا به چیز رفته بود انا دوستش بودن حاضر بودن بخاطر جنازش بمیرن هر کار دنریس رو بشه توجیه کرد قتل دروگو رو نمیشه کرد
- 485 پاسخ
-
- 2
-
-
دنریس خفش کرد مگه یادت رفته کجای دنیا یه زخمی رو خفه میکنن تورموند حقش نبود بیچاره جیمی بیشوعور هست و خواهد ماند
-
این سیر رو ایریس هم طی کرده جوری که میگن ایریس هم اول مهربان بوده بعد از گروگان گرفته شدن دیوانه میشه
- 485 پاسخ
-
- 2
-
-
این درسته ولی جان و دارو دستش این رو قبول میکنن اون بخاطر همون مردم کله پوک حاظره عشقش رو هم بکشه تاجش رو کنار بزاره و دنریس قبلا هم دست به کار های ظالمانه زده مهمترینش بازی دادن داریوس و کشتن کال دروگو بوده
-
حرف شما درسته ولی دنریس داره از هول حلیم میوفته تو دیگ داره دیوانه میشه زانو زدن دوباره ی جان جلوی اون و رفتار پرخاشگرانش با جان که وفاداریش در هفت اقلیم زبان زده رفتن اجولانه به جنوب حماقتش در رفتن جلوی دروازه های کینگزلند تسمیم برای قتل عام مردم در کینگزلند که اگه این کار رو بکنه حتما جان با اون دشمن میشه و تصویر اون در تریلر قسمت 5 گویای این است که دنریس درحال دیوانه شدنه یه سوال سرسی زود تر میمیره یا دنریس میخوام برم سرش شرط ببندم
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
میتونه جان بمونه ولی بخاطر این که عشقش رو کشته همون کاری که با ایگریت کرد تخت رو نابود کنه و بره پیش تورموند که اونم شکست عشقی خورده با هم بز بچرونن این دیگه کلیشه ای نیست فکر کنم چون گفتن پایان تلخ و شیرینه چیز دیگه ای ممکن نیست ! اگه هست شما بگید؟
- 485 پاسخ
-
- 6
-
-
راس میگه مثلا جان یه گروه دامولی چیزی بزنه مثل ند استارک به قولی سریال رو جومونگی کنن چون اون دیگه بازی تاج و تخت نیست البته خود کیت هریگتون گفته دیگه به وستروس بر نمیگردم چون ازش درخواست بازی در اسپویل اف شده
-
چرا اونجرز رو اسپویل میکنی مرد حسابی من ندیدمش نامرد
- 485 پاسخ
-
- 3
-
-
ویسروس حقش نبود اینجور بمیره باید بجاش جان یا دنریس که یکی از یکی اسکل تر شدن رو میکشتن سریال یکم جون بگیره ولی من میگم این روند قرار بوده همینجوری پیش بره اسکل بودن جان از زمان اگریت و دیوانگی و ظلم دنریس از زمان کشتن کال دروگو شروع شده بود فقط انگار تو فصل اخر گذاشتنش رو دور تند
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
فصل هشت رو میدادن استاد ایرج ملکی میساخت از این بهتر در میومد مثلا نایت کینگ بد مرگش به جان میگفت چطور به تو گیر ندادن جان هم میگفت اگه پوششت رو رعایت نمیکردی این اتفاق نمی افتاد یه راه نجات برای سریال وجود داره که این قسمت رو جبران کنه مثلا دنریس بخواد تریون رو بخاطر خیانت اعدام کنه بعد جان بزنه دنریس رو بکشه یعنی این انفاق بیوفته سریال به اوج خودش بر میگرده
- 485 پاسخ
-
- 5
-
-
یاد اون جک افتادم که میگفت رازت رو به یه زن لال بگو شفا پیدا میکنه کیت هرینگ تون گفته بود این قسمت شکسپیریه من دلم واسه تورموند میسوزه بچگی چه بغضی کرده بود وقتی داشت با هاند درد و دل میکرد (راستی چرا هاند)
- 485 پاسخ
-
- 1
-
-
والا تا فصل قبل هیچ کس نمیتونست سریتل رو پیشبینی کنه ولی الان بان این فرمولی که پیش گرفتن معلوم شد قراره دنریس دیوانه بشه و دو حالت برای تخت باقی میمونه یا سرسی جان رو میکشه خودشم میمیره یا جان شاه میشه در هر دو صورت هم نویسنده ها گند زدن تو سریال ولا اون فیلم نامه ی اسپویل رو درست میکردن بهتر از این در میومد دلم برای تورموند و دل شکستش میسوزه با کوله باری از غم سر به بیابان گذاشت
- 485 پاسخ
-
- 3
-