رفتن به مطلب
Tyrion Lannister

::.::.:: تاپیک کل کل خاندان های وستروس ::.::.::

Recommended Posts

دوستان نظرتون راجع به مارتل ها چیه!!؟

من تازگی ها شدیداً به مارتل ها علاقه مند شدم خیلی شخصیت جالبی دارن

من چون علاقه ای ندارم کیوان سرم رو از تنم جدا کنه، از ابراز نظر در این مورد جدا معذورم.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
از نظر کاربر های ثبت نام کرده که بازم تعداد مخالف های لنیستر ها و تارگرین ها بیشتره.

درسته. شاید 70% کاربر های عضو شده نام و خاندان استارک ها رو داشته باشند ولی کدومشون فعالیت می کنند؟ فقط ثبت نام کردند ، دریغ از یک پست.

رو بد چیزی دست گذاشتی جوری جان.

فکر کنم اکثریت ما اوایل به استارک ها تمایل داشتیم ولی هر چی بیشتر رفتیم تو بحر کتاب این نظر عوض می شه، در نتیجه کسایی که فقط سریال رو دیدن، یه مقدار سنشون کمتره یا عاشق داستان های دیو و پری هستن می شن طرفدار استارک ها، واسه همینه که اکثریت کاربران که فعال هم نیستن اسمشون برگرفته از این خاندانه.

البته باز همین انتخاب اسم هم مهمه، مثلاً جوری کسل، برندون معمار که فرعی تر و قدیمی تر هستن معلوم می کنن که به علت دلایل بالا طرفدار استارک ها نشده طرف.

شاید صحبتام یه مقدار harsh و judgemental باشه ولی به نظرم اسنجوریه، امیدوارم بر نخوره به دوستان.

به نظر من همه ی ما (بیشتر ما) سوای همه ی ادعاهایی که می کنیم آخرش هم دلمون می خواد استارک ها تو این بازی برنده بشن. آدم وقتی راب و آریا و برن و سانسا رو می بینه، نمی تونه دوستشون نداشته باشه.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
استنیس مثل اینکه یادت رفته همراه با برادر بزرگترت چه ایرادایی که روی من، چه تهمت هایی که به ریگار و چه صفت هایی رو به خواهر گرامی ما نسبت میدادین

حالا شما ها که خوبین سر تالیسا و برندون موقعی که میان من چهار ستون بدنم می لرزه

پ.ن 2: جا داره از مظهر عدالت طلبی سر رنلی براتیون تشکر ویژه ای بکنم

به کینگ رابرت : برادر می بینی چه جوری می خوان داداش رنلی رو با ما بد کنن . ما براتیون ها تا اخرین لحظه تو این فروم با هم هستیم .

بله، به نظر من بدنیست که سر سامیانو با این سیاست های تفرقع انگیزانه اش آواتارش رو از تیریون به پتایر بیلیش تغییر بده.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

بله، به نظر من بدنیست که سر سامیانو با این سیاست های تفرقع انگیزانه اش آواتارش رو از تیریون به پتایر بیلیش تغییر بده.

تفرقه!!!؟؟

این که ظلم و ستم شما دو برادر به برادر کوچکترتون رو آشکار کنم اسمش میشه تفرقه اندازی!!!؟

آه رابرت تو قلبم منو شکوندی

استاد آمون و ریگار عزیز کجایید که دارن به متحد دیرینتون تهمت میزنن و قلبشو میشکنن

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من چون علاقه ای ندارم کیوان سرم رو از تنم جدا کنه، از ابراز نظر در این مورد جدا معذورم.

گفتن حقیقت که ترس نداره!!؟

مارتل ها خیلی جالبن هم از نظر شیوه حکومتی هم از نظر زیرکی

دوران به شخصه میتونه واریس و لیتل فینگر رو بزاره تو جیبش

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

به نظر من همه ی ما (بیشتر ما) سوای همه ی ادعاهایی که می کنیم آخرش هم دلمون می خواد استارک ها تو این بازی برنده بشن. آدم وقتی راب و آریا و برن و سانسا رو می بینه، نمی تونه دوستشون نداشته باشه.

اتفاقاً آدم تا اواخر کتاب سوم وقتی سانسا رو میبینه نمیتونه ازش متنفر نباشه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

خب من به اندازه نصف نصف اون چیزی که فکر میکنم شما میدونید ، در مورد مارتل ها نمیدونم ، اما با این حال بهشون علاقه مندم، از شعار دهن پر کن و جذابشون که حقیقتا هم بهش عمل شده تا ازدواج های مکررشون با خاندان برین تارگرین .

یه چیزایی در مورد این دوران نقرس گرفته خوندم، اما اصلا باورم نمیشه بزنه رو دست لیتل یا واریس !

چی کشف کردی سامیانو ؟!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
خب من به اندازه نصف نصف اون چیزی که فکر میکنم شما میدونید ، در مورد مارتل ها نمیدونم ، اما با این حال بهشون علاقه مندم، از شعار دهن پر کن و جذابشون که حقیقتا هم بهش عمل شده تا ازدواج های مکررشون با خاندان برین تارگرین .

یه چیزایی در مورد این دوران نقرس گرفته خوندم، اما اصلا باورم نمیشه بزنه رو دست لیتل یا واریس !

چی کشف کردی سامیانو ؟!

چی بگم اسپویل نشه

ولی یکی از دلایل علاقه مندیم همین دوران نقرس گرفتس خیلی شخصیت جالبی داره این بشر نقرس گرفته کسیه که خود مارتین گفته برای برد بازی میکنه شما خودت تا آخرش برو دیگه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من وقتی میرسلا رو قبول کردن به خودم گفتم که یه کاسه ای زیر نیم کاسه است . تو ویکی هم درمورد شخصیت دوران که میخوندم احساس کردم از این دژخیم های کینه شتری باید باشه. اگه درست باشه و بخواد عملی کنه ، بدا به حال لنیستر ها میشه چون تیریون یه پرنس رو مفت مفت داده بهشون .

چند وقت پیش با یکی از بچه ها داشتم حضوری حرف میزدم، داشتیم به این فکر میکردیم که حالا که شاه شمال، سرزمین رودخونه، استنیس و رنلی زمین گیر شدن چطور ممکنه داستان ادامه پیدا کنه ! اونم در حالی که لنیستر ها دستشون در دست رز هاست ! یا باید مادر اژدهایان از دریای باریک بگذره ، یا دره ارن باید وارد بازی بشه ، یا این مارتل ها باید دست به کار بشن .

اینجوری که بوش میاد دنریس حالا حالا ها خیال نداره بیاد وستروس ، دره ارن هم به نظرم شانس زیادی نداره واسه مقابله با لنیستر ها ، احتمالا همین مارتل ها یه دست گلی به آب میدن .

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من با گفته سر رابرت مخالفم ! هیچ کجای دلم نمیخواد استارک ها پیروز بشن :دی ( اصلا مگه ممکنه پیروز بشن ؟! ، مگه تموم نشد قضیه شمال و پادشاهش ؟! ، همین که یکی دو تاشون تا آخر داستان، این گوشه کنار ها زنده بمونن کافیه ) .

رلور رلور میکنم که جان پسر من نباشه، بدم میاد ازش ! آدر ها جونش رو بگیرن ، به سرنوشت تیان دچار شه ...

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
دوستان نظرتون راجع به مارتل ها چیه!!؟

من تازگی ها شدیداً به مارتل ها علاقه مند شدم خیلی شخصیت جالبی دارن

کتاب 5 رو کامل خوندی؟ دقیقاً از کی علاقه مند شدی به این خاندان معظم؟

چندین پست قبل که پر اسپویلر بود من اصلاً از حوالی تاپیک می گذشتم می ترسیدم کنجکاوی بهم غلبه کنه بزنم بخونمشون. منم به شدت علاقه دارم نظر بقیه رو بدونم ولی از عواقب اسپویلیش می ترسم.

من تازه فصل The Watcher رو خوندم از کتاب 5. خیلی خوب بود.

یعنی می خوای کمر به تخریب مارتل ها ببندی؟

من کلاً از فرهنگ دورنیش ها خوشم می یاد و خیلی هم به چیز یا کس خاصی تعصب ندارم. همه اینها و اینکه خیلی خطرناکه تو دنیای به کسی دل ببندی باعث شده که بیخیال باشم.

نظرت رو بگو با هم کنار می یام یجوری. (فقط اسپویل نکنین تو رو خدا )

و اما به ریگار:

این دورَن تو همون کتگوری واریس و بیلیش ه فقط یه مشکل اساسی داره فقط که اونم خیلی خودش مقصر نیست.

می خواد با دنریس متحد شه که اونم به خاطر ازدواج ها و پیوندهای سابق بین تارگرین ها و مارتل هاست

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

مشکل من به شخصه بچه بودن استارک های باقی موندن، من نمی تونم طرفدار یه کرکتر بچه بشم. جدا از این مشکلاتی هم با ساده بودن بی اندازه شخصیت هاشون دارم خیلی شیک تصمیمات سفید رو می گیرن و ... فقط آریا یه ذره خوبه تو این قضیه.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

اتفاقاً آدم تا اواخر کتاب سوم وقتی سانسا رو میبینه نمیتونه ازش متنفر نباشه

ولی همین که دارن بزرگ می شن بهتر می شن، مخصوصاً سانسا که زیر دست بیلیش ه.

جان هم دیگه اون شرافت مسخره اش رو بعضی حاها زیر پا می ذاره.

آریا م که از اول بیشتر از بقیه استارک ها به یک شخصیت واقعی نزدیک بود.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من از زمانی که بیشتر دوران رو شناختم از این خاندان خوشم اومد از کتاب چهارم از وقتی که هدف دوران معلوم شد

البته نه بخاطر هدفش به خاطر زیرکیش

کلاً من از شخصیت های باهوش و زیرک خوشم میاد یکی از دلایل تنفرم از استارک ها (به جز آریا) همینه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

اریا و برن رو که واقعا نمیشه دوست نداشت . مخصوصا برن ، اصلا نفرت من از لنیستر ها به خاطر عمل وحشیانه ای که سر جیمی با برن کرد چند برابر شد . 

ولی در مورد سنسا ، خوب من واقعا نمی تونم سنسا رو دوست داشته باشم چون خیلی احمقه و خیلی از اتفاقاتی که براش افتاد به خاطر حماقتش بود . بیشتر دلم براش می سوزه . راب هم که معلوم الحاله چون داشت نصف مملکت من رو می دزدید . البته دلم برای راب هم می سوزه . هم بد شانس بود و هم تصمیماتش غلط بود . 

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

تفرقه!!!؟؟

این که ظلم و ستم شما دو برادر به برادر کوچکترتون رو آشکار کنم اسمش میشه تفرقه اندازی!!!؟

آه رابرت تو قلبم منو شکوندی

چه ظلمی 

رابرت به رنلی استورمزاند رو داد بهش ظلم کرد

اوردش تو شورای کوچک بهش ظلم کرد

ایا بیشتر از همه به استنیس ظلم نشد . با اون همه خدمات فقط دراگون استون بهش رسید . تازه استنیس هیچ وقت شکایت نکرد . ایا رنلی به استنیس ظلم نکرد وقتی که لرد هاش و مملکتش رو دزدید . برای همین بود که رلور جواب ظلم هایی که به استنیس شد رو با کشتن گرفت . 

سامیانو جان بهتره فکر تفرقه انداختن بین ما رو از سرت بیرون کنی

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

میبینم کم کم دارید ما مارتل ها رو کشف میکنید:دی

شخصیت مارتل ها خیلی عجیب و همینطور دوست داشتنی ـه. ما اوبرین ـی داریم که علاوه بر خوشگذرونی هایی که داره به نتیجه کارهایی که میکنه واقفه! درست رابرتی معکوس در برخورد با نتیجه هوس رانی ها.

تضاد رفتاری ـش خیلی برام جالبه. اینکه در رقابت ها و جنگ ها از هر حربه ای برای شکست استفاده میکنه اما در رفتاری با خانواده اش {ها} اینقدر پایبنده.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من که گیج شدم. بالاخره شما از هم خوشتون میاد یا اینکه یکی به اون یکی ظلم کرده و از هم دلخورید؟!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

دورنی ها از هر نظر عالین. چه از لحاظ قوانینشون و چه از لحاظ اجتماعیشون. وصلتشون با تارگرین ها که دیگه حرف نداره.

ولی این اتفاق های جدید و ساکت نشستن های دوران و بقیه چیز ها حسابی منو به شک انداخته.

البته اون قضیه پیمان ازدواج محرمانه و داستان هاش رو که قبول دارم یه کار زیرکانه و باحالی بود ولی نمی دونم اگه دوران خبر مرگ کوینتین رو که بشنوه بازم حاضر به کمک میشه یا آریانه رو از همون راهی که رفته بود برمی گردونه؟

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
من که گیج شدم. بالاخره شما از هم خوشتون میاد یا اینکه یکی به اون یکی ظلم کرده و از هم دلخورید؟!!!!!!

من فقط می خوام بگم که ظلم هایی که در حق استنیس شده کمتر از ظلم هایی که به رنلی شده نیست و این که براتیون ها شاید با هم درگیری های جزیی داشته باشند ولی در مقابل دشمن مشترک با هم متحد هستند

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

اتحادتون با رنلی در مقابل دشمن مشترک لنیستری تون عالی بود. هرکدومتون به خون هم تشنه بودید حس برادریتون اون موقع کجا بود؟

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
اتحادتون با رنلی در مقابل دشمن مشترک لنیستری تون عالی بود. هرکدومتون به خون هم تشنه بودید حس برادریتون اون موقع کجا بود؟

اتقام رلور از کسانی که بخوان مملکت استنیس رو بدزدن سخت خواهد بود . 

