رفتن به مطلب

جوری کسل

اعضا
  • تعداد ارسال ها

225
  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های جوری کسل

1. جوری کسل

بحث اپيزود دوم فصل چهارم The Lion and the Rose

این مرده که با روس بولتون اومد دردفورت مگه وارگو هوت نبود؟؟؟ پس چرا تو ویکی نوشته لوک (Locke) ؟؟؟ این شخصو کارگردانا اضافه کردن یا تو کتابم هستش؟
  2. جوری کسل

بار ِ عام ، باری برای عموم [گفتگوی آزاد]

مگه شما کجا زندگی می کنید؟
  3. جوری کسل

بحث پیرامون محاکمه هایی از یخ و آتش (صندلی داغ )

کیوان چرا عکست رو گذاشتی؟؟؟ تصویر سازی که من تو ذهنم ازت کرده بودم همش اشتباه بود! فکر می کردم صورتت گرده ، موهات کوتاه و کم پشته ، قدتت خیلی خیلی بلنده ، هیچ وقت ریش نمی ذاری ، چشم هات کمی بزرگتره ، پوستت هم روشن تره ، و همیشه یه لبخند موزیانه و مکارانه به لب داری.
  4. جوری کسل

بحث های اپیزودیک فصل چهارم، اپیزود اول

راستش زیاد از این قسمت خوشم نیومد ، بیشترش در مورد عروسی بود. از قسمت های دردفورتش خوشم اومد. روس بولتون با یه خوک چاق وارد دردفورت شد. وارگو هوت اینجا چیکار می کنه؟ ولی به نظرم جالب می شه اگه وارگو به شمال و جان ربط پیدا کنه. واقعا که این روس بولتون احمق قدر همچین پسری رو نمی دونه ، راب اگه چند تا لرد مثل رمزی تو ارتشش داشت ، جنگو تو چند هفته پیروز می شد. از طرز نگاه های روس بولتون ، هم خوشم اومد هم بدم اومد. بازم شمشیری که از ایس درست شده و در دست یه لنیستره. خدا کنه هر دو شمشیر دوباره به استارک ها برگرده. این سیلیس چقدر رو اعصابه ، بیچاره استنیس. دیدید گفت باید شیرین رو به رلور تقدیم کنیم! من به جای استنیس بودم زبونشو در می اوردم ، بعدشم می فرستادمش پیش دوتراکی ها. میس تایرل هم به همون اندازه که در کتاب (ویکی) گفته ، بی عرضه بی نظر می رسه. لوراس هم با یک کلمه ، خوب جواب جیمی رو داد. در کلِ این قسمت لبخند کریهی بر لبِ سرسی بود ، حالت تهوع گرفتم. ابرین و الاریا بد جوری جواب تایون و سرسی رو دادن. خیلی از ابرین خوشم میاد ، و همه می دونن که "دشمنِ دشمنِ من ، دوست منه." بازیگر قبلی تامن که خیلی خوب بود ، چرا عوضش کردن؟ یه مورد دیگه که برام جالب بود ، این بود که در طول نمایش کوتوله ها ابرین و واریس نخندیدن! و لرد تایون مقتدر هیچ کاری برای جلوگیری جر و بحث نکرد. از مردن جافری هم لذت بردم ولی نه به اندازه ی کافی. ترجیح می دادم یه استارک بکشتش ، و نه اینقدر سریع بلکه با درد و نرج فراوان. ولی چیزی که بیشتر از همه خوشحالم کرد ناراحتی سرسی بود. مردن برای سرسی خیلی شیک و ترحم امیزه ، دلم می خواد مردن بچه هاش رو ببینه. (تنها چیزی که براش اهمیت داره) این مارجری رو هم که مثل یه فاحـ*ـه دست به دست می کنن. اولش که می خواستن بدنش به رابرت ، بعد شد زن رنلی ، بعد جفری ، حالا که جفری مرده می دنش به تامن. جیمی و تایون هم از خجالتش در بیان دیگه کلکسیون مارجری تکمیل شده. در اخر هم بگم ، قسمتی که اریا توش نباشه قسمت نیست.
  5. جوری کسل

بحث های اپیزودیک فصل چهارم، اپیزود اول

واقعا که لنیستر ها حقیر ترین و پست ترین خاندان هستند (البته بی شرف بودنشون جای خود داره) واقعا خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم شمشیر ند رو ذوب کردند. از این که جیمی با تایون مخالفت کرد خوشم اومد. نحوه ی وارد شدن ابرین تو کتاب بی نظیر بود ، واقعا معنی افعی دورن رو می رسوند. ولی تو سریال خوب نبود. اونجایی که اژدهای دنریس یه جورایی حمله کرد بهش جالب بود. از سرد شدن رابطه ی سرسی و جیمی هم خشنود شدم. این ایگریت هم که حالت تهوع متحرکه. چرا جانوس اسلینت پیش ترون و استاد امون نشسته بود؟ تو سریال جان میدونه که اسلینت به پدرش خیانت کرده؟ از داریوِ جدید اصلا خوشم نمیاد. اون صحنه گل دادن هم خیلی لوس بود. و اما............ آریا خیلی خوشحال شدم اریا دوباره نیدل رو پس گرفت. ولی یه ذره نا امیدم کرد ، باید از پنج نفر چهار تاشو اریا می کشت.
  6. جوری کسل

کینگ رابرت در مورد بعضی جواب هات به سوال های استاد امون: 2- واقعا خیلی خوب می شد اگه مدیران سایت هم در بحث ها شرکت می کردند. 3- این سوال دقیقا ، سوال 22 منه که از استنیس پرسیدم ، ولی منظورمو متوجه نشد و چیز دیگری جواب داد. حالا میشه سعی کنی و یه تصویر از من تو ذهنت بسازی؟؟؟؟؟ 12- انسان می تونه بدون غذا چندین روز زنده بمونه ولی بدون اهنگ ، چند ساعت زنده موندن هم محاله. 19- راستش نمی دونم چه جور اتفاقی می تونه برات افتاده باشه ، که این همه تغییر کرده باشی. 20- در مورد قد و وزن و موهات ، حدس هام درست بود. بی نظمی بهترین خصیصه ای که یک نفر می تونه داشته باشه. ولی بهت نمی خوره که خجالتی و درون گرا باشی ، کم حوصله که اصلا.
  7. جوری کسل

تبریک سال نو

سلام دوستان. من زیاد تو ارزو کردن برای دیگران خوب نیستم ، ولی ارزو می کنم هر چیزی که می خواهید و به صلاحتون هست رو تو سال جدید به دست بیارید. به نظرم خوشبختی یعنی خانواده ادم خوشحال باشن ، پس ارزو می کنم خانواده هاتون خوشحال باشن و شما خوشبخت ترین ادم های دنیا باشید. شاید مسخره باشه ، ولی بزرگترین نگرانیم برای فردا اینه که باید سه بار بوس کنیم یا دو بار؟؟؟
  8. جوری کسل

ببخشید دوستان ، یه خبری شنیدم که فکر کنم خیلی خوشحال کننده باشه ، ولی از صحتش مطمعن نیستم. دیروز تو یه سایتی خوندم که پیتر جکسون قراره بعد از هابیت ، از روی کتاب سیلماریلیون فیلمی سه گانه تهیه کنه. شما هم شنیدید؟؟؟ واقعیت داره؟؟؟
  9. جوری کسل

نظرسنجی17: در مسند پادشاهی کدام مشاور را انتخاب میکنید؟

چرا ادارد تو گزینه ها نیست؟؟؟ جورا مورمنت که به درد غاز چروندن می خوره رو گذاشتین ، بعد ادرد رو نذاشتید؟ تو نظر سنجی قیلی هم ادارد نبود؟ دلیل خاصی داره این کاراتون؟
  10. جوری کسل

استاد می خواستیم از زبون خودت بشنویم.
  11. این نظر سنجی از پایه و اساس اشتباهه. بیشترین تاثیر رو در داستان ادارد داشت که تو گزینه ها نبود!!! اگه می خواهید با حذف گزینه ها به نتیجه دلخواهتان برسید ، فکر کنم شما برنده شدید.
  12. جوری کسل

کینگ رابرت شما هم بندر عباس زندگی می کنید؟؟؟ واقعا؟؟؟
  13. جوری کسل

نه این مدلی نمی بینم.
  14. جوری کسل

اگه منظورت انیمیشن ، اره من میبینم. -------------------- اواتار جدیدت مبارک. خیلی قشنگه.
  15. جوری کسل

کیوان میشه in flesh رو معنی کنی.
  16. جوری کسل

استنیس از جواب های بسیار خوبت ممنون. 18- نه. چون خصوصیه نمی خواد بگی. 20- فکر کنم تمام دنیا دلشون می خواد اریا خواهرشون باشه. 21- مثل سوال قبل. یعنی چه نسبتی باهات داشته باشن. 24- تنها هدفم از این سوال این بود که ببینم کسی هست که دلش یه قصر بخواد. 35- همین قدر که نوشتی خوبه. خیلی قانع کننده بود. باشه چرا میزنی. 37- ببخشید نباید این سوال رو می پرسیدم. 44- اشتباه تایپی بود. 46- بله مهمه. 56- تو ویکی کامل توضیح داده. اگه تونستی "مستند راز" رو ببین. ولی من بهش اعتقاد ندارم. 58- تو یکی از پستات دیدم که گفته بودی رفتم شهر کتاب میر داماد و یه پک ارباب حلقه ها (یا هابیت) دیدم 150 هزار. منظورم از گیر دادن همون اعتراض کردنه. 59- واقعا عذر خواهی می کنم. فقط قصدم شوخی بود. 62- گفتم شاید دلت بخواد بعضی از سوالاتت رو از خودت بپرسند ولی تاحالا کسی نپرسیده باشه. 64- متوجه نشدم. ---------- نمی دونم چرا احساس می کنم از بعضی از سولام خسته شده بودی.
  17. جوری کسل

تبریک تولد

سینا جان با یک روز تاخیر تولدت مبارک. امیدوارم سال خوبی داشته باشی و هر ارزویی که کردی براورده بشه.
  18. جوری کسل

محاکمه ای از یخ و آتش (صندلی داغ)

سلام بر پادشاه بر حق وستروس ، یا خودمونی تر بخوام بگم ، چطوری سینا *تا جای ممکن توضیح بده.(هرچی بیشتر بهتر) *بعضی از سوالاتم تکراریه، خودم می دونم. ولی دوباره جواب بده. -------------------- 1-چشمات چه رنگیه؟ لنز میذاری؟ اگه میذاری چه رنگی؟ عینک می زنی؟ اگه میزنی همیشگی یا فقط موقع مطالعه؟ 2-ابروهات رو بر میداری؟ 3-موهات چه رنگیه؟ رنگ می کنی؟ اگه رنگ می کنی چه رنگی؟ موهات بلنده یا کوتاه؟ چه مدلی درست می کنی؟ 3-ریش و سیبیلت کامل در اومده؟ میزنی یا نه؟ اگه نمی زنی چه مدلی درست میکنی؟ اگه می زنی با تیغ میزنی یا ماشین؟ 4-پوستت چه رنگیه؟ 5-ناخونات رو بلند می کنی؟ ناخونات رو می خوری؟ 6-چپ دستی یا راست دست؟ پا چطور؟ 7-روزی چند با مسواک میزنی؟دندونات سالمه؟ پر کردی یا کشیدی یا ..... 8-قد؟ وزن؟ دور کمر؟ دور بازو؟ 9-تاحالا سیگار کشیدی؟ قلیون؟ مواد مخدر؟ 10-بیشتر کفش پا می کنی یا کتونی؟ شماره پات چنده؟ 11-بیشتر چه جور شلواری می پوشی؟ کتون یا لی یا پارچه ای؟(در مواقع مختلف توضیح بده. مثلا دانشگاه ، مهمونی و .....) بیشتر چه رنگی؟ 12-بیشتر پیراهن می پوشی یا تی شرت؟(اینم در مواقع مختلف توضیح بده) -------------------- 13-چند تا خواهر و برادر داری؟ هر کدوم رو توصیف کن؟(بیشتر خصوصیات اخلاقی و اگه خواستی ظاهری هم بنویس) اسم و سن؟ کدوم یکی رو بیشتر دوست داری؟چرا؟ 14-پدرت چه کاره است؟ چند سالشه؟ مادر هم شاغله؟ 15-وضع مالیتون رو از یک تا ده چند میدی؟ 16-اصالتا کجایی هستید؟ -------------------- 17-مسلمونی؟ نماز می خونی؟ به تمام اصول دین اعتقاد داری؟ چقدر دستورات دین رو در زنگیت وارد می کنی؟ 18-تاحالا شده از ته دل به خدا التماس کنی؟ موقعی که کاری از دست هیچ کسی بر نیاد؟(به طور کامل توضیح بده) -------------------- 19-به این سوالات با دقت جواب بده: تصور کنید در بیابان خشک و بی پایانی در حال راه رفتن هستید خسته،گرسنه،تشنه،پس از 5 ساعت پیاده روی... ناگهان ساختمان مجلل و با شکوهی در جلوی شما ظاهر می‌شود. 1.ساختمانی که جلوی شما ظاهر شده است چیست؟ الف-یک قصر ب- یک موزه ج-یک هتل د-یک بنای مذهبی (مسجد-کلیسا-......) 2.شما از چه طریقی وارد ساختمان می‌شوید؟ الف-پنجره ب- در ج- بالکن د- تونل زیر زمینی وقتی وارد ساختمان شدید آن را بسیار مجلل و باشکوه می یابید......ناگهان صدای در زدن می‌شنوید...در را باز می‌کنید و کسی را می‌بینید که واقعاً می‌خواستید با او باشید. 3. آن شخص کیست؟ به گشتن ادامه می‌دهید...پلکانی را می‌بینید که به طبقه بالا می‌رود.تست روانشناسی بسیار جالب!! 4.مارپیچی است یا مستقیم؟ از پلکان بالا می‌رویم تعداد پله ها را می‌شمارید. 5.چند پله بود؟(هر عددی از یک تا بی نهایت) بعد وارد اتاقی می‌شوید.......... 6.دلتان می‌خواهد این اتاق چقدر بزرگ باشد؟ الف-به اندازه یک آکواریوم ب-به اندازه یک اتاق معمولی ج-به اندازه یک جنگل د-به اندازه اقیانوس آرام 7.دلتان می‌خواهد رنگ دیوار اتاق چه باشد؟ الف-قرمز ب-سیاه و سفید ج- ارغوانی د-زرد یا پرتقالی و-رنگ های رنگین کمان یک میز جلوی شما ظاهر می‌شود... 8.آیا گرد- مربع- مثلث یا بدون شکل خاصی است؟ و ظرفی با 5 میوه روی آن قرار دارد: گیلاس- سیب- کیوی- طالبی-هندوانه 9.یک میوه را انتخاب کنید....... میوه ای که انتخاب کرده اید شما را به یاد این شخص می‌اندازد... 10.نام او را بنویسید. 11.شما میوه را برمی‌دارید و... الف-بلافاصله آن را می‌خورید. ب- قسمت کرم خورده را می‌ برید و قسمت سالمش را می‌خورید. ج-آن را می‌برید و داخلش را می‌بینید که کرم خورده است و....بعد به خوردنش ادامه می‌دهید د-اگر کرم خورده باشد تمامش را دور می‌اندازید از آن ساختمان خارج می‌شوید و 5 حیوان را می‌بینید.موش- آهو- اسب- دلفین- فیل 12.این حیوانت را به ترتیب اولویت که برایتان دارند رده بندی کنید *اگر قبلا به این سوالات جواب داده ای و جواب هایشان را میدانی ، همان جوابی که بار اول دادی رو بنویس. *اگر خواستی جواب ها رو برات می فرستم. -------------------- 20-دوست داشتی کدوم یکی از شخصیت های نغمه در دنیای واقعی حضور داشتن؟ و دلت می خواست چه نسبتی باهاشون داشته باشی؟(مثلا همکلاسیت باشن یا برادرت باشن یا دختر خالت باشن یا هر نسبت دیگر ، در ضمن هر چند تا رو می خوای می تونی انتخواب کنی) 21-حالا این رو در مورد بچه های فروم بگو؟ 