رفتن به مطلب

جوری کسل

اعضا
  • تعداد ارسال ها

225
  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های جوری کسل

1. جوری کسل

محاکمه ای از یخ و آتش (صندلی داغ)

چطوری لنیستر این دو تا سوال رو باید تو پست قبل می پرسیدم ، ولی یادم رفت. 15- دماغت رو عمل کردی؟ 16- تا حالا سیگار کشیدی؟ ---------------------------------------------------------------------- سری دوم سوالات: 17- درو شکمت چند سانته؟ دور بازوت چند سانته؟ دور رونت چند سانته؟ دور گردنت چند سانته؟ 18- فکر میکنی من ادم بی منطقی هستم؟ 19- هر کدوم از برادرات رو در سه سطر توصیف کن.(ویژگی های اخلاقی ، نه ظاهری). اسم و سنت شون رو هم بگو. کدوم یکی از برادرات رو بیشتر دوست داری؟ به چه دلیل؟ 20- شغل پدرت چیه؟ مادرت هم شاغله؟ پدرت چند سالشه؟ وضع مالی تون خوبه؟ از یک تا ده چند میدی؟ 21- به خدا اعتقاد داری؟ مسلمونی؟ اگر قبول داری: تا حالا شده از ته دل به خدا التماس کنی؟ موقعی باشه که ببینی به جز خدا کاری از دست کسی بر نمیاد؟ کِی و چرا؟ 22- فکر کن پولدار ترین ادم جهان بودی (در این حد پولدار که اگر تمام دارایی های دنیا رو به توان 1000000 برسونی ، اندازه پول تو بشه) با توجه به تکلونوژی روز ، 5 الی 10 چیز که دلت می خواست بسازی یا بخری رو بگو؟ 23- بزرگترین فرمانده نظامی تاریخ به نظرت کیه؟(البته به جز راب استارک ). دوست داشتی در رکابش بجنگی؟ 24- اسم 3 پادشاه عادل؟ 3 پادشاه مقتدر؟ 3 پادشاه بی رحم؟ 3 پادشاه احمق؟ دوست داشتی به کدومشون خدمت کنی؟ 25- یکی از بهترن خاطرات دبیرستانت رو بگو؟ یکی هم از بدترین ها؟ 26- دوست داری برگردی به دوران دبیرستان؟ یا دانشگاه رو ترجیح میدی؟ اگه دبیرستان رو انتخواب کردی ، دلیلت چیه؟ 27-ماشین داری؟ چیه؟ اگه دای خوش به حالت 28- از من بدت می اد؟ 30- زیاد دعوا می کنی یا می کردی؟ معمولا به چه دلیل؟ می زدی یا می خوردی؟ مُف خوری دعوا می کردی( یعنی چند نفری یه نفرُ خفت می کردید) یا مردونه( یه نفره با یه لشکر می جنگیدی) 31- فکر کن یکی از ده نفر زیر در ایران علیه دولت قیام کنند. و نیمی از مردم هم بهشون ملحق بشن. به ترتیب مشخص کن که به کدوم یکیملحق میشی. دلایلت برای هر گزینه هم بنویس. ادارد استارک - رابرت براثیون - تایون لنیستر - جان ارین - هاستر تالی - دوران مارتل - میس تایرل - ایریس تارگرین - بالون گریجوی - منس ریدر - دولت 32- یه سوال می پرسم سریع جواب بده. خیلی سریع! 10 بار بگو " پنگال پنگال پنگال ..... " . . . . سوپ رو با چی می خوری؟ 33- سوال قبلی رو چی جواب دادی؟ خیلی مسخره بود؟ 34- انشا بچگی مون که تو مدرسه می گفتن. علم بهتر است یا ثروت. ولی به نظرم این سوال ناقصه. یک مثلث با سه راس : علم ، ثروت ، قدرت کدوم یکی رو انتخواب می کنی؟ با دلیل. 35- 3 تا از بزرگترین الگو های زندگیت رو بگو؟(در حال حاظر). تو بچگی(دوران دبستان) چه کسایی بودن؟ 36- سوالام خسته کننده بود؟(راستشو بگو)
  2. جوری کسل

