فرشید واترز
اعضا-
تعداد ارسال ها
95 -
آخرین بازدید
تمامی ارسال های فرشید واترز
-
جیمی لنیستر در سن سیرو بذای تماشای فینال سی ال http://www.tarafdari.com/sites/default/files/users/user7163/photo_2016-05-28_22-51-48.jpg شنیدم امیلیا کلارک هم گفته امیدوارم رئال ببره ولی لینک ندارم http://www.tarafdari.com/sites/default/files/users/user7163/photo_2016-05-28_22-51-48.jpg
-
رئالی داریم اینجا ؟ :دی امیدوارم فردا قهرمان شیم
-
ممنون آزور آهای ویرایش ناظر: استفاده از اسپویلر. چیزی رو اسپویل نکنید دوستان عزیز ...این قسمت متن توسط ناظر حذف شد ...
-
آزور آهای برای منم بفرست بازیگر اون انسانی که فرزندان جنگل وایت واکرش کردن همون شوالیه ای بود که کنار آرتور دین جنگید
-
یه مطلبی تو کانال تلگرام والریا دیدم گفتم برا شما هم بنویسم مرموز و جالبه کتری لنیسترا از اینجا میجوشه: تالیسا همسر راب استارک در سریال، جاسوس لنیسترها بود حالا میخایم دلایلشو بررسی کنیم. اولا تالیسا ادعا میکرد که از یک خانواده بلند مرتبه از ولانتیسه به نام"مایگیر". و به این معناست که اون باید یجورایی شبیه دنریس باشه که اونم از نوادگان قدیمی و بلند مرتبه ولانتیس بود. همچنین او پوستی زیتونی رنگ و مو و چشم هایی تیره داشت، نه اینکه رنگ پوستی معتدل و موهایی بلوند مانند مادر اژدهایان داشته باشه. دوما،هم سیریو فورل و هم شی که اهل ایسوس بودند دارای لهجه ای خارجی و عجیب بودند تا اون حد که زمانیکه برای اولین بار تیریون شی رو ملاقات میکنه اونو بخاطر لهجش مسخره میکنه. این درحالیه که تالیسا اصلا لهجه نداشت!! یا در هر حال لهجه خاصی نداشت. اون به نظر یک زن اشراف زاده از وستروس میومد. در مورد صحبت کردن به روش وستروسی،در فصل 2 دیدیم که تایوین برای آریا توضیح میده که اون میدونه آریا از یک خانواده اشرافی وستروسیه چون در خانواده های اشرافی از زمان تولد کلمه سرورم را بصورت"my lord"تلفظ میکنند. اما کسانی که از خانواده های پایین و غیر اشرافی هستند یا کسانی که اهل ایسوس هستند باید بگن"milord" اما اشراف زاده های وستروسی اون رو بصورت کامل تلفظ میکنند. پس وقتی که تالیسا گفت"my lord" میتونیم حدس بزنیم اون اهل کجاست؟؟ بیشترین احتمال اینه که اون اهل لنیسپورت باشه،یه شهری که توسط لنیستر ها اداره میشه و در ناحیه غربی وستروس قرار داره. در قسمت" kissed by fire "(قسمت 5 فصل سوم) تالیسا گفت که نمیتونه وینترفلو روی نقشه پیدا کنه.اگرچه در فصل 2 اون حقیقتا لوکیشن لنیسپورتو روی نقشه میدونست. در صحنه ای دیگر از فصل 2 آریا یه نامه روی میز تایوین در هارنهال پیدا میکنه از یک جاسوس در کمپ راب استارک که درباره ی جزئیات پیشروی سربازان توضیح داده. در قسمتی از سریال دیدیم که تالیسا در حال نوشتن نامه ای به شخصی ناشناسه و اون نامه رو وقتی که کتلین میاد پیش راب جمع میکنه و به شوخی میگه که من جاسوسم. خلاصه اینکه تالیسا میتونسته یه جاسوس اجیر شده توسط لنیسترا بوده باشه.اما به هر حال الان دیگه مهم نیست....
