فرشید واترز
اعضا-
تعداد ارسال ها
95 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های فرشید واترز
-
فکر کنم شما قسمت 151 مگابایتی رو دانلود کردی.اره منم اونو دانلود کرده بودم اما گفتم 1080 بهتره رفتم 1080 دیدم الان میبینم اره ناقصه آره دقیقا . مثلا به خیال خودم اومدم صرفه جویی کنم ،حجم کمتری دانلود کنم
-
من کیفیت 480 رو دانلود کردم از لینکایی که کانال تلگرام شما گذاشته بود متاسفانه الان با خوندن کامنتا فهمیدم ناقصه ! یعنی پقتی آریا نایمریا رو دید سریال تموم شد ! الان اومدم اینجا میبینم بچه ها میگن صحنه ی درگیری یورون گریجوی ! حالا در مورد سریالی که دیدم گیر دادن دنریس به واریس و بخشیدنش خیلی مسخره بود . تعظیم واریس وقتیکه دنریس به ملیساندر گفت من امروز خائنا رو میبخشم از اون هم مسخره تر بهترین صحنه سریال ناقصی که ما دیدیم وقتی بود که آریا فهمید وینترفل افتاده دست جان
-
خب یه بار بگو قسمت آخر جان و دنریس با هم عروسی کنن دیگه !! زیبایی سریال به همیناشه... چندان چیز عجیبی نگفتم این فصل کار لنیسترا یه سره بشه و فصل بعد فقط نوبت جنگ با وایت واکرا باشه . لنیسترا توی ضعیف ترین حالت ممکن هستن . سرسی مثل پدرش نیست که هم بقیه رو تحقیر کنه هم متحد نگهشون داره ، سرسی همه رو طرد میکنه . حریف هم که از بقیه حریفا قدر تره فکر کن مثلا یهو یکی از این خاندانای طرف دنریس بهش خیانت بکنن و شکست بخوره ، خب مسخرست این . (اونم در صورتی که طرف دنریس ، تیریون و واریس هستن و طرف سرسی مانتین ) حالا نمیدونم نجاست جمع کردن سمول تارلی هم جز زیبایی سریاله یا چی
-
فصل قبلب بالا آوردن سم رو میدیدیم این فصل نجاست جمع کردنش :/ امیدوارم کار لنیسترا یه سره بشه . باز یهو یه آتیش ماتیشی پیدا نکنن جنگ رو ببرن . صحنه راه رفتن سه غول وایت واکر شده خیلی خوب بود . جیمی هم که هر فصل زبون تر میشه . چقدر حقارت تحمل کنی آخه امیدوارم خیانت به دنریس و جان و هرکسی غیر از لنیسترها نبینم
-
اولا سایت اچ بی او یه اینفوگرافی منتشر کرد که نشون داد پدر جان ریگاره و دیگه بی خیال تئوری سازی درباره پدرش ثانیا مشکل ند مگه چی بود که نمیتونست دوتا بچه ببره بزرگ کنه جای یه بچه ؟
-
توی یه شرط بندی تیریون خنجر رو از لیتل فینگر برده بود فکر کنم
-
فکر نمیکنی قبلا موضوع مرموز بودن واریس مطرح شده و بحث زیادی شده ؟ به نظرت بعد پنج تا کتاب و شش فصل سریال دفعه اولیه که در مورد واریس بحث میشه ؟ فکر نمیکنی بقیه تئوریاشونو گفتن و به موضوعات جدیدتری فکر میکنن ؟
-
یکم در مورد زنی که صورتش پوشیده بود و با جورا مورمونت حرف زد (کوایته بود اسمش ؟) توضیح میدید . من زیاد یادم نمیاد چی به هم گفتن . چیز بیشتری دربارش میدونید ؟ چه تئوری هایی دربارش گفته شده ؟
-
http://winteriscoming.net/2016/06/29/game-of-thrones-reportedly-eying-the-spanish-town-of-zumaia-for-season-7-filming برای فصل هفت یه جای جدید برای فیلم برداری انتخاب شده که هنوز معلوم نیست برای کدوم منطقه وستروس هست .
-
روس بولتون ؟ در ضمن چیزی که من دیدم اختلاف نظر بین جان و سانسا بود اونم نه یک بار و دو بار . سانسا فکر میکنه که جان بهش و حرفاش اهمیت نمیده . سانسا خودش برای امنیت خودش تلاش میکنه و امیدی به کسی نداره . حساب زیادی روی وفاداری بریین از تارث باز کرده و لیتل فینگر رو هم کاملا از خودش دور نکرده . هنوز لیتل فینگر با گفتن اینکه جان کاملا استارک نیست سعی میکنه سانسا رو باهاش در بندازه و تصور کنید برن واقعیت رو بگه و دنریس سر و کلش پیدا شه . استقبال میکنم از این اتفاق . سانسا یکی از بی عقل ترین شخصیت های داستانه و هنوز حالم از عشق مزخرفش به جافری به هم میخوره و ادب شدنش به دست جان بد نیست . هرچند آریا ادبش کنه بهتره تصور کنید یکی درباره جان اینجوری با آریا صحبت میکرد . میگرفت یه کیک از یارو میساخت
-
باد اسپنسر که ما با اسم پاگنده میشناختیم در گذست + کیا سریال های suits و peaky blinders رو دنبال میکنن ؟
-
لیانا رو خواست چونکه میدونست بچه خودش و لیانا تبدیل به شاهزاده موعود میشه (یخ و آتش ) . لیانا هم ریگار رو دوست داشته نه رابرت رو . عواقبش رو هم میدونستن . فکر میکنم تارگریان ها از خطر آدر ها آگاه بودند جیمی لاف میزنه که من مدکینگ رو کشتم چون میخواست شهرو به آتش بکشه . خب الان خواهرش همینکار رو کرد . من بر حسب خشونت ترجیح میدم آریا بژنه سرسی رو بکشه یورون که نمیدونه تیون و یارا رفتن پیش دنریس . منکه میگم یورون ضربه زیادی میزنه . یعنی احتمالا اژدها بکشه یا همچین چیزی و عملا ناخواسته به نایت کینگ کمک کنه
-
مگه مهارت شمشیر زنی ارثیه ؟ قبلا هم وصلت تارگریان با خاندان های دیگه اتفاق افتاده که بچه سفید مو نداشته باشن ریگار در حد جنگ بی خیال لیانا نمیشه که بذاره آرتور دین باهاش همبستر بشه ؟ این اصلا شاهزاده موعود بودنشو زیر سوال میبره . پرچمی که تیون نگاه کرد نقش اژدها نداشت پرچم خود گریجوی ها بود
-
شاید من اشتباه فکر میکنم اما گمان میکنم ریگار بعد از اینکه فهمید خودش پرنس وعده داده شده نیست و بچه یا بچه هاش هستن و بعد اینکه فهمید ماموریت مهمی خواهد داشت این پرنس لیانا استارک رو انتخاب کرد چون میدونست باید از خون استارک باشه اونی که قراره با آدر ها بجنگه کلا فکر میکنم ریگار و پدرش بیشتر از همه درباره آدر ها خبر و اطلاع داشتند
-
یه جادوگر که سرسی زمانی که بچه بود رفته بود پیشش تا براش پیشگویی کنه . اونم گفته بود سه تا بچه میاری که تاج طلایی بر سرشون میبینی و مرگ هر سه رو خواهی دید و بعد از اون برادر کوچکت تورو میکشه . سرسی فکر میکنه اون برادر کوچک تیریون هست ولی جیمی هم از اون کوچیکتره چند دقیقه ای . من فکر میکنم بعد از جافری و رمزی عوضی بعدی یورون باشه و شاید یکی دوتا اژدها بکشه و عملا به نفع نایت کینگ عمل کنه . هرچند کاریزمای بیشتری از رمزی و جافری داره و قابل تحمل تره
-
آخ که دنریس فاتح بد موقعی به قدرت فتح وستروس رسید زمستون رسیده لیتل فینگر ضد پادشاه شمال (پسر ریگار ) عمل میکنه فقط امیدوارم سانسا همراهیش نکنه . دیالوگهاش که نشون میداد نمیخواد قدرت برتر شمال باشه و از این طمع ها نداره جونم آریا همینکه والدر فری گفت تو دختر من نیستی گفتم این آریاست و سرسی . از اولین فصل قدرت اول وستروس بود رو تخت نشستنش چه تفاوتی ایجاد میکنه ؟ امیدوارم قسمت اول فصل بعد پیش بینی آخر مگی قورباغه هم درست از آب در بیاد شاه شمال در برابر شاه شب . عالیه بیشتر اسپویل هایی که آزور آهای لینک داده بود قسمت آخرش رو درست حدس زده بود . هم قضیه جان هم خودکشی تامن . چندتا سوتی داشت اما بیشتر اتفاقاتی که درست گفته بود نال قسمت آخر بود . چه قیافه ای داشت مانتین یه سوال : آریا جیمی رو نکشت چونکه موقعیتش پیش نیومد یا دلیل دیگه ای داشت ؟
-
http://winteriscoming.net/2016/06/24/hbo-says-that-brexit-wont-affect-game-of-thrones-production اچ بی او اعلام کرد که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تاثیری در روند پخش فصل های بعدی سریال نخواهد داشت
-
ملیساندر احتمالا تبعید میشه . اصلا روحیه و غرور فصلای قبلو نداره بعدشم توروس از میر داره میره شمال پس رفتن ملیساندر مهم نیست
-
سایت آی ام دی بی اسم بازیگرای قسمت دهم رو نوشته که و کلی از شخصیتای سریال هستن . تقریبا همه
-
خواهش میکنم راستی تریلر قسمت بعد هم اومده . احتمالا جان ملیساندر رو رد کنه بره به خاطر قتل شیرین براتیون
-
در ضمن دو اژدهای به زنجیر کشیده شده جسه کوچکتری داشتن . همونطور که تیریون دلیلش رو قبلا گفته بود . نمیدونم آیا این میتونه تاثیر خاصی بر روند داستانی سه اژدها بذاره ؟ یعنی مثلا دوتاشون راحت تر بمیرن و برای دنریس یه اژدها باقی بمونه
-
اگر فیلم فایت کلاب رو دیده باشید میدونید تایلر داردن کیه . یه جای اون فیلم یه نفر میفته رو داردن و شروع میکنه با مشت میزنش و تایلر داردن قهقهه سر میده و اینقدر میخنده که طرفی که مشت میزنه میترسه و میگه این عاقل نیست . رمزی وقتی وقتی جان افتاده بود روش و بهش مشت میزد داشت لبخند میزد . شخصیت رمزی البته بیشتر شبیه جوکر بود اما امروز یه تیکه هایی از فیلم اره و فیلم فایت کلاب هم داشت دیگه کجاش رو متوجه نشدی ؟ به گرامر افتضاحم واقفم . سعی میکنم بهترش کنم
-
جان رو که دید به افرادش گفت برگردیم خونه و باهاش نجنگید اما هرچقدر هم که با مردم اونور دیوار بد باشه نباید ریکون رو تحویل بده . مقصر اصلی مرگ ریکون بود و به نظرم مردنش به دست تورموند بهترین شیوه مرگش بود لرد کاراستارک که نمیدونم چی شد و لرد گلاور قطعا باید اعدام بشن