لیدی
اعضا-
تعداد ارسال ها
192 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های لیدی
-
بحث و سوالات مربوط به شخصیت های داستان.مزایا،معایب و...ایشان
لیدی پاسخی به ریگار داده است: موضوع اولد تاون
من هم منظورم همین بود، فکر نکنم کسی چنین برداشتی کرده باشه ... جان تا اونجا هم که تونست از رابطه با ایگریت سرباز زد .. مکالمه هاش با وحشی ها رو اگر قبل جدی شدن رابطه شون بخونیم، تایید میکنه. سرانجام سر اون قضیه مجبور شد وارد این نقش بشه و کم کم بهش علاقه پیدا کرد. راستی تکلفتون رو مشخص کنید، میخواید جان یه آدم کاملا بی عیب و بی اشتباه باشه، .... یا مث تمام کاراکترهای اشتباه کنه؟ با اون ادعای قبلتون در تناقضه فکرکنم اشتباه برداشت کردین یا من بد نوشتم، من کامنت هام در دفاع از جان بود نه سرزنشش من نه از جان نه از هیچ کاراکتر دیگه ای انتظار بی نقص بودن ندارم کل حرفم در پاسخ به دوستان منتقد این بود که جان از ایگریت سواستفاده ای نکرده، یه تایمی با هم بودن و جفتشون هم به نظر راضی بودن و هم رو دوست داشتن. همچین رابطه ای بنظر من کلا در مورد هیچ دو آدمی مشکل نداره! هنوز اگه جایی تناقضی احساس می کنید دقیق بگید من توضیح بدم. پ.ن : من اسپویل ها رو نمی خونم -
آهان، پس سریال و کتاب با هم مطابقت داشتن پس جان در مورد علاقش به ایگریت دروغ نگفته، بخاطر رابطه داشتن باهاش هم نیومده بهش دروغ بگه یا فریبش بده که ایگریت رو راضی کنه باهاش باشه. الان مشکل این قضیه چیه؟ منظورم اینه که نخواسته از ایگریت سواستفاده کنه -
اول بگم که دارم با استناد به سریال حرف میزنم، اینجاها رو نخوندم، اگه خلاف کتابه تصحیح کنید مگه جان شروع کننده رابطه با ایگریت بوده؟ مگه جان ایگریت رو دوست نداشت؟ مگه در خصوص علاقه به ایگریت فریبش داد؟ -
من بیشترین انتقادی که از جان شنیدم یخ و نچسب بودن یا چیزی تو این مایه هاست. این موضوع سلیقه ایه خب، هر کس از یه تایپ آدم خوشش می یاد دیگه. نمیشه در مورد سلیقه کسی بحث کرد مثلا من خودم از مردهایی که بیشتر از حرف مرد عملن و میشه رو مسئولیتی که قبول کردن حساب کرد خوشم می یاد. چیزی که باعث شده از جان و استنیس خوشم بیاد. -
تولدت مبارک کیوان سال خوبی داشته باشی
-
البته من با لبتاب هم تفاوت رو به شدت متوجه میشم ولی خب واسه دفعه اول که میخوام ببینم ماکزیمم با حجم 500 مگابایت رو میگیرم چون بیشتر طاقت ندارم صبر کنم واسه دانلود
-
من 720 دارم ولی یه مسافرت کوچولو باید بیاین اینور :دی من هم سوال کردم و گفتن کل سریال با این کیفیت هست
-
بحث های اپیزود قسمت 9 فصل 4 The Watcher On The Wall
لیدی پاسخی به North Wolf داده است: موضوع فصل چهارم
دوستان اینکه میگین جان رفت دنبال برن منظورتون تو سریاله؟ چرا من چیزی یادم نمی یاد در این زمینه؟ -
ما زخم خورده ایم، حق داریم فصل چهارم یا همون آخر کتاب سوم که اینقد هیجان انگیز بوده هی واسه ما لو رفته! مرگ جافری، دست داشتن لیتل فینگر، مرگ لایسا و حتی نوع مرگش، امروزم که دیدی چی واسم لو رفته ا آهان، از این ماجراها خبر نداشتم، اطلاعات تکمیلی رو اعلام خواهم کرد. استفاده از کلمه "نگنجاننده" هم جای بسی تشکر داره
-
به برندون: فرندز تو ژانر خودش بی نظیره، به نظر من واسه زندگی و روابط همه خوبه که ببینن این سریال رو، ببین حتما بنده یکی از همون مواردم که دو قسمت آخر گریه کردم! به کیوان: آیا تهدید به اسپویل می کنی؟ نکن I will find you and kill you چند روز پیش دیدم داره 720 دانلود میکنه، میپرسم ازش
-
والا کیفیت سریال اهمیتی داره؟ یکیشون جا کم آورده داره پاک میکنه کیفیت پایین تر میریزه یکیشون ولی داره فرندز 720 رو دانلود میکنه (البته خودش 4 بار فرندز رو کامل دیده!)
-
واسه منم سوال بود که اگه اینا میخواستن تا قسمت آخر سیزن بعدی اومدن استنیس رو کش بدن (تازه اگه بیاد قسمت بعد) خب چرا مطرحش کردن؟ اگه نمی دونست بیننده هیجانش بیشتر بود -
آخه آخرین مهلت دفاعم تیرماهه، مجبورم بعد جام جهانی ام چهارسال یک باره خلاصه وسط کلی کار گیر افتادم
-
به نگار: من 3-4 تا از دوستام سریال بازن خفن، یعنی در این حد که طرف 2 تا هارد داره و باز جا کم داره. بعد تنها چیزی که من قبل دیدن سریال شنیدم فقط وجود اژدها تو سریال بود، همین. چون روند ریلیز کتاب هاش خیلی کنده فکر کنم آخرش سریال و کتاب بهم برسن حتی اگه جلو نزنه کتاب. اگه این اتفاق هم بیفته یه سری فقط کتاب می خونن، سریال رو ندیدن و نمی بینن به هر حال به کیوان: والا کتاب ها رو شروع کردم ولی من نمیتونم اسکیپ کنم و در نتیجه از اول شروع کردم. الان اوائل کتاب سومم ولی خب چون باید تا یک ماه دیگه دفاع کنم زیاد وقت آزاد ندارم فعلا. داشته باشم هم سیو می کنم واسه جام جهانی
-
به کیوان: بابت توضیحات اضافه ممنون اگه جان در ادامه کار و رفتاراش غیرمنطقی و غیرواقع گرایانه میشه نظرم عوض خواهد شد مطمئنا -
چرا؟ بس که اسپویل خوردم. من وقتی سریال رو شروع کردم 4-5 از دوستای خیلی نزدیکم که هر روز می دیدمشون سریال رو دیده بودن. بعد با هم حتی حرف هم می زدیم در مورد سریال من هیچی واسم لو نرفت. ولی سیزن چهار تمام اتفاقات مهمش واسم لو رفت سریال جلو بزنه که عکس قضیه واسه دوستانی که فقط کتاب رو میخونن اتفاق بیوفته
-
عمیقا آرزو می کنم سریال از کتاب بزنه جلو
-
آهان، مرسی داشتم در علاقم نسبت بهش تجدید نظر می کردم اصن انتظار این حماقت رو نداشتم ازش -
میزارم تو اسپویلر که اونایی که کتاب و نخوندن اگه نخواستن اینو نخونن. -
یکی این قضیه جان رو واسه من توضیح بده لطفا این قضیه تو کتاب نیست که این پا شد رفت پیش منس؟ -
I Hate Spoilers -
نایمریا: با این منطق که شما میگی شرایط بر آدم استیلا داره، تو این داستان کی الان شرایطش خوب بوده و مورد نوعی از سختی و عقده قرار نگرفته؟ برادران براثیون مادر و پدرشون رو خیلی زود از دست دادن. رابرت پادشاهی رو برده ولی لیانا رو از دست داده که بقول خودش 7 پادشاهی جاش رو پر نکردن! استنیس که همیشه زیر سایه رابرت بوده، بعدها رابرت بهش بی توجهی کرده، زن و دخترش هم که اونجوری! تیریون بنده خدا که دیگه بلایی در وستروس نبوده که سرش نیومده باشه! جیمی همیشه زیر فشارهای باباش و "شاه کش" خطاب شدن بوده، درگیر یه عشق ممنوعه هم که بوده جان حروم زاده و رفتارهای کتلین و ادامه ماجراها سندور گلکان و اون داداش وحشی و اون کودکی وحشتناک! لیتل فینگر و یک عشق ناکام و تحقیرهایی که واسه نسب پایین خانوادگی میشه و..... سرسی زندگیش از تمام پادشاهی بهتر بوده و این شده! اشتباهات زاده تفکر آدمن نه شرایط زندگیش -
