hemlock-the-direwolf
اعضا-
تعداد ارسال ها
25 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0-
hemlock-the-direwolf، James Purefoy:نمی خواهم در game of thrones بازی کنم را دنبال می کند
-
من وقتی این عکسو دیدم خیلی خوشم اومد ترکیب دوتا از بهترین فیلم های فانتزی!
-
همکاری در ترجمه کتاب، اخبار و مقالات
hemlock-the-direwolf پاسخی به م.م.استارک داده است: موضوع ترجمه کتابها
پس اگر مقاله ای هست من ترجمه میکنم ولی ترجیحا خیلی بلند نباشه چون باید واسه ی دانشگاه هم یکی فارسی ب انگلیسی ترجمه کنم -
اتفاقا من از جان اسنو خیلی خوشم میاد ولی ایگریت رو هم دوست دارم چون اولین عشق جان بود و با اینکه نمی دونیم چ اتفاقی واسش افتاده ولی همیشه جان به یادشه و جمله ی معروفشو با خودش تکرار میکنه. استارک ها هم همیشه شرافتشون در اولویته. به نظرم جان کار درست رو کرد که به ایگریت چیزی نگفت چون اگر میگفت ایگریت مطمئنا بهش اجازه ی برگشت رو نمی داد حتی شده اونو میکشت! ولی خب اونم ادم بود و عاشق ایگریت شد اتفاقا جالبی داستان به این بود که جان شرافتشو انتخاب کرد و ایگریت هم اعتقاداتشو. دیگه دست نویسنده اس که این دوتا رو به هم میرسونه یا نه!!!
-
James Purefoy:نمی خواهم در game of thrones بازی کنم
hemlock-the-direwolf پاسخی به hamedsr داده است: موضوع فصل سوم
اتفاقا من از سریال های تاریخی خوشم میاد ولی این یکیو رسما نتونستم تحملش کنم!!!!!! -
ازدواج هایی که دوست دارید ببینید !
hemlock-the-direwolf پاسخی به Azor Ahai داده است: موضوع اولد تاون
من بیشتر دلم میخواد بدونم سر ایگریت چ بلایی اومده چون حس خوندن کتاب 4 رو نداشتم(چون جان توش نبود!) کتاب 5 رو هم فقط فصل های جان رو میخونم -
منم دلم میخواد یکیش جان باشه چون خیلی دارم حس میکنم ک جان پسر ریگار و خواهر ند باشه!
-
طرفداران راب و جان استارک یک سر به این تاپیک بزنن:)!!!!
hemlock-the-direwolf یک مطلب ارسال کرد در یک موضوع فصل اول
سلام به دوستان من خودم به شخصه از برادران بزرگ استارک خیلی خوشم میاد .وقتی توی سریال دیدمشون واقعا شوکه شدم چون خیلی به شخصت هاشون توی کتاب نزدیک بودن! واسه ی همین هم خیلی دوستشون دارم و چندتا عکس ازشون میذارم تا اونایی ک مثل من دوسشون دارن هم این عکسهارو ببینن اول یک کلیپ کوتاهه واسه ی طرفدارای جان اسنو! ک واسه ی مجله ی واندرلند (wonder land magazine) گرفته http://www.aparat.com/v/RupUB با بانو مارجری! با تئون گریجوی خائن -
همکاری در ترجمه کتاب، اخبار و مقالات
hemlock-the-direwolf پاسخی به م.م.استارک داده است: موضوع ترجمه کتابها
اقا من هستم زودتر کتاب 4 رو ترجمه کنیم -
ای عاقا!!! امیدتو نا امید میکنم الان
-
من کتابو دستو پا شکسته خوندم. دلم میخواد ببینم چ بلایی سر ایگریت میاد
-
پریا هستم عاشق خوندن کتاب های فانتزی و تماشای فیلم خوشحالم که به جمع دوستان اومدم
-
غم انگیزترین اتفاقی که تا اینجای داستان رخ داده است
hemlock-the-direwolf پاسخی به استاد آمون داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
عاااااااااقااااااااااااااااااا کجا کشته میشه؟؟ ای بابا این ک همه اونایی ک من دوست دارمو از دم تیغ گذروند که خدا رحم کرده خودش از تیریون خوشش میاد وگرنه همون کتاب اول نفله اش میکرد -
نظرسنجی17: در مسند پادشاهی کدام مشاور را انتخاب میکنید؟
hemlock-the-direwolf پاسخی به مورس مارتل داده است: موضوع نظرسنجی
من بودم می خواستم که دست راست و دست چپ داشته باشم دست راستو تیریون انتخاب میکردم دست چپ رو استاد امون هوش تیریون و تجربه ی امون! -
نقش آفرینی بازیگران سریال بازی تاج و تخت در فیلم های دیگر
hemlock-the-direwolf پاسخی به hemlock-the-direwolf داده است: موضوع وینترتاون
توی suits??!!کجای فیلم بازی کردن؟ منم دارم میبینمش ولی یادم نمیاد بازی کرده باشن!! -
سوالات مربوط به کتاب چهار
hemlock-the-direwolf پاسخی به تیریون لنیستر داده است: موضوع کتاب چهارم: ضیافتی برای کلاغها
شما ترجمه شده شو از کجا گرفتین؟؟من دارم انگلیسی میخونمش