رفتن به مطلب

جوری کسل

اعضا
  • تعداد ارسال ها

225
  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های جوری کسل

1. جوری کسل

هویت واقعی تیریون

اگان پسر ریگار نیست!!!!! پس پسر کیه؟
  2. جوری کسل

بار ِ عام ، باری برای عموم [گفتگوی آزاد]

یه سوال دیگه هم داشتم: تو قسمت اخر فصل 2 ، اخر فیلم ، همونجا که سموئل با دو نفر هستند ، بعد وایت واکر ها میان. می خواستم بدونم اون دو نفر تو خونه کرستر میمیرم یا نه؟ --------------------------------------------------------------------------- کینگ رابرت من مرگ چند تا از شخصیت های مهم رو فهمیدم ، این چند تا هم روش. اگه میشه این پنج تا سوال رو جواب بدید.
  3. جوری کسل

در مورد پرچمدار امبر ها: در مورد فرمانده جانوس(فرمانده نگهبانان شهر): در مورد بریندن تالی: تو فیلم چی؟ میمیره یا نه؟
  4. جوری کسل

داشتم یه مقاله می خوندم به شرح زیر : "در داستان نغمه‌ای از یخ و آتش و در پیشگویی‌های باستانی «کتاب آشای» آمده است که نبرد بی‌پایان مابین خیر شر در هنگام ظهور موعودی با نام کلی آزو آهای که در دستش شمشیر لایت‌برینگر را دارد. پایان می‌پذیرد. از دیگر نشانه‌های ظهور او ساخته شدن شمشیر لایت‌برینگر، ظهور شمشیر سرخ قهرمانان و بیدار شدن اژدهای سنگی است." 1- "ظهور شمشیر سرخ" یعنی چی؟ اگه میشه یه توضیحی بدید. 2- "بیدار شدن اژدهای سنگی" منظورشون همون اژدهاهای قلعه دراگون است یا چیز دیگر؟ ------------------------------------------------------------------------- دو تا سوال هم در باره ی عروسی خونین داشتم: 3- ایا بریندن تالی مرد؟ 4- ایا پرچمدار امبر ها مرد؟ (همونی که وقتی راب پرچمداراش رو خبر کرد ، با راب مخالفت کرد و گرگ راب انگشتاش رو کند.) ------------------------------------------------------------------------- و سه سوال هم در مورد بنجن استارک: 5- بنجن چه زمانی به نایت واچ پیوست؟ قبل از قیام یا بعد از قیام؟ یا خیلی قبل تر؟ 6- چرا به نایت واچ رفت؟ 7- ایا هنوز زندس؟ ( کسایی که کتاب پنجم رو خوندن) ------------------------------------------------------------------------- لطفا به سوالاتم به ترتیب جواب بدید.
  5. جوری کسل

s.i.s سه تا پیشنهاد دارم: 1-بدی یکی از اقوام ، اشنایان یا دوستان که پرینتر دارند برات چاپ کنند. خیلی ارزون در میاد. (فقط پول رنگ) 2-هر مدرسه ای با یکی از انتشاراتی ها قرار داد داره ، اگه بری یک صفحه پشت رو فقط با 35 تومن میزنن. معمولا با محتوا کاری ندارند. 3-میتونی به کتاب فروشی ها هم بری ، شاید بخاطر حجم زیاد کتاب بهت تخفیف بدن(یک برگه پشت رو 200 تومن) پول صحافی یک ذره گرون در میاد.
  6. جوری کسل

دارم دیونه میشم. تو این سه روز فقط چهار بار سایتو باز کرد. همش میزنه "پیدا نشد". همه سایتا به جز وستروس و وینترفل رو باز میکنه ، حتی دانلود هم می تونم بکنم. از امروز صبح هم میزنه سایت فیلتره. مطمعنید سایت درسته؟
  7. جوری کسل

مشکل از سایته یا اینترنت من؟ از دیروز تا حالا یه بار سایتو باز می کنه ، سه بار باز نمی کنه!
  8. جوری کسل

::.::.:: تاپیک کل کل خاندان های وستروس ::.::.::

می دونید مشکل شما چیه؟ مشکلتون اینه که همتون دنبال حکومت کردنید ، چیزی که ادارد هیچ وقت نمی خواست. ------------------------------------------------------------------------------ اگه ادارد پیش نهاد لیتل فینگر رو قبول می کرد مشکلات تازه شروع می شد. لنیستر ها که برای نجات جان سرسی و توله هاش و باز پس گیری تخت اهنی وارد جنگ می شدن. رنلی هم که ارتش تایرل ها رو داشت (و شاید ارتش براثیون ها) استنیس هم ساکت نمی شست. (شاید ارتش براثیون ها با استنیس هم پیمان می شدن) دورنی ها فرصت را مناسب می دانند (البته اگه مرگ خاهرشان را از یاد نبرده باشند) که از لنیستر ها انتقام بگیرند. بالون هم تا حوصله اش سر میره قیام میکنه. پرچمداران استارک و تالی هم با ادارد بودند. این گاو ماده (منظورم لایسا) که کاراش معلوم نمی کنه. تازه مادر مارمولک ها هم هست ، که به هیچ صراتی مستقیم نیست. به نظرت ادارد چطور می خواست حکومت کنه؟؟؟ درسته من همه جوره از ادارد (در کل استارک ها) دفاع می کنم ، ولی ادارد به درد پادشاه بودن نمی خورد.
  9. جوری کسل

راب یه بیگناه رو کشت راب جاسوس داشت خوب اینم از نبوغش که به اون شکل فجیح لنیستر های به اصطلاح باهوش رو شکست داد. تازه بهش میگن "استراژی غافل گیری" شاید باورتون نشه ، ولی من در همه ی موارد زندگی به جز چیز هایی که مربوط به استارک ها میشه خیلی با منطقم. من وقت کتاب خوندم ندارم. ولی فکر کنم ترسو تو چشم های شاه کش دیده. من این شخص رو نمی شناسم. بعد به چه جرئتی می خواد درباره ی ادارد قضاوت کنه من کی خونم به جوش اومد. فقط بخاطر وضعیت فعلیم (منظورم کنکوره) ارامش روانی ندارم.
  10. جوری کسل

منظورمو بد متوجه شدی. به K1 گفتم اگه از بچه ها خوشت نمیاد ، پس طرف دار پیر ها شو. و چون پایسل و شما پیر ترین افراد وستروس هستید ، شما رو مثال زدم. میشه بیشتر توضیح بدی. لطفا بگید. می خوام بدونم. کدوم کار غیر اخلاقی؟ بعضیا می خوان سانسا رو با لیدی اولنا مقایسه کنند؟ من هیچ وقت استاد امون رو با پایسل یکی نکردم. استارک ها عادتشونه ، بیشتر فکر رفاه دیگرانند تا خودشون. برای همین اسم قلقلک دهنده رو به جاکین داد. اموری لوچ رو هم بخاطر نجات جان خودش. با کاری هم کرد جان خودش و دوستاش رو نجات داد. اگه اریا اسم تایون ، سرسی و جفری رو میداد ، مطمعا همتون می گفتین که گند زده به فیلم. مگه میشه یه بچه 9 ساله بزرگترین شخصیت ها رو حذف کنه! در ضمن مگه اریا از خیانت لیتل فینگر ، رز بولتون ، والدر فری و ..... خبر داشت. فکر کنم تو محل شما به شرافت میگن ، حماقت. معلومه که نابغه جنگی بود. نکنه شک داری. دیگه چی بگم ، بهم اختار دادن.
  11. جوری کسل

