Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئن 5, 2014 کا ام پلیر وقتی با پست میزاری مینویسه sent from my .... وقتی من پست میزارم چیزی نمینویسه چرا؟ موقعی که با Tapatalk پست می ذارم اون زیرش یه گزینه داره که اگه کنارش تیک خورده باشه این رو می نویسه می شه حذفش هم کرد. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 5, 2014 برنامه است این Tapatalk ؟ چه خصوصیاتی داره ؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئن 5, 2014 برنامه است این Tapatalk ؟چه خصوصیاتی داره ؟ یه اپلیکیشن برای فروم گردی من از وقتی دانلود کردم بیشتر با این میام تو فروم باهاش راحت تر می شه پست گذاشت. هم برای android هست هم برای ios Sent from my Nexus 5 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
QelThezad 0 ارسال شده در ژوئن 5, 2014 من هدستم مشکل داره و میکش خرخر میکنه. یکی جدید خریدم شرکت میکنم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 خوب من نظرم رو بگم در مورد صدا ها : برای جافری از خودم راضیم برای برن قطعا محمد حسین برای جان اسنو نه مال من خوب بود نه مال محمد حسین برای کتلین وینترفل و برای سرسی هم Arya_S_R دوستان لطفا بقیه هم بیان نظر بدن Sent from my Nexus 5 using Tapatalk به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 خوب مهلت رای گیری تموم شد طبق نظر دوستان: برن : محمد حسین( mohammadhoseinjj ) جافری : سینا ( Stannis Baratheon ) کتلین : (winterfel) سرسی : (Arya_S_R) شروع شخصیت های بعدی تا دو ساعت دیگه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 خوب شخصیت های بعدی ایندفعه به جا 5 تا آقا 5 تا خانوم، 4 تا آقا میزارم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 1 . راب استارک . : با تعجب گفت : "رفته؟ مرده؟، اوه، مادر، نه، این نیست، اونا صدمه ای بهش نزدن، نه اینطوری، فقط ... دیشب یه پرنده اومد، اما من فکر کردم بهتره اون خبر رو پیش خودم نگه دارم تا پدرت به آرامش برسه، بعد بهت بگم" . : "آخرین خبری که ما از شمال گرفتیم این بود که سر رودریک با مردان آهنی نزدیک تورن چهارگوش درگیر شده ..." . : "ریکارد کاراستارک، لرد کارهولد. من اینجا، در حضور خدایان و مردان، تورو به خاطر قتل و خیانت گناهکار اعلام میکنم. به نام خودم تورو محکوم می کنم. با دستان خودم به زندگی ات پایان میدم. حرفی برای گفتن داری؟" 2 . تیریان لنیستر . : "اونا از موش ها سریع تر بر می گردن. ما یه بار خونه هاشون رو سوزوندیم و فکر کردیم که از این کار درس گرفته ان" . : "کاملاً مطمئن، لرد مورمونت. برادرم جیمی ممکنه که نگران بشه چه بلایی سر من اومده. شاید به این نتیجه برسه که شما منو متقاعد کردید لباس سیاه بپوشم." . : "من ترجیح میدم با اون خوك دست به پنجه بشم. پسر استارك اصلاً به اون اندازه ترد نیست و هیچ وقت همچین بوي خوبی نمیده" 3 . جیم لنیستر . : "لیدي استارك. شمشیرم رو بهتون تقدیم می کردم، اما ظاهراً اونو جا گذاشتم" . : "به من نگو چی کار کنم، دختر روستایی. من اگه دلم بخواد، میمیرم" . : "کارهایی که برای عشق انجام میدم" 4 . تئون گری جوی . : "در دویست سال اخیر هیچ دایرولفی در جنوب دیوار دیده نشده" . : "لرد راب براي بازدید از جنگل خدایان رفته، بانوي من" . : "چیزی که مرده هرگز نمیمیره" طبق معمول صداتونو ضبط کنین از طریق پیام خصوصی بفرستین برا من به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 11, 2014 هیچکس شرکت نکرد رای گیری ای هم در کار نیست پس به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 16, 2014 دوستان گلم پس اون همه شور و اشتیاقتون چی شد؟ خیلی استقبال کرده بودین که اگه بدونم واسه امتحاناست و بعد از امتحانا میاین خیلی خوشحال میشم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در ژوئن 17, 2014 ما که الآن دربست آماده ایم... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در ژوئن 18, 2014 خب من قبلا هم گفته بودم که تو فصل امتحانا اصلا نمی تونم. مطمئنا دوستانم همینطورن. وقتی واسه ویکی اون همه فعالیت کردن، واسه کتاب صوتیم مایه میذارن ولی الان همه مشغولن. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 18, 2014 اوکی پس تا تابستون Sent From My Xperia M Dual Sim به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئیه 21, 2014 سلام چطورین؟ تابستون شروع شد یه ماهشم رفت پایه هستین شروع کنیم؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در ژوئیه 21, 2014 من آماده آماده آماده آماده ام استاد... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lady of the houses 0 ارسال شده در ژوئیه 21, 2014 آماده ومصمم... Unbowed,Unbent,Unbroken حس نوستالژیکم گل کرد... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئیه 25, 2014 بچه ها تورو خدا بیاین زودتر شروع کنیم امروز اینجارو دیدم یه لحظه کپ کردم گفتم حتما همین کار مارو می خوان انجام بدن http://gotifa.ir/ که البته دیدم نه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lady of the houses 0 ارسال شده در ژوئیه 25, 2014 North Wolf » جمعه مرداد 3, 93 4:25 pm[/url]"]بچه ها تورو خدا بیاین زودتر شروع کنیمامروز اینجارو دیدم یه لحظه کپ کردم گفتم حتما همین کار مارو می خوان انجام بدن http://gotifa.ir/ که البته دیدم نه آره منم تو اون سایت عضو شدم.ولی رول پلی هستش فقط.بعد صدامونو که ضبط میکنیم عیب نداره با همین گوشیای فکسنیمون ریکورد کنیم؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئیه 25, 2014 Lady of the houses » جمعه مرداد 3, 93 4:29 pm[/url]"]North Wolf » جمعه مرداد 3, 93 4:25 pm[/url]"]بچه ها تورو خدا بیاین زودتر شروع کنیمامروز اینجارو دیدم یه لحظه کپ کردم گفتم حتما همین کار مارو می خوان انجام بدن http://gotifa.ir/ که البته دیدم نه آره منم تو اون سایت عضو شدم.ولی رول پلی هستش فقط.بعد صدامونو که ضبط میکنیم عیب نداره با همین گوشیای فکسنیمون ریکورد کنیم؟ با گوشی ، لپ تاپ پی سی فرق نداره فقط الان چیزی ضبط نکن به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lady of the houses 0 ارسال شده در ژوئیه 25, 2014 North Wolf » جمعه مرداد 3, 93 4:34 pm[/url]"]Lady of the houses » جمعه مرداد 3, 93 4:29 pm[/url]"]North Wolf » جمعه مرداد 3, 93 4:25 pm[/url]"]بچه ها تورو خدا بیاین زودتر شروع کنیمامروز اینجارو دیدم یه لحظه کپ کردم گفتم حتما همین کار مارو می خوان انجام بدن http://gotifa.ir/ که البته دیدم نه آره منم تو اون سایت عضو شدم.ولی رول پلی هستش فقط.بعد صدامونو که ضبط میکنیم عیب نداره با همین گوشیای فکسنیمون ریکورد کنیم؟ با گوشی ، لپ تاپ پی سی فرق نداره فقط الان چیزی ضبط نکن اره خوب نبایدم ضبط کنم.چون فعلا برای هیچ نقشی انتخاب نشدم وشایدم اصلا نشدم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در ژوئیه 28, 2014 امیدوارم پروژه کتاب صوتی کنسل نشه... به خصوص الآن که تو یه داستان صوتی حرفه ای پر شنونده دیگه هم فعالیت دارم... http://gamefa.com/170715/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84/ --- خواهش می کنم کمک کنین این پروژه بزرگ انجام بشه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئیه 29, 2014 فقط بچه های ما خیلی بی حس تشریف دارن این پروژه رو هر جای دیگه پیشنهاد میدادم تا الان دوتا کتاب تموم کرده بودیم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژوئیه 29, 2014 North Wolf » سه شنبه مرداد 7, 93 12:18 pm[/url]"]فقط بچه های ما خیلی بی حس تشریف دارناین پروژه رو هر جای دیگه پیشنهاد میدادم تا الان دوتا کتاب تموم کرده بودیم من که از همون اول اعلام آمادگی کردم نقش هم که دادی بهم! امیدوارم بقیه هم سریع تر شرکت کنن به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در ژوئیه 29, 2014 من هم صدها بار آمادگی خودم رو اعلام کردم... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئیه 29, 2014 شما دونفر که حرف ندارین دمتون گرم Sent From My Xperia Z2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در اوت 20, 2014 آقا لطفا اگه نمی خواین تو این پروژه شرکت کنین حد اقل بیاین اعلام کنین تا من تکلیفم رو بدونم حد اقل برم جا دیگه وقتمو بزارم یه نتیجه ای بگیرم همه میگفتن تابستون میایم الان امتحان داریم خوب تابستون دیگه تموم شد بیاین دیگه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر