جوری کسل
اعضا-
تعداد ارسال ها
225 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های جوری کسل
-
تورهن استارک تولدت مبارک. امیدوارم هیچ وقت مثل همنام خودت جلوی هیچ کس زانو نزنی ؛ و همیشه در زندگیت موفق باشی.
-
طرفدار نسبی استارکها: شاید کتاب و سریال این همه از هم فاصله گرفتن. فکر نکنم برای واریس کاری داشته باشه که یکی مثل ادارد پیدا کنه. نه من نگفتم چهرشو بردارن. گفتم مانوئل گفته شاید یه ربطی به ادارد داشته باشه. پست قبلیتون بلک فایر ها رو مثال زدید. یعنی در اینده ممکنه بچه های جان برای بچه های راب مشکل ایجاد کنن. که منم احتمالات رو گفتم. این ربطی به عهدش نداره. تازه جان همه جوره قسم هاش رو شکسته. این یکی هم روش. کدوم مملکت؟؟؟ کی غیر از استارک ها و شمالی ها کمک نگهبانان شب کردند؟ فقط چون اشغال های تو سیاه چال هاشون رو میدن به نگهبانا؟ راب عهد شکنی کرد ، ولی خیانت نه. -------------------------------------------------- راستی به نظرتون واریس واقعا خواجه اس؟ شاهد عینی هست؟؟؟
-
به نظر شما چه اقدام بهتری اون زمان می تونست انجام بده؟؟؟ ببین با این کارش چهار حالت پیش میومد: راب می میرد ، جان می مرد: پس کلا هیچ فرقی نمی کرد. شمال می رسید به بچه های تیریون. راب زنده می موند ، جان می مرد: بازم ضرری نمی کرد. فقط محکم کاری کرده. راب می مرد ، جان زنده می موند: به جان برسه بهتر از اینه که به لنیستر ها برسه. راب زنده می موند ، جان زنده می موند: اگه جان قیام می کرد چند نفر تو شمال بودن که بین راب و جان ، جان رو انتخواب کنند؟ یا خیلی راحت می تونست مشروعیت رو پس بگیره یا بفرستتش به دیوار.
-
این تئوری های زنده بودن شخصیت ها که برای همه هستش. درست میگید. بیشتر مثل یه ارزوی بچگانه اس. زنده اس ، ازاد که نیست. واریس یه نفر دیگه رو به جای ادارد اعدام کرده. و الان ادارد یه جایی زندانیه ؛ یا شاید مثل باریستان ، می خواد تو زمان مناسب بفرستتش پیش دنریس. تو گوگل crazy theory رو سرچ کنید ، ببینید چه چیز هایی که نمیاره. راب با سر گری ویند بر می گرده. سانسا وارگ شده تو سندرو. سیریو وارگ شده تو اریا. ریگار همون دارک استار ، منس ، هالف هند ، استنیس ـه . پت فیس پسر واقعیه ریگاره ـه. کلد هندز دیمون تارگرین دوم ـه. جان فرمانده ادر ها میشه. و هزار تا چرت و پرت دیگه.
-
تو گوگل سرچ کنی کلی تاپیک در این مورد هست. تو خود تئوری های رسمی تو ویکی انگلیسی هم هست. دلایلی که تو تاپیک های فروم وستروس بود ، خیلی بیشتر از دلایل ویکی بود ، هر کدوم هم یه چیز گفته بودن. تو ویکی به این اشاره کرده بود که هیچ کدوم از POV ها درست متوجه نشدن (یا یه همچین چیزی). اریا که نتونست نزدیک بشه ، سانسا درست حواسش نبود ، کتلین وقتی استخوان ها رو دید گفت این استخوان ها برای مردی مثل ادارد کوچیکه ، سرسی هم یادم نیست چی گفته بود. یه بار هم مانوئل مطرح کرده بود ، که جاکین برای کاری تو سلول های سیاه بوده ؛ که احتمالا به ادارد ربط داشته (ولی گفت حال ندارم برم ببینم برای چی)
-
مربوط به کتاب چهاره ، ولی تو اسپویل میزارم.
-
این لینکو جورامون چندوقت پیش قرار داد: https://docs.google.com/uc?authuser=0&id=0B4uB5dqTYBLwOVFZS19RLTFFbDA&export=download اینم فصل اریا: http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/ اینم فصل باریستانه (کامل نیست): viewtopic.php?f=19&t=141
-
کتاب دنیای یخ و آتش، The World of Ice and Fire
جوری کسل پاسخی به Manuel داده است: موضوع تاریخچه و جغرافیا
رنلی ممنون. -------------------- دو ساعت طول کشید تا همه ی عکس ها رو دیدم. خیلی خوب بود. ولی عکس هاش کم بود. شمال از همه کمتر عکس داشت. بلاخره معلوم شد مادر ادارد کیه. در کل زنا از مردا خشگل تر بودن. احیانا از جوان مردان و شیر زنان سایت کسی قصد ترجمه اش رو نداره؟؟؟ چند تا سوال پیش اومد: دست یکی از تارگرین ها ، یه مندرلی بوده. کسی اون قسمت رو خوند؟ نکته ی خاصی گفته؟ عکسی که صفحه ی 271 ، مربوط به کدوم جنگه؟ چیز جدیدی از دو تا شمشیر تارگرین ها نگفته؟ توضیح داده مراکسس چطوری مرده؟ دوتراکی ها با کی می جنگیدند؟ همون جا که چهار تا کال بودن با هشتاد هزار دوتراکی؟ وینترفل و ریورران زیاد جالب نبود. ایری اصلا خوب نبود ، بجاش دروازه ی ماه خیلی با حال بود. کسترلی راک خیلی جالب بود. چند تا راه ورود داره؟؟؟ فقط اون راه پله و دریا؟ تو خود کوه هم اتاق و تالار و ..... هست؟ سان اسپیر هم خوب بود. دوقلو ها اینه ، یا اون که تو ویکیه؟ برج اب که تو ویکیه جالب تره. -
نگار شما با چه برنامه ای تبدیل کردید. میشه ادرس سایتش رو بدید یا اسم برنامه اش رو.
-
دوباره دانلود کردم ، همونطوریه. ext می کنی ، چهار تا ایکون داره. یکیش یه عکس از کاوره. سه تای دیگه رو نمی خونه. یه فایل 5 کیلو بایتی ، یه فایل 6 مگابایتی که فکر کنم برای گوشی باشه ، و یه فایل 21 مگابایتی. مگه نباید با ادوب ریدر بخونتش؟؟ یا با یه برنامه ی دیگه باید وارد شوم؟؟
-
S.i.S دستت دردر نکنه. فایل قبلی سالم بود ، ولی این یکی خرابه. ext را میکنه ، ولی اجرا نمی کنه. میشه چک کنی ببینی مشکلش چیه یا فقط برای من اینطوریه؟؟؟
-
مشکل من اینه که تنهایی با یه شمشیر (سریال) دارم با یه گردان زرهی (کتاب) می جنگم. سخته برام که با اطلاعات اندکم ، با کل فروم بحث کنم. کیوان: به شدت!!! مگه تو حرفام چی گفتم. من تو زندگی دفاعی عمل می کنم. اگر تند باشه (که نیست) حمله ی متقابل به حرف رنلی بود. فکر کنم همه بدونن سطح انگلیسی من ، به اندازه ی مهارت مار تو دوچرخه سواریه. اخرای جملتو معنی کن ، درست متوجه نشدم. کدوم مسئله رو؟؟؟ به جز این که معنی کلمه ی خشک مغزی رو نمی دونم ، این سوال رو پرسیدم ، که بدونم چرا استاد امون ادارد رو با استنیس و ..... تو یه رده قرار داده. راستی متضاد "خشک مغز" چی میشه؟ "خیس مغز" ، " مرطوب مغز" "watery mind"؟ کیا به نظرت تو وستروس "خیس مغز" هستن؟ جیمی و سرسی؟ ابراین؟ هرکی غیر از شمالی ها؟ نگار: بله میدونم که همه میدونین. رنلی اون لغات رو طوری به کار برد که انگار جیمی هیچ کدومش نیست. من بودم چیکار میکردم؟ یه ذره جوابش سخته. وقتی اولین بار سریال رو دیدم ، موقع جنگ بلک واتر ، نمی تونستم تصمیم بگیرم که دوست دارم کدوم طرف برنده بشه. از ملیساندرا به شدت متنفر بودم ، برای همین اصلا دلم نمی خواست استنیس شهر رو بگیره (ببین سریال بین ها چقدر سطحی نگرند) وقتی یاد اونجا افتادم که چطوری با سنگ زدن تو سر ادارد ، فقط عاشق این بودم سربازای استنیس بریزن تو شهر ، کل طول شب تجا:وز و کشتار کنن. با اطلاعاتی که الان دارم: می گفتم گور بابای شاه و مردم. بدون هیچ اطلاعاتی: می رفتم ایریس رو بیهوش (زندانی حالا هر چی) می کردم ، بعدش اتش کارا رو می کشتم بعد هم از بچه های ریگار محافظت می کردم. دوباره کیوان: این دو مورد از بیشمار کارای اینجوریه ادارد بود. فکر میکنی وقتی اینارو تو کتاب می خوندم ، حرص نمی خوردم؟ والا ما هم نخواستیم کسی در مدح ادارد ها بنویسه ، فقط اگه حرفی میزنید دلیل بیارید که ما ببینیم ، حرفتون منطقیه یا نه. مثل دو موردی که ذکر کردی و منطقی هم بود. سه باره کیوان: میدونی چرا میتونید به استارک ها گیر بدید؟؟؟ چون از اول pov داشتن. همه ی افکارشون رو از اول کتاب خوندید. اصلا چند دقیقه بیخیال استارک ها بشید. خوب! بقیه ی خاندان ها چیکار کردن؟ لنیستر ها که تایون رو میذارن رو سرشون حلوا حلوا میکنن ، مثلا چه شت القمری کرده؟ فقط به این خاطر که خاندان رین و تاربک رو نابود کرد؟ اگه داداش کوچیکمو بتونم از پای فیس بوک بلند کنم ، کل ارتش یه سرزمین رو بهش بدم ، خیلی بهتر از تایون یه شهرو نابود می کنه. تازه سرویس بهداشتی هم می سازه برای استفاده خلق الله. یا می گین با سیاسته؟ نمی خواستم الان مطرح کنم ، ولی حالا که صحبتش شد ، میشه یکی به طور کامل توضیح بده ، "سیاست" یعنی چی؟ حتی به نظرم از والدر فری هم پست تره. هر دو تاشون تا اخر جنگ بی طرف بودن ، بعد تایون خودشون اونجوری چسبوند به شورشی ها. میگید بیست سال مملکت رو اداره کرد ، خوب جان ارن هم 17 سال اداره کرد. از نظر حقارت هم که مسلما حرف اول رو میزنه. فقط جنوبی ها بودن که اینو اینقدر گنده کردن. نمی دونم تو ویکی خوندم یا تو یکی از فصل ها. می گفت: همه ی خاندان ها حاضرن فرزندشون رو به ازدواج خاندان لنیستر در بیارن ، ولی هیچ کس حاضر نشد شمشیر والریایی شو بفروسه. اخرش هم شمشیر لرد عزیز ما رو ذوب کردن. موجود اینقدر حقیر. والدر فری رو گذاشته تو جیب کوچیگش. دیگه چی کار کرده؟؟؟ میگید یه استارک بوده کل ناوگان رو سوزنده ، یه استارک بود فلان و بیسار و ..... لنیستر ها که اصلا تاریخ ندارن بخوایم در مورد گذشتشون حرف بزنیم. وقتی کتاب چهار ترجمه شد بیشتر در مورد مارتل ها حرف میزنم. وقتی فصلای مربوط به دوران رو خوندید ، یه دفعه همه شروع کردن، که ای مردم ، تایون جلو دوران هیچه ، دوران خدای سیاسته. شما به ادارد می گید خشک مغز ، ما به دوران چی بگیم؟ یه ادم ضعیف و ترسو؟ بی جربزه؟ مثلا خیلی با سیاست بود وقتی اون بلا سر خواهر و خواهرزاده هاش اومد ، سکوت کرد. حتما الان می خواید بگید: "نه برندون باهوش بود ، اونم شد وظعش." ابراین اون مسخره بازی چی بود بالای سر کوه دراورد؟ بنده خدا کم جدول حل کرده بود ، الزایمر گرفته بود ، بخاطر همین داشت از کوه اسم خواهرش رو می پرسید. به نقل از کینگ رابرت اریانه و مارهای شن احمق ترین افراد وستروس اند. تارگرین ها هم که جای بحث نداره. تایرل ها هم سگایی بودن که دست صاحبشون رو گاز گرفتن. در مورد براثیون ها فعلا حرفی نمیزنم. فکر کنم تحلیل اون میشه ازاد کردن ریورران و دستگیر کردم جیمی. استاد امون: پاراگراف اول استاد = جواب کامل رنلی دوباره نگار: مطمئنید که به استارک ها علاقه دارید؟ من که یادم نمیاد تاحالا از استارک ها دفاع کرده باشید. چهار باره کیوان: اینو خیلی وقت پیش می خواستم ازت بپرسم. منظورت از تک بعدی چیه؟ میشه لیستی از اشخاص تک بعدیه کتاب بدی؟ خط سومت در پاسخ به چه چیزی و کسی بود؟ (جمله هات دارن گنگ میشن یا من عصبانی شدم مغزم خوب تحلیل نمی کنه؟) کی کیو ناز و نوازش کنه؟ کدوم سوگند شکسته بشه؟ خط دوم تا پنجمت اگه به اعتراض اینه که چرا ادارد قیام کرد ، کلا بیخیال. باشه. کاش یکی از همرزم های قدیمیم اینجا بود. زیادی مغزم داغ کرده ، فعلا من از بحث کناره گیری میکنم.
-
بحث و سوالات مربوط به شخصیت های داستان.مزایا،معایب و...ایشان
جوری کسل پاسخی به ریگار داده است: موضوع اولد تاون
استاد دیگه بی انصافی نکن. ادارد با کوئنتین، ویکتاریون و استنیس تو یه رده قرار دارن؟؟!!؟؟ کوئنتین که فصل هاش رو نخوندم ، تو ویکی هم چیزی در مورد تفکراتش نگفته. نمی تونم نظر بدم. ویکتاریون تا اونجا که میدونم ، یه ادم کله خر و احمقه ، که فقط به درد جنگ می خوره مثل کوه. استنیس هم فصلی نداشته ، دقیق نمیشه در موردش قضاوت کرد. منظورتون از خشک مغز چیه؟ -
یکی از مشکلات فروم اینه که برای هر شخصیت تاپیک جداگانه وجود نداره. تو هر تاپیکی چند تا پستش مربوط به ادارد ـه ، ولی تاپیکی نیست که فقط مختص ادارد باشه. نه فقط ادارد ، بلکه همه ی شخصیت ها. دو تا تاپیک هست ، که هر بار یه شخصیت رو بررسی می کنه. مشکل این تاپیک ها اینه که وقتی بررسی یه شخصیت تموم شد ، شخصیت جدید اومد ، دیگه حال نمیده در مورد شخصیت قبلی بحث کنی. ------------------------------ والا نمی دونم کی همچین حرفی زده. من که نبودم ، هر کی گفته بیاد خودشو معرفی کنه. بستگی داره منطق رو تو چی ببینی. اگه به نظرت جیمی منطقیه ، مسلما ادارد بی منطق ترین ادم دنیا ـه. صادق هم صددرصد نیست. مخفی کردم هویت جان ، نگفتن زنا:زاده بودن بچه های سرسی به رابرت و هزاران چیز دیگه. خوب معلومه میتونه اشتباه کنه. همون ترحمی که نسبت به توله های سرسی داشت ، اگر نداشت ، خاندان بی شرفان که به خاندان لنیستر معروفه ، الان منقرض شده بود. یا پیش خودش چی فکر کرد که گفت نمی خوام رابرت بیش تر از این درد بکشه. اخه مرد حسابی ، شکمش اندازه دروازه پاره شده ، چند ساعت دیگه میمیره ، چه درد بیشتری. الان با این حرفی که زدی نمی دونم چه عکس العملی نشون بدم. خوب دیگه هوش ، سیاست ، ذکاوت ، خرد ، اینده نگری و ..... اعضای خاندان لنیستر رو گردن ادارد ننداز ، لطفا. خوب ادارد چه گناهی کرده که جیمی اینقدر زیرکه. همینطور راه میره "زیرکی" ازش چکه میکنه. وقتی اینطوری پست گذاشتی ، هر حرفی بزنم بی فایده است. ادارد که نباید سوال بپرسه ، حتی کسی مثل هودور هم در اون موقعیت قرار داشت ، به جای اون غرور احمقانه ، اون لبخند گند ، اون حاضر جوابی ، و هزار تا ادا اطواری که جیمی دراورد ، سعی میکرد یه توضیحی بده. خوب به ادارد نه ، به رابرت. به باباش ، خواهرش یا هر خر دیگه ای که دلش می خواست. دست بر قضا دیشب یکی از فصلای ادارد رو خوندم. ادارد فقط نگاه میکنه ، حتی حرفی هم نمیزنه. خوب الان تقصیر ادارد چیه؟؟؟ در مورد لغاتی که نام بردی: عهدشکن: جیمی عضو گارد پادشاه بود. قسم خورده بود که تا پای جونش ازش محافظت کنه. وقتی شاه رو بکشی ، یعنی عهدت رو شکستی. شاهکش: به کسی که شاه رو بکشه ، میگن شاه کش. خیانت کار: خیانت جنبه های مختلفی داره. که دست بر قضا یکیش شامل جیمی میشه. غیر قابل اعتماد: از یه شوالیه انتظار میره که از مظلومین دفاع کنه با ستمگر بجنگه و ..... وقتی قسم هایی که خوردی رو زیر پا میذاری ، کسی نمیتونه بهت اعتماد کنه. این لغات رو شما به کار بردی ، ولی اگه ادارد هم به کار می برد اشکالی نداشت ، چون همش درسته. خیلی اتفاقی وقتی ایریس دستور میده شهر رو اتیش بزنن ، به جیمی گفته بوده بره سر پدرش رو بیاره و افراد پدرش در شهر بودن. البته گفتم که "خیلی اتفاقی". وگرنه حتی اگه می گفت برو سر ادارد رو بیار و شمالی ها تو شهر بودن ، بازم جیمی شاه رو می کشت. فکر کنم باید منتظر حملات بعدی از جانب یار دلاور جیمی ، کیوان باشم.
-
استارک ها بخاطر رد شدن از رودخونه مجبور بودن که با فری ها متحد بشن. ازدواج کی با کی؟ راب با شیرین؟ استنیس چرا باید قبول کنه؟ فکر کنم یه بار استاد کرسن بود که پیشنهاد داد با راب متحد بشه ، استنیس هم گفت من یه قلمرو تیکه تیکه نمی خوام. اگه استنیس پیروز می شد ، سعی می کرد که دوباره بچه دار بشه. مگه تو اون فصل که داشت با رنلی مذاکره می کرد ، یادت نیست چی گفت؟ کلا هر اتفاقی تو وستروس می افته میندازین گردن این کتلین بیچاره.
-
کلا من همیشه با تاخیر تبریک می گم. ازور اهای تولدت مبارک. امیدوارم همشه شاد باشی.
-
تئوری ها و نکاتی که لا به لای کلمات پنهانند.
جوری کسل پاسخی به Manuel داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
کارگردانا که هر کاری دلشون می خواد می کنن. نمیشه کاره اینا رو ملاک قرار داد. هر کی معلوم نیست کیه ، میگن بنجن ـه. شنیدید میگن Hooded man بنجن ـه. حالا که صحبتش شد میشه یه توضیحی در مورد این Hooded man بدید؟ (از کیوان پیشاپیش بخاطر جواب ، متشکرم. ) می خواستم اگه از این دو تا استقبال شد ، تئوری زنده بودن سیریو رو هم مطرح کنم. اون موقع که سریال رو دیده بودم ، همش می گفتم یعنی میشه سیریو زنده باشه برگرده پیش اریا. یه بار که تو گوگل می چرخیدم ، شانسی این تئوری رو پیدا کردم که سیریو بی چهره است و همون جاکین ـه. ولی سیریو با اریا خیلی مهربون بود ، مگه بی چهره ها احساس هم دارن؟؟؟ بجاش جاکین خیلی عوضی بود. بعدشم اگه سیریو تونسته باشه فرار کنه ، مرین ترانت نباید به کسی چیزی بگه؟ توی فروم انگلیسی وستروس یه تاپیکی بود ، تمام شخصیت هایی که ممکنه ازور اهایی باشن رو نوشته بود. برای هر شخصیت چند تا تیتر گذاشته بود (نشانه های ازور اهایی) ، مثلا نیسا نیسا ، لایت برینکر ، متولد شدن در دود و نمک و .... بعد زده بود کدوم شخصیت کدوم نشانه رو داره. تقریبا نصف شخصیت های کتاب کاندید بودن. از داوس و برن بگیر تا جیمی و ویکتاریون. دو تا شخصیت که خیلی عجیب بود قاتی اینا باشن ، یورون و رمسی بود. یه تئوری هم بیان کرده بودن که اریا ، تایکو نستریو ـه. -
تئوری ها و نکاتی که لا به لای کلمات پنهانند.
جوری کسل پاسخی به Manuel داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
بچه ها دو تا تئوری پیدا کردم در حد خواهر مادر ارنولد. یه سر به لینک زیر بزنید: https://tv.yahoo.com/blogs/yahoo-tv/best-craziest-game-of-thrones-fan-theories-song-of-ice-fire-231653233.html جدید نیست ، ولی تا حالا تو فروم مطرح نشده: شماره چهار و شش. چرا هالند رید خودشو به جای سپتون اعظم جا بزنه؟ چه هدفی می تونه داشته باشه؟ یورون چه ربطی داره به داریو؟!؟ منظورشون چیه؟ یعنی شخصی به اسم داریو وجود نداشته و داریو از همون اول یورون بوده ؛ یا اینکه یورون داریو رو کشته؟ اگه کشته یعنی با تکنیک مردان بی چهره خودشو شکل داریو کرده؟ امکان داره تخم اژدهایی که میگه انداخته تو اب ، بهایه اموزش دادنش بوده باشه؟ دو تا فرمانده های داریو (اسمشون رو یادم نیست) از کی داریو رو می شناسن؟ یعنی امکان داره از همون موقع که یورون تبعید شد ، یه هویت جعلی برای خودش درست کرده باشه؟ به نظرم یه ذره تناقض داره. تو فصل کتلین قبل از عروسی خونین یه ناخدا میاد میگه که بیلون گریجوی مرده. یورون هم که فرداش میرسه به جزایر اهنین. پس کی پیش دنریس بوده؟ یورون تو کتاب چهار تو جزایر اهنین بوده ، داریو هم تو کل کتاب پنج پیش دنریسه. بنجن که احتمالش خیلی کمتره. کسی نظری نداره؟؟؟ -
تا اونجا که اطلاع دارم کتاب اولش توسط سایت وینترفل ترجمه شده. اگه واقعا قصد این کارو دارید ، با مدیرای سایت وینترفل هماهنگ کنید که دوباره کاری نشه. * این سه تا کتاب ( خون اژدها ، مسیر اژدها ، بازوان کراکن) رو کسی خونده؟ تا حالا ندیدم کسی تو فروم در مورد اینا صحبت کنه. اصلا چی هستن؟ منظورم این پست کیوان بود: الان دوباره بحث انحراف تاپیک و ... پیش می یاد ولی بازم قابل دفاعه از نظر من نظرش. اون The fault in our stars رو ببین (هم فیلمش ارزش داره، هم به این قضیه یه مقدار پرداخته شده_ پایانش هم راضی کننده است ) بعد بیا بحث کنیم اینا بره تو یه تاپیک دیگه و من هم دفاع کنم از این طرز فکر. اگه بحثی بخواد شکل بگیره ، فکر کنم همینجا باشه.
-
توجه کردید چند روزه هر ساعتی از شبانه روز بیاید سایت ، نگار انلاینه. چند روز پیش ساعت پنج صبح تو سایت بود. پس شما کِی می خوابید؟ ببخشید دیر جواب میدم. تازگی ها حس و حال پست دادن ندارم. حدودا 10-11 روز پیش سایت اردا ، گزارشی از مراسم قرار داد. با خلاصه مراسم ، ویدئو های پرسش و پاسخ و کلی عکس. عکس یکی از کتاب هایی که اقای علیزاده امضا کرده بودن رو دیدم. خیلی خوش خطه ، ولی برای من همچنان خط میخیه. کیوان چند وقت پیش تو یکی از تاپیک ها در مورد اینکه مارتین گفته فن فیکشن نویسی اشتباه است و ..... اشاره کرده بودی. فکر کنم قرار بود یه بحثی در این مورد بکنید. خیلی مشتاق شنیدن نظراتتون هستم. North Wolf ببخشید شما چطور از صفحه ی ویکی عکس انداختید؟؟؟
-
خوب منظور منم این نبود که مجانی ترجمه کنن. اگه قیمتش مناسب باشه (البته مناسب برای هر شخصی متفاوته) و سرعتش بالا باشه (سالی دو جلد) من حاضرم بخرم. من ادم کتاب خونی نیستم که بخوام بین کتابا مقایسه کنم ، ولی فکر نکنم کتابی مثل نغمه جذاب باشه. و بیشتر جذابیت نغمه برای من ، داشتن POV هاشه.
-
فقط يه فصلش رو ترجمه کرده. بعدش فکر کنم بخاطر مشکلات سربازي ول کرده ، ولي چند وقت پيش گفت دوباره مي خواد شروع کنه. ترجمه اش هم خوب بود. به نظرم منتظر ترجمه اين اقا نباش ، وگرنه کتابو وقتي تموم مي کني که بچه هات دارن فارغ التحصيل ميشن. سايت دوران اژدها هم ، همون موقع که اين شخص شروع کرد ، اعلام کرد مي خواد ترجمه کنه ، ولي بعدش گفتن چون سايت اردا (!!!) داره ترجمه مي کنه ، ما از حق (!؟!) خودمون مي گذريم و ديگه کاري نداريم.(البته انگار ناراحت که نشدن هيچ ، خوشحالم شدن) چند وقت پيش هم گفتن داريم برنامه ريزي مي کنيم ، ولي ما به هيچ کس تعهدي نداريم و هر وقت خواستيم دست از ترجمه مي کشيم. راستش من تاحالا ترجمه هاي اين سايت رو نخوندم و نمي دونم کيفيتش چه جوريه. سايت وينترفل هم ، همون موقع که اعلام کرد کتاب چهار پوليه ، گفتن اگه استقبال خوب باشه کتاباي ديگه هم ترجمه مي کنيم. S.I.S خودمون هم فکر کنم يه زماني دنبال چاپ کتاب بوده. کلا همه مي خوان اين کتابو ترجمه کنن و هيچ کس نمي خواد ترجمه کنه.
-
اخه اونجا ، نه جای مناسبی بود و نه وقت خوبی. به امید خدا در یه زمان و مکان بهتر. چیزی هم از محتویاتش کم کرده؟؟؟ ممنون. تو یه وبلاگی خوندم ، ارباب حلقه ها به زبان انگلیسی در شش جلد چاپ شده ، فکر کردم به فارسی هم شش جلدیه.
-
من رفتم. همین الان رسیدم خونه. متاسفانه دوربین موبایل من ، شباهت زیادی به شلغم داره. حدود سه ساعت تو راه بودم ، با کلی پرس و جو تونستم پیدا کنم ؛ ولی همه اینا می ارزه به این که اقای علیزاده رو از نزدیک ببینی. در کل بد نبود. انتظار یه سخنرانی قوی تر رو داشتم ولی خیلی جَسته گریخته صحبت کردند. یه کلیپ لگو طنز از ارباب حلقه ها هم پخش شد ، که خیلی خنده دار بود.(اگه امکانش هست برای دانلود بزارید) اولش که خبرو تو سایت دیدم ، با خودم گفتم حداقل دو هزار نفر میان. ولی امروز نهایتش سی نفر بودن. مراسم امضا کردن هم خلوت بود. ولی فکر کنم اقای علیزاده به خط میخی نوشتن. سه تا از مدیرای سایت هم دیدم البته از دور. یه سوالی برام پیش اومده ، می خواستم تو سایت اردا بپرسم ، ولی اونجا کسیو نمی شناسم. مگه کتاب ارباب حلقه ها ، هر کتابش دو جلد نیست؟ اینی که من خریدم تک جلدیه. خیلی هم کوچیه. لطفا یکی جواب بده.