رفتن به مطلب

sadrakhan

اعضا
  • تعداد ارسال ها

258
  • آخرین بازدید

• روزهای برنده

5

تمامی ارسال های sadrakhan

1. sadrakhan

بحث اپیزودیک قسمت دوم A Knight of the Seven Kingdoms

میمیره ولی نه او قسمت یه صحنه هست که تو اون انقار جان لانگ کلا از دست داده ناگهان به دستش میاره و یک واکر رو میکشه
  2. sadrakhan

خواب دیدم چند تا عمله که تمام بدنشون از گچ سفید شده بود با بیل بهم حمله کردن و منو کشتن، فکر کنم وایت واکر بودن منتهی دیگه امکانات DJI نبوده با ملات و گچ درست شده بودن، یعنی تو کابوس هامونم از بی پولی رنج می‌بریم.
  3. sadrakhan

https://t.me/westerosir/16077 اینم تریلرش
  4. sadrakhan

یه تایپ باز کردم که بحث در این گپ منحرف نشه اگه دوست داشتید اونجا جواب بدید
  5. sadrakhan

دنریس یا جان مسئله این است

دلیل خود را بگویید که کدام یک شایسته ی فرمان روایی هستند و آیا امکان رقص اژدهای دیگری وجود دارد
  6. sadrakhan

ولی اتفاق هایی افتاده که نشون میده دنریس ممکنه مثل ایریس بشه اون هم قبل از گروگان گرفته شدن مثل دنریس بود
  7. sadrakhan

من هم نگفتم تنها میزاره درست مثل نبرد هاردهوم عمل میکنه هر کس رو که بتونه نجات میده
  8. sadrakhan

جان هم فرار میکنه اون به احتمال زیاد قسمت آخر بمیره
  9. sadrakhan

من خودم جان رو انتخاب میکنم دنریس کمی خراب و لاشی تشریف دارد
  10. sadrakhan

من فکر کنم گندری تنها زنده ی داستان باشه چون عکسش تو اون پستر که همه مردن نیست
  11. sadrakhan

نظرتان را اعلام کنید ببینیم پرچم کی بالاست
  12. sadrakhan

من دوست دارم نکشنش جان سوارش شه این بهتره جون اژدهای یخی هم تو افسانه های وستروس هست
  13. sadrakhan

تنها راه نجات وستروس
  14. sadrakhan

اگه درست دقت کنی دور وینترفل اتیش گرفته نه داخلش این کار رو قبلا فرزندان جنگل هم انجام دادن یک روش برای دفاع از وینترفل
  15. sadrakhan

یه نظری دارم وستروس در اصل نه قلمرو است شمال ویل ریوران استورملند کینگلند وسترمزلند ریچ درن و جزایر اهن ولی میگن هفت قلمرو به خاطر وجه مذهبی هفت خدا هفت شکل از انسان هستند پدر مادر دوشیزه اجوزه اهنگر جنگجو غریبه ولی وجه شاه و ملکه وجود نداره ممکنه بعد از فدا شدن دنریس و جان دو چهره جدید به خدایان اضافه بشن درست مثل افسانه های یونانی
  16. sadrakhan

اگر دقت کنید ارایش لشکر به هم نخورده یعنی حمله هنوز شروع نشده به احتمال زیاد جان و دنریس در این قسمت اژدها سواری میکنن که در ان فاصلن
  17. sadrakhan

شما در مورد دوتراکی های غایب در نبرد وینترفل چه نظری دارید
  18. sadrakhan

یه سوال چرا هی میگین برین میمیره تومونت میمیره این تورمونت بد بخت این همه تلاش کرد مخ برین رو بزنه بر طبق اصل مارتین هیچ کس ناکام نمیمیرد?
  19. sadrakhan

اون تریلر که توش وینترفل ویران شده رو ندیدی مگه
  20. sadrakhan

اره تریلرش هم که در اومد
  21. sadrakhan

درباره ی اسبات تایگرین بودن جان اون میتونه سوار اژدها بشه و طبق جادویه کهن والینی فقط لرد های اژدها میتونن که تایگرین ها اخریشونن درباره ی نسوز بود جان اون میسوزه همونجا که اولین وایت رو سوزوند دستش سوخت من یادمه زمان گرفتن لانگ کلاو دستش رو بسته بود ولی نسوز بودن در تایگرین ها کم و زیاد داره ویسروس سوخت اگان دوم در رقص اژدهایان به دست عموش به شدت سوخت یکی از شاهان نسوز تایگرین هم با خوردن اتش وحشی مرد
  22. sadrakhan

چون قبلش گفت اگه من بمیرم شب طولانی جدیدی میاد صد سال زمستان چیز خ.بی نیست
  23. sadrakhan

اصلا کم تر باز از اویژ ها باید بیشتر باشن تو فصل 7 قصمت 7 دیدیم من همون فکر کنم تو راه هستند چون زمانی که جان و دنریس شروع به حرکت کردن دیوار خراب شده بود و دوتراکی ها در راه بودند راستی درباره ی دوتراکی ها فکر کنم همشون رو اوردن جون توی ویس که همه قبایل حضوز داشتن جلویه دوتراکی ها زانو زدن راستی من فکر میکنم دوتراکی ها الان از زمان کال دروگو بیشتر هستند که کمتر نیستند دوتراکی ها قبایل درحال پیشرفتی در اسوس بوند و بعد از دروگو بیشتر به باج گیری میپرداختن جنگی بین خودشان رخ نداده (همان طور که دیدیم پس از دروگو قبایل به دست یک مجلس اداره میشود و یعنی بی تنش ترین روش ممکن ) دوتراکی ها اشایری وحشی هستند(نسب خودم اشایریه کسی نارحت نشه) و نمونه های فراوانی دارند در این قبایل بچه ها به سرعت حد اکثر دوازده سالگی به جنگ میروند و یک سرباز محسوب میشوند اون ها در دوران فتوحات خود قرار دارند نمونه های تاریخی ان اتیلای هون است که یک بار با صد هزار سرباز به روم حمله کرد و شکست خورد ولی چون در اروپا فتوحات و زن های زیادی به دست اورده بودند چند سال دیگر با چهار صد سرباز باز کشتند و چنگیز که تنها صد هزار سرباز داشت پسرس پس ار او با یک میلیون سرباز بار دیگر به ایران برگشت
  24. sadrakhan

درباره ی اشتباه اول ببخشید دوتراکی ها مردمانی در حال پیشرفت بودن و تعداد اون ها در حال افزایش بود و قبیله ی دروگو به تنهایی صد هزار نفر بود نه تمام قبایل و بعد از ان در قسمت اول فصل هشتم میبینیم که همون سه چهارتا دوتراکی همراه آویژ ها به وینترفل میان در صورتی که هر چی هم باشن از اویژ ها بیشترن بعد تریون به لرد های شمال میگه ما بزرگ ترین ارتش جهان رو اوردیم الان که فکر میکنم حتمی در راه وینترفل هستن چون قرار بود دو هفته ای از راه زمینی بیان و ما هیچ کدوم تو تایپ هامون به این گروه و سرنوشتش اشاره نکردیم
  25. sadrakhan

راب هم خیلی بزرگ شده بود بچه 16 ساله ای که فاتح تمام جنگ هاش بود با 12 هزار سرباز تقریبن ارتش 60 هزار نفری تایوین رو نابود کرد گرگ جوان که هرگز نمیمرد(نقل قول از تایوین) ولی به قول آریا همه میمیرن