-
تعداد ارسال ها
258 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
5
تمامی ارسال های sadrakhan
-
بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms
sadrakhan پاسخی به negar27 داده است: موضوع فصل هشتم
من هم نگفتم کتاب بده گفتم امکان داره پایان هاش متفاوت باشه کتتاب و فیلم ارباب حلقه ها تفاوت از هم خیلی بیشتر بود ولی در اخر حلقه نابود شد من میگفتم کتاب و فیلم در کلیات تفاوت چندانی ندارند نه این که بخوام کسی رو ناراحت کنم- 424 پاسخ
-
- 1
-
-
به نظر من که هیچ کس با کتاب خود ایکار رو نمیکنه یعنی میگی امدن مارتین اون ها رو سر کار گذاشته و این که اگر جان پسر ند بود این سوال معنا نداشت پس تو میگی پسر کیه لابود پسر رابته -
۱- شرط جالب مارتین برای ساخت سریال جرج آر آر مارتین، نویسنده ی داستان این سریال برای مدت زیادی در تبدیل سری داستان های خود با عنوان «ترانه ی یخ و آتش» (A Song of Ice and Fire) به فیلم بی میل بود زیرا نمی خواست که نسخه ی چاپی این مجموعه داستانتحت الشعاع نسخه ی تلویزیونی آن قرار گیرد. از این رو وقتی که دیوید بنیوف و دی بی وِیس برای ساخت نسخه ی تلویزیونی کتاب های او با مارتین صحبت کردند وی موافقت خود را به یک شرط اعلام کرد و آن شرط این که وی باید به یک سوال جواب می داد. مارتین از آن ها پرسید که آن ها فکر می کنند پدر و مادر واقعی شخصیت جان اسنو چه کسانی هستند و وقتی که آن دو جواب درست را دادند وی موافقت خود را اعلام کرد. اما همه می دانیم که اکثریت تماشاگران در پایان فصل ششم متوجه شدند که جان اسنو در واقع فرزند ریگر تارگرین و لیانا استارک است. به همین دلیل باید به بنیوف و ویس به خاطر هوش و ذکاوتشان تبریک گفت زیرا از سال ها پیش به واقعیت پی برده بودند.- 424 پاسخ
-
- 1
-
-
به نظر خودت میشد همه ی این ها رو در فیلم اورد من هم برخی کاستی ها رو قبول دارم اینا اصلان دورن رو کلا فاکتور گرفتن -
بله درست میگید ولی در کلیت داستان تفاوت وجود نداره و کم و بیش شبیح هستند فیلم تنها تعدادی از داستان ها را کم کرده مثل کوتاه کردن صفر تریون زنده نشدن کتلین استارک مرگ واقعی منس ریدر ولی کار هایی که این شخصیت ها انجام میدهند را میتوان بین دیگر شخصیت ها تقسیم کرد که سیر اصلی داستان تقییر نکند مثلا انتقام های کتلین را میتواند آریا انجام دهد و تورموند هم میتواند وحشی ها را به جای منس اداره کند یک فرق هم جایگزینی سانسا به جای بدل اریا در ازدواج است که به نظر من داستان را قویتر هم کرده نبرد هارد هوم هم به درستی اضافه شد چون جان در ان صورت کار به خصوصی در فصل پنج نمیکرد- 424 پاسخ
-
- 1
-
-
پس چرا نمیگی امید وارم فیلم به کتاب دوباره نزدیک شه- 424 پاسخ
-
- 2
-
-
به خدا یادش اومد شما به بزرگ واری خودتون ببخشید ??? -
برای چی چیزی که تو سریال می بینیم حاصل توهم سازندگان سریال باشه نه چیزی که مارتین تو سرش داره -
برا چی -
احتمال نفوز افراد نایت گینگ به داخل قلعه بیشتره توی کسل بلک هم قبرستان بود وکی کسی بیرون نیومد از طرفی ادم سالم نمیتونه سنگ مزار های وینترفل رو جابه جا کنه چه برسه به یک مشت مرده ی پوسیده- 424 پاسخ
-
- 5
-
-