-
فکر کنم تغییر هاش رو قبلا ایجاد کرده الان داره میبینه که چجوری این کارو کرده وگرنه هودور اصلا قبل ازدواج ند اینجوری شده بود . کلاغ سه چشم هم گفت گذشته نوشته شده و جوهرش خشک شده
-
عنوان این قسمت باید the fool میشد نه the door این استارک ها عامل بدبختی هستن . ده بار کلاغ سه چشم گفت بچه سر خود کاری نکن . جون هزار سالشو از دست داد چه غمی داشت تو چهره . این سانسا چه بلایی باید سرش بیاد تا بفهمه نباید به کسی اعتماد کنه اونم لیتل فینگر . خب مثلا چرا دروغ میگی . همین قسمت قبل داشت از جان عذرخواهی میکرد این قسمت باز وقتی هی میکفتن حان نصفه استارکه باز این اعتراض نمیکرد . باو باشه تو زرنگ تو پرنسس عقم میگیره کارای سانسا رو میبینم هودور اینم تقصیر برن بود امیدوارم گریجوی های فراری نرن شمال بجنگن با بولتون ها . هرچند از این داستان رمزی خسته شدم ، یکنواخته یورون خوش خیال . بهتر از تو رو دنریس آدم حساب نمیکنه داداش این آدر هم وقتی انسان بود خوش هیکل بوده . باشگاه میرفته :دی حالا من موندم چرا اینقدر توانایی دارن !!! این یارو نایت کینگ بود ؟ مگه نباید با یه آدر ازدواج میکرد بعد تبدیل. به آدر میشد ؟ مگه جز نگهبانان شب نبود ؟ در جواب دوست بالایی : کلاغ سه چشم گفت باید جای من قرار بگیری اما اینم گفت که آماده نیست و وقتش نبود ناراحتیش هم به خاطر این بود و البته به خاطر اینکه میدونست میمیره خب وقتی میمیره یکی باید ماموریتش رو تکمیل کنه و برن تنها گزینه بود هی . . . اصلا مرگ کلاغ سه چشم و هودور تلخ بود امثال راب به خاطر تصمیم خودشون مردن ولی اینا رو کنجکاوی برن آواتارت هم تورمونده خخخخصحنه ای که برین رو نگاه میکرد شبیه بچه های فنی مهندسی بود که یهو میرن دانشکده علوم انسانی
-
نبرد آرتور دین وفا داری سر داووس به جان با اینکه کمتر از بقیه دینی نسبت به جان داشت خفت خوردن مرتب لنسترها از کسی که به زور یه لباس مندرس داره :دی این کیف میده
-
تصمیم های مهم این سریال کار خانوما بود . سانسا سرسی و مادر بزرگ مارجری یارا گریجوی دنریس حتی تیکه هایی مثل کاش شوهرت زودتر مرده بود :دی . من به فمنیسم احترام قائلم ولی نه تجاریش . هیچ چیز تجاری رو دوست ندارم . در ضمن من درک نکردم کار تیریون رو . حالا این میخواد با سیاست کارشو پیش ببره اون برده هایی که هفت سال قراره زجر بکشن و خب البته شجاعتر شدن از وقتی دنریس رو دیدن چجور میخوان تیریون رو درک کنن حتی وقتی میساندی متخصص زبان نمیتونه درکش کنه ؟ آب بندی بود ؟ خب این دنریس از اون طرف کارو درست کرد از این طرف زرتش قمصور میشه بهترین سکانسا رو برین از تارث داشت . نگاه تورموند باحال بود همینکه برین رو نشون دادن بدون کشتن یکی دو شوالیه با یه چرخش دست خودش پیشرفت بود این فصل بهترین قسمتاش متعلق به برن هست و احتمالا خواهد بود
-
یکی از این سایتای خارجی نوشته اونجا که آریا اسم والدر فری رو گفت و حریف تمرینیش یه مکث کرد به خاطر اینه که اون دختر والدر فری هست . نمیدونم چرا اینو میگه ولی مکث رو منم دیدم اول مشکوک شدم ولی دیدم جکن اومد و آریا هم تسلیم نشد بعد کتک خوردن بلکه پا شد گفتم لابد انتظار نداشته آریا پاشه اما اگه همون احتمال اولی باشه جذاب تره
-
IMDb جوزف مال بازیگر نقش بنجن استارک رو جزء بازیگرای فصل ششم معرفی کرده از كانال تلگرام والریا خوندم
-
اگه برگرده و زرتی بمیره خیلی ضایعه :/ برنگرده بهتره اینجوری بازیگرش خیلی باحاله برعکس مانتین مانتین بازیگر اولیش خوب بود دومی و سومی نچسبن
-
