فرشید واترز
اعضا-
تعداد ارسال ها
95 -
آخرین بازدید
اعتبار در انجمن
0-
سلام بعد از مدتها آخرین نظری که داده بودم برای سریال گیم آف ترونز بود هنوز دانشجو بودم و نه سربازی رو رفته بودم و نه سر کار . کرونا هم که نبود امسال ، سال اسپین آف بود . اول بتر کال سال که عالی بود و حالا خانه اژدهایان. باز هم شاهی رو داشتیم که به فکر بعد از خودش و جانشین بود . باز هم تورنمنت و دیمون تارگرین و سبک مبارزهاش و که یاد مانتین رو کمی زنده میکرد کتاب رو نخوندم ولی امیدوارم حالا که قرار نیست سریالاز کتاب جلو بزنه ،حداقل پایان سریال بد نباشه.
-
توی طرح اول مارتین ، جان و تیریون به خاطر آریا با هم دشمن میشن . حدس میزنم فصل بعدی تیریون خیانت کنه
-
والا ریال مادرید افسانست نه نایت کینگ
-
منم این به ذهنم رسید ولی گفتم بی خیال.ایراد نگیر لابد هواییش خوب بوده فقط آخه اژدهای بزرگتر و دنریس و دورتموند و... وقتی داشتن سوار میشدن نزدیکتر هم بودن
-
چیزی که عذاب دهندست اینه که شخصیت های گات وقتی منفی هستن یا وقتی طرف لنیستر ها هستن قوی ترن . جیمی ، هاند ، واریس ، تیریون ، و... مکالمه تورموند و هاند باحال بود دوست دارم همکاری سمول تارلی و کایبورن رو ببینم !
-
اون سیاهی لشکرا فکر کنم وحشی ها بودن . بعضی از افراد تورموند . البته من صدا نداشتم دیالوگا رو نشنیدم یه بار دیگه باید این قسمتو ببینم
-
چقدر تلخ چه نشونه گیری داره نایت کینگ
-
کانال لینک های جدید گذاشته که یکیش دو گیگه و یکی دیگه هشت گیگ . که مشکل صدا.نداره ولی.حجم وحشتناک بالاست ظاهرا تا عصر کم حجم هم میاد
-
میتونی درباره کیفیت صدا و تصویرش حرف بزنی حجمش زیاده .ارزش دانلود داره یا صبر کنیم برای کیفیت مناسب
-
با گوشی از روی مانیتور فیلم گرفتن کیفیت صدا و تصویر نداره
-
اژدهای یخی برای کسایی که کتاب را خواندن و داستانهای کوتاه مارتین که به فارسی هم ترجمه شده اصلا اسپول نیست اینجا قسمت سریاله نه کتاب
-
والا لرد گلاور که تا آخر جنگ هیچ کمکی به استارکا نکرد. بعدشم ننه من غریبم بازی در آورد و با بغض میگفت تا آخر عمر پشیمونم . حالا باز زیرآب جان رو میزنه . در ضمن صحبت از اسپویله . من که هرکی اسپویل کنه گزارش میزنم که پستش پاک شه
-
Na https://westeros.ir/wiki/index.php?title=%D8%B4%D8%A7%D9%87_%D8%B4%D8%A8
-
سم هم کار خوبی کرد فرار کرد استادش مثل مدیر گروه ما بود . سیتادل هم مثل دانشگاه ما کش دادن الکی موضوعات الکی .
-
تورموند و هاوند همیشه در اوج تورموند عاشق :دی دیگه از این واضح تر نمیشد اشاره کرد که.جان بچه مشروع.ریگاره فقط تو وستروس.کسی نمیدونه الان جان بفهمه پدرش کیه به ضرر گندری میشه سرسی اعتمادشو به جیمی از دست داده و نقشه هاش رو کامل بهش نمیگه . از مانتین هم فعلا خبری نیست . پروموی قسمت بعد نشون میده که چقدر نفس گیره .