دوباره تکرار میکنم وینترفل سقوط میکنه ولی ان سقوط بیهوده نخواهد بودافسانه ی سه هزار اویژ رو شنیدی که در حمله ی کالساری به به شهر آزاد کوهر سه هزار اویژ دوازده هزار دوتراکی رو کشتن و 600 نفر در اخر زنده موندن 13 هزار اویژ وجود داره اگر قدرت وایت ها به خوبی دوتراکی ها باشه که نیست 52 هزار وایت میمیرن اگه باقی سرباز ها هم بتونن مرگ خود و یک اویژ رو جبران کنن در اخر ارتش نایت گینگ نصف میشه -
اونا تخت اهنی رو دارن هزاران شمشیر که حتا تو فیلم هم اشاره شده بخاطر بوجه بوده که کوچیکش رو ساختن با ذوب اون فکر کنم بشه 20 هزار نیزه ساخت- 424 پاسخ
-
- 1
-
-
به قول تارا مرده هانمیمیرن با این حال او لعنتی هارو بکش -
شیپور زمستان (Horn of Winter)، که همچنین به عنوان شیپور جورامون (Horn of Joramun) نیز شناخته میشود، یک شیپور افسانهای با خاصیت های جادویی است. این شیپور ظاهرا توسط جورامون (Joramun) یا یک پادشاه آنسوی دیوار (King Beyond the Wall) دمیده شده است. هنگامی که او در آن شیپور میدمد "غولها را از زمین بیدار میکند". -
افسانه ی سه هزار اویژ رو شنیدی که در حمله ی کالساری به به شهر کوهر سه هزار اویژ دوازده هزار دوتراکی رو کشتن و 600 نفر در اخر زنده موندن 13 هزار اویژ وجود داره اگر قدرت وایت ها به خوبی دوتراکی ها باشه که نیست 52 هزار وایت میمیرن اگه باقی سرباز ها هم بتونن مرگ خود و یک اویژ رو جبران کنن در اخر ارتش نایت گینگ نصف میشه- 424 پاسخ
-
- 1
-
-
البته منظور من از لخت لخت عرفانی یه وقت ریپرت نشیم از سایت صلوات -
فکر کنم تو عوامل سازنده گات ینفر هست هی میگه اون چراغو خاموش کنین بیخودی روشنه، از هر لوکیشنی رد میشه سرشو تکون میده یکی از پروژکتورای اضافی رو خاموش میکنه. بابا تروخدا یه شمعی نور موبایلی چیزی بندازین ببنیم کی داره حرف میزنه کیه لخت شده بخدا هیچی معلوم نیست- 424 پاسخ
-
- 1
-
-
شاید اژدهایان دوباره برقصند (نام جنگی که باعث شروع نابودی اژدهایان شد بین اگان تایگرین دوم و رینیرا تایگرین)- 424 پاسخ
-
- 2
-
-
البته بازی تاج و تخت انقدر غیر قابل پیش بینیه که حتی ممکنه توی قسمت بعدی مختار با لشگریانش وارد وینترفل بشه و دعوت دنریس رو لبیک بگه ببخشید خواستم اسلاحش کنم اشتباهی تکراری شد -
البته بازی تاج و تخت انقدر غیر قابل پیش بینیه که حتی ممکنه توی قسمت بعدی مختار با لشگریانش وارد وینترفل بشه و دعوت دنریس رو لبیک بگه- 424 پاسخ
-
- 2
-
-
20 روز پیش فکر کنم مربوط به یکی از تریلر ها باشه ولی میتونی خودت تو کانال سرچ کنی -
راس میگه بین اون همه ادم توی محالمه حتما یکی پیدا میشه به خاطر چند سکه طلا این خبر رو برای سرسی ببره -
من نمیگم که شاه شه به احتمال زیاد به دست دنریس کشته شه یا برعکس چون اون تختش رو در خطر میبینه برای جان شرافت از تخت بیشتر ارزش داره -
ببین در طول تاریخ هم افراد و اقوامه بودن که به سبب سلاح هایی که خودشون ساخته بودن شکست خوردن باروت و چینی ها ساختن ولی تو جنگ تریاک به همون باروت باختن مغول ها باروت رو به اروپا بردن و روس ها با استفاده از اون امپراتوری چنگیز رو فتح کردن این همه هم فیلم هست از ربات ها که به دست انسان ساخته شدن ولی دشمن اون شدن تو خودت اگه جای نایت کینگ بودی که به نفرینی ابدی دوجار میشدی با کسایی که تو رو نفرین کردن چی میکردی -
Natalie Mokry, Film School Rejects: او نتیجه گیری کرده که بعد از افشای حقایق درباره اگان تارگرین، دنریس، شخصیت شرور نهایی داستان خواهد شد.- 424 پاسخ
-
- 2
-