متاسفانه رنلی هیچ احترامی برای برادر بزرگ ترش قایل نبود و برای همین این بلا سرش اومد

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
کلاً من از شخصیت های باهوش و زیرک خوشم میاد یکی از دلایل تنفرم از استارک ها (به جز آریا) همینه

یعنی منظورت اینکه استارک ها احمقن؟

همین تایون که بهش افتخار می کنید و می گید کستمیر رو با خاک یکسان کرده ، مثل سگ از راب می ترسید. اخر سرم با کثیف ترین حقه ی ممکن شکستش داد. همین جیمی که به تواناییاش می نازید که جوان ترین شوالیه بوده و فلان و فلان ، راب اسیرش کرد. رابی که فقط یک پسر بچه ی 16 ساله بود. رابی که بزرگترین مسئولیتش اموزش تیر اندازی به برادر کوچکترش بود. رابی که بزرگترین نابغه ی نظامی شد. اداردی که در تمام صفاتش اول بود ، شجاعت ، شرافت ، صداقت و .... . اداردی که از شمال سرزمین های همیشه زمستان تا جنوب دریاهای دورن ، از غرب معادن طلای لنیستر ها تا شرق دره های ارن کسی نمی توانست ازش بد گویی کند. اداردی که رابرت را به پیروزی رساند. با وجود اینکه از لنیستر ها متنفر بود خواست تا جان سرسی هرزه را نجات دهد. برنی که با این که فقط 9 سال دارد و توانایی راه رفتن ندارد به جایی رفت که بقیه از تصور کردنش هم وحشت دارند. اون هم برای نجات مردمی حیوان صفت که به کل خاندانش ظلم کردند. ریکون 6 ساله هر کاری در توانش بود برای برادرش کرد ، اما جیمی با دروغ گفتن به تیریون تمام زندگیش رو نابود کرد. اریا هم.............

استارک های که دیوار رو ساختن ، استارک هایی که یکی از مستحکم ترین دژ ها رو ساختن ، استارک هایی که وقتی برادران شب چرت می زدند با وحشی ها مقابله می کردند ، استارک هایی که.......

وقتی تمام پادشاهی ها در مقابل اندال ها سر خم کردند ، فقط استارک ها ایستادگی کردند. همین تایون و دوران (که خیلی بهش می نازید) و...... حتی یک روز می توانند شمال را در زمستان نگه دارند؟ کاری که استارک ها 8000 سال انجام دادند.

حالا بگو ببینم ، ارزش لنیستر ها بیشتره یا مدفوع اسب استارک ها؟

ناظر: لطفا برای جلوگیری از سو تفاهم و ناراحتی احتمالی از کلمات و لحن مناسبتری استفاده کنید .

ویرایش شده در توسط مهمان

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
همین که یکی دو تاشون تا آخر داستان، این گوشه کنار ها زنده بمونن کافیه

یجوری گفتی که انگار فقط زنده میمونن و هیچ کار مهمی انجام نمی دهند.

برن که قراره با ادر ها مبارزه کنه. اریا که میره(اسپویلره نمی تونم بگم). سانسا که تو پایتخته و مطمعا کارای مهمی انجام میده. جان هم میشه(بازم اسپویلره نمی تونم بگم). و .....(این یکی واقعا اسپویلره)

رلور رلور میکنم که جان پسر من نباشه، بدم میاد ازش ! آدر ها جونش رو بگیرن ، به سرنوشت تیان دچار شه ...

ما هم هر روز به خدایان جنگل دعا می کنیم که پسر ریگار نباشه. اخه استارک ها و در کل شمالی ها از خون نخستین انسان ها اند و هیچ وقت با اندال ها و جنوبی ها وصلت نکرده اند. مخصوصا با چوپان هایی که مارمولک دارند.

مشکل من به شخصه بچه بودن استارک های باقی موندن، من نمی تونم طرفدار یه کرکتر بچه بشم. جدا از این مشکلاتی هم با ساده بودن بی اندازه شخصیت هاشون دارم خیلی شیک تصمیمات سفید رو می گیرن و ... فقط آریا یه ذره خوبه تو این قضیه.

اگه با بچه ها مشکل داری برو طرف دار استاد امون و استاد پایسل شو.

ما شمالی ها صاف ساده ایم. ظاهر و باطن یکی. بلد نیستیم مثل لیتل فینگر ، تریون ، استاد پایسل و........ باشیم و تمام زندگیمون پر از دروغ و خیانت به یکدیگر باشه.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من کجا با بچه ها مشکل دارم؟؟ من یکی از کم حاشیه ترین افراد وستروسم.

انصافتون کجا رفته. من با پایسل تو یه ردم؟ من کجا پایسل کجا.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری