جوری کسل
اعضا-
تعداد ارسال ها
225 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های جوری کسل
-
ریگار شما ده نفر رو نام بردید ، ولی نه نفر تو عکس هستن! کی عکس ننداخت؟؟؟ عکس اول ؛ از چپ به راست: نفر اول: کیوان هر چی عکسی رو که قبلا اپلود کرده بودی نگاه می کنم ، شبیه هیچ کدوم از اعضای حاضر در این جمع نیست!!! شباهت کمی به نفر اول داری. نفر دوم: قیافه مهربونی داره و لبخند به لب داره. به نظرم برندون باشه. نفر سوم: مطمعنم جورامونه. نفر چهارم: شاید مورس مارتل. نفر پنجم: رنلی. نفر ششم: دوست لیدی(بی هیچ دلیل خاصی) نفر هفتم: لیدی. نفر هشتم: استاد امون. عکس دوم ؛ نفر اول از چپ: ریگار
-
من اکانت فیس:بوک ندارم ، برای همین نظرمو اینجا میذارم. چند وقت پیش یه نظر سنجی گذاشتین ، که سوالش در مورد این بود که (فکر کنم) "به کدام شخصیت علاقه دارید؟" که فکر کنم تریون اول شد ، ند پنجم و اریا چهارم. (دقیق یادم نیست.) الان یه نظر سنجی جدید گذاشتید. یکی پرسیده "چرا اریا و ند نیستن" ، بعد شما جواب دادید "بخاطر این که شخصیت های جدید اضافه بشه" اگه یه نظر سنجی بر گذار شده و نتایجش هم معلوم شده چه دلیلی داره دوباره همونو بر گذار کنید؟ و اگه قراره گزینه ها عوض بشه باید همه ی گزینه ها رو عوض کرد. تیریون ، جیمی ، سرسی ، دنریس هستن ؛ بعد اریا ، برن ، ند حذف شدن! اوشا ، یگریت و شی! کسِ دیگه ای رو پیدا نکردید؟ اسب سندرو رو هم میذاشتید.
-
30 صفحه ای که حقیقت داشته باشه. با مدرک و دلیل. و البته بدون بی احترامی. شاید وقتی کتابارو خوندم ، یه تایپ زدن برای خودمو خودت. این 30 صفحه رو بنویس ، بشینیم کامل بحث کنیم. این رو بخاطر این گذاشتم که نمی دونم چطوری به قضیه نگاه کنم. به نظر منم اریا این خصایص رو داره(البته بهتر بود از کلمات مودبانه تری استفاده می شد)و منم دوسشون دارم. اگه یه استارک یا یه شمالی اینو می گفت راحت تر با قضیه کنار می امدم.
-
یادت نیست استاد؟؟؟ همون قضیه بیلیت اسکی و ..... اون موقع که بحث سر این بود که فوتبال حوصله سربر تره یا عروسی. و بعد هم که هویت شما افشا شد! کیوان جایزه ات ساده و قشنگ بود ولی مجازاتت! واقعا میشه 30 صفحه نوشت! نه واقعا میشه؟! الان نمی دونم از این حرف ناراحت بشم یا خوشحال. من کی عصبانی شدم؟؟؟ خوب تنها کسی که بیشتر از سهمیه سوال پرسیده بود من بودم.
-
استنیس من الان اینو دیدم: منظورت من بودم دیگه خب چیکار کنم ، سوالام زیاد بود. تازه می خواستم یه سری دیگه سوال هم طرح کنم ، ولی دیدم از تعداد سوالات سری اول ناراضیِ ، برای همین سری دوم رو قرار ندادم.
-
چه تو کتاب چه تو سریال ، به اولین چیزی که اشاره میشه همین ادر هاست. تو سریال که تو هر فصل چند ثانیه از ادر ها(وایت واکر) نشون میده ، همه بیننده ها رو میذاره تو کف. تو کتابم با کلی اب و تاب قصه های ادرها رو برای هم دیگه تعریف می کنن. مقدمه ی کتاب اول و دو تا از فصل های سموئل (تا اونجا که من خوندم) هم POV ها با چشم خودشون ادر ها رو می بینن.( و می جنگن) از فصل اول تا حالا منس می خواد حمله کنه ، و هزار بار گفته می خواد از دست ادر ها فرار کنه. پس همه می دونستن ادر ها قصد حمله دارن ، قدرت هاشون هم بر کسی پوشیده نبود. فقط نمی دونم چرا یه جوری حرف می زنید که انگار تاحالا اصلا از ادر ها خبر نداشتید!!!
-
به یه چیزی توجه کردید؟ تعداد ادر ها 13 تا بود!
-
شاید من تنها کسی باشم که این حرفو میزنم ، ولی به نظرم این فصل خیلی لوس شده. از قسمت دنریس خوشم نیومد. حداقل یه کار جدید می کرد ، همون طوری که یونکای رو گرفت ، میرین هم گرفت. از بران خوشم میاد ، خدا کنه تو ادامه داستان هم باشه و الکی نکشنش. از لنیستر ها خوشم نمیاد ، ولی از علاقه ی این دو تا داداش به هم خوشم میاد. پس زدن جیمی توسط سرسی جالب بود. بازیگر تامن خیلی خوب بود چرا عوضش کردن؟!؟ این یکی مثل ماست میمونه. وقتی مارجری اومد تو اتاق تامن من گفتم الان................................! و دیگه شمشیر استارک ها از دست لنیستر ها نیست. کمی خوشحال شدیم. لطفا بگید تا اخر کتاب پنج این دو تا شمشیر به دست چه کسانی می افتد؟ لحظه ی جدا شدن برین هم قشنگ بود. گوست رو چطور گرفتن؟؟؟ هودور رو زخمی کردن. امیدوارم زخمش جدی نباشه. نمی دونید ریکون تو این فصل هست یا نه؟؟؟ و دوباره می گم: قسمتی که اریا توش نباشه ، قسمت نیست. --------------------------------------------------- شاید وقتی جان به خونه کرستر حمله می کنه ، برن فکر کنه وحشیا حمله کردن و گوست رو ازاد کنه ، سامر رو نجات بده ، و بعد فرار کنن. شایدم وقتی جان حمله کرد ، دست سرد فراریشون بده. شایدم قبل از حمله ی جان دست سرد بیاد. یا شاید با کمک سامر و گوست فرار کنن. اصلا شاید وقتی وحشی ها حمله می کنن ، فرار کنن. ولی هیچ نظری ندارم ، وقتی که جان و برن همدیگه رو میبینن چه اتفاقی می افته. شاید یه لحظه ی احساسی مثل وقتی که برن و ریکون خدا حافظی کردن ، خلق کنن.
-
فصل هایی از کتاب ششم ( winds of winter )
جوری کسل پاسخی به the_last_stark داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
اون فصل از ویکتاریون که مارتین خونده ، بعد از فصل باریستانِ یا قبلشه؟ دوستان اگه وقتش رو داشتید یه خلاصه ای ازش بذارید.(حالا زیادم خلاصه نباشه ها!) -
اول از همه اواتار جدیدتون مبارک. تالی ها. اگه عروسی سرخ رخ نمی داد و راب شمال رو پس می گرفت ، شاید بعضی از لرد های ریورلندز مجبور می شدن مهاجرت کنن. البته شاید!
-
ممنون دوست عزیز ، این صفحه رو قبلا خونده بودم. می خوام بونم ایا امکانش هست که یکی یا چند تا از لرد های جنوبی با تمام رعیت ها و سربازاشون به شمال مهاجرت کنند؟(دقیقا مثل کاری که مندرلی ها کردن)
-
تا اونجا که می دونم شمال جمعیتی کم و پراکنده دارد و بیشترش خالی از سکنه است. چقدر از زمین های شمال حاصل خیزه؟ اب به اندازه ی کافی برای کشاورزی هست؟ منابع برای ساختن قلعه به اندازه ی کافی وجود داره؟ اگه اول تابستون مردم به شمال مهاجرت کنند و شروع به کشاورزی و ساخت و ساز کنند ، می تونند زمستون بعدی رو زنده بمونند؟ شمال چند تا خاندان و چند هزار خارجی رو می تونه اسکان بده؟؟؟
-
crow,s eye جدی ترین تهدید
جوری کسل پاسخی به the_last_stark داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
اولین و مهمترین سوال اینه که: چطور معلوم میشه چه کسی صاحب شیپوره؟؟؟ دلیل نمیشه که اگه یورون پیدا کرده ، صاحبش باشه. و یا اینکه میگن باید با خون تصاحب بشه ، یعنی چی؟ یعنی مثل ویکتاریون که خون خودش رو ریخت تو شیپور؟! یا باید صاحب قبلی شیپور رو بکشی؟! یا اصلا شاید باید در بدنت خون والریایی باشه!!! اصلا چرا ایلریو سه تا تخم رو داد به دنریس؟ اگه واریس و ایلریو می خوان اگان رو به تخت بنشونن ، چرا تخم ها رو نداد به اگان؟ چه دلیلی داره؟ یا اینکه ایلریو می دونسته اگان این توانایی رو نداره که تخم ها رو تبدیل به اژدها کنه ، یا بخاطر اینکه اگان (شاید!) بلک فایره؟ و در صورت دمیدن امکان داره پیش هر کسی برن. ویکتاریون (یا قایق رانان) که در شیپور دمیدن ، یورون که شیپور رو پیدا کرده ، کسی که خون اژدها (والریایی) داره مثل دنریس ، اگان یا حتی جان!!! به نظر منم دو تا اژدها به دست یورون می افتد تا بین قدرت ها موازنه بشه. تا اونجا که تو ویکی خوندم دنریس با دروگون فرار کردند. و الان کجاِ؟ اگه طبق حرف کوایته تنها راه رسیدن به غرب ، شرق باشه ، امکان داره دنریس به سمت اشایی بره. و اگر دنیای مارتین گرد باشه ممکن است از سرزمین های همیشه زمستان سر در بیاره.(چون شنیدم تو کتاب بعد یه POV تو سرزمین های همیشه زمستان هست) و ارتش دنریس چی میشه؟؟؟ تحت فرمان باریستان به سمت وستروس لشکر کشی می کنه یا منتظر بازگشت دنریس می شن؟ جوراه مورمنت و تیریون؟؟؟ الان اگان استورم لندز رو گرفته ؛ پرچمداران استورم لندز چیکار می کنن؟ به تخت اهنین وفادار می مونن یا به سمت اگان می رن؟ و اگان فقط با ارتش گلدن کمپانی قادر به گرفتن تخت اهنین نیست. و دوران مارتل می خواد چیکار کنه؟ ایا از مرگ کوئنتین خبر داره؟ به سمت دنریس میره یا اگان؟ و ریچ؟ ممکنه که مثل گذشته به تارگرین ها رو بیارن؟ اگه این کارو بکنن پس ازدواج مارجری و تامن چی میشه؟ عاقبت دره چی میشه؟ لیتل فینگر کسی نیست که به لردی دره کفایت کنه. و به احتمال زیاد استنیس در جنگ پیش رو در مقابل بولتون ها پیروز میشه. و اگر داوس با ریکون برگرده شاید شمال از ادعای استنیس حمایت کنه. به علاوه ی ارتشی که بانک اهنین برای استنیس فراهم می کنه. و فکر کنم تمام دنیا هم نظرن که سرسی داره لنیستر ها رو نابود می کنه. همچنین ناوگانی که سرسی ساخت و به دست شخصی به نام "اوران واترز" داد ، الان داره ول می چرخه. ایا تهدیدی برای کسی به حساب می اد؟ جاکین هاگار چرا داشت به نایت واچ می رفت؟مطمعنا یه نقشه ای داشت ورگرنه چه کسی قادر است که دستگیرش کند. و در کتاب چهار به سیتادل می رود. ایا می خواهد راز کشتن اژدهاها رو یاد بگیره یا هدف دیگری داره. شاید مردان بی چهره منتظر اریا بودن و تمام این جریان ها ، کار های جانبی بوده. و مردان بی چهره فقط بخاطر اینکه اریا اون سکه رو داشت ، دارن بهش اموزش میدن یا برای یک کار خاص؟؟؟ بی چهره ها خواستار نابودی تمام اژدهایان هستند. ایا امکان داره که که اریا رو بفرستند که دنریس رو بکشه؟ یا کسی که قراره صاحب اژدها بشه مثل ویکتاریون یا یورون یا .....؟ یا اگه بی چهره ها بخوان با اوردن ادر ها "هدیه" رو به تمام انسان ها بدن ، امکان داره برای کشتن جان بفرستنش؟ ایا مارتین شخصیت های محبوب رو در مقابل هم قرار میده؟(اریا ، تیریون ، جان ، دنریس) -
کینگ رابرت میشه بگی تو کدوم فصل راب از قضیه ی دانسکیل با خبر میشه؟ -------------------------------------------- پس سرزمین های رودخانه چی؟ اگه راب بر می گشت شمال که لنیستر ها همشون رو نابود می کردند؟ یعنی بدون اینکه انتقام پدرش رو بگیره ، برگرده شمال؟!؟
-
کینگ رابرت و کیوان به خاطر جواب هاب خوبتون ممنون. -------------------------------------------------------------------------- تا اونجا که یادمه تو سریال ، روس بولتون به راب میگه اهن زاده ها شرایط رو قبول کردن و تیان رو تحویل دادن. تو کتابم قبل عروسی سرخ روس یه تیکه از پوست تیان رو نشون کتلین میده. در هر دو صورت راب میدونه که الان وینترفل ازاده ، پس چرا باید بره وینترفل؟!؟!؟ در ضمن اگه لشکر تا وینترفل پیشروی کنه ، مگه سربازا قبول می کنن که دوباره برگردن جنوب؟ -------------------------------------------------------------------------- راب از قضیه لیدی هورن وود و رمسی اطلاع نداشته؟ اگه خبر داشت باید رمسی رو مرده می دونست ، پس چطور روس به راب میگه که تیان داره به دست رمسی شکنجه میشه؟
-
تو ویکی یورون گریجوی در بخش "منابع" شماره ی 10 زده "فصل 47 اریا". تو ویکی انگلیسی نگاه کردم چیزی نبود ، کتابم خوندم چیزی ندیدم. فکر کنم اشتباه شده.
-
ممنون کینگ رابرت. --------------------------------------------------------------------------- راب جان گنده رو دست راست خودش و روس بولتون رو دست چپ خودش کرده بود. چرا؟؟؟ جان امبر فرمانده سواره نظام بود؟ جنگی بود که شخصا پیروز بشه یا شکست بخوره؟ مگه روس بولتون قدرت فرماندهی بالایی داره؟ گفتی یه ارتش فرستاد دانسکیل ، منظورت تالهارتِ (اسم کوچیکشو نمی دونم) که تو تویینز بود؟ (اینو تو فصل اریا خوندم) تالهارت چقدر نیرو تو تویینز داشت؟ راب و پرچمداراش کجا بودن وقتی روس داشت این کارا رو می کرد؟ به نظرتون کسای دیگه ای هم تو شمال بودن که قدرت فرماندهی بهتری از این دو نفر داشته باشن؟ یکم گیج شدم! تو سریال راب 2000 نفر رو می فرسته تا لنیستر ها رو گمراه کنن ، که تایون همشون رو قتل عام می کنه. بعد نشون میده که جیمی رو اسیر کردن. تو کتاب وقتی ارتش جیمی داره حرکت میکنه بهش حمله می کنن ، جیمی اسیر میشه ، و در نبرد کمپ ها ریورران ازاد میشه. تو سریال ، اون موقع هم مخصوصا روس بولتون باعث شکست شد؟ تو سریال راب برای این دوباره با والدر فری متحد میشه که ، کستری راک رو بگیره. ولی تو فصل کتلین (عروسی سرخ) راب می خواد به اهن زاده ها حمله کنه. در هر دو صورت مگه راب چقدر از ارتشش رو از دست داده ( با وجود اینکه هنوز با سرزمین های رود خانه متحده) که محتاج 4000 نفر ( شایدم کمتر) والدر فری باشه؟ تو کتاب ، راب بعد از عروسی می خواست به نک حمله کنه. بعدش می خواست چیکار کنه؟ بره جنوب؟ یا وینترفل؟ --------------------------------------------------------------------------- میشه نظرتون رو در این مورد بگین: --------------------------------------------------------------------------- کیوان: یعنی الان کسایی که POV هستن ، جذاب نیستن؟ مطمعنا تایون یا دوران از بیرون برات اینقدر جالبن. با یورون موافقم. درباره ی برادران گریجوی نظری ندارید؟
-
نه ، منظورم POV جدیده. غیر از 24 نفری که تاحالا فصل داشتند.
-
شب سال نو هم تقریبا تمام مدت شبکه سه داشت پخش می کرد.
-
خیلی ممنون ریگار. طبق تئوری که تو ویکی انگلیسی هست ، اصلا ادارد نمرده. البته دلایلش زیاد محکم نیست. میگه از سه تا POV که حضور داشتن (اریا ، سانسا ، سرسی) هیچ کدوم درست یادشون نیست یا یه چیزی شبیه این. (با سواد نصفه نیمه ام نتونستم درست معنی کنم) ---------------------------------------------------- در مورد سوال 4 کسی نظری نداره؟!؟ یعنی دیگه POV اضافه نمیشه؟؟؟
-
بحث وفاداری نبود ، شما گفتید "بهترین محافظان دوتراکی" و منم از نظر مهارت گفتم بی ارزش ترین.
-
بهترین نه ، بی ارزش ترین. با مرگ کال دروگو بهترین ها (مو بلندها) همراه کال های جدید رفتن.
-
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Eddard_Stark/Theories
-
دوستان چند تا سوال دارم؟ 1- راب وقتی از تنگه رد شد 18000 نفر ارتش داشت. 2000 نفر یا شایدم بیشتر رو زمانی که تایون رو فریب داد و جیمی رو اسیر کرد از دست داد ، تعدادی هم برای برداشت محصول برگشتن. وقتی کاراستارک رو اعدام کرد ، گفتن نصف ارتشش رو از دست داد! مگه کاراستارک ها چقدر سرباز داشتند؟ و در مورد سرزمین های رود خانه. تا اونجا که می دونم هم بزرگه هم حاصلخیز ، ولی وقتی کتلین پیش رنلی بود رنلی گفت پسرت الان 40000 تا سرباز داره ، و کتلین پیش خودش گفت خیلی از این تعداد کمتره. ریورلندز چقدر سرباز می تونه بسیج کنه؟ والدر فری چقدر سرباز داره که راب ازش در خواست کمک کرد؟ 2- تو فروم چند بار دیدم که نوشته بودی سانسا به سرسی (یا جفری) می گه که می خوان برن وینترفل! الان یه نگاه اجمالی انداختم ولی چیزی ندیدم. تو کروم فصله؟؟؟ 3- تو اخرین فصل ادارد واریس میگه: "ترجیح می دم با بز سیاه کوهور ازدواج کنم. لیتل فینگر دومین شخص مزور در تمام هفت پادشاهیه" "مزور" معنی خاصی داره یا اشتباه تایپی "مزدور"ه؟ و اولین نفر کیه؟ 4- تو یکی از تایپک ها لیدی تالیسا گفته بودن که دیگه POV جدیدی در کتاب های اضافه نمیشه. این خبر قطعیه؟ یعنی امکان نداره در اینده شاهد فصل ها یا فقط یک فصل از ریکون ، استنیس و جوراه مورمنت بشیم؟ 5- شما هم اون تئوری رو شنیدید (تو ویکی انگلیسی) که میگن ادارد زندس؟ نظری ندارید؟