ببخشید جرالد های تاور مگه همراه آرتور دین نبود تو برج شادی ؟ این چه راحت کشته شد نباید بهش میگفتن زانو بزن و این مخالفت کنه ؟ به به سر آرتور به به :دی وقتی برن استارک فهمید که باباش چقدر ضعیف بوده برام جالب بود ! اون تیکه هم که گفت بابام برده این نبردو و کلاغ سه چشم میگه جدا ؟ خیلی باحال بود :دی مثل بچگی خیلی از آدما بود که از تصور اسطوره ای درباره پدرشون خارج میشن ای سر هاولند رید بره بالای نیزه بزدل بازگشت ریکون هم جالب بود - بازیگرش چقدر بزرگ شده - اگر آمبر ها دارن حقه میزنن پس ریسک بزرگیه این لنیستر ها این فصل اصلا داستانشون جذاب نیست . خیلی خسته کنندست لیتل فینگر نمیتونست پرنده های لرد واریس رو شکار کنه یا جاسوسای خودش کنه بعد این استاد با یه شیرینی این کارو کرد دوستان دارن در مورد مبارزه برادران کلگین صحبت میکنن به به چه شود ! مبارزه جان و رمسی هم امیدوارم فیلم هندی نشه ! مثلا برین از تارث نیاد ناجی بشه
-
آقا یه چت باکس از این ناقابلا بزنید یکم وقت بگذرونیم
-
لگد اسب خورده به سرش یه تئوری بود میگفت روسبولتون بچه هاشو میکشه میره تو جلدشون و عمر طولانی داره و قراره رمزی رو بکشه ..تئوریه دود شد رفت هوا من بر خلاف دوستان راضی نبودم . چون فکر میکنم این همه اتفاق خوراک یک قسمت نبود ... به هر کدوم میشد جزئیات داد تا بیشتر به دل بشینه . اتفاقات همگی مهم بودن . مثل خوردن کوبیده و پیتزا و دیزی و کله پاچه همزمان بود سه نکته که دوتاشو از کانال وینترفل خوندم و اولیشو خودم فهمیدم : یک _ با کشته شدن بیلون گریجوی هر سه نفری که ملیساندر اسمشونو گفت و زالو ها رو توی آتش انداخت کشته شدن دو _ نحوه خنجر خوردن روس بولتون عین خنجر خوردن راب استارک بود ! سه _ دیالوگ ند و بنجن استارک که بهش گفت سپر رو بالا بگیر قبلا تو سریال تکرار شده بود . جان اسنو این حرف رو به الی خائن زده بود اگر اژدها روگرسنگی آدم نمیخوره و فقط دشمنو میخوره پس چرا پسر بچه اون چوپان رو خورده بود و پدرش اومد تظلم خواهی و عاقبتش شد زندانی شدن اژدها ها ؟ اگر غل و زنجیر اشتهاشونو کور میکنه پس چرا تیریون میترسید ؟ :دی چجور باید کادر اسپویل بزنم ؟ دو خط بعدی رو نخونید یه تیکه از پروموی قسمت بعد دیدم دارم میگم ناظر : ویرایشگر کامل رو بزنید ، متن مورد نظر رو انتخاب کنید و گزینه spoiler رو از گزینه های بالای کادر متن انتخاب کنید . ضمنا از پست های متوالی پرهیز کنید . پست های متوالی شما ادغام شد
-
چند صد سالم خیلی غیرمنطقیه آخه، 130 سال منطقی تره که با جادو زنده مونده باشه. تو گات جادو هم از یه اصول منطقی پیروی می کنه. واقعا اگه یه پیرزن معمولی باشه چه تاثیری رو داستان میتونه داشته باشه این غافلگیری؟ شیراسی استار هم نباشه باید شخصیت مهمی باشه. از چه اصول منطقی ؟ همون اصلی که مرده رو زنده میکنه آدمم زنده نگه میداره دلمون پکید چرا درباره قسمت دوم بحث نمیکنید ؟ من تاپیکشآ زدم ولی فکر نکنم تایید بشه
-
با این انتقام خواهیم گرفت و وعده ای که جیمی به سرسی داد فکر کنم بشه همون جیمی فصول اولیه دورنی ها هم حماقت کردن بزرگ تر از ایناش زنده نموندن وقتی قضیه غیر منطقی شده دیگه بهتر از سر باریستن که نیستن (از نظر تعداد نفرات) یا استنیس (مقاومت لنیسترا تو جنگ بلک واتر)
-
اوففف بالاخره برگشتید هی خبر و اینا میومد و دلم تنگ شده بود که بیام و نظر بچه های وارد به گات رو بخونم
-
انتشار لیست کامل بازیگران اپیزود اول از فصل ششم سریال
فرشید واترز پاسخی به alireader داده است: موضوع فصل ششم
شوخی شوخی داستان استنیس تموم شد ؟ پوففف