لیدی
اعضا-
تعداد ارسال ها
192 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های لیدی
-
مساله اینه که اگه با لایسا ازدواج نکنه جایی واسه رفتن و قدرتی واسه پیاده کردن نقشه هاش نداره با سانسا کجا بره که از خشم لنیسترها در امان بمونه؟ اگه با لایسا ازدواج کنه اون وقت قوای دره رو در اختیار داره هیچ جوری نمیشه پیشبینی کرد این موجود رو جنگ اصلی از زمان مرگ ند شروع شد، سرسی مرگ ند رو نمی خواست قبول ولی سرسی کلا خودش رو قدرتمندتر از چیزی که هست تصور می کنه! کنترل شرایط از دستش در میره
-
Orys I اگه اشتباه نکنم گفت توسط داداشش کشته شده
-
لیتل فینگر چرا باید سانسا رو نجات بده اصلا؟ اونجوری که چسبیده بود به سانسا و اولش هم گفت بهم بگو پیتر دارم فکر می کنم می خواد باهاش رابطه داشته باشه سرسی در نبود جیمی هم با لنسل می خوابید، خودش اصلا اون قدر که از جیمی انتظار داره به جیمی وفادار نیست! جیمی هیچ وقت به سرسی خیانت نکرده، تو این قسمت هم سرسی خودش بوسه رو شروع کرد ولی وقتی دست طلایی جیمی رو دید یهو عقب کشید! جیمی دستش رو تو جنگی که سرسی و پسرش شروع کردن از دست داده!
-
با توجه به حرف های مارجری و اولنا من حس کردم تایرل ها هم تو ترور دست داشتن مارجری داشت به مادربزرگش غر میزد دیگه، اگه مادربزرگش تقصیر نداشته چرا بهش غر بزنه؟ صحبت های تایوین و تامن خوب بود، خوشم اومد از روش تایوین واسه شروع آموزش تامن سرسی اگه واقعا جیمی رو دوست داشته الان مشکلش با دست جیمی چیه آخه؟ کلا سرسی مشکلش با کل آدما جز بچه هاش چیه؟! طبق معمول بیچاره تیریون مکالمه اوبرن و تایوین هم خیلی خوب بود، کلا اوبرن عااااالیه ریگار جان یه سوال، شما از چی سرسی خوشت می یاد؟
-
دیروز به ریگار گفتم تو پیج فیسبوک معذرت خواهی هم نوشته شد، ممنون از توجه همه ادمین ها
-
نمی دونم اینجا میشه در مورد پیج فیسبوک هم صحبت کرد یا نه من از طریق فیسبوک با سایت آشنا شدم ولی اینجا رو ترجیح میدم اگه ادمین ها احیانا مشترک هستن کاش که تو پیج فیسبوک هم مثل سایت و فروم به مخاطب احترام بذارن! یکی از ادمین های فیسبوک خیلی عصبی و پرخاشگرن. تحقیر مخاطب و نفهم خطاب کردن مخاطب صرفا بدلیل اینکه یک عده فقط سریال رو می بینن و سوالاتی از جزئیات کتاب (که تبعا نمی دونن) براشون پیش می یاد خیلی عجیبه!
-
چگونه باسایت نغمه یخ و آتش آشناشدید و دلیل عضویت شما چه بود؟
لیدی پاسخی به stannis-baratheon داده است: موضوع تازه واردین
پیج فیسبوک از سایت وستروس صحبت کرده بود گوگل کردم کتاب ها رو دانلود کردم، اکثر مطالب سایت رو خوندم و بعد از کلی وقت عضو شدم -
این لیدی سلیس هم زودتر حذف بشه خیلی خوب میشه! بیچاره استنیس با چه دیوانه ای باید زندگی کنه
-
وقتی جفری افتاد زمین جیمی چه هول کرد بالاخره یه جا از جیمی احساسات پدرانه نسبت به این بچه ها بروز کرد!
-
مگه اصلا کسل بلاک رو نشون داد تو این قسمت؟! اونجا که اوبرین سرسی و تایوین رو له کرد خیلی حال داد کلا هر جا که سرسی نابود میشه خوبه موقع مردن جفری هم بیشتر از مرگ جفری از زجر کشیدن سرسی خوشحال بودم
-
آخه ازدواجش از سر عشق و علاقه نبود که گفتن با رنلی ازدواج کن، کرد گفتن با جافری ازدواج کن، کرد باز هم میره با یکی که پدرش تصمیم بگیره ازدواج می کنه
-
چرا مارجری "رذل"؟ الان که فکر کنم تیریون باز بیچاره گیر افتاد
-
کاش بدتر از این میشد بدتر از عروسی سرخ لایق مرگ به این راحتی نبود { حذف شد }
-
ولی باید بدتر از اینا واسش اتفاق می افتاد کاش جافری جای تئون می افتاد دست رمسی! اون موقع میشد از قسمت های مربوط به رمسی هم لذت برد
-
ماجرای اصلی عروسی واسه من اسپویل شده بود ولی بازم خیلی لذت بردم ولی وقتی دیدم باز داره واسه تیریون دردسر میشه اعصابم خورد شد مارتین نمیتونه یه شادی بی حرص به ما بده؟!
-
سلام الهام هستم، 25 سالمه عاشق داستان های فانتزی ام استارک ها رو دوست دارم بیشتر از همه جان و ند از سرسی متنفرم! حیف اون 2 تا برادر واسه اون! حیف عشق جیمی و تعهد تیریون که حروم اون میشه با دنریس هم زیاد حال نمیکنم، خیلی ادای خوبا و معصوما رو در می یاره با رابرت کتاب خیلی حال می کردم، فان بود استنیس هم اگه خودش رو درگیر مذهب و این چرت و پرتا نمی کرد موجود خیلی جالب تری میشد راستی دم مسئولین سایت گرم، من تا اونجا که داستان برام اسپویل نشه همه مطالب رو خوندم خیلی خوب بود مطالب
-
سلام، من عضو جدیدم خیلی وقته به سایت سر میزنم ولی تازه عضو شدم. من تا وسطای کتاب دوم خوندم، سریال رو کامل دیدم سوالی که با دیدن قسمت اول واسم پیش اومد اینه که مگه دورن جز هفت پادشاهی نیست؟ چرا به اعضای خاندان مارتل بجای "لرد" میگن "پرنس" ؟