Lord.Stark
اعضا-
تعداد ارسال ها
24 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0اطلاعات شخصی
-
مرز اسپویل من
اواسط فصل 2 و تا آخرین فسمتی که از سریال اومده
-
Lord.Stark، بحث اپیزودیک فصل پنجم اپیزود دهم Mother's Mercy را دنبال می کند
-
اگه قرار باشه آرتور دین بیاد تو سریال فکر کنم باید مربوط به خاطرات هاولنند رید و برج شادی و لیانا و نظریه پدر مادر جان باشه
-
arthur dean eyval pas reagar ham momkene biaaad ey jaaaaaaaan
-
به نظرم dance of dragons بد نیست before the old godsقشنگه atonement و i dream i was old خیلی عالین throne for the games هم قشنگه اما آهنگ صحنه مرگ جان کدومه؟؟؟؟
-
اینم لینکش https://video-atl1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpa1/v/t42.1790-2/11292466_442852199228725_1733459433_n.mp4?oh=6f4b27a441d493dffd0e45f6c3381f08&oe=55832DEF
-
سلام دوستان یک خبر خوب جان وارگ شده تو بدن گوست یک کلیپ دیدم که عوامل سریال تو یک مجلسن کیتم هست یکی از فن ها می پرسه دوست داشتی تو زندگی واقعی یا اگه گیم آف ترونز واقعی بود کدوم کارکتر باشی؟ کیت جواب میده دوست دارم یک وارگ باشم و بپرم تو یک گرگ بعد خود از سوتیش خندش می گیره و کم کم شروع می کنه به خنده بعد خودش و همه حاضرین می زنن زیر خنده و قهقهه می زنن بعد یکی از افراد اونجا که فک کنم یا تهیه کنندس یا کارگردان میگه دو کلمه: فصل 6 کلیپ ببینین کامل مشخصه شاید توضیحام گیج کننده باشه
-
یا سریال خیلی مسخره شده یا ابنا دارن دروغ میگن که جان کامل حذف شده خو اگه قرار بود حذف شه اون نگاها بین گنده ی آدرا و جان تو قسمت 8 چی بود پس؟؟؟ بعد این که مگه مارتین نگفته کی گفته جتن مرده؟؟ ملیساندر چرا برگشت؟ استنیس ولی مشخصه که مرده
-
یعنی سانسا مرد؟؟؟ مرگ استنیسم مشکوک بودااا میشه نمرده باشه؟؟؟ ای توف به خیانت توف به تورن عوضی خاک بر سر اولیم که باس تقاص پس بده ملیساندرم که خیانت تو خونشه و پشت استنیس خالی کرد
-
نظرسنجی شماره 1: نابخردانه ترین اقدام کتاب "بازی تاج ...
Lord.Stark پاسخی به مورس مارتل داده است: موضوع نظرسنجی
اعتماد کتلین و ند به لیتل فینگر احمقانه ترین کارهای ممکن بود اگه اعتماد نمی کردن احتمال زنده موندن داشتند -
نظرسنجی شماره 4: اگر شما به جای جیمی لنیستر محافظ پادشاه ...
Lord.Stark پاسخی به پادشاه استنیس داده است: موضوع نظرسنجی
ترکیبی 2 و 3 دئستانی که میگن آره جیمی براش شرافت اهمیت نداره بیشتر عقل باید توجه کنند که جیمی هم گاهی شزیفه وقتی داستان واس برین تعریف می کنه میگه فکر نمی کردم به خانواده سلطنتی کاری داشته باشند. و الا جیمی اونارم نجات میداد. تازه راز های پادشاه بخاطر قسمش هنوز که هنوزه فاش نکرده جز واس برین که تب داشت و هزیون می گفت جیمی هم قلب داره و به نظرم به اندازه تیریون که نه اما خب یکم شرافت داره -
حیف وقتی که گذاشتم و خوندم می خواد ثابت کنه تیریون نماد شیطانه بعد میاد میگه از نقشه ها یا چون چهار خاندان اصلی اینان شیطان پرستن یا شخصیت اصلی اینان برین بابا جمع کنین خودتونو آبرو خودتون که هیچ اما بقیه مسلمونارو نبرین
-
حالم از استنیس بهم خورد دیوانه ی عووووضضضضضضضی قشنگی این فصل این بود کلی رابطه پدر دختری نشون دادن و شیرین محبوب کردن(از نظر من) بعد هم..... اشک آدم در میومد تو اون صحنه برگشتن دروگون هم خوب بود و اژدها سواری دنریس صحنه های جیمی هم خوب بود
-
تورمند میگه 20 سال طول کشید تا منس وحشی هارو متحد کنه خب جان تو کتاب 16 سالشه نهایت تو سریال شاید 20 تو کتاب تو اولین ملاقات جان و منس منس اونو میشناسه و میگه بار اول که دیدمت محافظ لرد فرمانده قبلی بودم اومدم پدرت ببینم و اونجا تو و راب رو دیدم بار دوم هم وقتی که رابرت میاد وینترفل خب وقتی جان بچه بوده جوری که به نظر می رسید 7 8 ساله منس هنوز برادر سیاه بوده پس چجوری 20 سال؟
-
تو سریالم فقط با آتش میمیرن بقیه چیزا فقط کندشون می کنه جان جنگید تا سرعتشون کند شه و بقیه سوار کشتی بشن سریال نشون میده که ارتفاع نکشتشون بعد با شمشیر بمیرن؟ از سریال بعیده اینجور سوتی فاحشی
-
واااقعا عالییی من هنگیدم تا حالا بهترین قسمت فصل امیدوارم قسمت 9 هم بترکونه و بعدیش شمشیر والرین جان واااااااااااااااو آدرررررررر وااااااااااو تیریون که کلا عشقه و با مشاورش شاید دنریس عاقبت به خیر شه باید ببینم لیاقت خدمتم دارییییییییی دمششش با این دیالوگاش
-
آقا اپیزود دو رو دانلود کردم نصبیدم دو تا مشکل یک صفحش کوچیکه دو ایمیل و رمز ورود می خواد