رفتن به مطلب
ریگار

بحث پیرامون محاکمه هایی از یخ و آتش (صندلی داغ )

Recommended Posts

به سر رابرت : من برای جواب دادن سری دوم سوالات رنلی کابوس میبینم . احتمالا به خاطر سوالات برندون سکته خواهم کرد . با این سوالات دیگه چیزی از من باقی نمیمونه . خیالت راحت ! ضمنا سلام من رو به بانوی ایری برسون

آدر ها بانوی ایری رو بردارند، مطمئن باش برسم ایری از در ماه می اندازمش پایین.

راستی ممنون از بابت ایری ، جای خوب و قشنگیه، محل بزرگ شدن بزرگمرد وستروس، رابرت هم هست.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جواب به سوال من:

22- اسم سه تا نویسنده ی غیر فانتزی مورد علاقه ات رو بگو.خب من از اونهایی هستم که اصالت رو به اثر میدم نه به خالق اثر، خیلی کم پیش میاد از یه نویسنده چنتا کتاب خوب بخونم . انتخابم ایناست: جورج اورول، همینگوی ، کامو

جواب به سوال رنلی

#بهترین نویسنده به جز تالکین و مارتین؟ ژوزه ساراماگو

ریگار جدی فکر کردی می تونی هر طوی خواستی به سوال ها جواب بدی و کسی هم حواسش نیست؟ فکر کردی می تونی چیزی رو از چشمان تیزبین هیات ژوری پنهان کنی؟

من به خاطر اهمال در جواب دادن به سوال ها خواهان اشد مجازات برای محکومم. اعدامش کنید.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

جانم برندون، به این ها می گن سوال مردونه، بسیار لذت بردم. دوست دارم قیافه ی ریگار رو موقع جواب دادن بهشون ببینم.

فقط سانسا رو چرا کشتی، اون که جگرگوشه ی ند عزیز بود؟

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

اتفاقا به یاد داشتم کینگ اما انجا چون اسمش رو نیاورده بودم مجبور شدم اینجا بیارمش . وقتی یاد کوری افتادم دلم لرزید . ضمن این که سوال ها عین هم نبود ها ! :دی

در مورد سوال های برندون هم حرفی ندارم

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

سوالات برندون هنگام محاکمه ی کینگ رابرت خیلی به کار میاد

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

با تمام احترامی که به جناب برندون معمار قایل هستم ولی به نظرم بعضی از سوال های ایشون با بند ۵ قوانین تاپیک صندلی داغ مغایرت داره . لذا درخواست این رو دارم که برای تاپیک قاضی در نظر گرفته بشه .

ممنون

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من با استنیس موافقم یه قاضی باید تایین بشه برای محاکمه

یه فرد سالخرده و ریش سفید شاید استاد آمون یا یک فرد بی طرف دیگه که قبلاً مورد محاکمه قرار گرفته شده باشه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

برندون!

امیدوارم خدایان سوالاتو نصیب دشمنانت هم نکنند چه برسه به دوستانت.

پرنس ریگار! عجب وضعیه!!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

از مزایای داشتن یک متحد خوب اینه که موقع محاکمه به سیخ نمی کشتت.

ولی کاش همچین سوال هایی رو از یه بنده خدایی هم می پرسید.

یه فرد سالخرده و ریش سفید شاید استاد آمون یا یک فرد بی طرف دیگه که قبلاً مورد محاکمه قرار گرفته شده باشه

پس با این حساب باید سر تالیسا قاضی بشن، چون تنها فرد بی طرفیه که تا حالا محاکمه شده. بقیه مغرض بودند.

برندون!

امیدوارم خدایان سوالاتو نصیب دشمنانت هم نکنند چه برسه به دوستانت.

پرنس ریگار! عجب وضعیه!!

این قدر در لو دادن اسامی بچه های آردا ممانعت کردی که مجبور شدم مثل بچه ی آدم برم خودم رو معرقی کنم. سورپرایزم خراب شد. رلورا که برندون سوالپیچت کند.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من هم به سر تالیسا رای می دم . باشد که رالور در مجازات خاطیان پشتیبان او باشد . 

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

و از مزایای داشتن یه رقیب پلید اینه که موقع محاکمه نه تنها به سیخ میکشتت بلکه میزارتت روی آتش محاکمه حسابی مغز پخت بشی

تازه الان متوجه شدین چرا زود اومدم داوطلب شدم چون خیلی ها توی دور اول شرکت نمیکنن، چون سوال های لِوِل بالا توی دور اول زیاد مطرح نمیشه و مهمتر چون دور اول آزمایشیِ

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
این قدر در لو دادن اسامی بچه های آردا ممانعت کردی که مجبور شدم مثل بچه ی آدم برم خودم رو معرقی کنم. سورپرایزم خراب شد. رلورا که برندون سوالپیچت کند.

اونجا هم روئت شدی رابرت عزیز.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

و از مزایای داشتن یه رقیب پلید اینه که موقع محاکمه نه تنها به سیخ میکشتت بلکه میزارتت روی آتش محاکمه حسابی مغز پخت بشی

تازه الان متوجه شدین چرا زود اومدم داوطلب شدم چون خیلی ها توی دور اول شرکت نمیکنن، چون سوال های لِوِل بالا توی دور اول زیاد مطرح نمیشه و مهمتر چون دور اول آزمایشیِ

دقیقا به همین دلیل عصبانی شدم. آدر ها اون سیاست و مکر بیلیشیت رو ببرند.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

اوه اوه...!

من اول عذرخواهی میکنم بابت اینکه حواسم نبود به بعضی از قوانین فضای مجازی پایبند بمونم!چند جاش تصحیح شد و مشکلی نیست.فکر کنم دیگه نیازی به محاکمه نباشه!ممنون از تذکرتون!

کینگ رابرت:ممنون متحد قدیمی.واقعیتش اینه که خیلی درگیرم و نمیتونم خیلی سر بزنم به فروم.اینم میبینی سوال طرح کردم واسه این بود که حال این ریگار لنیستر پرست رو بگیرم!!!در مورد سنسا من خودمم ناراحتم.اما ارزش داره یه استارکی رو بدی و در عوض وستروس رو از دست اون قوم ضاله نجات بدی!

وینترفل:لیدی تو دیگه چرا واسه من پوکر فیس فرستادی؟فکر میکردم دلت آروم میگیره.یعنی من اینجا یه متحد ندارم؟خیر سرمون مدیری گفتنا

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
اوه اوه...!

من اول عذرخواهی میکنم بابت اینکه حواسم نبود به بعضی از قوانین فضای مجازی پایبند بمونم!چند جاش تصحیح شد و مشکلی نیست.فکر کنم دیگه نیازی به محاکمه نباشه!ممنون از تذکرتون!

کینگ رابرت:ممنون متحد قدیمی.واقعیتش اینه که خیلی درگیرم و نمیتونم خیلی سر بزنم به فروم.اینم میبینی سوال طرح کردم واسه این بود که حال این ریگار لنیستر پرست رو بگیرم!!!در مورد سنسا من خودمم ناراحتم.اما ارزش داره یه استارکی رو بدی و در عوض وستروس رو از دست اون قوم ضاله نجات بدی!

وینترفل:لیدی تو دیگه چرا واسه من پوکر فیس فرستادی؟فکر میکردم دلت آروم میگیره.یعنی من اینجا یه متحد ندارم؟خیر سرمون مدیری گفتنا

برندون غمت نباشه، من یکی از سوالاتی که فرستادی بسیار راضی ام. خوب سرکرده ی تاریستر ها رو ناک اوت کردی. کاش پرت به پر اون یکی هم می خورد. تا دستشون بیاد با شمال نباید شوخی کرد.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

من پوکرفیس رو وقتی استفاده می کنم که دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشم.

اینهمه متحد داری برندون عزیز. اما شدت و حدت سوالاتت به حدی بود که وقتی می خوندم داشتم فکر می کردم ریگار چه جوری می خواد جواب بده!! خداییش خیلی داغ و سوزاننده هستند.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
اوه اوه...!

برندون جان الان مثلا اصلاح کردین

من منظورم محتوای سوال هاست که هنوزم به نظرم با بند ۵ قوانین مغایرت داره . حالا نمی دونم شاید من دارم سخت گیری می کنم .  

به هر حال هنوز هم اصرار دارم با این وضع برای تاپیک یک قاضی بی طرف انتخاب بشه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

منتظر روز محاکمه ت هستم شدید

کاش پرت به پر اون یکی هم می خورد. تا دستشون بیاد با شمال نباید شوخی کرد.

چیزی که زیاده توی این فروم براستارک و ما تاریستر ها نهایت استفاده رو از تجارب محاکماتمون خواهیم برد

در مورد قاضی: صلاحیت سر تالیسا به شدت زیر سواله با اون پاسخ هایی که به سوال های محاکمشون دادن کاملاً واضحه که چشماشون رو به روی حقایق میبندن و به نفع استارک ها رای میدن این وسط حتی ممکنه آتش قضاوت سر تالیسا پر براتیون ها رو هم بسوزونه

به نظر من برای قاضی یکی که داره حقوق میخونه رو انتخاب کنید بهتره

ویرایش شده در توسط مهمان

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

کاش پرت به پر اون یکی هم می خورد. تا دستشون بیاد با شمال نباید شوخی کرد.

چیزی که زیاده توی این فروم براستارک و ما تاریستر ها نهایت استفاده رو از تجارب محاکماتمون خواهیم برد

سر، هنوز محاکمه خودمو یادمه. شما و ریگار که انگار از خودیا بودین. اون کیوان منو کشت با اون سوالاش. استنیسم که یه لیست صد تایی می داد میگفت مرتب کن. شما هی قپی میای وقت عمل نیست میشی.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

سر، هنوز محاکمه خودمو یادمه. شما و ریگار که انگار از خودیا بودین. اون کیوان منو کشت با اون سوالاش. استنیسم که یه لیست صد تایی می داد میگفت مرتب کن. شما هی قپی میای وقت عمل نیست میشی.

این جای تشکرتونه!!؟

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

خب متشکرم ولی منظورم این بود که اون دفه من انتظارم بیشتر بود ازت.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

اون کیوان دقیقاً چجوری بودن سوالاش ؟!؟

من موندم چرا اینقدر گیر می دین به سوالات. رنگ مورد علاقه ات چیه؟ خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ که نشد سوال.

اصلاً یه سری از این سوالاتی که پرسیده می شه باید به صورت پیش فرض جواب داده بشه اول تا بقیه بیان سوال بپرسن.

به قول یه بزرگی، سوال باید سوال باشد ...

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

خودت بهتر میدونی کدوما رو میگم. دیگه کم مونده بود جزییات روابطمم بپرسین!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
خودت بهتر میدونی کدوما رو میگم. دیگه کم مونده بود جزییات روابطمم بپرسین!

من تا الان فکر می کردم که شوخی ه، ولی ظاهراً نیست.

من معذرت می خوام که چنین حسی ایجاد شده.

شما می تونستی خیلی شیک جواب ندی به هر سوالی. (فکر کنم تو اکثر سوالام هم اینو گفتم)

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

منتظر باش تا صبح دولتت بدمد. ما هم سورپرایز هایی برای شما خواهیم داشت.

در مورد قاضی: صلاحیت سر تالیسا به شدت زیر سواله با اون پاسخ هایی که به سوال های محاکمشون دادن کاملاً واضحه که چشماشون رو به روی حقایق میبندن و به نفع استارک ها رای میدن این وسط حتی ممکنه آتش قضاوت سر تالیسا پر براتیون ها رو هم بسوزونه

به نظر من برای قاضی یکی که داره حقوق میخونه رو انتخاب کنید بهتره

اعضای سایت سه دسته اند، یا بی طرفند یا مغرضند یا بین این دو. الان شما و ریگار و یه دو سه تای دیگه تو دسته ی مغرض قرار می گیرین، من و سر تالیسا و برندون و ... جز دسته ی بی طرف، کیوان هم جز دسته ی سه. کی یک قاضی بی طرف رو رها می کنه می ره سراغ یک مغرض؟

به جان خودم همچین دسته بندی ای رو از تی وی در مورد انواع رسانه ها می شنیدم.

برندون جان الان مثلا اصلاح کردین

من منظورم محتوای سوال هاست که هنوزم به نظرم با بند ۵ قوانین مغایرت داره . حالا نمی دونم شاید من دارم سخت گیری می کنم .

به هر حال هنوز هم اصرار دارم با این وضع برای تاپیک یک قاضی بی طرف انتخاب بشه

استنیس سخت می گیری ها، بذار عصاره محکوم چکیده کشیده بشه، مطمئن باش به شما برسه کسی جرات نداره همچین سوالاتی بپرسه.

پیشنهاد: اسمش رو دادستان بذاریم- شکنجه گر، یا چیزی این شکلی.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری