Baelish
اعضا-
تعداد ارسال ها
11 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0آخرین بازدید کنندگان پروفایل
بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.
-
Baelish، مخزن مقالات ترجمه نشده را دنبال می کند
-
خخخ به شوخی میگی شما یا جدی؟؟؟ یادش بخیر اخرین کامنت رو اینجا من گذاشته بودم سال 92 !!!!
-
مخزن مقالات ترجمه نشده رو که همه برداشتند،الان از کجا باید مطالب ترجمه نشده رو پیدا کرد؟ اگر بشه یکی از شخصیتها رو شروع به ترجمه کنم.
-
بله همینطوره. مترجم های مقاله «جیمی لنیستر» و «گیاهان» وقت لازم برای قرار دادنشون رو ندارن. دوستانی که تمایل دارن هر کدومو که خواستن اعلام کنن تا در اختیارشون قرار بدیم برای بارگذاری ویکی. ممنون پ.ن: قسمت جیمی رو samiano قبول زحمت کردن. پ.ن2: تالیسا هم گیاهان رو قبول کرد. ممنون از هر دو ممنون شوالیه تالیسا
-
آخیش ...مدخل گیاهان تموم شد.خیلی خوب بود خیلی چیزا خودم یاد گرفتم.شرمنده دوستان که یکم بیشتر از زمانی که گفتم طول کشید.وسط هاش چهار پنج روز اینترنت نداشتم. فقط بعضی از این اسما ترجمشون پدر در میاره ها
-
من متن مربوط به درخت چهره رو ترجمه کردم که بسیار مفصل بود و چندان مشکلی پیش نیومد به جز یک مورد؛واژه " Greenseer", کسانی که قدرتهای جادویی از جمله پیشگویی داشتند همینطور مثل حالتی که برن استارک داشت و اون کلاغ سه چشم.جایگزین فارسی داره آیا؟من فکر کردم "چشم جهان بین دار" یا "پیشگو" مناسبه.کسی جایگزینش رو میدونه؟ منبع: http://awoiaf.westeros.org/index.php/Greenseer
-
گلی به نام Frostfire ،معنای خاصی داره یا مثل خودش نوشته میشه؟ (منبع: A Clash of Kings, Chapter 51, Jon) king beyond the wall به صورت "شاه پشت دیوار" درسته؟
-
یک سوال دیگه،چون زیاد به Word وارد نیستم.من مطلب مربوط به گیاهان رو ترجمه میکنم و هر گیاه ویکی جداگانه داره،هر مورد رو در یک Word جداگانه کار کنم؟مشکلی که هست اینه که وقتی همه رو در یک Word کار میکنم و برای یک مطلب پاورقی میزارم و به مطلب جدید در صفحه بعد میرم،برای مطلب جدید نمیشه پاورقی جدید گذاشت.کار نمیکنه.مگر اینکه همه مطالب رو ترجمه کنم و بنویسم و بعد یک پاورقی کلی برای همه بگذارم.
-
یک سوال.میشه در ترجمه متن یک عبارت که نا آشنا هست رو توضیح اضافی داد؟(توضیحی که در اون متن نباشه،از منبع دیگه باشه) اگر میشه, جلوی همون عبارت باید نوشته بشه یا در پا ورقی؟
-
اگه این دوست عزیز میخواد ترجمه کنه ؛ من میرم سراغ قسمتهای دیگه . هر چند همون یه قسمت(رز آبی زمستان) رو برای دست گرمی و آشنایی با ویکی ترجمه کردم . پس با اجازه من شروع میکنم.سعی میکنم یک هفته بیشتر طول نکشه.
-
سلام،من میخوام مطالب مربوط به گیاهان Plants رو ترجمه کنم.کسی قبلا اقدام نکرده؟میتونم شروع کنم؟
-
سلام.سامان هستم از مشهد.دانشجو.به دنیای وستروس خیلی علاقه دارم و مطالبش رو دنبال میکنم.