از بس ملت در مورد سکانس موعود حرف زده بودن من هی منتظر بودم بره کینگزلندینگ! از نظر اکشن و جنگی جالب بود. اون قسمتی که غوله از دروازه بیرونی رد شد و برادرها سوگندشون رو تکرار می کردن عااااالی بود. سر آلیسر زخمی شد که فقط، اونا که بردنش از برادرها نبودن یعنی؟ چون ظاهرا مرده! اون جوناس اسلینت بزدل! حقش بود تیریون میذاشت منتخب های سرسی و جافری کینگزلندینگ رو اداره کنن، الان استنیس رو تخت آهنین نشسته بود استنیس قرار بود بیاد سمت شمال، کی میرسه پس؟ دیوار سقوط کرد که بعد این چه کار احمقانه ای که جان می کنه خب؟! -
من سانسا رو با سرسی مقایسه کردم سانسا اون سادیسم درونی سرسی رو نداره قبول دارم. در واقع بحث سر این بود که تایوین خواسته سرسی خیلی لیدی وار باشه و سرسی از این ناراحته که چرا نذاشتن مثل جیمی یا هیرو خاندان باشه. منم گفتم نخواسته مثل جیمی باشه که نشده. از نظر عاشق خوشگل ها و با شوالیه ها بودن (ریگار و رابرت و جیمی)، از نظر عشق ملکه بودن و کلا این چیزها شبیه سانساست دیگه. خب چجوری توقع داشته باشیم مثلا از سانسا یه چیزی مثل راب دربیاد؟ همونجوری هم از سرسی مثل جیمی و تیریون در نمی یاد حتی با تربیت تایوین سرسی وقتی اینقد شهوت قدرت داره یک ذره از اون فضای عشق و این حرفا در میومد و سعی می کرد بخاطر قدرتی که خودش طالبشه با رابرت سر لیانا کنار بیاد. مارجری از پس جافری دیوانه براومد، رابرت که خیلی گزینه راحتتری بوده. اگه سرسی در مواجهه با رابرت کم نیاورد بخاطر قدرت تایوین بود نه خوب هندل کردن خودش، سانسا هم اگه ند نمی مرد عمرا کوچیکترین آسیبی از سمت سرسی یا جافری نمی دید. -
فرهنگ آیرن بورن ها کلاً فرق داره با بقیه مقایسه شون نکنین. بیلون وقتی می بینه ثئون نیست آشا رو مثل پسراش بزرگ می کنه و کلاً هم خیلی تو خط لیدی و شوالیه و پرینس چارمینگ و ... نیستن. یه تایمی داره. گذشته وقتش پس نمی بینی. یعنی میگین بالون خواسته آشا اونجوری بشه که آشا شده؟ اگه آشا از نظر تفکرات مثل کتلین هم بود (نگفتم سانسا که خیلی شیربرنجه) بالون حتی اگه میخواست نمی تونست این طوری تربیتش کنه. این انتخاب آشا بوده.