محاکمه ای از یخ و آتش (صندلی داغ)

سلام لنیستر 1- عینک می زنی؟ 2- مو داری؟ موهات چه رنگیه؟ بلنده یا کوتاه؟ چه مدلی درست میکنی؟ رنگ می کنی؟ 3- قدت چقدره؟ وزنت چقدره؟ 4- بیشتر شلوار لی می پوشی یا کتون یا پارچه ای؟ بیشتر چه رنگی؟ 5- پیراهن می پوشی یا تی شرت؟ سایزت چنده؟ 6- کفش پا می کنی یا کتونی؟ شماره پات چنده؟ 7- چشم هات چه رنگیه؟ لنز میذاری؟ 8- پوستت چه رنگیه؟ 9- ابروهات رو بر می داری؟ (راستشو بگو) 10- چاقی یا لاغر؟ 11- ریش و سیبیل داری؟ اگه داری چه مدلیه مزنی؟ 12- ناخونات رو می خوری؟ 13- روزی چند بار مسواک می زنی؟ دندونات سالمه؟ تاحالا پر کردی؟ 14- از کدوم یکی از این ها استفاده می کنی؟ دست بند - انگشتر - حلقه - گردن بند - ساعت
  3. جوری کسل

بار ِ عام ، باری برای عموم [گفتگوی آزاد]

شوالیه ها وظیفشون دفاع از مظلومینه. استنیس هم از رابرتِ مظلوم در برابر تارگرین های خون خوار دفاع کرد.
  4. جوری کسل

فکر می کنم در مورد اسم به اندازه کافی بحث کردیم. بهتره تایپ رو ایجاد کنیم. ولی به نظرم اول باید یک سری قوانین براش بنویسیم تا در اینده مشکلی پیش نیاد یا خدایی نکرده بین اعضا کدورت ایجاد نشه. در مورد اسم تایپ هم به نظرم اسم خدایان نباشه ، و اگر بخواهیم بذاریم ، خدایان قدیم بر همه ی خدایان تقدم دارند. --------------------------------------------------------------------- فروم مثل سایت نیست؟ یعنی وقتی در خود سایت ، پاسخ یک پستی رو میدی در زیرش می اد. ولی در فروم بعد از اخرین پست می اد. به نظرم اگه مثل خود سایت باشه بهتره.
  5. جوری کسل

بنظرم "سیاه چال هارن هان" خوبه ، "تخت اهنین" هم خوبه. ------------------------------------------------ استاد حالا که شما می خواهید نفر اخر باشید ، پس من نفر یکی مونده به اخرم.
  6. جوری کسل

استنیس برو از سایت وینترفل دانلود کن ، ولی بعدش باید با برنامه WinRar درستش کنی. نمی دونم این مشکل برای بقیه هم پیش اومد یا نه، ولی وقی من Rar کردم ، تمام عکس های کامپیوترم به فنا رفت. ------------------------------------------------------------------------- در مورد صندلی داغ من موافقم ، به شرطی که اخرین نفر باشم.
  7. جوری کسل

من باید شرمنمنده باشم کیوان جان که اینقدر سوال می پرسم نه شما. -------------------------------------------------- کینگ رابرت ممنون که توضیح دادید.
  8. جوری کسل

یه خواهشی از مدیران داشتم. من از "م.م.استارک" مدیر سایت وینترفل خواستم تا لینک کتاب کمیک "بازی تاج و تخت" رو بهم بده و "م.م.استارک" گفتن که مدیران سایت وستروس دارن. تو قسمت دانلود کتاب ها هم پنج قسمتش ترجمه شده، اگه میشه لینک انگلیسیشو بدید.
  9. جوری کسل

استنیس ، برای منو زد 50 ، 50 . ولی به نظرم اشتباهه.
  10. اگه بخوای "کشتن میهمان" رو بخاطر کار فری ها در نظر نگیری پس "خیانت به سوگند وفاداری" هم باید بخاطر کار بولتون ها در نظر نگیری. با این وجود "زنا محارم" گزینه اوله. الان داری کیف میکنی که کار خاندانت از نظر مردم در رتبه ی پایین تری قرار گرفته؟
  11. جوری کسل

منم مشکل ندارم. استاد چند وقت پیش برای منم اینطوری شد ، بعد یه هفته خودش درست شد. اقای Beric چه خواسته ای دارند؟
  12. جوری کسل

اگه میشه یه توضیحی درباره ی وارامیر بدید؟
  13. از تیتر سوال هم معلومه. موضوع سر اسیب های اجتماعی نیست ، سر گناهه. وقتی بحث گناه می اد وسط ، دیگه هیچ کس نمی تونه منکر این بشه که ز.ن.ا.م.ح.ا.ر.م بدترین گناهه. ریگار به نظرم داری بخاطر خاندانت ز.ن.ا.م.ح.ا.ر.م رو کوچک تر از بقیه نشان میدی ، اخه تو خاندان شما........
  14. جوری کسل

نحوه نوشتار و تلفظ اسامی در ویکی

الان داشتم تو سایت می چرخیدم که اتفاقی به این تاپیک رسیدم ، و بحثی در مورد اینکه نام قلعه ها باید ترجمه شود یا نه؟ من بیشترین ترجمه ای که کردم ، ترجمه ی Reading کتاب درسی بوده و رو هم دیگه 50 تا کلمه انگلیسی هم بلد نیستم ( چطوری من نمره قبولی گرفتم؟ ) ولی اینو می دونم که اسم مکان ها و بعضی اسم های خاص نباید ترجمه بشه. به نظر من اگه تو ویکی وقتی اسمی رو (چه مکان ، چه شخصیت و .....) ترجمه می کنید انگلیسیش رو هم جلوش بذارید خیلی بهتره. مثلا: برج شادی (Tower of Joy). چون خیلی از مقالات ترجمه نشدن و لینکی هم ندارن و اگه بخوای تو ویکی انگلیسی دنبالش بگردی باید اسم انگلیسیشو بلد باشی. ------------------------------------------------------------------------------------------------- راستی بعضی موقع ها که پست های Manuel رو می خونم گیج میشم (اینقدر اسامی انگلیسی داره). بهتر نیست که فارسیش هم بنویسی؟
  15. جوری کسل

همکاری در ترجمه کتاب، اخبار و مقالات

اول از همه ورودت به سایت رو خوش امد میگم "آریا فرمانی". راستش من کتابارو (نه ترجمه خانم مشیری و نه ترجمه سایت وینترفل) کامل نخوندم. از هر کدوم فقط چند فصل خوندم. ترجمه سایت وینترفل میگن سانسور داره ولی خودشون تا حد زیادی تکذیب می کنن. و یک جا شنیدم که ترجمه ی خانم مشیری در ضرب المثل ها ضعیف است(البته من قبول ندارم) ترجمه خانم مشیری عالی بود ، ترجمه سایت وینترفل هم خوب بود ، ولی تا وقتی یک متن مشابه از هر دو ترجمه رو نخونی تفاوتش رو نمی فهمی. شما اگه دوست دارید می تونید چند فصل از کتابای یک و دو رو ترجمه کنید و اگر ازش استقبال شد به کارتان ادامه دهید. ولی شما که دارید زحمت می کشید بهتر است از کتاب چهارم شروع کنید. (یا کتاب سه ، چون گروه ترجمه سایت وینترفل اولین ترجمه یشان بوده و خودشان هم قبول دارند که اوایل بسیار ضعیف بوده)
  16. یه حسی بهم میگه داری یه نقشه میکشی تا منو از سایت اخراج کنند!!!
  17. samiano چرا از پست قبلیم تشکر کردی؟ می خوای خودتو مظلوم نشون بدی؟
  18. مکر لنیستر، تنها چیزی که دارند! هر کار بدی که خواستن بکنن ولی به اسم خودشون تموم نشه.
  19. خواستید چی شفاف سازی بشه
  20. خوب!؟ مگه من حمله کردم که بخواید چیزی بگید یا دفاع کنید!؟