Arez00
اعضا-
تعداد ارسال ها
9 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0اطلاعات شخصی
-
مرز اسپویل من
تا اخرين قسمتي از سريال كه اومده
-
به نظر من كه مارتين داره خيليي متعصابه پيش مي ره مي ترسم فقط به خاطر اين كه پيش بيني ها درست نشه يا با توجه به مصاحبه هايي كه ازش ديدم و اينا مخاطب رو غافگير كنه خط مشي ذهنيشو زير پا بذاره
-
همیشه فیلما با کتابا متفاوته توی ارباب حلقه ها هم این خیلییییی بود من که خوذم کتابو خونده بودم بعد فیلما ساخته شدن اصلا از سیر داستان تعجب می کردم حالا داستات پراکنده ای که تهشم معلوم نیس مثل نغمه که جای خود همیشه مرگا بوده و من همیشه فکر می کنم برمی گشتن مثل سیریوس بلک یا اقای کرپسلی اما نگشتن چون عملا دیگه کاری نداشتن اما جان باید خیلییییی کارا بکنه و کاراش نصفه نیمه اس بر می گرده مطمپنن اما شکل دیگه یا وارگ یا واکر یا حتی رییس آدر ها ملیساندر همیشه با اونایی که خون شاهی داشتن ارتباط برقرار کرده و خواست با جانم باشه!!! و نمی شه که حتی اونم الکی به جان بگه:you know nothing john snow حرف همیشگی ایگریت شاید ایگریت اصلا نماینده اون بوده با کشتن و قربونی شدن جان خون شاهی ریخته شده و ملیساندر اینو حتما می دونسته اومده دنبالش همه احتمالا هس حس می کنم مارتین داره می بینه چه شخصیتی محبوبه و از کشتنش و واکنش مردم لذت می بره
-
منقرض نمي شه ريكان هس كه هنوز اطلاعي ازش نيس
-
اقا نكته وحشتناك اين قسمت اين بود كه بعد نبرد اجسادو نسوزوندن الان همه واكر مي شن كه بعدم جان احتمالش بالاس واكر شه چىن نسىزىندنش وگرنه اگه به مارتينه كه الان خاكسترم شده بود
-
نمی شهه بمیره!!! اون همه تئوری چی؟؟؟ من می دونستم جان با خیانت چاقو می خوره اما دوستام که کتابو خونده بودن همون پارسال می گفتن تو کتاب معلوم نمی کنه مرده یا زنده پس تئوریه این که واکر می شه و برن خوبش می کنه چی؟؟؟؟؟؟ سانسااااااا؟؟؟؟؟؟؟ نه اون نمیره ما منتظریم یه روز این ادم شه و این قدر منتظره یکی نباشه بره مثل مادرش زن قوی ای شه(
-
دوستان نمي دونم جاش اين جاست يا نه شنا همه اينارو از كتاب مي گين؟؟؟مم الان چند كتاب واسه دانلود هست البته به فارسيش؟
-
اگان تا به حال تو سريال حضور نداشته به احتمال زياد هم خط داستانيش کلا حذف شده از سريال اها مرسي فكر مي كردم كلا تارگريانا مردن
-
در داستان شوالیه سرگردان ، پیش از درگیری دانکن و Aerion که منجر به قضاوت هفت و ناتمام موندن مسابقات اشفورد میشه ، سه نفر به عنوان مدافعین دوشیزه ای که مسابقات به افتخار اون برگزار شده بود باقی موندن : سر لیونل براتیون - سر هامفری هاردینگ و پرنس والار تارگرین هاردینگ در جریان قضاوت هفت و در دفاع از دانکن کشته میشه. پرنس والار هم در اپیدمی گسترده سال بعد میمیره. این تئوری مطرح شده که این داستان برای سانسا تکرار میشه : ( براتیون - هاردینگ - تارگرین ) جافری براتیون که مسموم شد ، هارولد هاردینگ هم یه بلایی سرش میاد ! بعد از اون سانسا با اگان ازدواج میکنه ولی پرنس اگان هم gray scale میگیره و میمیره . ممنون از جوابت خب چرا این داستان باید برای سانسا هم تکرار شه؟ یعنی پیشگویی چیزی هست یا فقط حدس خواننده هاست؟ ببخشين اگان تو سريال كدومه؟من كتاب نخوندم
-
ارزوام دانشجو از دىم راهنمايي با دنياي فانتزي اشنا شدم اول فقط هري پاتر و بعد دنياي بي حد و مرز تالكين سال و غير سال نودو دو اين سريالو ديدم ولي متاسفانه كتابو نخوندم