kei1 5 ارسال شده در اوت 22, 2014 QelThezad جان تولدت مبارک. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جوری کسل 0 ارسال شده در اوت 22, 2014 QelThezad تولدت مبارک. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در اوت 22, 2014 QelThezad جان تولدت مبارک باشه به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
QelThezad 0 ارسال شده در اوت 23, 2014 از نگار، کیوان، جوری کسل(ببخشید اسمتو نمیدونم ) و سینا تشکر میکنم که این افتخارو دادن و تولدمو تبریک گفتن. باشد که رلور روشنایی راهشان ... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rodrik Stark 1 ارسال شده در اوت 23, 2014 کلتوزاد عزیز تولدتون رو تبریک میگم تولد کاربرای hemlock-the-direwolf و jan tarigan رو هم تبریک میگم همیشه خدا باید با تاخیر تولدارو تبریک بگم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تالیسا 1 ارسال شده در اوت 24, 2014 اوووووه من یه هفته نبودم چه خبر شده اینجا! نگار جان با تاخیر فراوون تولدت مبارک باشه و ایام به کام. کلتوزاد تولد شما هم تبریک میگم. امیدوارم که موفق باشی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جوری کسل 0 ارسال شده در اوت 30, 2014 تولد کاربر نیمه فعال فروم ، the_last_stark رو تبریک میگم. امیدوارم همیشه در زندگیت موفق باشی ، و اینکه از این به بعد فعالیتت هم بیشتر بشه. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در اکتبر 8, 2014 محمد حسین جان تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در اکتبر 8, 2014 محمد حسین جان بسی مبارک باشه تولدت. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در اکتبر 8, 2014 تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جوری کسل 0 ارسال شده در اکتبر 8, 2014 محمد حسین تولدت مبارک به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Winterfell 0 ارسال شده در اکتبر 9, 2014 منم تولدت رو تبریک می گم محمدحسین عزیز. همیشه موفق و باانرژی باشی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در اکتبر 10, 2014 از همه شما دوستان عزیز ممنونم که انقدر به من لطف داشتید... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جوری کسل 0 ارسال شده در اکتبر 10, 2014 کلا من همیشه با تاخیر تبریک می گم. ازور اهای تولدت مبارک. امیدوارم همشه شاد باشی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Rodrik Stark 1 ارسال شده در اکتبر 10, 2014 mohammadhoseinjj تولدتون مبارک خوش و خرم باشین به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در اکتبر 11, 2014 تولدت مبارک ازور اهايى به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhoseinjj 15 ارسال شده در اکتبر 11, 2014 آزور آهایی تولدت مبارک.... به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Azor Ahai 5 ارسال شده در اکتبر 15, 2014 باورتون میشه خودم نمی دونستم تولدم هست! از پیام هایی که بانک ها و همراه اول بهم دادن و تبریک گفتن فهمیدم که...( الان من به نظرتون باید کدوم شکلک رو بذارم؟) در هر صورت از همه ممنونم پ.ن: بعد از مدت ها پست گذاشتن عجب حس خوبی داره ولی حیف که فروم سوت و کور شده به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جوری کسل 0 ارسال شده در نوامبر 9, 2014 تورهن استارک تولدت مبارک. امیدوارم هیچ وقت مثل همنام خودت جلوی هیچ کس زانو نزنی ؛ و همیشه در زندگیت موفق باشی. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جوری کسل 0 ارسال شده در ژانویه 10, 2015 تولد هر دو عزیز ؛ Bliss و نارملا رو تبریک می گم. امیدوارم همیشه سلامت و خوشحال باشید. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stannis Baratheon 16 ارسال شده در ژانویه 19, 2015 جورامون جان تولدت مبارک و ممنون برای همه ی زحماتت برای سایت به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kei1 5 ارسال شده در ژانویه 19, 2015 مهدی جان (اشتباه که نمی کنم) تولدت مبارک. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lady of the houses 0 ارسال شده در ژانویه 19, 2015 Dear Joramun,happy nameday! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negar27 48 ارسال شده در ژانویه 19, 2015 تولدتون مبارک پادشاه آنسوی دیوار به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S.i.S 0 ارسال شده در ژانویه 19, 2015 تولدت مبارک باشه مهدی جان به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر