North Wolf
اعضا-
تعداد ارسال ها
393 -
آخرین بازدید
-
روزهای برنده
1
North Wolf آخرین بار در تاریخ نوامبر 16 2018 مقام اول روز را به دست آورده است
North Wolf یک محتوا با بیشترین امتیاز داشته است!
اعتبار در انجمن
1اطلاعات شخصی
-
مرز اسپویل من
پایان کتاب 5
آخرین بازدید کنندگان پروفایل
بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.
-
سلام دوست عزیز به تازگی سایت تغییراتی داشت. متاسفانه مجبور شدن کتابهای صوتی رو حذف کنن موقع تغییرات. فعلا نیست روی سایت
- 205 پاسخ
-
- 1
-
Stannis Baratheon، North Wolf را دنبال می کند
-
North Wolf، negar27 را دنبال می کند
-
North Wolf، جورامون را دنبال می کند
-
North Wolf، Stannis Baratheon را دنبال می کند
-
negar27، North Wolf را دنبال می کند
-
North Wolf، کتاب صوتی (فارسی) را دنبال می کند
-
نه عزیزم این فقط یه عکسه ینی یه عکسی که توسط یه هوادار درست شده قطعا با یه ذره یاد داشتن فتوشاپ همه میتونن بسازن البته خوب شایعات زیادی هست که جان تارگرینه و اینا اما این عکسه فقط
-
من که میگم حضور کیت توی محل فیلمبرداری مثل قضیه چارلز دنس تو فصل پنجه فقط واس تشیع جنازه Sent from my C2005 using Tapatalk
-
کتاب شش منتشر شده ؟ Sent from my C2005 using Tapatalk
-
بحث و پیش بینی آنچه در کتاب ششم رخ خواهد داد
North Wolf پاسخی به ریگار داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
اینکه کلاغ سه چشم ب برن گفت پرواز میکنی یه جمله دو پهلو میتونه باشه مثل آرایه ی "ایهام" تو زبان خودمون معنی نزدیکش مثلا اینه ک میتونی تو جلد کلاغ بری و پرواز کنی (یه معنی ساده) اما معنی دورش ک معمولا درست تره اشاره ب کنترل اژدها داره (معنی پیچیده، شاید) Sent from my C2005 using Tapatalk -
تولد آرمینا مگه چند وقت پیش نبود؟ در هرصورت مبارک باشه خانوم ایشالا به هرچی میخوای برسی والبته رنلی عزیز تولد شماهم مبارک Sent from my C2005 using Tapatalk
-
مدیر شبکه اچ بی او گفته بود میخواستیم ده فصل بسازیم اما با تهیه کننده ها ب این نتیجه رسیدیم ک تو هشت فصل تمومش کنیم Sent from my C2005 using Tapatalk
-
داداش داغ دلم رو تازه نکن یه نگاه ب تاریخ تاپیک و آخرین پست ها بنداز قدر ندونستن دوستان! البته بجز سینا و محمدرضا Sent from my C2005 using Tapatalk
-
احتمال زنده بودن ریگار تارگریان
North Wolf پاسخی به alireader داده است: موضوع کتاب پنجم: رقص با اژدهایان
خیلی معذرت میخوام اما دلایلت اصلا قانع کننده نیست Sent from my C2005 using Tapatalk -
من خودم از فاصله ده متری روی 2 متر برف پریدم (به عنوان تفریح) Sent from my C2005 using Tapatalk
-
جا داره منم تشکر کنم از تالیسا خیلی زحمت کشیدی من دوشنبه ها یکسره صفحه سایتی ک سریال رو میگیرم رو رفرش میکردم تا کیفیتی ک میخوام رو بذاره در مورد زیرنویس هم همینطور بود توی subscene صفحه فارسی مربوط ب سریال رو یکسره رفرش میکردم همیشه اولین زیرنویسی ک میومد واس شما بود خیلی خیلی ممنونم ازت راستی یچیز یادم رفت به یه بنده خدا ک سریال رو دنبال میکنه پیشنهاد کردم با زیرنویس شما ببینه اون بنده خدا هم خیلی تشکر کرد ازت خدا خیرت بده Sent from my C2005 using Tapatalk
-
سوتی این قسمت: وقتی اولی با سم حرف میزد گفت: اون ریش قرمزه ک با جان رفت (تورموند) با گروهش ب روستاشون حمله کرده و پدر مادرش رو کشته اما تو فصل 4 دیدیم که تن ها این کار رو کردن Sent from my C2005 using Tapatalk
-
دستت در نکنه من امروز نمیتونستم طبق سنت این تاپیک رو بزنم تو انجام دادی خدا خیرت بده Sent from my C2005 using Tapatalk
-
والا من اپیزود یکش ک تازه اومده بود یکمی بیشتر بازی نکردم اونجا نقش یکی از خاندانای کوچیک شمالی متحد با راب استارک بود بازی کننده از عروسی خونین فرار کرد و اینا دیگه بازی نکردم البته الان دوباره میخوام نصب کنم و بازی کنم Sent from my C2005 using Tapatalk
-
والار فیلم هندیش کردیا قبول داری؟ Sent from my C2005 using Tapatalk