mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در فوریه 2, 2013 فروم خدا رو شکر عالیه ولی سایت یه هفته است برای منی که انقدر سرعتم بالاست و همیشه هر سایتی سریع میاد یا کلی طول میکشه یا نمیاد یا موقع نظر دادن بعد از 20 دقیقه صبر ارور میده یه فایل رو میزنی میاد دوباره میره میزنی ارور میده کلا یه هفته است خیلی مشکل داره! یه نفر از مسئولین عزیز و محترم سایت جواب بده من ممنون میشم و البته بعد از جواب دادن تاپیک بسته بشه هم مهم نیست چون به نظرم مشکل مهمیه تاپیک زدم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مورس مارتل 1 ارسال شده در فوریه 3, 2013 در تلاشیم مشکل رو برطرف کنیم. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در فوریه 4, 2013 در تلاشیم مشکل رو برطرف کنیم. خسته نباشید ممنون کی درست میشه ؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مورس مارتل 1 ارسال شده در فوریه 4, 2013 خب امیدواریم مشکل از سرویس دهنده نباشه و بتونیم به سرعت مشکل رو برطرف کنیم. برای همین کار احتمالا تا چندروز سایت بسته خواهد شد. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در فوریه 12, 2013 سلام.من تو سایت وستروس تو قسمت دانلودها می خواستم کتاب اول (Game of Therones) ترجمه خانوم مشیری رو دانلود کنم ولی لینکش غیر فعال بود.لطفا درستش کنین. ممنون به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مورس مارتل 1 ارسال شده در فوریه 12, 2013 سلام.من تو سایت وستروس تو قسمت دانلودها می خواستم کتاب اول (Game of Therones) ترجمه خانوم مشیری رو دانلود کنم ولی لینکش غیر فعال بود.لطفا درستش کنین. ممنونبا مرورگرهای مختلف چک شد و مشکلی نبود.دوباره تلاش کنید به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در فوریه 12, 2013 با مرورگرهای مختلف چک شد و مشکلی نبود.دوباره تلاش کنید بازم امتحان کردم وقتی که کلیک میکنم ، پنجره download manager باز میشه.وقتی که روی دانلود کلیک میکنم این پیام میاد: connection has been closed by server به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برندون معمار 0 ارسال شده در فوریه 12, 2013 با مرورگرهای مختلف چک شد و مشکلی نبود.دوباره تلاش کنید بازم امتحان کردم وقتی که کلیک میکنم ، پنجره download manager باز میشه.وقتی که روی دانلود کلیک میکنم این پیام میاد: connection has been closed by server تالیسای عزیز منم چک کردم.هیچ مشکلی نداشت.نه کتاب اول و نه کتاب دوم! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در فوریه 12, 2013 ممنون که پیگیری میکنین ولی من مشکل داشتم.حالا الانم از جای دیگه دانلود کردم ولی نمیدونم،احتمالا مشکل از منه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AgenT 0 ارسال شده در مه 26, 2013 سلام قسمت موسیقی A GOT season 1 Full Soundtrack & A GOT season 2 Full Soundtrack لینک هاشون مشکل داره یه بررسی کنید بی زحمت به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پادشاه استنیس 0 ارسال شده در مه 26, 2013 سلام قسمت موسیقی A GOT season 1 Full Soundtrack & A GOT season 2 Full Soundtrack لینک هاشون مشکل داره یه بررسی کنید بی زحمت سلام به زودی این مشکل رو رفع میکنیم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S.i.S 0 ارسال شده در ژانویه 5, 2014 دوستان یه نگاه به کامنت های پست اخر بندازید یه برخوردی با یه سری ادم عقده ای بکنید یعنی چی با همچین اسمی میاد زیر مقاله یکی اینطوری حرف میزنه ، هدفش جز خراب کاری تو سایت چیز دیگه ای نیست به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جورامون 19 ارسال شده در ژانویه 5, 2014 ممنون، رسیدگی شد به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bliss 0 ارسال شده در ژانویه 15, 2014 لینک دوستان که توی صفحهی اصلی سایت هست، وقتی روش کلیک می کنی روی صفحهی اصلی سایت وستروس باز میشه. میشه یه کاری بکنید وقتی که روشون کلیک میکنی توی tab دیگه باز بشه؟ مرسی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مورس مارتل 1 ارسال شده در ژانویه 15, 2014 لینک دوستان که توی صفحهی اصلی سایت هست، وقتی روش کلیک می کنی روی صفحهی اصلی سایت وستروس باز میشه. میشه یه کاری بکنید وقتی که روشون کلیک میکنی توی tab دیگه باز بشه؟مرسی قابلیتش ایجاد شد به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Daemon 0 ارسال شده در فوریه 5, 2018 چجوری میشه توی ویکی وستروس مقاله نوشت؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر