لیدی
اعضا-
تعداد ارسال ها
192 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های لیدی
-
می خواستم پیشنهاد بدم دوره ای عوض بشه با قلعه های شناخته شده وستروس یا مثلا وارد تالارهای دیگه میشیم عکس های دیگه باشه مرسی
-
عکس کینگزلندینگ که بالای صفحه اصلی هست و نمیشه با قلعه های دیگه جایگزین کرد؟ دوستان من نمی دونم این کار چقدر عملی یا سخته البته
-
جناب هیتمن چیزی که دارین میگین ممکنه تو فروم وجود داشته باشه ولی دلیلش تازه وارد بودن یا مساله شخصی و غرور نیست، تفاوت دیدگاهه. من هم تقریبا تازه واردم ولی با شناخت نسبی موضع اعضا در مورد مسائل و شخصیت های نغمه رو می دونم. برای مثال هر کس الان بیاد علیه دنریس با دلیل حرفی بزنه من حدس میزنم که خودم، کینگ رابرت، کیوان، استنیس و... لایک کنند پست مورد نظر رو. چون روی اون مساله اجماع نظر دارن نه چون به نویسنده لطف دارن
-
از نظر من این منطق که بخاطر تاپیک ایکس بقیه تاپیک ها کم رونق بوده کاملا اشتباهه چون به شخصه بجز تاپیک هایی مشخص که خودم دوست نداشتم موضوعش رو همه تاپیک ها رو خوندم و اگر نظری داشتم مطرح کردم. من تالار کتاب چهارم و پنجم چون واسم اسپویل نشه داستان نرفتم مثلا. تاپیک کل کل خاندان ها و ویستریکشن هم دوست نداشتم مباحث مورد بحثش رو مثلا. با بستن هر تاپیک دیگه ای هم من اونجا نمیرم. در واقع هدفی که شما دنبالش هستین با اعمال محدودیت به تاپیک ها حاصل نمیشه باید تولید محتوا یا جای بحث باشه که به دلیل کم بودن اعضای فعال و اینکه همین اعضا هم کتاب ها رو کامل نخوندن سخته این کار. تمام مانوری هم که اخیرا داده شده تلاش استنیس و رنلی و بقیه دوستان روی سریال و بازیگراش و موسیقی و اینا بوده. بیوگرافی و مصاحبه با بازیگر و مثلا معرفی موسیقی و جلوه های ویژه هم مسائل قابل بحثی نیستن خب! آدم می بینه و تشکر می کنه از گردآورنده اگر هدف تعداد پست ها و نمی دونم تعداد بازدیدها و هیچ کدوم از این حرف ها نیست و فقط "صد درصد تخصصی بودن" فروم هست با حذف تاپیک های نامرتبط به نغمه مسلما شما بهش دست پیدا می کنید.
-
جورامون عزیز من منظورم این نبود که چون ما میگیم نظرسنجی بذارین یا هر حرف دیگه ای میزنیم سریعا بیاین اجرا کنین! من منظورم اینه که به کاربر احترام بذارید و پاسخ بدید. کاری که همین الان شما داری انجام میدی. دفعه پیش که تاپیک جام جهانی بسته شد من سوال کردم که اون تاپیک مشکل داشت یا تو گفتگوی آزاد هم نباید صحبت می کردیم؟ مدیران محترم آنلاین بودن و پاسخ نمی دادن! حتی دیدم تاپیک های دیگه پست دوستان ویرایش شد ولی پاسخی به من داده نشد! بالاخره بعد از یک روز برندون اون قسمت که کینگ رابرت جدا کرده و نقل قول کرده رو در پاسخ سوال من داد. از نظر من این رفتار جالبی نیست و حساسیت زاست. برای من به شخصه باز شدن اون تاپیک به اندازه تایپ یک جمله هم اهمیت نداره! اگر دارم بحث می کنم بخاطر این عدم دیده شدن کاربرهاست.
-
جورامون: فکر میکنم باید این واکنش رو زودتر نشون می دادید به هرحال اعضا می یان و پیشنهاد نظرسنجی میدن و هیچ کدوم از مدیران هیچ پاسخی نمیدن، به قول مانوئل یه کم حالت "سایت ماست، همینه که هست" شده ظاهر قضیه. به هرحال من خوشحال شدم حداقل یک توضیح و پاسخ ارائه شد
-
من چند تا رو تو یوتیوب دیدم قبلا، هموناست؟ اونا که من دیدم یکیش سکانس بین دو تا خدمتکار دنریس تو کارث بود یکی سکانس بین پایسل و تایوین بعد از جنگ بلک واتر بود دیگه یادم نیس :/
-
بچه ها یه کوییز دیگه هم هست که میگه کدوم دایرولف هستین جالب بود، من لیدی در اومدم http://www.zimbio.com/quiz/4EOMXnT6_Sl/Game+Thrones+Direwolf?result=urnGpAqskNj
-
چه بحث طویلی! فارغ از این بحث حق و زور و ایسوس و وستروس و همه اینا به نظر من تارگرین ها بی لیاقت ترین خاندان معرفی شده کل جهان نغمه هستن! یه بار دیگه هم گفته بودم رمزی پادشاه بشه بهتر از ایناست :/ آخه خدایی توهم و دوگانگی و خود خوب پنداری تا به کجا؟ همشون توهم اژدها بودن/شدن دارن توهم هم رده بودن با خدایان دارن (از این نظر که مثل خدایان به کسی جواب پس نمیدن) توهم عظمت و اصالت دارن (از نظر چسبوندن خودشون به والریای افسانه ای) کل تفریحات و هنرهاشون هم که خلاصه در آتش و اژدهابازی میشه! یه جورایی هیچ هویت و تعریف و هنری جدا از اژدها ندارن. من رو یاد بخشی از جامعه خودمون میندازن که هیچ هنری جز اتلاف اکسیژن کره زمین ندارن و دارن از موهبت زندگی تو یک کشور نفتی استفاده می کنن و داد نژاد برتر عاریایی و چسبوندن خودشون به امثال کوروش گوش عالم رو کرده لازم به توضیح نیست که عدم واقع بینی و توهم (حتی اگه زورش رو داشته باشی و حق هم داشته باشی و جادو و همه چیز هم در اختیارت باشه) به کجا خواهد رسید. نمونه هاش ایریس، ویسریس، جافری، سرسی و...
-
نظر سنجی19:شوک مرگ کدام شخصیت در سریال برای شما شدیدتر بود؟
لیدی پاسخی به ریگار داده است: موضوع نظرسنجی
من واسه گزینه اولم بین ند و ابرن درگیرم. از مرگ ند خیلی شوکه شدم ولی ابرن با اینکه می دونستم می میره بازم از نحوه مردنش و کلا مبارزه و اینا خیلی شوکه شدم. بعد از اینا به ترتیب: عروسی سرخ، در اون صحنه من قدرت تفکیک بین راب و تالیسا و کتلین نداشتم. رنلی، مرگ رنلی از همه عجیب تر و غیرقابل پیش بینی تر بود! در اوج قدرت و محبوبیت. شاید اگه بحث رابطه ذهنی و عاطفی با کاراکترها و شخصیت ها نبود مرگ رنلی باید اولین گزینه میشد. من کلا حس میکنم مرگ رنلی باگ داستان مارتین بود ویسریس، موجود مزخرفی بود ولی من تا آخرین لحظه فکر میکردم دنریس دخالت می کنه. مرگ رابرت و جفری بهم شوک وارد نکرد، تایوین هم واسم اسپویل شده بود بجز اینا تو سریال از مرگ سر رودریک شوکه شدم، اون موقع نمیخواستم باور کنم تئون این کار رو میکنه. مرگ جئور مورمنت (لرد کامندر دیوار) هم همین طور -
بحث و گفت و گو در مورد مصاحبه با بازیگران سریال
لیدی پاسخی به Stannis Baratheon داده است: موضوع وینترتاون
اینکه خودشون کتاب ها رو خوندن یا نه چقدر واسه ایفای نقششون آموزش دیدن؟ (مثلا واسه سوارکاری و جنگیدن) سخت ترین بخش کارشون چی بوده؟ -
به جورامون: قضیه تایشا از سریال حذف نشده بود، تیریون تو چادر وسط جنگ واسه بران و شی تعریف کرد قضیه رو. یه سکانس بود تو تریلر سریال، تو پیش نمایش این قسمت هم بود. تیریون تکیه داده به دیوار و میگه: come for a last look? یا یه چیزی تو این مایه ها. اون سکانس نبود که
-
اول های اپیزود رو بیشتر دوست داشتم تا آخرش. گفتگوی جان و منس خیلی خوب بود،شخصیت منس عالیه امیدوارم استنیس نکشتش ملیساندرا الان گیر داد به جان؟! قسمت برن جالب بود ولی واسه جوجن ناراحت شدم واسه سندور ناراحت شدم، خیلی چرا آریا اینقد وحشی شده؟ بدم اومد ازش اما کینگزلندینگ! شخصیت جیمی خییلی خوووبه، حتی تو اون شرایط شوخ طبعه صحنه خداحافظی جیمی و تیریون عااااااااااااالی بود، چقدر من رابطه این دو تا رو دوست دارم فقط قضیه شی واسم اسپویل نشده بود، خوشحال شدم تیریون کشتش ولی از مرگ تایوین خوشحال نشدم. حس می کردم حرف های آخرش راست بود، اون نمیذاشت تیریون بمیره واریس چرا رفت؟ کاش واریس باهاش نبود الان لابد میخواد ببرتش سمت دنریس امیدوارم مارتین همه رو ربط نده به این دختره نچسب، کاش میتونست بره پیش استنیس
-
اطلاعات جالبی بود الان چند تا از بازیکن های اروگوئه یه لنگه صورتی و یه لنگه آبی پوشیدن
-
بخاطر حرکت یک بازیکن یک تیم و کلی تلاش و برنامه ریزی و اردو و ....لایق نبودن؟! این چه منطقیه
-
بچه ها کفش هاشون چقد خوشگله! تو یورو 2012 کفش های بازیکنای آلمان خیلی قشنگ و خوشرنگ بود ولی الان همه تیم ها همین جورین حاج خانوم؟!
-
آقا یه تیم سیستم دفاعیش خوبه نگید دفاعی بازی می کنه! خط دفاع 2006 ایتالیا عالی بود ولی دفاعی بازی نمی کرد واقعا ایتالیا 2006 دفاعی بازی می کرد؟! نفس آلمان رو تو زمین خودش برید، والا اون بازی اسمش دفاعی نیست یونان 2004 بازیش دفاعی بود!
-
استنیس ! You are the Fury, perhaps not as strong as your elder brother, but twice as tenacious and thrice as daring. You do not bend before others, you'd sooner break. You are clever, a military genius and politically savvy. In matters of war and peace, you listen, consider, then act. You tend to test others' resolve as well, but your most fatal flaw is that you are unloved, and stubborn. If you can work on these flaws, you would undoubtedly conquer the world. بین زن ها مارجری You are Margaery Tyrell! You are beautiful and gentle on the outside, but you have an inner strength that gets you through difficult situations. You use your beauty to open doors, and work your manipulations once you're inside. تارگرین Fire and blood! You are strong, wise, confident and bold. There's no denying that there's something special about you, which people are naturally drawn too. Like a dragon, you are beautiful and wise, but can also turn fierce when angered. Others should watch out! چه مغلطه ای
-
یهو یادم اومد شما پلی تکنیک درس میخونی، مشخصات بدین من بیام شیرینی رو طلب کنم به کیوان: برزیل میزبانه، بازی اولش بود شاید در ادامه بهتر بشه به هرحال من امیدوارم با مثلا 3-0 اسپانیا برگرده خونه اش فعلا که صرفه ای نداره براتون و تا بوشهر باید بیاین. ولی اگه برگشتم تهران به روی چشم، شیرینی هم می دم. گرچه که الان از کیوان هم می تونین طلب شیرینی کنین. صرف نظر افه هایی که الان میاد قبل بازی به یک باخت آبرومندانه هم راضی بود. ای بابا، حیف شد که کیوان بد نمیگه ها، هم تیمت برد هم تولدت بود
-
یهو یادم اومد شما پلی تکنیک درس میخونی، مشخصات بدین من بیام شیرینی رو طلب کنم به کیوان: برزیل میزبانه، بازی اولش بود شاید در ادامه بهتر بشه به هرحال من امیدوارم با مثلا 3-0 اسپانیا برگرده خونه اش
-
فکر کن که اینجوری بشه اسپانیا اگه زور بزنه از گروه بیاد بالا برزیل همین بلا رو سرش می یاره باز
-
کاش این بلا رو ایتالیا سرشون می آورد
-
اسپانیا پودر شد، نابود شد! تا 4 تا خوشحال بودم ولی بعد گل آخر قیافه کاسیاس رو که دیدم دلم سوخت :/
-
بحث و سوالات مربوط به شخصیت های داستان.مزایا،معایب و...ایشان
لیدی پاسخی به ریگار داده است: موضوع اولد تاون
موافقم باهات ولی من از سریال برداشت نکردم که جان ایگریت رو از بودن و موندن خودش مطمئن کرده باشه. حتی حس میکردم ایگریت میدونه جان واقعا یکی از اونا نیس اگه تو کتاب همچین چیزی منتقل شده که حرفی ندارم