یجوری گفتی که انگار فقط زنده میمونن و هیچ کار مهمی انجام نمی دهند. برن که قراره با ادر ها مبارزه کنه. اریا که میره(اسپویلره نمی تونم بگم). سانسا که تو پایتخته و مطمعا کارای مهمی انجام میده. جان هم میشه(بازم اسپویلره نمی تونم بگم). و .....(این یکی واقعا اسپویلره) ما هم هر روز به خدایان جنگل دعا می کنیم که پسر ریگار نباشه. اخه استارک ها و در کل شمالی ها از خون نخستین انسان ها اند و هیچ وقت با اندال ها و جنوبی ها وصلت نکرده اند. مخصوصا با چوپان هایی که مارمولک دارند. اگه با بچه ها مشکل داری برو طرف دار استاد امون و استاد پایسل شو. ما شمالی ها صاف ساده ایم. ظاهر و باطن یکی. بلد نیستیم مثل لیتل فینگر ، تریون ، استاد پایسل و........ باشیم و تمام زندگیمون پر از دروغ و خیانت به یکدیگر باشه.
  12. جوری کسل

یعنی منظورت اینکه استارک ها احمقن؟ همین تایون که بهش افتخار می کنید و می گید کستمیر رو با خاک یکسان کرده ، مثل سگ از راب می ترسید. اخر سرم با کثیف ترین حقه ی ممکن شکستش داد. همین جیمی که به تواناییاش می نازید که جوان ترین شوالیه بوده و فلان و فلان ، راب اسیرش کرد. رابی که فقط یک پسر بچه ی 16 ساله بود. رابی که بزرگترین مسئولیتش اموزش تیر اندازی به برادر کوچکترش بود. رابی که بزرگترین نابغه ی نظامی شد. اداردی که در تمام صفاتش اول بود ، شجاعت ، شرافت ، صداقت و .... . اداردی که از شمال سرزمین های همیشه زمستان تا جنوب دریاهای دورن ، از غرب معادن طلای لنیستر ها تا شرق دره های ارن کسی نمی توانست ازش بد گویی کند. اداردی که رابرت را به پیروزی رساند. با وجود اینکه از لنیستر ها متنفر بود خواست تا جان سرسی هرزه را نجات دهد. برنی که با این که فقط 9 سال دارد و توانایی راه رفتن ندارد به جایی رفت که بقیه از تصور کردنش هم وحشت دارند. اون هم برای نجات مردمی حیوان صفت که به کل خاندانش ظلم کردند. ریکون 6 ساله هر کاری در توانش بود برای برادرش کرد ، اما جیمی با دروغ گفتن به تیریون تمام زندگیش رو نابود کرد. اریا هم............. استارک های که دیوار رو ساختن ، استارک هایی که یکی از مستحکم ترین دژ ها رو ساختن ، استارک هایی که وقتی برادران شب چرت می زدند با وحشی ها مقابله می کردند ، استارک هایی که....... وقتی تمام پادشاهی ها در مقابل اندال ها سر خم کردند ، فقط استارک ها ایستادگی کردند. همین تایون و دوران (که خیلی بهش می نازید) و...... حتی یک روز می توانند شمال را در زمستان نگه دارند؟ کاری که استارک ها 8000 سال انجام دادند. حالا بگو ببینم ، ارزش لنیستر ها بیشتره یا مدفوع اسب استارک ها؟ ناظر: لطفا برای جلوگیری از سو تفاهم و ناراحتی احتمالی از کلمات و لحن مناسبتری استفاده کنید .
  13. جوری کسل

درسته. شاید 70% کاربر های عضو شده نام و خاندان استارک ها رو داشته باشند ولی کدومشون فعالیت می کنند؟ فقط ثبت نام کردند ، دریغ از یک پست.
  14. جوری کسل

تارگرین ها و لنیستر ها مظلوم واقع شدن!!! ریگار و استاد امون که مثل اژدها از خاندانشون محافظت می کنند. لنیستر ها هم که دو تا لرد تایون ، دو تا تریون و ..... دارند. براثیون ها هم که کینگ رابرت و استنیس براثیون رو دارند. البته رنلی رو هم دارند که ستون پنجم دشمنه. ما استارک ها کیو داریم؟؟؟ فقط سر تالیسا. وینترفل و برندون معمار هم که فعالیتشون کمه. جورامون هم تازگیا پست نذاشته. اریا هم که دیگه نمیاد تو سایت. اس ای اس هم مواضعش نا مشخصه.
  15. جوری کسل

دوستان من همین الان داشتم قسمت 9 فصل 1 رو میدیدم که به مشکل برخوردم. در دقیقه 20 استاد امون به جان اسنو میگه: "پدر من ماکور (یا میکار) بود. اول با اسمش. برادرم اگان بعد از او حکومت کرد. وقتی من نخواستم پادشاه بشم حکومت با پسرش ایریس ادامه پیدا کرد. که بهش شاه دیوانه می گفتند." اگر به لینک زیر بروید: --------------------------------------------------------- https://westeros.ir/wiki/index.php?title=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%B4%D8%AC%D8%B1%D9%87_%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86 --------------------------------------------------------- میبینید که پسر اگان پنجم ، جیهریس دوم بوده است. پس چطور استاد امون می گوید بعد از اگان ، پسرش ایریس پادشاه می شود. ایریس نوه ی اگان می شود ، نه فرزند اگان. یعنی الان ویکی اشتباه کرده یا استاد امون؟؟؟
  16. من از تمام تارگرین ها به خصوص اگان فاتح و از تمام لنیستر ها به خصوص شاه کش متنفرم. و هر کاری در توانم باشه برای استارک ها و براثیون ها انجام می دهم.
  17. جوری کسل

رازهای ناگفته زندگی و مرگ پرنس ریگار

می دونستم حتما یکی این سوال رو می پرسه. 1- او یکی از معدود فرماندهانی بوده که به قسمش پایبند بوده حتی اگر شاهش نیز کشته شده باشد. 2- وقتی که جان کانیگتون و فرمانده این گروه سربازان در شهر استونی سپت بودند ، مشاجره ای بینشان رخ می دهد و جان به این فرمانده بی احترامی می کند. ولی چون جان فرمانده کل ارتش بوده این فرمانده نمی تونه چیزی به جان بگه. برای همین اینقدر تلاش می کرده تا جان را تبعید کنه. هر کدام از این اتفاقاتی که من گفتم چندین روز طول کشیده است.مثلا: 1- تبعید جان ، از بار انداز تا ان ف.ا.ح.ش.ه خانه. 2- پیاده رفت از ف.ا.ح.ش.ه خانه تا ترایدنت. 3- چند روزی فکر می کند که ایا به ارتش رابرت بپیوندد؟ 4- سفر جان از ترایدنت به سمت دراگون استون ، که در این راه زخمی شده و مجبور شد چندین روز را در مسافر خانه ای بگذراند. 5- چند روز پیاده روی به سمت ایسوس. 6- چند روز در دستان ماموران انتقال. 7- بعد از ان هم که دوباره به سمت ایسوس راه افتاد. 8- چند روزی هم کنار هاولند رید و لیانا بوده. باید توجه کرد که جان بیشتر این مسیر ها را پیاده بوده است. ولی فاصله ی زمانی بین "نبرد ناقوس ها" تا "یورش به برج شادی" هم زیاد نبوده ، شاید مقدار بسیار کمی تناقض ایجاد بشه. --------------------------------------------------------------------------------------------------- اگر سوال دیگری داشتید حتما بپرسید.
  18. جوری کسل

یکبار در مقاله ای خواندم که فقط استخوان های بدن او بودند. ممکنه این استخوان ها برای هر کسی باشند. طبق فرضیه من لیانا به گری واتر واچ می رود و صاحب دو فرزند هم میشود و در زمان شورش گریجوی می میرد. البته این فقط یک فرضیه است.
  19. جوری کسل

دوستان در مورد فاصله ی زمانی بین "یورش به برج شادی" و "تبعید جان کانیگتون" دچار سردرگمی شدن. این اتفاق به شرح زیر است: بعد از اینکه جان کانیگتون نتوانست رابرت را در شهر (استونی سپت) پیدا کند به بارانداز پادشاه رفت. ایریس او را به جرم خیانت دستگیر و سپس او را به همراه یکی از فرماندهان و چند تن از سربازانش به ایسوس تبعید کرد. او علاقه ی زیادی به ریگار داشت و می دانست اگر قیام سرکوب شود ریگار پدرش را برکنار کرده و خود شاه می شود. در همین میان از یکی از سربازان شنید که ارتش وفادار به شاه ، لشکر کشی کرده به سمت ارتش انقلابیون ، همچنین فهمید که به احتمال زیاد نبرد در ترایدنت رخ می دهد. او از فرمانده سربازان خواست تا او را به ترایدنت ببرد اما فرمانده قبول نکرد. در مسیر یک شب طوفان شدیدی رخ داد و سربازان مجبور شدن به یک ف.ا.ح.ش.ه خانه بروند. وقتی فرمانده و سربازان سرشان به ف.ا.ح.ش.ه ها گرم بود ، جان توانست از پنجره فرار کند. او نتوانست اسب بدزدد برای همین پیاده به سمت ترایدنت رفت ولی قبل از اینکه جان به ترایدنت برسد ، ریگار کشته شده بود. او از دست ایریس به شدت عصبانی بود ولی می دانست به تنهایی نمی تواند از ایریس انتقام بگیرد برای همین تصمیم گرفت تا به ارتش رابرت بپیوندد. او حتی تا نزدیکی اردوگاه رابرت هم رفته بود که ناگهان خبر غارت بارانداز پادشاه را شنید. جان فهمید که رابرت به هیچ یک از بازماندگان تارگرین ها رحم نمی کند برای همین تصمیم گرفت تا به دراگون استون برود تا از ملکه ریلا و پسرش (ویسریس) محافظت کند. در راه اسبی را دید که به درختی بسته بودند ، با خود گفت که حتما برای کشاورزان است و اسب را دزدید تا سریع تر به دراگون استون برسد. از شانس بد ، اسب برای چند راهزن بود ، راهزن ها جان را تعقیب کردند و او را گرفتند ولی قبل از اینکه او را بکشند چند تن از سربازان متحد به شاه ( سربازان فراری نبرد ترایدنت) او را نجات دادند ولی پای او زخمی شده بود. انها مجبور شدند چند روی رو در مسافر خانه ای بگذرانند ، بعد از ان سربازان از جان خواستند تا با انها بیاید ولی جان قبول نکرد و گفت که می خواهد به دراگون استون برود. سربازان به جان گفتند که ناوگان سلطنتی به فرماندهی استنیس براثیون به سمت دراگون استون حرکت کرده و شانسی برای رسیدن به انجا نداری. جان بسیار ناراحت بود که هیچ کاری نتوانسته برای خانواده ریگار انجام دهد برای همین تصمیم گرفت تا به ایسوس برود. جان به تنهایی راه افتاد ، سربازانی که مامور شده بودند تا جان را به ایسوس تبعید کنند ، جان را دیدند. جان تسلیم شد و همراه انان رفت. در مسیر گروهی از شورشیان (سربازان رابرت) او را دیدند و دو گروه به هم حمله کردند. نبردی خونین رخ داد و هیچ باز مانده ای نداشت. جان دو باره به راه افتاد اما اینبار هاولند رید و لیانا سر راه او سبز شدند. بقیه داستان رو هم که قبلا گفتم. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- امیدوارم جواب سوالات خود را گرفته باشید. اگر سوال دیگری داشتید لطفا بپرسید.
  20. جوری کسل

خودتان را معرفی کنید .

خیلی ممنون دوست عزیز , حتما سلامتون رو می رسونم. مطمعا شما در این زمان بهترین گزینه برای پادشاهی هستید نسبت به بقیه رقیبانتان.
  21. جوری کسل

خودتان را معرفی کنید .

سلام. من امیر رضا هستم و سال چهارم ریاضی ام و دارم برای کنکور اماده میشم. اگه خدا بخواد یه دانشگاه خوب قبول بشم. یکی از دوست هام این فیلم و فایل PDF کتابش رو بهم داد. از انجا که وقتی برای خواندن کتاب نداشتم فقط فیلمو دیدم. و بعدشم دوستم این سایت رو معرفی کرد و گفت بحث های خیلی جالبی در این سایت است.
  22. جوری کسل

گمانه زنی های فصل 4 سریال

متنی که نویسنده تایک گذاشته به شرح زیر است: به کلمات توجه کنید "ارزو" و "امید" و "فکر" نکنه در وجود شما هیچ کدام از اینها وجود ندارد. نکنه تارگرین ها با دلخوشی مردم هم مخالفن.
  23. جوری کسل

تاپیک درخواست آواتار

سلام. میشه چند تا اواتار خوب از جوری کسل بگذارید؟ ممنون.
  24. یکی از دوست هام این سایت رو معرفی کرد. که اینجا با نام "Arya Starke" فعالیت می کند.
  25. جوری کسل

خوب من یک سناریو کامل و متفاوت دارم که به شرح زیر است: ریگار اعتقاد داشت که اژدها سه سر دارد. و فهمیده بود شاهزاده موعود از نسل ایریس و ریلا است. از انجا که همسر ریگار (الیا مارتل) دیگر نمی توانست فرزند دیگری به دنیا اورد ریگار نتیجه گرفت که فرزند سوم باید از خودش و مادرش (یعنی پدر: ریگار و مادر:ریلا) باشد. برای همین با مادر خود ه.م.ب.س.ت.ر شد. مدتی بعد فهمید که فرزندانش اژدها واقعی نیستند (یعنی در مقابل اتش اسیب پذیر اند). و به این نتیجه رسید که فرزندانش باید از زن دیگری باشند و به دلایلی نا معلوم تصمیم گرفت که ان زن باید لیانا استارک باشد. بعد از دزدیدن لیانا , او را حامله کرد (در واقع به او ت.ج.ا.و.ز کرد). بعد از بر پا شدن قیام , ریگار , لیانا را به برج شادی برد. او می دانست فرزندان لیانا استارک اژدهای واقعی اند نه فرزندان الیا مارتل برای همین او سه تن از بهترین شوالیه های گارد شاهی را به برج شادی فرستاد (در واقع هدف او محافظت از فرزند لیانا بود نه خود لیانا). ادارد به همراه شش تن از افرادش به برج شادی یورش می برد و در این نبرد همه کشته می شوند به جز ادارد استارک , هاولند رید و مارتین کسل. در این زمان لیانا زایمان می کند ولی بجای یک فرزند او سه فرزند به دنیا می اورد (یعنی لیانا سه قلو بار دار بود). لیانا فکر می کند در استانه مرگ است , برای همین از ادارد قول می گیرد که از فرزندانش محافظت کند. ولی حال لیانا بهبود می یابد , او می خواهد فرزندان خود را به وینترفل ببرد ولی ادارد مانع این کار می شود و می گوید اگر رابرت بفهمد , فرزندان او را می کشد. ادارد , لیانا رو به همراه یکی از فرزندان و هاولند رید را به گری واتر واچ (قلعه رید ها) می فرستد و به او قول می دهد که دوباره دو فرزند دیگرش را ببیند. ادارد , مارتین کسل و دو فرزند دیگر به سمت مقر خاندان دین می روند تا شمشیر ارتور دین را به خواهرش تحویل دهند. در همین زمان شاه دیوانه جان کانیگتون را تبعید می کند ( به ایسوس). در راه لیانا و هاولند رید جان کانیگتون را می بینند. هاولند رید به لیانا می گوید جای فرزندش در کنار جان کانیگتون امن تر است. بخاطر علاقه زیاد جان کانیگتون به ریگار , جان قسم می خورد که از نوزاد محافظت کند و وقی بالغ شد به پیش مادرش برگرداند. خاندان دین منطقی برخورد می کنند و از ادارد برای کشتن ارتور انتقام نمی گیرند. اشارا دین متوجه می شود فرزندانی که همراه ادارد هستند , حرامزاده هایش نیستند و فرزندان ریگار هستند. او از ادارد می خواهد تا یکی از فرزندان را پیش او بگذارد و دلیلش هم این است که دو فرزند توجه های بیشتری را جلب می کند تا یک فرزند. ادارد در مورد زنده بودن لیانا به اشارا چیزی نمی گوید ولی از او می خواهد که وقتی فرزند ریگار بزرگ شد او را به وینترفل باز گرداند. ادارد به اشارا هنوز اعتماد کامل نداشت برای همین مارتین کسل رو به همراه اشارا می فرستد و مارتین کسل هم از ادارد قول می گیرد تا فرزندش (جوری کسل) را مثل فرزندان خود بزرگ کند. اشارا برای در امان بودن فرزند , یک خودکشی ساختگی درست می کند. و ادارد هم به همه می گوید مارتین کسل در برج شادی کشته شد و اشارا نیز بعد از شنیدن خبر مرگ برادرش خود کشی کرده. ادارد به سمت وینترفل می رود و فرزند اخر را حرام زاده خویش اعلام می کند. ریلا تارگرین به همراه ویسریس به دراگون استون می رود و در انجا زایمان می کند. بچه ی به دنیا امده دختر است و نام او را دنریس می گذارند. ولی ریلا وقت نمی کند که به ویسریس بگوید , دنریس فرزند ریگار است , نه ایریس. دنریس و ویسریس به ایسوس می روند. لیانا وقتی در پیش هاولند رید بود از او صاحب دو فرزند شد. میرا و جوجن. یکی از فرزندان در کنار ادارد به عنوان یک حرامزاده ولی با اعتقادات استارک ها بزرگ شده بود (جان اسنو). فرزند دیگر در کنار جان کانیگتون , مانند یک شوالیه بزرگ شده بود. جان کانیگتون همیشه برای او داستان هایی از ریگار و تارگرین ها میگفت. جان کانیگتون همیشه دنبال فرصتی مناسب بود تا بتواند فرزند ریگار را به تخت اهنی بنشاند. فرزند دیگر در کنار مارتین کسل و اشارا دین بود. مارتین و اشارا به کودک گفته بودند که پدر و مادرش هستند. اشارا سعی میکرد او را مانند برادرش بزرگ کند تا روزی بتواند انتقامش را از تمام کسانی که ارتور رو کشته اند بگیرد. پنج سال بعد از یورش برج شادی مارتین تصمیم می گیرد تا پیش فرزندش (جوری) برگردد و کودک (فرزند ریگار و لیانا) را نیز با خود ببرد. اشارا بعد از اینکه نمی تواند مارتین را از تصمیمیش منصرف کند او را میکشد. هشت سال بعد که اب ها از اسیاب افتاده بود ادارد تصمیم می گیرد که به قولش عمل کند و فرزندان لیانا را به او باز گرداند. او میخواست بنجن استارک به همراه جوری کسل را به دورن بفرستد تا مارتین کسل , اشارا دین و فرزند لیانا را برگردانند. همچنین میخواست رودریک کسل و دو تا از پرچمدارانش (پرچمدار کاراستارک ها و پرچمدار امبر ها) رو به ایسوس بفرستد تا فرزد دیگر لیانا را از جان کانیگتون پس بگیرند. و خودش نیز به مقر هاولند رید برود تا لیانا را بیاورد. قبل از اینکه ادارد موضوع را با این اشخاص (جوری و رودریک کسل , بنجن استارک , پرچمدار امبر ها و کاراستارک ها) در میان بگذارد گریجوی ها شورش کردند و ادارد مجبور شد به جنگ برود. در همین حین خبر مرگ لیانا به گوش ادارد رسید و او بخاطر اینکه نتوانسته بود به قولش عمل کند برای همیشه عذاب وجدان گرفت. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- این سناریو یی که بیان کردم , حدسیاتی بود که در مورد فرزندان ریگار میزدم.