North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 نظرتون چیه یه تاپیک در مورد جام جهان یبزنیم؟ من هر ویدیویی در مورد جام جهانی میزارم تا لذت ببرین به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 به کیوان: توامان دوست ندارم، اگه با هم بازی کنن من طرفدار آلمانم لباس ایتالیا بهترین لباس میشه؟ نگرفتم چی میگی! اما دوره شکل گیری علاقه والا از بچگی (9 سالگی) باور کن اون موقع ذهنم به این سمت نمی رفت از بازی هلند خوشم می یاد، امیدوارم خوب پیش بره صدر لیست نفرتم برزیل بوده همیشه نسبت به اسپانیا حس بدی نداشتم ولی از وقتی قهرمان جهان شدن از دست طرفدارای رو اعصابش دلم میخواد همون دور اول بخوره به برزیل له شه راحت شیم آخه خیلی مشکل دارن اینا با هم. یا هلند و آلمان. این مَثَل انگلیسی رو شنیدین که "فوتبال ورزشیه که توش 22 نفر دنبال یه توپ می دون و آلمان تو ضربات پنالتی برنده میشه." عمق رابطه دو تا تیم رو نشون می ده. چه لباس بازیشون چه لباس رسمی شون قشنگترین انتخاب می شه از طرف طرفدارا. حالا نمی گم همه اینجوری طرفدارش شدن که، شهاب یه گزاره گفت و دلیل خواست منم باهاش موافقم و دلیلش به نظرم هموناست. کلاً ایتالیایی ها تو این زمینه سرآمد اند از نظر تاریخی. والا بخدا، تیمی که یه قهرمانی اروپا داشت اونم تو کشور خودش تحت حکومت فرانکو (اون بلایی که کره تو جام جهانی سرشون آورد عاقبت اون قهرمانی بود) وقتی اینجوری می شن جنبه ندارن دیگه. بازی هام که دیره، وقتی یه طرف اسپانیا باشه آدم می شه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
لیدی 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 متوجه جنگ و دعواهای اونا هستم همچنین هلند و آلمان، انگلیس و آرژانتین و امثالهم ولی خب از جفتشون خوشم می یاد در مورد لباس ایتالیا اسپانیا تا وقتی آراگونز مربی اش بود خوب بازی می کرد بعدش دیگه "مورینیویی" شد بازی هاش وای که من چی کشیدم از دست این طرفدارای اسپانیا! طرف در جریان مسابقات یورو 2012 برگشته به من میگه اصلا کی گفته ایتالیا تیم بزرگیه؟! من اینجوری بودم که آقا چند تا مسابقه فوتبال سر جمع دیدی؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 ریگار این چه کاریه؟ درسته این سایت واسه نغمه است اما میبینی فوتبال زیادی طرفدار داره فقط یک ماهه نه بیشتر بعدش میتونی حذفش کنی تمام فروم ها چه اختصاصی چه عمومی یه تاپیک مخصوص جام جهانی دارن چرا اینجا نداشته باشه؟ اگه هم اون تاپیک رو حذف کنی بچه ها اینجا بحث میکنن فرقش چیه؟ اطلاعات و کلیپ و چیزای بدرد بخور زیادی دارم واسه جام جهانی اما متاسفم که نمیتونین ازشون بهره ببرین دوس داشتم شمام اونارو میدیدین و میخوندین به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ریگار 7 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 البته ! همه ما علاقه مندی هایی داریم اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد، فارغ از عملکرد سایر سایت ها و فروم ها اینجا وستروسه و قوانین مربوط به خودش درش حاکمه،در همین راستا هرگونه بحثی بی ربط به دنیای نغمه یخ و آتش پذیرفتنی نیست . راههای ارتباطی شما با این کار بسته نمیشه، تالار از قابلیت پیام خصوصی بهره منده، کلیپ ها و متن ها و سایر بحث های متفرقه رو میتونید از اون طریق با هم به اشتراک بذارید . به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 باشه بابا حرف تو درست من اصن دیگه هیچ جا هیچ فعالیتی نمیکنم فقط تو تاپیک کتاب صوتی اگه دوس داشتی همونم ببند به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
لیدی 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 ریگار مشکل بحث در مورد جام جهانی اضافه کردن تاپیک بود یا اینجا هم نباید صحبت می کردیم؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برندون معمار 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 ریگار مشکل بحث در مورد جام جهانی اضافه کردن تاپیک بود یا اینجا هم نباید صحبت می کردیم؟ توي قوانين به صراحت ذكر شده كه مسائل مذهبي و سياسي و ورزشي و .... جايي در فروم نداره.دليلشم واضحه.اين فروم تخصصيه و با اكثر فروم ها در نوع كاركرد متفاوته. دليل ايجاد همين تاپيكي كه الان توش هستيم هم اينه كه بحث هاي متفرقه اينجا انجام بشه.فقط نكته مهم اينه كه بحث هاي متفرقه از بحث هاي اصلي مهم تر و پر رونق تر نشه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
لیدی 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 دليل ايجاد همين تاپيكي كه الان توش هستيم هم اينه كه بحث هاي متفرقه اينجا انجام بشه.فقط نكته مهم اينه كه بحث هاي متفرقه از بحث هاي اصلي مهم تر و پر رونق تر نشه. من تو این تاپیک همه جور بحثی دیده بودم و نمی دونستم اینجا هم مشمول محدودیت میشه اوکی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sr Baristan 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 نگران نباشید!!!!!!!!!!دلم گواهی میده که مارتین پایانی دردناک و همراه با افسردگی و شگفتی کامل برای این عجوزه (سرسی) در نظر گرفته. یعنی میشود؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نایمریا 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 این سرسی که من میشناسم تا حلوا تک تک شخصیتا رو نخوره مردنی نیست! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برندون معمار 0 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 دليل ايجاد همين تاپيكي كه الان توش هستيم هم اينه كه بحث هاي متفرقه اينجا انجام بشه.فقط نكته مهم اينه كه بحث هاي متفرقه از بحث هاي اصلي مهم تر و پر رونق تر نشه. من تو این تاپیک همه جور بحثی دیده بودم و نمی دونستم اینجا هم مشمول محدودیت میشه اوکی يه بار پست منو با دقت بخونيد.اسم تاپيك،گفتگوي آزاده. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در ژوئن 6, 2014 خواستم به همه ی دوستان برای حماسه ای که آفریدن تبریک بگم. رکورد بازدید لحظه ای از سایت شکسته شد. تا باشه از این حماسه ها! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 خواستم به همه ی دوستان برای حماسه ای که آفریدن تبریک بگم. رکورد بازدید لحظه ای از سایت شکسته شد. تا باشه از این حماسه ها! منم تبريک مى گم. + به اضافه اينکه پيروزى تيم ملى واليبال در برابر برزيل رو هم تبريک مى گم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 به negar27: نگار خانم، اهل دعوا هم هستین؟ ( منظورم گیس و گیس کشی نیست، دعوای واقعی!) آخه علایق جالبی دارید ( فوتبال ، بازی های کامپیوتری خشن و ... . ) پ.ن: قصد مزاح داشتم، امید وارم نارحت نشده باشید. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 به negar27:نگار خانم، اهل دعوا هم هستین؟ ( منظورم گیس و گیس کشی نیست، دعوای واقعی!) آخه علایق جالبی دارید ( فوتبال ، بازی های کامپیوتری خشن و ... . ) پ.ن: قصد مزاح داشتم، امید وارم نارحت نشده باشید. اگه مجبور بشم و راه ديگه اى برام نمونده باشه آره دعوام مى کنم نه ناراحت براى چى! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
لیدی 0 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بازی آرژانتین رو داره میده شبکه سوم کسی میبینه؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بازی آرژانتین رو داره میده شبکه سومکسی میبینه؟ من می بینم + کیفیت تصویر شاهکاره واقعا انگار 3g به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
لیدی 0 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 (ویرایش شده) بازی آرژانتین رو داره میده شبکه سومکسی میبینه؟ من می بینم + کیفیت تصویر شاهکاره واقعا انگار 3g دقیقا ما آنتن مون هم مشکل داره دارم با یه عذابی میبینم ویرایش شده در ژوئن 7, 2014 توسط مهمان به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بازی آرژانتین رو داره میده شبکه سومکسی میبینه؟ من می بینم + کیفیت تصویر شاهکاره واقعا انگار 3g دقیقا معلوم نیست از کجا گرفتن! خدا کنه بازی اسپانیا رو هم بدن نیم ساعت دیگه فک کنم شروع بشه! ما آنتن مون هم مشکل دارهدارم با یه عذابی میبینم ما مشکلی نداریم ولی فرق زیادی نداره من پدرم در اومد تا مسیر توپو دنبال کنم! تصویرش یه جاهایی پیکسل پیکسل میشد به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بابا شماها دیگه خیلی پیگیرین جدی. من رسماً لنگ رو انداختم. آرمینا کجایی؟ فردا نادال جوکوویچ ه. بیا من قبلش هر چی گیر دارم بدم و بعد بازی متواری شم چند وقت، چون بعیده ببره نواک. امیدوارم ایندفعه کمرش نصف شه کلاً دنیای تنیس راحت شه از شرش. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بابا شماها دیگه خیلی پیگیرین جدی.من رسماً لنگ رو انداختم. آرمینا کجایی؟ فردا نادال جوکوویچ ه. بیا من قبلش هر چی گیر دارم بدم و بعد بازی متواری شم چند وقت، چون بعیده ببره نواک. تالیسا طرفدار نادالی؟ شوخی؟؟؟ فقط جوکوویچ حالا نادال نبره هم که همینجوری واسه باختش بهانه می تراشه! کمرم درد می کرد پام درد می کرد مچ دستم درد می کرد! اصلا هم به خاطر این نبود که حریف ازم بهتر بود به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بلی، خیلیم بچه خوبیه. درحال حاضر که مرد شماره یک دنیای تنیسه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
لیدی 0 ارسال شده در ژوئن 7, 2014 بابا شماها دیگه خیلی پیگیرین جدی.من رسماً لنگ رو انداختم. من کلا ورزش رو خیلی دوست دارم ولی فوتبال یکی از امیدها و زیبایی های زندگی است از هیجان آغاز جام جهانی در پوست خود نمی گنجم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
North Wolf 1 ارسال شده در ژوئن 8, 2014 بازی آرژانتین رو داره میده شبکه سومکسی میبینه؟ در مورد فوتبال حرف نزن جیزه Sent From My Xperia M Dual Sim به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر