رفتن به مطلب

جوری کسل

اعضا
  • تعداد ارسال ها

225
  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های جوری کسل

1. جوری کسل

بحث پیرامون محاکمه هایی از یخ و آتش (صندلی داغ )

خوب همه که نمی تونن مثل تارگرین ها و لنیستر ها بی شرف باشند.
  2. جوری کسل

بار ِ عام ، باری برای عموم [گفتگوی آزاد]

پارسال شب یلدا خیلی بهتر بود همه تو حال و هوای بیست و یک دسامبر بودن. ولی امسال هیچ هیجانی نداریم.
  3. جوری کسل

وقایع پیرامون قیام رابرت

تبعیض نژادی شمالی ها از کی تاحالا نژاد پرست شدن؟؟؟
  4. جوری کسل

همین الان رسما Winter is Comming
  5. جوری کسل

وقایع پیرامون قیام رابرت

نه یه دفعه نفهمیدن ، نم نم فهمیدن. خوب ادارد بعد جنگ از یه جا فهمیده که لیانا تو برج شادیه. من که اخر حرفم گفتم "البته اون ملیساندرا ه.ر.ز.ه هیچ قدرتی نداره" پس استنیس رو مقصر قتل راب نمی دونم. راب کی غاصب بود؟؟؟ بخاطر خون خواهی پدرش قیام کرد ، اون موقع هم لنیستر ها تو راس قدرت بودن نه استنیس. الان من اگه به یکی از شخصیت ها گفته بودم احمق ، ریگار 70 تا اخطار میداد.
  6. جوری کسل

وقایع پیرامون قیام رابرت

تمام حرف هایی که در مورد اینکه چرا برندون تنها رفت کینگز لندینگ ، چرا شاه دیوانه رو تهدید کرد ، چرا پیش ریگار نرفت ، چرا منتظر نموند ریگار برگرده یا یکبار یکی گفت چرا نرفت شمال تا پرچمداراش رو خبر کنه و ...... ، در یک کلمه خلاصه میشه: غیرت شاید بقیه خاندان ها برایشان مهم نباشد که چه بر سر خواهر و مادرشان می اید ، ولی استارک ها اینطوری نیستند. نمی تونم شما رو درک کنم. یکی خواهرش رو دزدیده بعد میگید با مذاکره حلش می کرد. ولی راست میگید! برندون اشتباه کرد ، نباید می رفت پیش شاه دیوانه و خواستار مرگ ریگار میشد. باید سر ریگار رو برای ایریس می فرستاد. --------------------------------------------------------------------------------------------------- دیگه این خیلی مسخره اس که میگید لیانا در الویت ادارد نبوده! من نمی دونم ادارد کِی فهمید لیانا در برج شادیه ، ولی فکر نکنم از اول جنگ می دونست که بخواد حتی یک ثانیه وقت تلف کنه. همین شماها که میگید چرا ادارد رفت محاصره استورم لندز رو برداشت اگه اول می رفت سراغ لیانا هزار جور حرف می زدید. در ضمن استنیس هم خوب از ادارد تشکر کرد با کشتن پسرش(البته اون ملیساندرا ه.ر.ز.ه هیچ قدرتی نداره)
  7. جوری کسل

وقایع پیرامون قیام رابرت

خدا بگم این امتحانارو چیکار کنه راستی استاد خیلی مشتاقم شما رو روی صندلی داغ ببینم(البته بهمن ماه)
  8. جوری کسل

منم هنوز نصف سوالام مونده ، زمان محاکمه اگه بشه دو هفته خیلی بهتره یا دیگه ده روز.
  9. جوری کسل

خودم تو اینترنت اینو ندیدم ، از یکی از دوستام شنیدم. ولی مطمعنم درسته. انسانی شاید باورت نشه ، ولی الان ده تا کلمه ادبیات بخونم ، یک ساعت دیگه فقط یکیش یادم میمونه. من که دست به دامن "قانون جذب" شدم ، شاید مارتین بی رحم نظرش عوض شه. ---------- سامیانو قصد من تقلید نبود. حواسم نبود شما تو پست قبلی از کلمه "شیک" استفاده کردی.
  10. جوری کسل

سلام دوستان ، شبتون بخیر. می خواستم یک تست روانشناسی از شما بپرسم. ----- روزی مادرِ دخترِ جوانی میمیرد. در مراسم ختم ، دختر مردی را می بیند ، با خود می گوید این همان مرد رویاهای من است ، ولی نمی تواند به او شماره دهد. چند روز بعد دختر ، خواهر خودش را می کشد. چرا؟؟؟ ----- * این سوال به هوش یا تحصیلات ربطی نداره. * لطفا جواب رو در سایت بیان نکنید ، حتی اگر از درست بودن ان اطلاع ندارید. * اگر دلتون خواست جواب هاتون رو با پست خصوصی برام بفرستید. * اگر هم خواستید جوابش رو براتون می فرستم.
  11. جوری کسل

یه نکته ای در مورد سوال چهارم که شاید بخوای بدونی؟ فقط چهار درصد مردم دنیا دلشون می خواد زمان دقیق مرگشون رو بدونن. ----- چطور دلت می یاد بگی اریا میمیره؟ خیلی بی رحمی. ----- سوال 23 رو هم خیلی شیک پیچوندی.
  12. جوری کسل

محاکمه ای از یخ و آتش (صندلی داغ)

سلامی دوباره بر عروس خاندان استارک ------------------------------------------------------------ سوالات خانوادگی 1-پدرت چند سالشه؟ شغلش چیه؟ مادرت هم شاغله؟ اگه هست ، چه کاری؟چند تا خواهر و برادر داری؟ 2- خواهر و برادرات رو توصیف کن؟(حداقل 3 خط ، ویژگی های اخلاقی نه ظاهری)اسم و سنشون رو هم بگو؟ کدوم رو بیشتر دوست داری و چرا؟ 3- دوست داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟ چند تا پسر چند تا دختر؟ 4- دوست داری چند سال زندگی کنی؟ ایا می خوای زمان دقیق مردنت رو بدونی؟ -------------------- سوالات روانشناسی 5- دریا را با کدام یک از تیره، شفاف، سبزویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره ، گل آلود یا شفاف یا سبز 6- کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث 7- فرض کنید در راهرویی راه می روید. دو در می بینید، یکی در ۵ قدمی سمت چپ تان و دیگری در انتهای راهرو و هر دو در نیز باز هستند. کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است، آیا آن را برمی دارید؟ بله، خیر 8- این رنگ ها را ترجیح می دهید چگونه اولویت بندی شوند؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه و سفید 9- دوست دارید از نظر ارتفاع در کدام قسمت کوه باشید؟ 10- در ذهنتان اسب چه رنگی است؟ قهوه ای، سیاه یا سفید 11- طوفانی در راه است، کدامیک را انتخاب می کنید؟ یک اسب یا یک خانه * لطفا یا جواب ندهید یا راستشو بگویید. * اگر خواستید جوابش رو براتون می فرستم. -------------------- سوالات نغمه ای 12- چقدر نغمه برات مهمه؟ دربارش زیاد فکر میکنی؟ یا به نظرت کتابیه مثل بقیه کتاب ها؟ 13- به نظرت اخر داستان چه بلایی سر بچه های ادارد می اد؟ چی کار می کنن؟(همه ی بچه ها رو بگو) -------------------- سوالات مذهبی 14- به خدا اعتقاد داری؟ مسلمونی؟ نماز می خونی؟ 15- تا حالا شده از ته دل به خدا التماس کنی؟ موقعی که ببینی هیچ کاری از دست هیچ کس بر نمی اد؟ -------------------- سوالات فرومی 16- با کدوم یکی از بچه های فروم راحت تری؟ چرا؟ 17- دوست داری کدوم یکی از بچه های فروم همکلاسیت باشن؟ -------------------- سوالات شخصی 18- وضع مالیتون چطوره؟ از یک تا ده چند میدی؟ 19- فکر کن پولدار ترین ادم جهان بودی (در این حد پولدار که اگر تمام دارایی های دنیا رو به توان 1000000 برسونی ، اندازه پول تو بشه) با توجه به تکلونوژی روز ، 5 الی 10 چیز که دلت می خواست بسازی یا بخری رو بگو؟ 20- یکی از بهترن خاطرات دبیرستانت رو بگو؟ یکی هم از بدترین ها؟ 21- ماشین داری؟ چیه؟ 22- 3 تا از بزرگترین الگو های زندگیت رو بگو؟(در حال حاظر) دلیلت چیه؟ -------------------- سوالات همینطوری 23- یکی از سوالاتی که دلت می خواسته ازت پرسیده بشه ولی کسی نپرسید رو از خودت بپرس و جواب بده؟ 24- سوالام چطور بود؟ خسته کننده بود؟
  13. جوری کسل

تالیسا خانوم با توجه به رتبه و رشتتون خیلی علاقه مند شدم که از راهنمایی هاتون استفاده کنم. اگر اشکالی نداره و سرتون شلوغ نیست از هفته ی بعد سوالاتمو با پست خصوصی براتون بفرستم.
  14. جوری کسل

محاکمه ای از یخ و آتش (صندلی داغ)

سلام بر ملکه شمال توجه 1: اگر احساس کردید سولات بیش از حد شخصی است می توانید جواب ندهید. توجه 2: تا جای ممکن توضیح کامل بدهید. -------------------------------------------------------------- 1- قدتون چقدره؟ وزنتون چقدره؟ در کل چاقید یا لاقر؟ دور شکمتون؟ پوستتون چه رنگیه (روشن ، برنزه و .....)؟ 2- عینک می زنید؟ اگر می زنید در مواقع مطالعه یا همیشه؟ چشم هایتان چه رنگی است؟ لنز می ذارید؟ اگر می ذارید چه رنگی؟ 3- موهاتون چه رنگیه (اصلی)؟ رنگ می کنید؟ مش می کنید؟ چه رنگی؟ بلنده یا کوتاه؟ 4- چپ دستید یا راست دست؟ پا چطور (راست پا یا چپ پا)؟ ناخوناتون رو می خورید؟ 5- دماغتون رو عمل کردید؟ اگه عمل کردید در چند سالگلی؟ دلیلش زیبایی بود یا دلیل پزشکی داشت؟ 6- معمولا روزی چند بار مسواک می زنید؟ تا حالا دندوناتون رو پر کردید یا کشیدید یا .....؟ -------------------------------------------------------------- هر کدام از سوالات زیر رو در سه بخش: * مهمانی رفتن با فامیل ها(یا به خانه ی فامیل رفتن) * مهمانی رفتن با دوستان * دانشگاه جواب بدهید. 7- بیشتر کتونی می پوشید یا کفش(پاشنه بلند یا کوتاه) یا .... ؟ شماره پاتون چنده؟ 8- بیشتر چه جور شلواری می پوشید؟ 9- بیشتر مانتو تن می کنید یا چادر؟ شال یا مقنعه؟ 10- بیشتر از کدام یک از موارد زیر استفاده می کنید؟ دست بند - ساعت - انگشتر - حلقه - گردن بند 11- تا چه حد ارایش می کنید؟(در هر سه بخش بالا مشخص کنید)
  15. جوری کسل

اخه یه جور گفتید "بچه" گفتم حتما سنتون بالای چهله.
  16. جوری کسل

مگه ما بچه ها دل نداریم بر بخوره!!!!! تازه خوشحال هم شدم.
  17. جوری کسل

واقعا استاد شما تو دیفرانسیل نکته جذابی می بینید؟؟؟؟؟ تالیسا جان ، من تابستون روزی 7 ساعت درس می خوندم. شاید باورتون نشه ولی از اون موقع که تو این فروم ثبت نام کردم ، ساعت مطالعه ام شده 3 ساعت. تالیسا خانوم مگه شما چند سالتونه که به ما می گید "بچه" به یک خائن سلام برسونم. موقعی که تو یکی از پستاش خداحافظی کرد ، به من گفت من تا بهار دیگه تو سایت نمی ام. و تو توی این شش ماه به جای من از خاندان استارک دفاع کن. من فکر می کردم نهایت روزی 10 دقیقه از وقتمو بگیره ، نه اینکه 4 ساعت. ولی همین خائن کاری کرد که تمام نمرات میان ترم من بالای 16 بشه.
  18. جوری کسل

اگه امسال کنکور قبول نشیم ، یک سال دیگه وقت داری. ولی صندلی داغ فقط یکباره. تازه جذابیت سوال و جواب های صندلی داغ بیشتر از سوالات دیفرانسیله.
  19. جوری کسل

سامیانو به سوالات من خوب جواب داد. من راضی ام. ولی در بعضی از سوالات کم کاری کرده. ----------------------------------------------------------------- من به اِسرار دوستم "Arya Starke" در فروم ثبت نام کردم ، و الان هم دوتایی داریم سوال طرح می کنیم(هیچ کدوممون تا حالا تجربه صندلی داغ رو نداشتیم). حالا میشه من سهم سوالات Arya رو هم داشته باشم؟؟؟
  20. جوری کسل

به درخواست رنلی یه عکس از دکس تاپت گذاشته بودی. تو نوار استارت ایکون "شارژ باطری" وجود داشت.
  21. جوری کسل

ریگار اگه یه ذره انصاف داشته باشی این حرفمو قبول می کنی. بعضی سوالات چند بخشی اند ، و باید در چند پست مجزا پرسیده شود. چون هر سوال وابسته به جواب سوال قبلی است. برای همین اگه میشه این قانون که میگه سوالات باید در 2 پست باشند رو حذف کن. -------------------------------------------------------- در مورد یک تایپ جدید که مربوط به صندلی داغ میشه ، به نظرم خوبه. اگه بقیه اعضا هم موافق باشن تایپش رو ایجاد کنید.
  22. جوری کسل

به نظرم تعداد سوالات بشه 60 تا بهتره ، دیگه نهایتش50 تا. یه موضوع دیگه. سوالاتمون رو تو 4 یا 5 پست بپرسیم بهتره. چون با جواب هایی که شخص مورد محاکمه میده سوال های جدیدی میشه طرح کرد که وابسته به سوالات قبلی است.
  23. جوری کسل

بیوگرافی بازیگران سریال بازی تاج و تخت

تصاویری از خانم میسی ویلیامز در نقش اریا استارک میسی ویلیامز میسی ویلیامز در نقش Loren Caleigh در سریال The secret of crickley hal میسی ویلیامز در نقش Jay در سریال Corvidae میسی ویلیامز در نقش Arya Stark در سریال Game of Thrones
  24. جوری کسل

مگه ما دل نداریم