22-مطمعنا تو این مدت با بعضی از خصوصیات اخلاقی بچه های فروم اشنا شدی! همچنین شاید تو ذهنت از اعضا تصویر سازی کردی. می خوام برای هر کدوم از اعضا هر چند تا از خصوصیات اخلاقی که فکر میکنی رو بنویسی ، و همچنین تصویر سازی که تو ذهنت از بچه ها کردی رو هم بنویس. حتی اگه یه ویژگی مثل رنگ چشم یا قد باشه یا هر چیز دیگر. ((مطمعنا دوستم Arya Starke رو می شناسی. البته یه مدت کوتاهی بود ، ولی هرچیزی که فکر می کنی در موردش بنویس هم اخلاقی و هم ظاهری.)) ------------------- 23-به این سوالات هم با دقت جواب بده: 1. دریا را با کدام یک از تیره، شفاف، سبزویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره ، گل آلود یا شفاف یا سبز 2. کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث 3. فرض کنید در راهرویی راه می روید. دو در می بینید، یکی در ۵ قدمی سمت چپ تان و دیگری در انتهای راهرو و هر دو در نیز باز هستند. کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است، آیا آن را برمی دارید؟ بله، خیر 4. این رنگ ها را ترجیح می دهید چگونه اولویت بندی شوند؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه و سفید 5. دوست دارید از نظر ارتفاع در کدام قسمت کوه باشید؟ 6. در ذهنتان اسب چه رنگی است؟ قهوه ای، سیاه یا سفید 7. طوفانی در راه است، کدامیک را انتخاب می کنید؟ یک اسب یا یک خانه *این سوالات رو از بانو تالیسا هم پرسیدم ، و اگه به این سوالات هم قبلا جواب دادی ، جواب هایی که بار اول دادی رو بنویس. *اگه خواستی جواب ها رو برات می فرستم. -------------------- 24-فکر کن پولدار ترین ادم جهان باشی (در این حد پولدار که اگر تمام دارایی های دنیا رو به توان 1000000 برسونی ، اندازه پول تو بشه) با توجه به تکلونوژی روز ، 5 الی 10 چیز که دلت می خواست بسازی یا بخری رو بگو؟ 25-گواهی نامه داری؟ چند بار امتحان دادی تا قبول شدی؟ 26-ماشین داری؟ چیه؟ 27-دانشگاه چطوره؟ خوش میگذره؟ 28-الان که رفتی دانشگاه ، به نظرت دانشگاه بهتره یا دبیرستان؟ 29-یه خاطره خوب و یه خاطره بد از دانشگاه بگو.(می دونم مدت کمیه) 30-یه خاطره خوب و یه خاطره بد از دبیرستان بگو.(البته اگه خواستی می تونی بیشتر بگی ، و مثل بانو تالیسا نگی خاطره بد نداشتم.) 31-دوست داری دوباره برگردی دبیرستان؟ 32-کدوم دانشگاه میری؟ 33-زیاد دعوا میکنی یا میکردی؟(منظورم فیزیکیه!) چرا؟ 34-معمولا تدافعی ای یا تهاجمی؟ 35-کدوم یکی رو انتخوا می کنی: علم - ثروت - قدرت (این سوال حداقل 15 خط توضیح بده و دلیل انتخواب و رد هر گزینه رو کامل شرح بده) 36-در حال حاظر دوست دختر داری؟ تا حالا دوست دختر داشتی؟ چندتا؟ 37-چند تا از ویژگی های اخلاقی و ظاهری که دلت می خواد همسر ایندت داشته باشه رو بنویس. 38-دوست داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 39-دلت چند تا بچه می خواد؟ چند تا پسر و چند تا دختر؟ ترتیب به دنیا اومدنشون هم برات مهمه؟ در مورد اسم گذاشتن هم فکر کردی؟ 40-دوست داری تو چند سالگی از این دنیا بری؟ دلت می خواد زمان دقیق مردنت هم بدونی؟ ترجیح میدی اول خودت بمیری یا همسرت؟چرا؟ 41-فحش میدی؟ تا چه حد زشت؟ 42-زیاد SMS میدی؟ دلیل خاصی داره؟ 43- در حال حاضر کار می کنی؟ تا حالا در چه شغل هایی مشغول بودی؟ 44- پش انداز داری؟ اگه امکان داره بگو چقدر؟ 45-اهل درد و دل کردنی؟ بیشتر برای چه کسی درد ودل می کنی؟ 46-چند تا دوست صمیمی داری؟ اسماشون رو بگو؟ 47-چه حیونی رو بیشتر دوست داری؟چرا؟ 48-م.ا.ه.و.ار.ه دارید؟ 49-بهترین هدیه ای که گرفتی چی بوده؟ بهترین هدیه ای که دیروز برای تولدت گرفتی چی بود و از کی بود؟ 50-مارک لپ تاپت چیه و چند تا داری؟ مارک گوشیت چیه و چند تا داری؟ چند تا سیم کارت داری؟ 51-نظر دیگران چقدر برات مهمه؟ 52-رنگ مورد علاقت؟ 53-درون گرایی؟ اگه هستی از این موضوع زجر می کشی یا لذت می بری؟ 54-چقد رویا پردازی می کنی؟ بیشتر در مورد چه چیز هایی؟ 55-چقدر بازی کامپیوتری میکنی؟ بیشتر چه سبکی؟ انلاین هم بازی می کنی؟ لَن چطور؟ یکی از خاطره انگیز ترین خاطره هات رو بگو؟ 56-در مورد قانون جذب شنیدی؟ بهش اعتقاد داری؟ تا حالا و زندگیت تاثیر مهمی داشته؟ 57-یه عکس از دکس تاپت بذار؟ 58-با توجه به محل سکونتت (و مطمعنا وضع مالی خوب) چرا به قیمت کتاب های ارباب حلقه ها گیر دادی؟ 59-دلیل خاصی داره که در سوال مهاجرت گفتی به ایتالیا و اسپانیا رفتی؟ خجالت نمی کشی فخر فروشی می کنی؟ -------------------- 60-به نظرت اخر کتاب چه اتفاقی برای بچه های ادارد می افتد؟ -------------------- 61-اگر تونستی به این سوال جواب بدی ، جوابش رو با پست خصوصی برام بفرست؟ روزی مادر دختری میمیرد. دختر در مراسم ختم مادر مردی را میبیند. به نظر دختر ، ان مرد ، مرد رویاهایش است. ولی سعی نمی کند به او شماره بدهد. چنر روز بعد دختر خواهر خود را می کشد؟ چرا؟ ------------------- 62- پنج الی ده تا از سوالات خودت رو از خودت بپرس و جواب بده. 63-یک سوال که دلت میخواست ازت بپرسند ولی نپرسیدند رو از خودت بپرس و جواب بده. 64-در هر سری از سوالات بهترین و بدترین سوال رو مشخص کن. 65- سوالام چطور بود؟ از یک تا ده چند میدی؟
  19. جوری کسل

اتفاقا جوابات خیلی هم عالیه. ولی الان یه هفته است نه کیبورد دارم و نه موس ، الانم تو کافینتم. اصلا فکر نمی کردم اینقدر زود بشینی رو صندلی داغ ، برای همین هم سوالاتم یکم ابکیه.
  20. جوری کسل

مگه تا حالا مشکلی پیش اومده که بخواهیم قاضی بذاریم. من مخالفم.
  21. جوری کسل

همین الان به طور ناخواسته وارد سایت اپارات شدم و به یه ویدیویی بر خوردم که خیلی تعجب برانگیز بود. شما هم یه نگاهی بندازید: http://www.aparat.com/v/Y1gMK
  22. جوری کسل

دشب چند فصل از کتاب یک رو خوندن. هر چقدر از زیبایی قلم مارتین بگیم کم گفتیم. رسیدم به فصل اخر برن ، میدونستم که تو این فصل بهش می گن پدرش مرده. کارگردان های سریال واقعا عالی کار کردن ، هر بار که اون سکانس سریال رو می بینم خیلی ناراحت می شم. ولی سریال جلوی کتاب حرفی برای گفتن نداره. فکر نمی کردم که کتاب بتونه اون حسو منتقل کنه ، مخصوصا با اون اهنگی که در سریال بود. وقتی رسیدم پنج شیش پاراگراف اخر بغض گلومو گرفت. هرچی میرفتم جلوتر بدتر می شد. پاراگراف اخر به قدری شدید شد که حتی صدام در نمی شد برای خودم زمزمه کنم. وقتی استاد گفت که باید یه سنگ تراش پیدا کنیم ، بغضم شکست. ده دقیقه تمام مثل دختر بچه ها داشتم گریه می کردم. من معمولا ادم احساساتی نیستم ، ولی وقتی رنجی که بچه های استارک کشیدن رو ببینی دل سنگ هم باشه می سوزه ، چه برسه به ادم.
  23. استاد عزیز از شما انتظار نداشتم از کلمه ی "براستارک" استفاده کنید. این کلمه برازنده شخصیت شما نیست. -------------------- شما رابرت رو سرزنش می کنید به خاطر بی توجهی اش به کار لنیستر ها ، از طرفی لنیستر ها رو متحد خودتون می دونید. تلکیف ما رو روشن کنید.
  24. جوری کسل

داشتم در مورد رهبران انقلاب ها در سراسر دنیا تحقیق می کردم که یه چیزی توجهمو جلب کرد. این جمله ی سرسی: "زمانی که تو بازی تاج و تخت را بازی می کنی، یا می بری یا می میری، هیچ حد وسطی وجود ندارد" چقدر شبیه جمله ی چه گوارا است که میگه: "در یک انقلاب، انسان یا پیروز می‌شود یا می‌میرد، اگر آن انقلاب واقعی باشد"
  25. جوری کسل

من به تریون رای دادم.